הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אירובי על הבוקר

alexdman1234

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
יש ערך מוסף כלשהו לאימון על הבוקר על קיבה ריקה? אני שומע הרבה על כן ולא ואשמח לקבל תשובה ברורה בנושא האם יש ערך כלשהו של שריפת שומן (אני מתאר לעצמי שהתשובה תהיה לא ומה שמשפיע זה גרעון קלורי) או שמא יש ערך כלשהו של חילוף חומרים להמשך היום?

אין לזה שום תועלת מיוחדת
זה סבבה אם זה סוגר לך את הפינה כבר בתחילת היום, והקיבה הריקה זה רק אם זה נוח לך יותר לעשות אירובי על קיבה ריקה.
אבל אין שום תועלת מיוחדת מלעשות אירובי על הבוקר, ובטח לא על קיבה ריקה

אין לזה שום תועלת מיוחדת
זה סבבה אם זה סוגר לך את הפינה כבר בתחילת היום, והקיבה הריקה זה רק אם זה נוח לך יותר לעשות אירובי על קיבה ריקה.
מה לגבי אימון משקולות אינטנסיבי? אפשרי על בטן ריקה?

• פותח/ת השרשור
אין לזה שום תועלת מיוחדת

זה לא מחייב את הגוף להשתמש במאגרי השומן בשביל האנרגיה של האימון? בהיגיון זה נשמע לי ככה, אבל כבר הבנתי שלא להסתמך על ההיגיון בנושאים האלה.

זה לא מחייב את הגוף להשתמש במאגרי השומן בשביל האנרגיה של האימון? בהיגיון זה נשמע לי ככה, אבל כבר הבנתי שלא להסתמך על ההיגיון בנושאים האלה.
יש לנו כל כך הרבה הורמונים בגוף. מה אנחנו יכולים לעשות בצורה טבעית בכדי לשנות אותם? כלום. אל תתעסק בשטויות האלה תתעסק בדברים הישנים והטובים שעובדים

אחלהה
וזה עלול לפגוע בביצועים?
זה עלול, תצטרך לבדוק ולראות איך זה משפיע עליך

אתה שורף טיפה יותר שומן בצום ממה שהיית שורף לא בצום, אבל זה לא מה שמשנה. ירידה בשומן גוף זה תהליך ארוך שאורך ימים-שבועות-חודשים, והטיפה יותר שתשרוף באימון זה לא מה שיעשה את ההבדל, אז אם זה קשה לך יותר ויגרום לך להיות פחות עקבי זה לא שווה את זה, כי עקביות זה המרכיב מספר 1 לירידה במשקל. גם יכול להיות שעל הבוקר בקיבה ריקה יגרום לך להיות עייף יותר ולכן תעבוד מעט פחות, מה שיתאזן יפה עם השריפה המוגברת של השומן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית