הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אינטרוואלים פוגע בהתאוששות?

תומר65

מושעה
45
1
נק' מוניטין:
1
45
1
היי יש לי שאלה. לפי מה שאני יודע ריצה בעצימות נמוכה-בינונית היא טובה ומשפרת התאושששות. האם גם אינטרוואלים משפרים התאוששות? או שלהפך?(אני במסה כרגע) אינטרוואלים עושה בערך 5 דק ריצה חימום ו15 דק אינטרוואלים 15 שניות ספרינט דקה ורבע ריצה קלה
הקפצה

זה עוד עומס שהגוף צריך להתאושש ממנו, בעיקר עומס לא קטן על הרגליים, אז זה לא ישפר את ההתאוששות זה בטוח

1. אינטרוולים מקשים על התאוששות
2. 5 דקות חימום זה רחוק מלהיות מספיק לאימון אינטרוולים וזה מגדיל מאוד את הסיכון לפציעות

• פותח/ת השרשור
1. אינטרוולים מקשים על התאוששות
2. 5 דקות חימום זה רחוק מלהיות מספיק לאימון אינטרוולים וזה מגדיל מאוד את הסיכון לפציעות
5 דק ריצה חימום
בנוסף לזה לפניכן אני עושה סשן של מוביליטי 5 דקות לפני הריצה
בכל מקרה, לדעתך הם יות יקשו על התאוששות של מתחיל או מתקדם? אני כרגע בפול באדי אז יוצא ש3 פעמים בשבוע אני מאמן רגליים, אולי בעתיד כשאאמן רק פעמיים רגליים אז אוסיף אינטרוואלים כרגע נראה לי אשאר עם ריצה בעצימות נמוכה-בינונית

אינטרוולים זה פעילות בעצימות גבוהה, כלומר קשה יותר להתאושש מהם, לכן הם יעשו ההפך ממה שאתה מכוון אליו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית