הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשמח לערכת א"ש

מצב
השרשור נעול

incredible hulk

משתמש פעיל
478
48
נק' מוניטין:
-60
478
48
אהלן שוב,
אשמח להערכת אחוז שומן.

אני ממשיך במסה והכול טוב אבל סתם מעניין אותי הערכה כי אני עוקב אחרי זה קצת כי אני במסה נקייה ...

גובה : 186
משקל: 72.7 קג

קבצים מצורפים

• 20190908_232343.jpg
    20190908_232343.jpg
    KB 55 · צפיות: 466
  • 20190908_232456.jpg
    20190908_232456.jpg
    KB 70.6 · צפיות: 423
נערך לאחרונה:
אהלן שוב,
אשמח להערכת אחוז שומן.

אני ממשיך במסה והכול טוב אבל סתם מעניין אותי הערכה כי אני עוקב אחרי זה קצת כי אני במסה נקייה ...

גובה : 186
משקל: 72.7 קג
לא מבין למה אתה מתעסק בא׳ש אם בקושי יש עלייך מסת שריר? שמע לא בא להעליב או משהו אבל נראה שאתה לא גדל בכלל כאילו. העלתה תמונות עשרות פעמים ולא נראה שיש בכלל שינוי כלשהו.. אתה לא חושב שאתה עושה משהו לא נכון אולי?

לפני 3 חודשים העלת תמונות ורשמת שאתה במסה ואתה שוקל 72
ב 3 חודשים עלית 700 גרם?
אתה מבין שאתה לא באמת במסה?

• פותח/ת השרשור
לא שאלתי שום דבר מלבד הערכת אש .
לא מבין למה אתה מתעסק בא׳ש אם בקושי יש עלייך מסת שריר? שמע לא בא להעליב או משהו אבל נראה שאתה לא גדל בכלל כאילו. העלתה תמונות עשרות פעמים ולא נראה שיש בכלל שינוי כלשהו.. אתה לא חושב שאתה עושה משהו לא נכון אולי?

לא ביקשתי הערכה של המצב שלי ושל ההתקדמות שלי סהכ כול ביקשתי הערכת אש
למה להגיד דברים שלא מעניינים אף אחד

אה ואתה גם לא יכול להעליב אותי גם אם ממש ממש תנסה

נערך לאחרונה:
לא שאלתי שום דבר מלבד הערכת אש .

לא ביקשתי הערכה של המצב שלי ושל ההתקדמות שלי סהכ כול ביקשתי הערכת אש
למה להגיד דברים שלא מעניינים אף אחד

אה ואתה גם לא יכול להעליב אותי גם אם ממש ממש תנסה

173785CF-2CAD-4FE7-9073-67FED55BD9C0.jpeg

אף אחד פה לא מנסה להעליב, זה לא פורום כזה. להפך אם כבר, הכי קל לענות לך כמה אש אתה כל פעם שתפתח אשכול, אנשים פה מגדילים ראש בשבילך, הרי ברור שאתה רוצה להתקדם באימונים ובגוף

• פותח/ת השרשור
אף אחד פה לא מנסה להעליב, זה לא פורום כזה. להפך אם כבר, הכי קל לענות לך כמה אש אתה כל פעם שתפתח אשכול, אנשים פה מגדילים ראש בשבילך, הרי ברור שאתה רוצה להתקדם באימונים ובגוף

אוקי אז יש כוונה טובה פה מאחורי הטראש טוק הזה אתה בעצם אומר

אוקי אז יש כוונה טובה פה מאחורי הטראש טוק הזה אתה בעצם אומר
אם אתה רוצה לקרוא לזה טראש טוק תקרא לזה טראש טוק מה אני אגיד לך, אנשים פה נותנים לך עצות שתראה קצת את התמונה הגדולה

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה לקרוא לזה טראש טוק תקרא לזה טראש טוק מה אני אגיד לך, אנשים פה נותנים לך עצות שתראה קצת את התמונה הגדולה

אני לא מחפש עצות זה הקטע רק שאלתי על אש יאללה לא ביקשתי עכשיו דיונים ומה כול אחד חושב על הגוף שלי נטו הערכת אש .
אנשים שיכולים להעריך אש אפשר בבקשה תגובות ?

אני לא מחפש עצות זה הקטע רק שאלתי על אש יאללה לא ביקשתי עכשיו דיונים ומה כול אחד חושב על הגוף שלי נטו הערכת אש .
אנשים שיכולים להעריך אש אפשר בבקשה תגובות ?
עזוב מקרה אבוד.

מקוןה באמת שזה טרול ולא אדם עם כוונות רציניות כי אם ככה זה עצוב לראות בנאדם שחודשים מתעסק בקקה ועולה גרם בחודש

עזוב מקרה אבוד.

מקוןה באמת שזה טרול ולא אדם עם כוונות רציניות כי אם ככה זה עצוב לראות בנאדם שחודשים מתעסק בקקה ועולה גרם בחודש
נראה לי אפילו זה אותן התמונות שהוא העלה מלפני מספר חודשים. הזייה...

• פותח/ת השרשור
יש עוד אנשים בפורום פה שיודעים להעריך אש ?

כי בחייאת 130 צפיות בתמונה ואף אחד פה לא יכול לתת הערכה ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית