הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סטריט

Untitled123

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אהלן בחודש הקרוב אני מתכוון להתאמן בסטריט וורקאוט בדביל לגווון קצת
אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנית טובה לחיטוב
דבר נוסף: פתחתי על זה פוסט לא מזמן
ולא קיבלתי תשובה
מישהו יכול לעזור באימון בטן? אני מכיר מלא תרגילים ויודע לבצע אותם מושלם אני פשוט לא יודע מה הנפח שצריך להעניק לבטן
תודה לעונים

אין לך אפשרות להירשם לחדר כושר?
אם התשובה היא כן, תוכל להתחיל בתרגילי הבסיס של הסטריט שהם מתח, שכיבות סמיכה, ותרגילי רגליים למיניהם כמו לאנג'ים וסקוואט עם משקל גוף. תבנה לך תוכנית (או תיקח אחת מהאינטרנט) ותבנה התקדמות לאורך זמן בכמות החזרות, כמות הסטים וכו'...
ברגע שתתמקצע בזה או שתגיע לנפח גבוה מדי שלא מאפשר התקדמות תעבור לתרגילים מורכבים יותר שדורשים בין השאר עבודה סטטית כמו פלאנצ', באק לבר, פיסטול סקוואט, ווריאציות שונות של מתח ושכיבות שמיכה וכו'...
תרגילי בטן יש מלא, אתה רק צריך לחפש. אני מגדיר לעצמי עבודה נכונה על הבטן כעד דקה בערך לסט. אם קל לי לעשות את התרגיל למשך דקה אני מחליף לתרגיל אחר יותר קשה (מתישהו כנראה יגמרו לי התרגילים). אני נוהג במס' סטים לעבוד בין 3 ל-6 סטים לאימון אבל אין באמת הגיון מאחורי זה אלא שזה הדרך שנוח לי לעבוד בה על הבטן.

בנוגע לחיטוב, לא מומלץ לעבוד בחיטוב עם סטריט וורקאאוט משום שבחיטוב אתה רוצה לשמור על כמה שיותר עצימות באימון כדי לשמור לשמור על כמה שיותר מסת שריר ותרגילי משקל גוף פחות יעזרו כי כשמשקל הגוף יורד = עצימות נמוכה יותר = ירידה במסת השריר.

אהלן בחודש הקרוב אני מתכוון להתאמן בסטריט וורקאוט בדביל לגווון קצת
אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנית טובה לחיטוב
דבר נוסף: פתחתי על זה פוסט לא מזמן
ולא קיבלתי תשובה
מישהו יכול לעזור באימון בטן? אני מכיר מלא תרגילים ויודע לבצע אותם מושלם אני פשוט לא יודע מה הנפח שצריך להעניק לבטן
תודה לעונים
אישית אני לא מכיר את המושג תכנית לחיטוב אני לא משנה כלום בין חיטוב למסה.

בסטריט יש המון עבודה על הבטן בלא מעט מהתרגילים אז המקסימום שאמליץ לך להוסיף זו עבודה סטנדרטית כמו על כל שריר אחר שאתה מתייחס אליו.
אם לדוגמה לטרייספס אתה עושה 4 סטים שבועיים אז גם לבטן.

הבעיה בסוג האימונים הזה הוא חוסר עבודה מספקת על הרגליים בעיקר, ולזה אין לי פתרון בשבילך.

