הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשמח לערכת א"ש

מצב
השרשור נעול
אני באמת לא מבין איפה אתם רואים שינוי
הכל עניין של זויות ותאורה
די להתעסק בקקי

כמה דברים להוסיף: פותח הנושא מצלם בזוויות מאוד לא מחמיאות ורואים בבירור שיש עלייה בשריר.
ואני לא מבין איך הגעתם לשיחה של 5 עמודים על הערכת א"ש, קצב ההתקדמות שלו ומה הצבע האהוב עליו. שיתאמן ויעלה במשקל בקצב שלו, מה אכפת לכם?

זורם איתך.
עדיין אומר שהפורום הזה לא חזק בהערכת א"ש והיחידי שהייתי סומך על השערה מבוססת הוא מייק.

עם כל הכבוד למייק ויש כבוד, הוא לא עשה תואר שני בארה"ב בהערכת אחוזי שומן.
הוא כמוני וכמוך מתבסס על תמונה וכמובן שיכולה להיות סטייה של כמה אחוזים לכאן ולכאן, בנוסף יש לזכור שאנחנו לא רואים את כל חלקי הגוף ואצל כל אחד השומן מתפרס במקומות שונים בגוף, כמו כן יש עניין של זוויות, תאורה ונוזלים.

מי שרוצה בדיקה שהכי קרובה להיות מדוייקת שילך לעשות בדיקת DEXA

• פותח/ת השרשור
אני באמת לא מבין איפה אתם רואים שינוי
הכל עניין של זויות ותאורה
די להתעסק בקקי

כן גם זה קשור לצבע של המכנס שלבשתי באותו יום וגם אם זה צולם באייפון או באנדרואיד

עם כל הכבוד למייק ויש כבוד, הוא לא עשה תואר שני בארה"ב בהערכת אחוזי שומן.
הוא כמוני וכמוך מתבסס על תמונה וכמובן שיכולה להיות סטייה של כמה אחוזים לכאן ולכאן, בנוסף יש לזכור שאנחנו לא רואים את כל חלקי הגוף ואצל כל אחד השומן מתפרס במקומות שונים בגוף, כמו כן יש עניין של זוויות, תאורה ונוזלים.

מי שרוצה בדיקה שהכי קרובה להיות מדוייקת שילך לעשות בדיקת DEXA

ההבדל בין מה שאמרת למה שאמרתי היה שלא ראית את המילה "השערה".
לרגע לא טענתי שמייק הוא מחשב על שיכול לנתח אותך דרך תמונה מינימלית אבל הוא כן בין הבודדים פה שמתעסקים ביותר מפקטורים בודדים כמו "קוביות?שומן באגן?בטן?" ומתייחס לכלל הדברים.
אם היו רוצים בדיקת DEXA,לא היו פונים לפורום.

כן גם זה קשור לצבע של המכנס שלבשתי באותו יום וגם אם זה צולם באייפון או באנדרואיד

אתה צוחק אבל מצלמה איכותית עושה מלא הבדל,בסוף החיטוב שלי התמונות גרמו לי להיראות רזה לעומת המצב ביום יום.

• פותח/ת השרשור
ההבדל בין מה שאמרת למה שאמרתי היה שלא ראית את המילה "השערה".
לרגע לא טענתי שמייק הוא מחשב על שיכול לנתח אותך דרך תמונה מינימלית אבל הוא כן בין הבודדים פה שמתעסקים ביותר מפקטורים בודדים כמו "קוביות?שומן באגן?בטן?" ומתייחס לכלל הדברים.
אם היו רוצים בדיקת DEXA,לא היו פונים לפורום.

אתה צוחק אבל מצלמה איכותית עושה מלא הבדל,בסוף החיטוב שלי התמונות גרמו לי להיראות רזה לעומת המצב ביום יום.

כן אבל זה מצחיק להגיד שאין שינוי בין התמונות...

כן אבל זה מצחיק להגיד שאין שינוי בין התמונות...

לא הייתי מתעמק יותר מדי בדעות של אנשים אנונימיים בפורום,תתעסק באימונים שלך.
יש פה אנשים שכן הייתי מתייחס לדעה שלהם יותר ויש כאלה שבכלל לא.

• פותח/ת השרשור
וואלה לא יודע מה להגיד לכם אני עובר פה על ההודעות ואני קולט כמה התגובות פה מלאות שנאה בלי שום סיבה שזה דפוק.

כולה הגבתי פה לשניים הראשונים שכתבו לי שאני שואל לגבי הערכת אש ולא משהו אחר וכולם פה קופצים עלי וזה שאני מגיב לכם בצורה כזאת כי זאת בדיוק הצורה שאתם מדברים .

וואלה תהיו בריאים פה כולם

@kotzer אפשר לנעול אחי תזוועה הזאת ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית