הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מדידת היקף יד

njfgn jg

משתמש מתחיל
244
0
נק' מוניטין:
299
244
0
אפשר הסבר איך למדוד היקף יד בצורה הכי נכונה?

כרגע שמתי את המטר על היד קדמית, עשיתי נכון?

עושים שריר ביד קרה (לא באמצע/אחרי האימון) כשהזרוע מקבילה לרצפה והאמה יוצרת זווית של טיפה פחות מ-90 מעלות איתה ומודדים את ההיקף מנקודה הגבוהה ביותר בשריר.

עושים שריר ביד קרה (לא באמצע/אחרי האימון) כשהזרוע מקבילה לרצפה והאמה יוצרת זווית של טיפה פחות מ-90 מעלות איתה ומודדים את ההיקף מנקודה הגבוהה ביותר בשריר.

באיזה ארגון?

טוב בוא אני יסביר לך איך תעשה את הפעולה המסובכת הזאת:
קודם כל הכי חשוב ספוטר, למקרה של כשל או שסתם יעודד אותך ברגעים הקשים.
אתה לוקח את הסרט מדידה בזהירות רבה(ברגע זה הספוטר חייב להיות ערני ומוכן), עושה שריר ומסובב את הסרט מדידה סביב היד, ובודק כמה ס''מ זה.

אתה לוקח את הסרט מדידה בזהירות רבה(ברגע זה הספוטר חייב להיות ערני ומוכן), עושה שריר ומסובב את הסרט מדידה סביב היד, ובודק כמה ס''מ זה.

חחח אהבתי 🙌

אחי, עושה רושם שיש לך נסיון בתחום.

האם זה תקף למקצה raw או שמא זה רק עם ציוד?

חחחחחחחחחח נייס אחי 😃

אפשר הסבר איך למדוד היקף יד בצורה הכי נכונה?

כרגע שמתי את המטר על היד קדמית, עשיתי נכון?

אם אתה לא רוצה רק "הכי נכון" אלא גם "הכי מדויק", אתה צריך למדוד עם לייזר ולא לנוע במהירות הקרובה למהירות האור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית