עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מומחה גדול כמו רבים אחרים פה, אבל יכול להגיד לך שאם תעקוב אחרי פוסטים כאן בפורום, ותסתכל על תשובות של אחרים לגבי שאלות או שתקרא מאמרים שלפעמים מעלים לכאן, זה יעזור לך מאוד.
וגם יש את אתר 'קילוגרם' שיש בו המון מאמרים בהרבה נושאים.
לגבי יוטיוב, יש שם המון תוכן מועיל אבל יחד עם זאת גם המון סרטונים עם תוכן זבל שהמטרה היחידה שלהם זה קליקבייט.
אז בתור מתחיל הייתי מציע לך לא להסתמך על כל סרטון ביוטיוב אלא אם כן מישהו שמבין מפנה אותך אליו.
אם תקרא תקופה בפורום תלמד הרבה. יש ערוצי יוטיוב טובים ופחות, הרוב באיזשהו שלב מתחילים לעשות קליקבייטים בשביל כסף וצריך לדעת שמראש אין מה להיכנס.סבבה תודה.
אני יודע שיש סדרה של מאמרים כאלה:
איך לעבוד נכון , חלק ג -כתפיים וטרפזים
שהמשתמש פרוזן העלה אבל הצלחת למצוא רק את העבודה הנכונה על הגב, הכתפיים והטרפזים והיד אחורית/קדמית חוץ מזה כלום
ויש לל אולי ערוצי יוטיוב להמליץ עליהם?
אוקי תודהאם תקרא תקופה בפורום תלמד הרבה. יש ערוצי יוטיוב טובים ופחות, הרוב באיזשהו שלב מתחילים לעשות קליקבייטים בשביל כסף וצריך לדעת שמראש אין מה להיכנס.
תודהjeremy etheir,omarisuf,jeff nipard,allan thrall,alphadestiny,atleanx,vitruvian physique
לא ולא, 2 מקורות ממש לא מומלצים.alphadestiny,atleanx
רובם ככולם פה באמת באיזשהו שלב התחילו לפרסם בולשיט והנפצות מיותרות בשביל שיהיה עוד מה לפרסם ועוד צפיות. אין לזה סוף.jeremy etheir,omarisuf,jeff nipard,allan thrall,alphadestiny,atleanx,vitruvian physique
יש לך המלצות אולי לאיזה ספרים או אתר כלשהו עם מאמרים?(חוץ מקילוגרם)לא ולא, 2 מקורות ממש לא מומלצים.
תכלס זה שילוב של קריאת ספרים, מאמרים, והקשבה למה שלמומחים יש לומר בנושא.
vitruvian physique
יש לך אולי ערוציפ טוביפ/מקורות מידע טובים שיכולים לעזור לי לדעת עוד.יש לו פחות או יותר את כל הדברים הכי בסיסיים שצריך לדעת, מעבר לזה - הכל זיוני מוח לאדם הממוצע שרוצה להתחזק ולגדול בלי להתמקצע באיזה משהו.
יש לך אולי ערוציפ טוביפ/מקורות מידע טובים שיכולים לעזור לי לדעת עוד.
אני בגדול כן מבין ויודע את הבסיס אבל נגיד בכל מה שקשור לתוכניות אימונים ולנפח שצריך והווליום שצריך וכמות סטיל וחזרות לכל תרגיל אני פחות יודע מה יותר טוב ומה פחות טוב