הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ deload בSS

• פותח/ת השרשור donnie
  • פורסם בתאריך

donnie

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
האם יש צורך בדילווד בSS? מתי עושים? האם הריסט הוא בעצם דילווד?
לא קראתי על כך שום דבר בספר ומאוד מעניין אותי. אף פעם לא נתקלתי בתכנית כה קשה שלא מכילה דילווד.
תודה

הריסט הם דיאולד, ועושים אותם כשאתה נתקע פעמיים-שלוש על אותו משקל, תקיעה שלא נובעת כתוצאה מטכניקה, תזונה או מנוחה לקויה.

הגוף ואתה
ההתאוששות שלך בסופו של דבר שהיא תלויה בגנטיקה ובך

כן ברור, אין הגבלה של חודשיים לאימונים או משהו כזה, הריסטים הם תוצאה של כשלים בעיקר. כמובן שכשמגיעים לנקודה שממצים את ההתקדמות הלינארית צריך לחשוב מה עושים אח"כ.
אגב EMZ, אני זוכר שעשית את ה-bulking של לייל (הה1מ1), גם שם הוא טוען שאין שום צורך בדילואד.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה. שאלה נוספת, באתר כתוב:
:
Squat 3X5
Standing barbell press 3X5
Power Clean 5X3/Pullups 3X5
3 סטים על 5 חזרות בכל התרגילים חוץ מהפוורקלין.

אז לא הבנתי. כמה סטים עושים בפאוורקלין?

כן ברור, אין הגבלה של חודשיים לאימונים או משהו כזה, הריסטים הם תוצאה של כשלים בעיקר. כמובן שכשמגיעים לנקודה שממצים את ההתקדמות הלינארית צריך לחשוב מה עושים אח"כ.
אגב EMZ, אני זוכר שעשית את ה-bulking של לייל (הה1מ1), גם שם הוא טוען שאין שום צורך בדילואד.
דווקא אני קראתי אחרת:
את תקופת העלאת המשקלים יש לבצע כ-6 שבועות לכל היותר ( 8 שבועות כולל השבועיים בהם התאמנו במשקלים לא המקסימליים, השבועיים הראשונים בתוכנית), לאחר מכן יש לבצע Deload שימשך כשבועיים בהם נעבוד כפי שהתחלנו את התוכנית ולאחר מכן נוכל לבצע מחזור נוסף של העלאת משקלים (Load) .

זה לא נכון?

תודה רבה. שאלה נוספת, באתר כתוב:
:
Squat 3X5
Standing barbell press 3X5
Power Clean 5X3/Pullups 3X5
3 סטים על 5 חזרות בכל התרגילים חוץ מהפוורקלין.

אז לא הבנתי. כמה סטים עושים בפאוורקלין?

בדיוק הפוך: 5 סטים של 3 חזרות.

דווקא אני קראתי אחרת:
את תקופת העלאת המשקלים יש לבצע כ-6 שבועות לכל היותר ( 8 שבועות כולל השבועיים בהם התאמנו במשקלים לא המקסימליים, השבועיים הראשונים בתוכנית), לאחר מכן יש לבצע Deload שימשך כשבועיים בהם נעבוד כפי שהתחלנו את התוכנית ולאחר מכן נוכל לבצע מחזור נוסף של העלאת משקלים (Load) .

זה לא נכון?

אתה מתכוון ל-bulking routine? אז כן, התכוונתי שאתה מתחיל מיד סבב נוסף של התוכנית, הרי השבועיים הראשונים גם ככה לא מקסימליים. פשוט לייל (הה1מ1) נשאל אם צריך לעשות deload אחרי התוכנית (הפסקה לגמרי או שבועיים פחות עצימים ועם פחות אימונים) והוא אמר שאין שום סיבה.

אהה אז הבנתי למה התכוונת 😃 אני אתגעגע לתכנית של לייל (המלך)
אגב, היום התחלתי SS ומאסה רשמית. אני גם חייב לכתוב:
יאלללללללללה מאססססססססססססססה1111!!
?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית