ייעוץ לגבי התקדמות

Alonattias95

משתמש מתחיל
148
0
נק' מוניטין:
0
148
0
שלום אני 1.74
שקלתי 64 ועליתי 3 ק"ג ל67 עם התוכנית הזאת:

אימון A:

רגליים:
סקוואט 3X6 MAX
לחיצת רגליים 3X8
לחיצת תאומים 3X10

חזה:
דחיקת חזה 3X6 MAX
דאמבלים חזה עליון 3X8 MAX
מקבילים / פרפר חזה תחתון - 3X10

יד אחורית:
גולות מתקן - 4X10

אימון B:

גב:
דדליפט 3X6 MAX
משיכת פולי עליון 3X8 MAX
בנט אובר 3X10

כתפיים:
פרס 3X6 MAX
הרחקה לצדדים 3X10
פייס פולס - 3X10-12

יד קדמית:
כפיפת מרפקים עם מוט - 3X10

אני מתאמן בתוכנית הזאת כבר עוד מעט 5 חודשים עליתי רק 3 ק"ג אני מקפיד על אוכל והכל ממש טוב .
להמשיך איתה ? לשנות משהו ? אמרו לי שלא טוב לעשוץ מסה הרבה זמן אבל ממש ממש באלי לגדול בגוף ואז להתחיל חיטוב כי הגוף שלי קטן עכשיו עדיין אבל אני רואה שינוי.

קבצים מצורפים

• IMG_6666.jpg
    IMG_6666.jpg
    KB 26.2 · צפיות: 99
  • IMG_6667.jpg
    IMG_6667.jpg
    KB 59 · צפיות: 98
התוכנית אחלה, כמו שאמרתי שאתה מתחיל להיתקע במשקלים תוסיף עוד נפח, ואם אתה רוצה להמשיך במסה או לא זה כבר תלוי בהאם אתה אוהב את איך שאתה נראה או לא.

אני מתאמן בתוכנית הזאת כבר עוד מעט 5 חודשים עליתי רק 3 ק"ג אני מקפיד על אוכל והכל ממש טוב
קצב העליה במשקל לא תלוי בשום תכנית אלא רק בתזונה שלך. 3 קילו ב 5 חודשים אם אתה סופר את העליה בנוזלים של השבועות הראשונים זה די מעט. אתה עולה במשקלי עבודה בתכנית? או צורה אחרת של התקדמות?
אמרו לי שלא טוב לעשוץ מסה הרבה זמן
תשאל את מי שאמרו לך את זה למה זה לא טוב. אם אתה עולה נקי אז אין סיבה לא להמשיך

• פותח/ת השרשור
קצב העליה במשקל לא תלוי בשום תכנית אלא רק בתזונה שלך. 3 קילו ב 5 חודשים אם אתה סופר את העליה בנוזלים של השבועות הראשונים זה די מעט. אתה עולה במשקלי עבודה בתכנית? או צורה אחרת של התקדמות?

תשאל את מי שאמרו לך את זה למה זה לא טוב. אם אתה עולה נקי אז אין סיבה לא להמשיך
אני עולה במשקלים אבל לא מאימון לאימון.. דחיקת חזה אני תקוע נגיד כבר כמה אימונים !
הקטע שאני עולה ולאט לאט אני רואה שינוי
אני רושם כל מה שאני אוכל !

ימי אימונים שלי שני שלישי חמישי כי זה מה שאני יכול כרגע

תמשיך עם המסה, זה לא תלוי בתוכנית אלא בתזונה.
תוודא שאתה אוכל מספיק, הקצב עלייה נראה די איטי, תקפיד על חלבון וכו'
אם אתה נתקע למשל בבנצ' אתה יכול לעלות חזרות או סטים אם אתה לא מצליח משקל עד לרגע שתצליח להוסיף משקל.

• פותח/ת השרשור
תמשיך עם המסה, זה לא תלוי בתוכנית אלא בתזונה.
תוודא שאתה אוכל מספיק, הקצב עלייה נראה די איטי, תקפיד על חלבון וכו'
אם אתה נתקע למשל בבנצ' אתה יכול לעלות חזרות או סטים אם אתה לא מצליח משקל עד לרגע שתצליח להוסיף משקל.
מה עדיף לעשות מקסימום משקל עם 4 חזרות במקום 6 חזרות או שעדיף לעשות את המשקל שהצלחתי/קצת פחות נגיד עם 7-8 חזרות

עריכת תוכנית
אימון A:

רגליים:
סקוואט 3X6 MAX
לחיצת רגליים 3X8
לחיצת תאומים 3X10

חזה:
דחיקת חזה 3X6 MAX
דאמבלים חזה עליון 3X8 MAX
מקבילים / פרפר חזה תחתון - 3X10

יד אחורית:
גולות מתקן - 4X10
גקסונים - 3X10

אימון B:

גב:
דדליפט 3X6 MAX
משיכת פולי עליון 3X8 MAX
בנט אובר 3X10

כתפיים:
פרס 3X6 MAX
הרחקה לצדדים 3X10
פייס פולס - 3X10-12

יד קדמית:
כפיפת מרפקים עם מוט - 3X10
דאמבלים - 3X8

תקשיבו אני נתקע במשקלים רק בחלק מהתרגילים אני מצליח לעלות משקל.
נגיד דדליפט ובנץ אני נתקע ממש כבר חודש ומשהו אז הוספתי עוד תרגיל ליד קדמית ועוד תרגיל ליד אחורית שרירי עזר שיתחזקו לי.
לא יודע מה לעשות כבר אני נתקע בעלייה במשקל בגלל זה . מה עושים ?

* ימי אימונים שלי זה שני שלישי חמישי כי אני לא יכול ראשון שישי שבת

זה תלוי בתוכנית, או שתיקח אחת מוכרת מהאינטרנט שיש בה את העקרונות האלה או שתלך למאמן טוב שיבנה לך, זה דורש ידע בפרוגראמינג.

כשהייתי בייעוץ האישי של מייק פשוט קיבלתי תוכנית עם חזרות וסטים לפי הפרטים הפיזיים שלי, איך אני מבין מתי אני צריך לשנות חלק או את כל התוכנית? כשיש תקיעה במשקלים? כשאני לא רואה תוצאות על עצמי?

כשהייתי בייעוץ האישי של מייק פשוט קיבלתי תוכנית עם חזרות וסטים לפי הפרטים הפיזיים שלי, איך אני מבין מתי אני צריך לשנות חלק או את כל התוכנית? כשיש תקיעה במשקלים? כשאני לא רואה תוצאות על עצמי?
דוגמא טובה זה לעשות 6 חזרות במורכבים, ואחרי שבוע לשאוף לעשות את המשקל שעשית ל6 חזרות ל8. וברגע שזה קורה להוסיף 2.5-5 קילו ולחזור ל6 חזרות, וחוזר חלילה. וכל חודש בערך לעשות דילואד לשבוע כדי לתת לגוף קצת מנוחה והתאוששות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית