הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אופן צריכת חלבון

moshiko123

משתמש מתחיל
66
2
נק' מוניטין:
2
66
2
היי,
אני בן 23, שוקל 64 ק"ג ו1.76, יש לי בערך 15-16 אחוז שומן. (מבנה גוף רזה עם קרס קטנה)
רציתי לשאול לגבי אופן צריכת החלבון בתקופת המאסה, ההמלצה הרווחת היא לקחת בין 1.5 ל2.0 חלבון פר משקל גוף ליום,
מכיוון שאני מה שנקרא "סקיני פט" ואני רוצה להעלות במסת שריר, אך מתקשה לרוב לצרוך אוכל בכמויות שאני צריך כדי לגדול, אם זה בסדר להתחיל מ1.5 ?
האם יש הבדל בין זה שאני אצרוך 1.5 פר משקל לבין 2.0 ?
אני לא מחפש "דרכים קלות" לעלייה במסה, אני פשוט אחד שדי מתקשה לאכול את האוכל שאני צריך לצרוך ביום שלם..

תודה רבה

אז אני יכול להתחיל כבר ב1.6 ? אני רוצה להעלות בהדגרה עד שאצליח לאכול את הכמויות שאני צריך
אתה יכול להתחיל מיד, אין שום בעיה. מה שכן עליה מיידית עלולה לגרום לתקופה מסויימת של נפיחות

אתה לא תראה הבדלים אמיתיים בין 1.6 (עדיף לכוון לשם ומעלה) ל-2 גרם

היי נדחף לאשכול בשביל שאלה שדי קשורה לנושא, אם מדובר באופן צריכת החלבון - בן אדם שאוכל במשך השבוע כמות גבוהה של חלבון, בוא נגיד סביבות ה 2-2.5 פר קילוגרם ובשישי שבת הוא אוכל פחות בחמישים אחוזים לפחות, האם זה "מתקזז" על חשבון השבוע או מה שנכנס נכנס וכל יום יש ריסט מסוים בגוף?

היי נדחף לאשכול בשביל שאלה שדי קשורה לנושא, אם מדובר באופן צריכת החלבון - בן אדם שאוכל במשך השבוע כמות גבוהה של חלבון, בוא נגיד סביבות ה 2-2.5 פר קילוגרם ובשישי שבת הוא אוכל פחות בחמישים אחוזים לפחות, האם זה "מתקזז" על חשבון השבוע או מה שנכנס נכנס וכל יום יש ריסט מסוים בגוף?

כן ישאר בצורה מסוימת. אבל תזכור שבניגוד למאגרי הגליקוגן לגוף אין "מאגרי חלבון" כך שהשמירה תהיה זניחה ובכל מקרה עדיף לנסות לגרד את הגבול של החלבון בסופ"ש. נגיד ואתה בארוחה משפחתית, תנסה לאכול יותר מהחזה עוף ופחות מהתפוח-אדמה. אם זה מרגיע אותך קצת, אני סבור שיום אחד פחות משנה להתקדמות הכללית והוא מינורי ביחס לששת הימים האחרים בשבוע.

כן ישאר בצורה מסוימת. אבל תזכור שבניגוד למאגרי הגליקוגן לגוף אין "מאגרי חלבון" כך שהשמירה תהיה זניחה ובכל מקרה עדיף לנסות לגרד את הגבול של החלבון בסופ"ש. נגיד ואתה בארוחה משפחתית, תנסה לאכול יותר מהחזה עוף ופחות מהתפוח-אדמה. אם זה מרגיע אותך קצת, אני סבור שיום אחד פחות משנה להתקדמות הכללית והוא מינורי ביחס לששת הימים האחרים בשבוע.

השאלה מיועדת גם אליי אבל יותר לידע הכללי, אני די בטוח שבסופשים אני מגרד את המינימום חלבון בכיף.
תודה.

כל יום יש "ריסט", אבל בגלל שזה עובד בסינרגיה עם עוד תהליכים בגוף, אפשר לפצות ברמה מסויימת בימים אחרי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית