הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בטן לא יורדת

בן בן דוד

משתמש מתחיל
57
0
נק' מוניטין:
0
57
0
היי
אני בן 21 גובה 1.78 משקל 65 מתאמן כבר 3 חודשים יש עליה במסה עליתי 3 קילו אבל יש לי בטן שלא יורדת והיא גדולה באופן פסיכי ואני לא יודע מה לעשות אני לא יודע אם זה בעיה בריאותית או שפשוט צריך לעלות עוד במסה מישהו יכול לתת לי כיוון מה לעשות?

קבצים מצורפים

• D1028FA5-15BF-4BA5-B568-3CC40E02CDEF.jpeg
    D1028FA5-15BF-4BA5-B568-3CC40E02CDEF.jpeg
    KB 44.3 · צפיות: 232
  • פותח/ת השרשור
תגדיל שרירי חזה וכתפיים
תאכל מאכלים שלא מנפחים אותך (חמין, שתייה מוגזת...)
תודה רבה על התשובה אבל בטן כזאת זה נורמלי לסקיני פאט? זו לא נראית לך בעיה בריאותית? וכדאי לעשות מסה עוד 3 חודשים ולעבור לחיטוב לחודשיים ואז שוב מסה?

אין לך מה לעשות חיטוב, זה נראה כמו בטן נפוחה, לא שומנית, יכול להיות אפילו סתם בעיות יציבה.
יש לך גם מחסור בהמון שריר, שמוציא את הבטן לחלוטין מפרופורציה, פה הבעיה העיקרית

• פותח/ת השרשור
אין לך מה לעשות חיטוב, זה נראה כמו בטן נפוחה, לא שומנית, יכול להיות אפילו סתם בעיות יציבה.
יש לך גם מחסור בהמון שריר, שמוציא את הבטן לחלוטין מפרופורציה, פה הבעיה העיקרית
כן אבל לא יראו קוביות בסופו של דבר לא ?
גבר הכל בסדר זה רק מים
אבל היא אף פעם לא יורדת תמיד היא הייתה

כשאני שותה/אוכל מאכל חלבי או שותה אבקת חלבון זה בדיוק מה שקורה גם לי ולוקח לגוף שלי 5-6 שעות עד שהבטן מתכווצת חזרה ושתבין שאני 12 אחוז שומן עם יחסית מסת שריר. יכול להיות שאתה רגיש לחלב כמוני.. בכל מקרה אני לא מייחס ולא ייחסתי לזה חשיבות אני מתאמן עוד מעט שנה וככל שהזמן עובר החזה שלי גדל וככה זה פחות בולט

כן אבל לא יראו קוביות בסופו של דבר לא ?
קוביות ללא מסת שריר אחרת זה כמו לשים ספוילר על פיאט אונו.
קודם כל תדאג לגוף שנראה טוב, אחרי זה לקוביות.

מסכים עם כל מה שנכתב מעליי, אבל לדעתי יש עוד אספקט - כתבת שאתה מתאמן ״כבר 3 חודשים...״ ברוב המקרים, 3 חודשים זה כלום זמן. תמשיך לגדול, וברגע שהחזה והכתפיים יגדלו הבטן תראה קטנה יותר באופן יחסי. דבר שני זה באמת נראה כאילו אתה מאוד נפוח ולאו דווקא שמן. שיהיה בהצלחה.

תודה רבה על התשובה אבל בטן כזאת זה נורמלי לסקיני פאט? זו לא נראית לך בעיה בריאותית? וכדאי לעשות מסה עוד 3 חודשים ולעבור לחיטוב לחודשיים ואז שוב מסה?
נשמע כמו לו"ז סביר מאוד

לדעתי אתה צריך למשוך מסה שנה-שנתיים, ככל שהמסת שריר שלך תעלה ככה הבטן שלך תקטן. אתה באחוז שומן נמוך ואתה גם מתאמן מתחיל ככה שאין סיבה שתעלה באחוז שומן למרות שתעלה במסה
פשוט תתאמן ותשדל לעלות כל כמה זמן נפח באימון ותאכל מסודר ולא יותר מ300-500 קלוריות מהנייטרלי. תנסה לאכול פחות גאנק ו2-3 אימונים אירוביים בשבוע זה יעזור לך עם הנוזלים

• פותח/ת השרשור
נשמע כמו לו"ז סביר מאוד
אני לא רוצה לגדול יותר מדיי פשוט שרירים ובטן שטוחה
לדעתי אתה צריך למשוך מסה שנה-שנתיים, ככל שהמסת שריר שלך תעלה ככה הבטן שלך תקטן. אתה באחוז שומן נמוך ואתה גם מתאמן מתחיל ככה שאין סיבה שתעלה באחוז שומן למרות שתעלה במסה
פשוט תתאמן ותשדל לעלות כל כמה זמן נפח באימון ותאכל מסודר ולא יותר מ300-500 קלוריות מהנייטרלי. תנסה לאכול פחות גאנק ו2-3 אימונים אירוביים בשבוע זה יעזור לך עם הנוזלים
האמת לא עליתי ממש באחוז שומן אני עדיין רואה ורידים ורואים שרירים בידיים שאני מתאמץ אבל שה לא מוגזם מסה שנתיים? חשבתימיותר על עוד 3 חודשים מסה ואז חיטוב חודשיים לראות איך יהיה ואז לחזור שוב למסה

אני לא רוצה לגדול יותר מדיי פשוט שרירים ובטן שטוחה

האמת לא עליתי ממש באחוז שומן אני עדיין רואה ורידים ורואים שרירים בידיים שאני מתאמץ אבל שה לא מוגזם מסה שנתיים? חשבתימיותר על עוד 3 חודשים מסה ואז חיטוב חודשיים לראות איך יהיה ואז לחזור שוב למסה
אתה רק התחלת להתאמן אז זה לא מוגזם, כל עוד לא תאכל מעל 500 קלוריות מהפלוס הקלורי אתה לא תעלה באחוז שומן כמעט לכן אין סיבה לחטב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית