עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חרא חברה חומרים מזויפים שמגיעים מסיןהיי אחרי ניסיון עם mk667 של hardcore labs ולא הורגש כללום במשך חודשיים יש מישהו שאני מכיר שיכול לסדר לי חברה בשם bvl מכירים? ממליצים אשמח לחחות דעת
חחח הוא אומר שהוא מתחייב...יכול להגיד לך מה שהוא רוצה אל תהיה תמים...גם אם הסוחר הוא מקור אמין ממש?
הוא אומר שהוא מתחייב
Provenpeptides אמינים אבל הבעיה שאי אפשר לקנות מהם באשראי...יש רק ביטקוין או צ'ק דיגיטלילא לנסות bvl, משהו די בינוני מהארץ. ממליץ למשל על proven pepetides
סארמס4יו הבנתי שהם לא אמינים תקרא עליהם ברדיטSarms4you הכי טוב לא?
דווקא יש עליהם הרבה ביקורות טובות, לי אישית הם לא עשו יותר מידי אבל יש לי חברים שזה נתן להם תוצאה יפה יחסית לסארמססארמס4יו הבנתי שהם לא אמינים תקרא עליהם ברדיט
גם אני חשבתי שהם טובים עד שקראתי עליהם ברדיטדווקא יש עליהם הרבה ביקורות טובות, לי אישית הם לא עשו יותר מידי אבל יש לי חברים שזה נתן להם תוצאה יפה יחסית לסארמס
עזוב מה קראת יש תוצאות בשטח זאת הביקורת הכי טובהגם אני חשבתי שהם טובים עד שקראתי עליהם ברדיט
כנס לסטורי של יוני האנה הוא פרסם את הארדקור לאבס 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😆😆😆:lol:Hardcore labs 🤣🤣
BVL 🤣🤣🤣 עברת משם אחר אצל אותו חבר'ה לשם חדש שהם עברו 🤣🤣🤣
ניסוי וטעייה ? אתה חושב שזה אקמול? .. לא משנה מה נגיד לך כי זה נגיש אתה תקנה. אזבקיצור הכי טוב בנושא הנ"ל ללכת על ניסוי וטעייה, ככה תדע על עצמך מה עובד ומה לא