- פותח/ת השרשור
זו הייתה גם ההצעה של הפיזיו הראשונה שלי לגבי המרפקים, וזה עזר מעט. לבסוף גיליתי (וזה קרה רק לפני כמה חודשים) שדווקא השכמות שלי הן המקור העיקרי למרפקים מציקים. הצחוק עם הכיוון הזה הוא שהייתי עושה משהו של לחיצות, חלק חיצוני של מרפק מתחיל להציק, עוברת למשיכות, חלק פנימי מתחיל לכאוב, ואז שניהם שוקטים. כאפה מפה, כאפה משם, ואתה שוכח שאתה קיים. משהו כזה.בסופו של דבר מלא מהכאבים האפשריים אפשר לפתור עם איזון בתוכנית האימונים בין שרירים נגדיים. לדוגמא, כמה חברים שלי היו עם כאבים במרפקים. הם לא עשו בייספס קרלז כדי "לא להיות מאלה". אמרתי להם לנסות לתקופה קצרה והכאבים נעלמו כמו קסם.
סתם חח
אבל זה באמת מה שקרה לא פעם.
מי גילה לך? אתה עוקב אחריי או מה? 🥷ומשהו אומר לי שאת לא הולכת לבדוק את המקסימום שלך בדדליפט בזמן הקרוב
סתם. לא מתכוונת ולא ניסיתי משהו כזה אף פעם, ובטח שהתרחקתי מזה יחסית בשנה האחרונה.
בדיוק.יכול להיות שזה מה שהתכוונת, רק מוודא.
לא התעקשתי לנסות הרבה, אבל לג פרס לא הצליח להיות לי נוח בברכיים בניסיונות אחרונים. נראה כבר.אני אישית משתמש רק בלג פרס כדי לבודד את הקוואדס
נשמע שבאמת יהיה הכי בטוח עבורי (וגם זה לא יהיה ממש בטוח) לקחת מאמן שמבין עניין. אבל באמת שיש לי קצת עומס של דרישות תקציביות (בחיפושי דירה, ויודעת שהמעבר ישאיר לי מעט מאוד מרווח לתמרון בחודש-חודשיים הקרובים לפחות). מה גם שהתחלתי לשקול שוב לחזור לליאור האלוף (פיזיותרפיסט פרטי) ולכאורה זה קודם למאמן..
אוף. מכונת כביסה מה שהולך לי עכשיו במוח.
מטרילת-על אני גם ככה. לא נורא שתצטרף לזה גם שפה הולמת 😇ובחייאת,תחזירי ל'לוג שנחוש להחלים'
לא מתאים לך שפה טרולית עתיקת יומין (עדיין)
ואחרון לעכשיו -
מרגשת אותי ממש ממש האכפתיות שנשפכת פה מאנשים שרובם המוחלט כלל לא מכיר אותי. תודה