הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קריאטין

ZakenKun

משתמש מתחיל
56
0
נק' מוניטין:
0
56
0
הבנתי שקריאטין ושילוב של קפאין זה לא טוב. אם אני שותה קריאטין באיזור הערב וקפה שותה בבוקר זה לא מפריע או משהו? והאם אני באמת ירגיש מרץ מהקריאטין? אמרו לי שמרגישים מרץ ממנו .
ואם אני עושה סאונות האם זה יכול להפריע בגלל הנוזלים שהקריאטין נותן.
אני כבר פתחתי כמה פוסטים על קריאטין אך מפחד לקחת , האם יש לו תופעות לוואי כלשהן? ותחשובת הצמא שמרגישים ממנו גדול?
ומה דעתכם על pure creatine hd?
תודה .

כמעט כל מה ששאלת נענה אלפי פעמים בפורום, אני אתן לך תשובות בקצרה, להרחבה תריץ חיפוש

הבנתי שקריאטין ושילוב של קפאין זה לא טוב.
זה חרטא

והאם אני באמת ירגיש מרץ מהקריאטין? אמרו לי שמרגישים מרץ ממנו .
קריאטין הוא לא ממריץ

ואם אני עושה סאונות האם זה יכול להפריע בגלל הנוזלים שהקריאטין נותן.
יכול להיות, תלוי מתי הסאונה. חלק מהתועלת של קריאטין זה תוספת של נוזלים בשריר, מה שיכול לאפשר לו לפעול יותר טוב. אם אתה עושה את הסאונה לפני אימון אתה מאבד חלק מהנוזלים האלה ולכן מאבד חלק מהיתרון. אם אתה עושה את הסאונה אחרי, אז אתה תספיק להחיר את הנוזלים האלה עד האימון הבא

האם יש לו תופעות לוואי כלשהן?
לא. אולי קצת כאבי בטן אם אתה עושה העמסה, מה שלא חובה

תחשובת הצמא שמרגישים ממנו גדול?
לא

ומה דעתכם על pure creatine hd?
תשלח לינק ונוכל להביע דעה

• פותח/ת השרשור
כמעט כל מה ששאלת נענה אלפי פעמים בפורום, אני אתן לך תשובות בקצרה, להרחבה תריץ חיפוש

זה חרטא

קריאטין הוא לא ממריץ

יכול להיות, תלוי מתי הסאונה. חלק מהתועלת של קריאטין זה תוספת של נוזלים בשריר, מה שיכול לאפשר לו לפעול יותר טוב. אם אתה עושה את הסאונה לפני אימון אתה מאבד חלק מהנוזלים האלה ולכן מאבד חלק מהיתרון. אם אתה עושה את הסאונה אחרי, אז אתה תספיק להחיר את הנוזלים האלה עד האימון הבא

לא. אולי קצת כאבי בטן אם אתה עושה העמסה, מה שלא חובה

לא

תשלח לינק ונוכל להביע דעה
POWERTECH - PURE CREATINE HD - אמינושופ
אז אם אני לוקח 5 גרם כל יום ואני עושה סאונה סוף כל אימון פעמיים בשבוע ככה זה לא יפגע בי? תודה

POWERTECH - PURE CREATINE HD - אמינושופ
זה קריאטין+סוכר. אין שום צורך בסוכר, אבל אם זה עוזר לך עם הטעם אז סבבה

אז אם אני לוקח 5 גרם כל יום ואני עושה סאונה סוף כל אימון פעמיים בשבוע ככה זה לא יפגע בי? תודה
זה לא יפגע, השאלה היא לאיזו מטרה הסאונה?

• פותח/ת השרשור
זה קריאטין+סוכר. אין שום צורך בסוכר, אבל אם זה עוזר לך עם הטעם אז סבבה

זה לא יפגע, השאלה היא לאיזו מטרה הסאונה?
מתי אתה ממליץ לצרוך את הקריאטין? זה משנה אם אחרי אימון או לפני?
והסאונה למטרה של שחרור שרירים ומטרת הנאה. אחרי אימון עושה סאונה יבשה ורטובה כל אחת כ10 דקות.

מתי אתה ממליץ לצרוך את הקריאטין? זה משנה אם אחרי אימון או לפני?
זה לא משנה, מתי שנוח לך

הסאונה למטרה של שחרור שרירים ומטרת הנאה. אחרי אימון עושה סאונה יבשה ורטובה כל אחת כ10 דקות.
תיזהר לא להתייבש בלי קשר לקריאטין, זה יכול לגרום דווקא לפגיעה בהתאוששות מאשר עזרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית