הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם צורת אחיזה משפיעה על הטרייספס כמו שעל הבייספס?

shmolik

משתמש מתחיל
93
15
נק' מוניטין:
15
93
15
או כאשר המרפקים לצידי\בקדמת הגוף, האם יש לזה השפעה על איזה ראש בטרייספס?

לא, מיותר מאוד
אם נגיד אתה עושה 2 תרגילים ליד אחורית פשוט תגוון

נגיד תרגיל אחד פשיטה בעמידה (לא משנה - מוט,חבל,משולש) ולחיצה צרפתית לדוגמה

יש שוני למשל לפני כמה זמן ראיתי שהאמצעי שלי ביד שמאל די מפגר וקראתי שאם אני מחליף מפשיטה בחבל למוט ישר זה עובד יותר על האמצעי וזה באמת שיפר אותו

יש שוני למשל לפני כמה זמן ראיתי שהאמצעי שלי ביד שמאל די מפגר וקראתי שאם אני מחליף מפשיטה בחבל למוט ישר זה עובד יותר על האמצעי וזה באמת שיפר אותו
אין כזה דבר פיגור בראש אחד של שריר, זה אותו שריר בסופו של דבר. אם יש פיגור מסויים זה כנראה יותר צורה גנטית, ועבודה כללית על השריר תגרום לכל הראשים לגדול.
עבודה באחיזות שונות תיתן דגשים לראשים מסויימים, אבל ככה או ככה כולם יעבדו, ושינוי אחיזה לרוב משמש לבריאות המפרק וגיוון התנועה

אין כזה דבר פיגור בראש אחד של שריר, זה אותו שריר בסופו של דבר. אם יש פיגור מסויים זה כנראה יותר צורה גנטית, ועבודה כללית על השריר תגרום לכל הראשים לגדול.
עבודה באחיזות שונות תיתן דגשים לראשים מסויימים, אבל ככה או ככה כולם יעבדו, ושינוי אחיזה לרוב משמש לבריאות המפרק וגיוון התנועה
אבל אם אפשר לתת דגש לראש מסוים משמע שהוא יקבל יותר גירוי יותר גדול ויגדל יותר מהאחרים. עובדה גם שראיתי באמת שינוי אחרי שהחלפתי

זה כמו שאפשר לעבוד יותר על השורט הד או לונג הד של הבייספס

אבל אם אפשר לתת דגש לראש מסוים משמע שהוא יקבל יותר גירוי יותר גדול ויגדל יותר מהאחרים. עובדה גם שראיתי באמת שינוי אחרי שהחלפתי
לא מדובר על הבדלים גדולים במיוחד. אתה תראה אותם בעיקר אחרי שיש מסת שריר מכובדת, ואז באמת אפשר לתעדף ראש אחד על גבי אחרים

זה כמו שאפשר לעבוד יותר על השורט הד או לונג הד של הבייספס
בבייספס ההבדל בין הראשים הוא שאחד נכנס מתחת לכתף והשני לא, חיצונית אין הבדל

לא מדובר על הבדלים גדולים במיוחד. אתה תראה אותם בעיקר אחרי שיש מסת שריר מכובדת, ואז באמת אפשר לתעדף ראש אחד על גבי אחרים

בבייספס ההבדל בין הראשים הוא שאחד נכנס מתחת לכתף והשני לא, חיצונית אין הבדל
לפי מה שהבנתי מהרבה מאוד מקורות שונים אם למשל אני רוצה להגדיל את הפיק צריך לעבוד יותר על השורט הד

לפי מה שהבנתי מהרבה מאוד מקורות שונים אם למשל אני רוצה להגדיל את הפיק צריך לעבוד יותר על השורט הד
אם אתה רוצה ליצור פיק יפה יותר אתה צריך לבחור טוב יותר את ההורים שלך, זה נטו גנטי, קשור לאורך השריר

אם אתה רוצה ליצור פיק יפה יותר אתה צריך לבחור טוב יותר את ההורים שלך, זה נטו גנטי, קשור לאורך השריר
אז אתה רוצה להגיד לי שאין אפשרות להגדיל אותו ספציפית? כי אני ראיתי ב*מלא* מקומות אמינים שאומרים שאפשר לעבוד יותר על השורט הד שהוא אחראי לפיק

אז אתה רוצה להגיד לי שאין אפשרות להגדיל אותו ספציפית? כי אני ראיתי ב*מלא* מקומות אמינים שאומרים שאפשר לעבוד יותר על השורט הד שהוא אחראי לפיק
מן הסתם אתה יכול להגדיל את השריר, אבל לשנות את הצורה שלו אי אפשר

עבודה על הברכיאליס יהיה לך הכי יעיל לפיק אבל זה לא רלוונטי לפני שיש לך היקף 18 אינץ,בדיוק מהסיבות שקוצר נתן.

הראש הקצר, הכי פחות רלוונטי בספציפיות שלו לפיק,הוא רלוונטי לגודל כללי של הזרוע

עבודה על הברכיאליס יהיה לך הכי יעיל לפיק אבל זה לא רלוונטי לפני שיש לך היקף 18 אינץ,בדיוק מהסיבות שקוצר נתן.

הראש הקצר, הכי פחות רלוונטי בספציפיות שלו לפיק,הוא רלוונטי לגודל כללי של הזרוע
אז בעצם למי שלא מזריק זה לא רלוונטי?

רק כדי לוודא אנחנו מדברים על בן אדם ממוצע מטר 77+-באוחז שומן נמוך יחסית 10 ולא שמן כן? כי 30 אחוז שאני מסכים שזה אפשרי
אני 1.73 טבעי עם יד 16 אינץ' עם ממוצע של 3 סטים של עבודה על היד בשבוע כי זה פשוט לא קריטי לי בכלל יד גדולה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית