הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג שמחה

אבא שלך עבר ניתוח? .____.
רפואה שלמה!!!
וגם לך, תרגישי טוב.
האמת שיוגה יכול להיות לך אחלה.
אגב, מה מתכוונת לעשות בסגר? מבחינת אימונים יענו... :S

רפואה שלמה!!!
אמן. תודה

אגב, מה מתכוונת לעשות בסגר? מבחינת אימונים יענו... :S
להתאמן בבית.
יש לי כמה גומיות, אז אימונים שמחפשים יותר סטרס מטבולי. משכיבות סמיכה ומתח גם כך מתנזרת לעת עתה, אז באמת לא נותר הרבה, אבל כן אפשר לעשות מספיק.
רק צריך לשנות קצת ראש

אמן. תודה

להתאמן בבית.
יש לי כמה גומיות, אז אימונים שמחפשים יותר סטרס מטבולי. משכיבות סמיכה ומתח גם כך מתנזרת לעת עתה, אז באמת לא נותר הרבה, אבל כן אפשר לעשות מספיק.
רק צריך לשנות קצת ראש

הבאסה שאימונים ביתיים דורשים המון חזרות בכל סט / עבודה על דופק גבוה שמרגיש לי כמו אירובי.
שונאת את זה.
וסקוואט בולגרי.
האמת אני די מסתדרת איתו, אבל אין לי כח אליו.... קשה לי להתמיד בבית.
אני צריכה את האווירה של החדכש.

לא חובה המון.
האמת שזה די דומה תכלס למה שעושה עכשיו, משקלים קלים וכל זה.
אז רק אומר שחזרות אינסוף זו לא הדרך היחידה לייצר סטרס..

משקלים קלים

את חושבת שאת עושה משקלים קלים? ._.
כאילו, אישית,אני רואה את התוכנית שלך ועף לי הסכך ._.

אז רק אומר שחזרות אינסוף זו לא הדרך היחידה לייצר סטרס..

נכון.
להתחיל ללמד בבצפר חדש עושה אחלה סטרס חחחחח

אוף מתחיל להיגמר לי הסטרס ואני לא יודעת איפה לשים את כל התאבון הזה הבא אלי לטובה ._.

כרגע על 1,200 יומי.
מנסה 1,100 אבל לא הולך לי חחחחח
נראלי אזרום עם ה1,200 ואתחיל להתיישר לכיוון ה1,400 ניטרלי שלי (בתקווה שהוא עודנו 1,400.....) אימלה מה יהיה בסגר. שיררר!!! לא רוצה להשמין שוב!!!!! הצילו 😭
אני בפוסט טראומה מפסח. אני ישר נהיית בטטה!!!

המורה לספורט אצלנו בחור ממש ממש נחמד. יצא לנו לדבר עלזה. הוא הציע לי לבוא להתאמן אצלו, יש לו ציוד כבד וזה (לא כלובים לצערי) אבל גם עם ההזמנה הזו הבנו שאין לי ככ מה לעשות כי זה מעל 500 מטר 🤦‍♂️

כאילו, אישית,אני רואה את התוכנית שלך ועף לי הסכך ._.
חחח התעדכנת איך נראית התכנית שלי בשבועיים+ האחרונים? זה מונח פה למעלה, תעיפי מבט. יחזור לך הסכך למקומו 🤣

להתחיל ללמד בבצפר חדש עושה אחלה סטרס
שתי ציפורים במכה אחת 🤩

סתם חח
מבינה אותך מאוד

המורה לספורט אצלנו בחור ממש ממש נחמד. יצא לנו לדבר עלזה. הוא הציע לי לבוא להתאמן אצלו, יש לו ציוד כבד וזה (לא כלובים לצערי) אבל גם עם ההזמנה הזו הבנו שאין לי ככ מה לעשות כי זה מעל 500 מטר 🤦‍♂️
ממש מתוק מצדו.
הייתי אומרת - תשני סטטוס לפורעת חוק 😇

נראלי אזרום עם ה1,200 ואתחיל להתיישר לכיוון ה1,400 ניטרלי שלי (בתקווה שהוא עודנו 1,400.....) אימלה מה יהיה בסגר. שיררר!!! לא רוצה להשמין שוב!!!!! הצילו 😭
אני בפוסט טראומה מפסח. אני ישר נהיית בטטה!!!
נשמע אחלה תכנון.

מה עושים? מבשלים הרבה (וטועמים אך מעט), מנקים את הבית יסודי, עושים שיפוצים, צובעים את הבית, עושים מסיבות ריקודים בבית, יוצאים להליכות, פורעים חוק.

הנלע"ד

חחח התעדכנת איך נראית התכנית שלי בשבועיים+ האחרונים? זה מונח פה למעלה, תעיפי מבט. יחזור לך הסכך למקומו

כןן והסכך עודנוו מעופף!!
חייבת לתפוס אותו דחוף, למה אוטוטו סוכות.
ואת עוד קוראת לזה דילואו!!!

שתי ציפורים במכה אחת 🤩

סתם חח
מבינה אותך מאוד

חחח במקרה שלי שני תוכים 😆
צכה להחליף בצפר, אולי יחדש לי את מאגרי הסטרס 🤣

ממש מתוק מצדו.
הייתי אומרת - תשני סטטוס לפורעת חוק 😇
🤣
וואי הוא ממש מתוק. חבל שלא דתי 😆

נשמע אחלה תכנון.

מה עושים? מבשלים הרבה (וטועמים אך מעט), מנקים את הבית יסודי, עושים שיפוצים, צובעים את הבית, עושים מסיבות ריקודים בבית, יוצאים להליכות, פורעים חוק.

פריעת חוק נשמע הכי טוב.

יודע שזה משתנה מאדם לאדם, אבל לא חבל לפסול רק בגלל עניין הדת? תראי לדוגמה את בנט ורעייתו גילת, פאוור קאפל רציני וזוג מעורב (בסוף האהבה מנצחת?)

חח תראה אני מכירה את הבחור כולה שבוע וחצי ברמה של שלום-שלום / עם איזה כיתה אתה עכשיו? ג'2?? תנחומיי הכנים. / מה נדפק עם הקפסולות האלה? / יאלה עוד שלושה ימים סגר ונוכל ללמד מהספה בסלון!
וכאלה חחחחחח
וגם לא נראלי שהוא חילוני גמור.... הוא בטח מסורתי אומשו.... אבל אני מחפשת משו אחר, אז מעדיפה שמלכתחילה לא יהיו בנינו יותר מדיי נצנצים חחח חבל סתם להיכנס לאשליות...
למרות שבתכלס הוא הבחור הכי בטעם שלי שיצא לי לפגוש מבחינת מראה חחח

שיר1 עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להפוך לב!דיבילדער״:

עדכון לוג: 16/09/20

הבוקר התחיל בלעזור לקרובה שלי, עניין פעוט לכאורה שהתארך והתארך, והיא גם די קונטרול פריק וכל השיט הזה, כשלבסוף הבהרתי שאני ממש ממהרת וסיימנו עניין. יש לי גם התקנה של פלטפורמה מסויימת בעבודה וצריכה להיות שם בשעה שנקבעה. החלון לאימון סופר קצר.

אימון בוקר אפוף כאבי מחזור 🤒

חתירה בכבל יונילטרלי
18*10*3
חצי דקה מנוחה בין יד ליד.

מסור
22.5*10*2
לא מכירה כל כך את התרגיל, ובטח שלא יושבת לי הטכניקה שלו. סט ראשון סביר. סט שני מדרדר (גם התשישות המצטברת מהמנוחות הקצרות והלחץ מהזמן שאוזל תרמו לצ'יטים ולהקטנת טווח תנועה. אבל גם בלי זה הביצוע שלי מעפן 🥷). אשמח לשמוע מה אני יכולה לעשות טוב יותר. ומה גם מה יכולה לעשות כדי לצמצם את תנועת הגו שלי. אולי להחליף רגליים? אגב, לפעמים עושה על ספסל ולפעמים מתעצלת ועושה ככה. אצלם בהזדמנות על ספסל ואראה אם עוזר.
ולסיכום, צעקות? טיפים? עצות?

@אני=] יש לך מתחרה בזוויות צילום בלתי מחמיאות 😁

חתירה במכונת טי-בר עם תמיכה
+5*12*2
אחיזה רחבה, מרפקים פלייר. מתחילה להתחבר.

פשיטות ברכיים
50*10*5
בסופר סט עם
מכרע בולגרי משקל גוף
10*4
על האחרון וויתרתי במגמה לרוץ להספיק את האוטובוס. משתחלת לג'ינס (חצאית!) תופסת את החולצה המכופתרת והמגוהצת ביד, ורצה. אלוהים כמה שאני טובה בגיחוך הזה חח

לבסוף מתברר שכנראה עבר קודם או שהוא מאחר קשות ומוביט לא קלט אותו והמשיך להראות זמן כלשהו לשווא. אז גם חתכתי האימון, גם יש לי עכשיו חצי שעה לחכות בתחנה (זמן מספיק לדווח על חצי האימון המסכן בחפירת על כהרגלי 🤒) וגם אני מאחרת בגדול לפגישת ההתקנה (מרחוק וזה, אבל עדיין) שאני מחכה לה כבר כמה ימים.

טייב. השגחה פרטית.
היום אצא מאוחר כמובן מהמשרד, אז בעז"ה מקווה להגיע מחר ולתת גם להמס, גלוטס, מקרבים, ידיים ובטן קצת צומי.

- חודשיים בדיוק אחרי הפציעה בכתף וקיבלתי בדיקת אולטרסאונד ותוצאותיה - אין ממצאים פתולוגיים. תודה לאל. האם התגשמה תקוותי שזוהי רק מתיחה קטנה? אניווי מה שזה לא יהיה שם הצליח להשבית אותי כהוגן. שבוע הבא יש תור לאורטופד, ואולי בהמשך אלך לפיזיותרפיה אצל ליאור. למען הסר ספק - היא עדיין כואבת במגוון תנועות אפילו עם משקל מינימלי ביותר. מה זה היא? הנקודה הספציפית של הכאב, איפשהו על קו החיבור של הכתף עם החזה ועצמות הבריח.
פה:
צפה בקובץ המצורף 58687
(החולצה התקמטה. נכון 🤒)

יום טוב וכו

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני עושה חתירת מסור רק על הסטנד של המשקולות, לא נוח על ספסל.
לא מומחה בטכניקה אבל המשיכה נראית בסדר גמור, הדגש צריך להיות על תנועה אלכסונית מהרצפה לכיוון המותן כדי לעבוד על הרחב גבי ולא למשוך בקו ישר מה שהופך לעבודה על יד קדמית.
הגב צריך להיות סטטי ורק היד צריכה להכתיב את התנועה, מהניסיון שלי עם התרגיל הזה הורדת משקל יכולה לפתור את הבעיה.

אני עושה חתירת מסור רק על הסטנד של המשקולות, לא נוח על ספסל.
לא מומחה בטכניקה אבל ה
גם לי נוח יותר ככה 😁
הגב צריך להיות סטטי ורק היד צריכה להכתיב את התנועה, מהניסיון שלי עם התרגיל הזה הורדת משקל יכולה לפתור את הבעיה.
תראה, כמובן שיכולה להוריד עוד במשקל כך שאוכל לעשות תכלס כל תנועה שארצה כמעט. וכנראה שגם אעשה זאת לפחות עד שאטמיע טכניקה (לא מדברים על זה שחדרי הכושר נסגרים 🥷). הנקודה היא שהמשקל הזה לא כבד לי. וגם במשקלים שממש לא מזיזים אני נוטה לנוע עם הגב. לכן שואלת, אולי יש משהו בהתמקמות, סטאפ, עמידה, ווטאבר או קיו כלשהו שיכול לסייע. וגם, מה הזווית שצריכה להיות בין הגב לרצפה? הוא באמת צריך להישאר אופקי לגמרי לאורך כל התנועה? זה אפשרי בכלל?
חשבתי גם לנסות לראות איך תנועה נכונה נראית, ועדיף מאותה זווית, סתם שיהיה לי בראש לאיפה לכוון. עם זאת, רוב סרטוני ההמחשות/הדרכות שראיתי שקיימים ממחישים מסור על ספסל.
רעיון לאיך למצוא משהו כזה? מין ביצוע קרוב למושלם של התרגיל חח

גם לי נוח יותר ככה 😁

תראה, כמובן שיכולה להוריד עוד במשקל כך שאוכל לעשות תכלס כל תנועה שארצה כמעט. וכנראה שגם אעשה זאת לפחות עד שאטמיע טכניקה (לא מדברים על זה שחדרי הכושר נסגרים 🥷). הנקודה היא שהמשקל הזה לא כבד לי. וגם במשקלים שממש לא מזיזים אני נוטה לנוע עם הגב. לכן שואלת, אולי יש משהו בהתמקמות, סטאפ, עמידה, ווטאבר או קיו כלשהו שיכול לסייע. וגם, מה הזווית שצריכה להיות בין הגב לרצפה? הוא באמת צריך להישאר אופקי לגמרי לאורך כל התנועה? זה אפשרי בכלל?
חשבתי גם לנסות לראות איך תנועה נכונה נראית, ועדיף מאותה זווית, סתם שיהיה לי בראש לאיפה לכוון. עם זאת, רוב סרטוני ההמחשות/הדרכות שראיתי שקיימים ממחישים מסור על ספסל.
רעיון לאיך למצוא משהו כזה? מין ביצוע קרוב למושלם של התרגיל חח

אני לא שם לב איך כף הרגל האחורית שלך ממוקמת אבל אני שם לב שהרבה אנשים שעושים את התרגיל הזה עומדים עם כף הרגל על קצות האצבעות כשהעקב באוויר ולי אישית זה מאוד פוגע ביציבות וכפועל יוצא גם ביכולת לשמור על הגב סטטי, אני מניח את כף הרגל האחורית במאונך לרגל הקדמית המכופפת מעט וזה עוזר לי להיות הרבה יותר יציב וכך גם לשמור על גב יציב וסטטי.
את כאילו לוקחת תנופה עם הגב כדי להקל על העלייה של היד גם אם המשקל לא מצריך ממך את זה, אולי תנסי למשוך בצורה קצת יותר אלכסונית לכיוון המותן וכך לא תרגישי צורך לקחת תנופה עם הגב.
אם את רואה ששום שינוי בסטאפ לא עוזר לך וגם במשקלים שקלים לך את עדיין לא מצליחה לשמור על גב סטטי אז אולי עניין הגב בא לך באופן אינסטינקטיבי ואז במקומך הייתי יורד למשקלי נוצה ועובד על חזרות איטיות ומבוקרות נטו בשביל להטמיע את עניין הגב בטכניקה ומשם להתקדם.

פצצה. אנסה את מה שהצעת.

אגב, כף הרגל מונחת שלי כולה על הרצפה. למה כוונתך במאונך לרגל המכופפת?

פצצה. אנסה את מה שהצעת.

אגב, כף הרגל מונחת שלי כולה על הרצפה. למה כוונתך במאונך לרגל המכופפת?

אני לוקח את הרגל האחורית ומניח את כף הרגל ב90 מעלות ימינה, הרגל הקדמית היא הרגל שמכופפת מעט.
הפוזיציה הזאת עוזרת לי באופן אישי להיות יציב ואני לא מרגיש צורך להזיז את הגב בזמן תנועה, זה כמובן משתנה מאדם לאדם אבל כדאי לנסות אולי זה יעזור גם לך.

אני לוקח את הרגל האחורית ומניח את כף הרגל ב90 מעלות ימינה, הרגל הקדמית היא הרגל שמכופפת מעט.
הפוזיציה הזאת עוזרת לי באופן אישי להיות יציב ואני לא מרגיש צורך להזיז את הגב בזמן תנועה, זה כמובן משתנה מאדם לאדם אבל כדאי לנסות אולי זה יעזור גם לך.
שניה. הרגל האחורית נמצאת בקו ישר עם הקדמית (זה בערך מה שאצלי) ורק כף הרגל פונה ב-90 מעלות? או שגם הרגל עצמה נמצאת יותר הצידה?

סליחה על החפירה, חשוב לי להבין כדי שאוכל ליישם..

שניה. הרגל האחורית נמצאת בקו ישר עם הקדמית (זה בערך מה שאצלי) ורק כף הרגל פונה ב-90 מעלות? או שגם הרגל עצמה נמצאת יותר הצידה?

סליחה על החפירה, חשוב לי להבין כדי שאוכל ליישם..

חחח זה בסדר אני באמת לא מסביר את עצמי כזה טוב:37mv:
כן, הרגל האחורית נמצאת באותו קו כמו עם הקדמית, העמידה שלך די זהה לשלי (אולי אני עומד קצת יותר כפוף) רק שכף הרגל האחורית שלי עומדת 90 מעלות ימינה.

יקירתי, צפיתי, וסורי אבל שלי פי 300 יותר מכוער :0
שתביני שאשכרה התחרטתי ולא פרסמתי את הסרטון חחחחח
אבל יש לי אחד שלא רואים את הפרצוף אז אעלה אותו היום בע'ה. חייבת ביקורת.

אגב לא קראתי את המשך התגובות, אבל התרגיל הזה נראה אחלה תרגיל שאני יכולה לעשות בבית בסגר!!! יש לי משקולות מתפרקות....
זה לגב, יענו חתירה, נכון? :0

ומחר אימון פרידה, הא? 😭

יקירתי, צפיתי, וסורי אבל שלי פי 300 יותר מכוער :0
זה כי עוד לא העליתי סרטון של בנץ' כבד קצת. לא את מתה חח..

שתביני שאשכרה התחרטתי ולא פרסמתי את הסרטון חחחחח
שטויות. אל תתחשבי בזה, חבל

זה לגב, יענו חתירה, נכון?
אכן 😁

מחר אימון פרידה, הא? 😭
או בשישי (נסגר ב-13:00). האמת שזה כבר קרה יותר מדי פעמים מכדי באמת להישבר. אם כי בא לך בזמן הכי גרוע, מה?
אחרת כמו כלום את מגיעה ל-60 סקוואט ו-70 דדליפט כתחנה ראשונה..

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית