נק' מוניטין:
-60
- 478
- 48
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
18-19%
לא מבין למה אתה מתעסק בא׳ש אם בקושי יש עלייך מסת שריר? שמע לא בא להעליב או משהו אבל נראה שאתה לא גדל בכלל כאילו. העלתה תמונות עשרות פעמים ולא נראה שיש בכלל שינוי כלשהו.. אתה לא חושב שאתה עושה משהו לא נכון אולי?אהלן שוב,
אשמח להערכת אחוז שומן.
אני ממשיך במסה והכול טוב אבל סתם מעניין אותי הערכה כי אני עוקב אחרי זה קצת כי אני במסה נקייה ...
גובה : 186
משקל: 72.7 קג
לא מבין למה אתה מתעסק בא׳ש אם בקושי יש עלייך מסת שריר? שמע לא בא להעליב או משהו אבל נראה שאתה לא גדל בכלל כאילו. העלתה תמונות עשרות פעמים ולא נראה שיש בכלל שינוי כלשהו.. אתה לא חושב שאתה עושה משהו לא נכון אולי?
לא שאלתי שום דבר מלבד הערכת אש .
לא ביקשתי הערכה של המצב שלי ושל ההתקדמות שלי סהכ כול ביקשתי הערכת אש
למה להגיד דברים שלא מעניינים אף אחד
אה ואתה גם לא יכול להעליב אותי גם אם ממש ממש תנסה
אף אחד פה לא מנסה להעליב, זה לא פורום כזה. להפך אם כבר, הכי קל לענות לך כמה אש אתה כל פעם שתפתח אשכול, אנשים פה מגדילים ראש בשבילך, הרי ברור שאתה רוצה להתקדם באימונים ובגוף
אם אתה רוצה לקרוא לזה טראש טוק תקרא לזה טראש טוק מה אני אגיד לך, אנשים פה נותנים לך עצות שתראה קצת את התמונה הגדולהאוקי אז יש כוונה טובה פה מאחורי הטראש טוק הזה אתה בעצם אומר
אם אתה רוצה לקרוא לזה טראש טוק תקרא לזה טראש טוק מה אני אגיד לך, אנשים פה נותנים לך עצות שתראה קצת את התמונה הגדולה
עזוב מקרה אבוד.אני לא מחפש עצות זה הקטע רק שאלתי על אש יאללה לא ביקשתי עכשיו דיונים ומה כול אחד חושב על הגוף שלי נטו הערכת אש .
אנשים שיכולים להעריך אש אפשר בבקשה תגובות ?
נראה לי אפילו זה אותן התמונות שהוא העלה מלפני מספר חודשים. הזייה...עזוב מקרה אבוד.
מקוןה באמת שזה טרול ולא אדם עם כוונות רציניות כי אם ככה זה עצוב לראות בנאדם שחודשים מתעסק בקקה ועולה גרם בחודש
אף אחד..יש עוד אנשים בפורום פה שיודעים להעריך אש ?
אתה רחוק מרחקים מ13 אף אחד בריא לא יגיד לך 13יש עוד אנשים בפורום פה שיודעים להעריך אש ?
אתה רחוק מרחקים מ13 אף אחד בריא לא יגיד לך 13
כןואיך פה אולי התאורה עוזרת