• פותח/ת השרשור
אין לך אפשרות להירשם לחדר כושר?
אם התשובה היא כן, תוכל להתחיל בתרגילי הבסיס של הסטריט שהם מתח, שכיבות סמיכה, ותרגילי רגליים למיניהם כמו לאנג'ים וסקוואט עם משקל גוף. תבנה לך תוכנית (או תיקח אחת מהאינטרנט) ותבנה התקדמות לאורך זמן בכמות החזרות, כמות הסטים וכו'...
ברגע שתתמקצע בזה או שתגיע לנפח גבוה מדי שלא מאפשר התקדמות תעבור לתרגילים מורכבים יותר שדורשים בין השאר עבודה סטטית כמו פלאנצ', באק לבר, פיסטול סקוואט, ווריאציות שונות של מתח ושכיבות שמיכה וכו'...
תרגילי בטן יש מלא, אתה רק צריך לחפש. אני מגדיר לעצמי עבודה נכונה על הבטן כעד דקה בערך לסט. אם קל לי לעשות את התרגיל למשך דקה אני מחליף לתרגיל אחר יותר קשה (מתישהו כנראה יגמרו לי התרגילים). אני נוהג במס' סטים לעבוד בין 3 ל-6 סטים לאימון אבל אין באמת הגיון מאחורי זה אלא שזה הדרך שנוח לי לעבוד בה על הבטן.

בנוגע לחיטוב, לא מומלץ לעבוד בחיטוב עם סטריט וורקאאוט משום שבחיטוב אתה רוצה לשמור על כמה שיותר עצימות באימון כדי לשמור לשמור על כמה שיותר מסת שריר ותרגילי משקל גוף פחות יעזרו כי כשמשקל הגוף יורד = עצימות נמוכה יותר = ירידה במסת השריר.

אז לדוגמא בבטן
במשך דקה לעשות כפיפות בטן x3(דקה בין סט לסט)
דקה אופניים x3 (דקה בין סט לסט)
וכן הלאה?
אם כן כמה תרגילים בערך

אישית אני לא מכיר את המושג תכנית לחיטוב אני לא משנה כלום בין חיטוב למסה.

בסטריט יש המון עבודה על הבטן בלא מעט מהתרגילים אז המקסימום שאמליץ לך להוסיף זו עבודה סטנדרטית כמו על כל שריר אחר שאתה מתייחס אליו.
אם לדוגמה לטרייספס אתה עושה 4 סטים שבועיים אז גם לבטן.

הבעיה בסוג האימונים הזה הוא חוסר עבודה מספקת על הרגליים בעיקר, ולזה אין לי פתרון בשבילך.
לדעתי בספורט הזה כמו בטיפוס ואקרובטיקה עדיף להזניח את הרגליים, ולעבוד איתם רק סיבולת. ככל שהרגליים כבדות יותר, זה חיסרון עצום.
אבל אני באמת לא בקי במושג "סטריט ווארקאוט", אשמח אם מישהו יתן לי מידע או קישור למשהו על זה.

אז לדוגמא בבטן
במשך דקה לעשות כפיפות בטן x3(דקה בין סט לסט)
דקה אופניים x3 (דקה בין סט לסט)
וכן הלאה?
אם כן כמה תרגילים בערך
בעיקרון, לא נחוץ לעבוד על בטן בכלל. היא מתפתחת בצורה יפה גם מתרגילים שמפעילים את שרירי הליבה באמצעים סטטיים כמו מתח או סקוואט. כמו כן, אם אתה רוצה עבודה על הבטן בשביל להשיג "קוביות", אל תחשוב על זה בכלל בחיטוב, משום ששרירי הבטן לא יכולים להתפתח בגירעון קלורי והרבה יותר אפקטיבי לרדת באחוזי השומן כדי שיראו את ה"קוביות". למה זה כן נחוץ? לתרגילים שעובדים קשה על הבטן כמו דגל ובאק לבר שבהם העבודה של שרירי הליבה חשובה מאוד לטכניקה נכונה. אני לא ממליץ לך לעשות אינספור תרגילי בטן או אפילו יותר מאחד. קח תרגיל אחד ותתמקצע בו - תבנה בו התקדמות לאורך זמן כמו כל תרגיל אחר (שרירי הבטן לא שונים כל כך משאר השרירים בגוף). כשלא תוכל להתקדם בו יותר (להוסיף יותר זמן/חזרות) תעבור לתרגיל קשה יותר וכך הלאה. אבל לא זה אמור להיות מרכז האימון שלך אלא תרגילי פלג הגוף העליון שבונים בסיס לתרגילים המורכבים יותר שההתמקצעות בהם היא המטרה המרכזית בסטריט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית