עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אמן. תודהרפואה שלמה!!!
להתאמן בבית.אגב, מה מתכוונת לעשות בסגר? מבחינת אימונים יענו... :S
אמן. תודה
להתאמן בבית.
יש לי כמה גומיות, אז אימונים שמחפשים יותר סטרס מטבולי. משכיבות סמיכה ומתח גם כך מתנזרת לעת עתה, אז באמת לא נותר הרבה, אבל כן אפשר לעשות מספיק.
רק צריך לשנות קצת ראש
משקלים קלים
אז רק אומר שחזרות אינסוף זו לא הדרך היחידה לייצר סטרס..
חחח התעדכנת איך נראית התכנית שלי בשבועיים+ האחרונים? זה מונח פה למעלה, תעיפי מבט. יחזור לך הסכך למקומו 🤣כאילו, אישית,אני רואה את התוכנית שלך ועף לי הסכך ._.
שתי ציפורים במכה אחת 🤩להתחיל ללמד בבצפר חדש עושה אחלה סטרס
ממש מתוק מצדו.המורה לספורט אצלנו בחור ממש ממש נחמד. יצא לנו לדבר עלזה. הוא הציע לי לבוא להתאמן אצלו, יש לו ציוד כבד וזה (לא כלובים לצערי) אבל גם עם ההזמנה הזו הבנו שאין לי ככ מה לעשות כי זה מעל 500 מטר 🤦♂️
נשמע אחלה תכנון.נראלי אזרום עם ה1,200 ואתחיל להתיישר לכיוון ה1,400 ניטרלי שלי (בתקווה שהוא עודנו 1,400.....) אימלה מה יהיה בסגר. שיררר!!! לא רוצה להשמין שוב!!!!! הצילו 😭
אני בפוסט טראומה מפסח. אני ישר נהיית בטטה!!!
חחח התעדכנת איך נראית התכנית שלי בשבועיים+ האחרונים? זה מונח פה למעלה, תעיפי מבט. יחזור לך הסכך למקומו
שתי ציפורים במכה אחת 🤩
סתם חח
מבינה אותך מאוד
🤣ממש מתוק מצדו.
הייתי אומרת - תשני סטטוס לפורעת חוק 😇
נשמע אחלה תכנון.
מה עושים? מבשלים הרבה (וטועמים אך מעט), מנקים את הבית יסודי, עושים שיפוצים, צובעים את הבית, עושים מסיבות ריקודים בבית, יוצאים להליכות, פורעים חוק.
יודע שזה משתנה מאדם לאדם, אבל לא חבל לפסול רק בגלל עניין הדת? תראי לדוגמה את בנט ורעייתו גילת, פאוור קאפל רציני וזוג מעורב (בסוף האהבה מנצחת?)וואי הוא ממש מתוק. חבל שלא דתי 😆
יודע שזה משתנה מאדם לאדם, אבל לא חבל לפסול רק בגלל עניין הדת? תראי לדוגמה את בנט ורעייתו גילת, פאוור קאפל רציני וזוג מעורב (בסוף האהבה מנצחת?)
רפואה שלמה לאבא
הבוקר התחיל בלעזור לקרובה שלי, עניין פעוט לכאורה שהתארך והתארך, והיא גם די קונטרול פריק וכל השיט הזה, כשלבסוף הבהרתי שאני ממש ממהרת וסיימנו עניין. יש לי גם התקנה של פלטפורמה מסויימת בעבודה וצריכה להיות שם בשעה שנקבעה. החלון לאימון סופר קצר.
אימון בוקר אפוף כאבי מחזור 🤒
חתירה בכבל יונילטרלי
18*10*3
חצי דקה מנוחה בין יד ליד.
מסור
22.5*10*2
לא מכירה כל כך את התרגיל, ובטח שלא יושבת לי הטכניקה שלו. סט ראשון סביר. סט שני מדרדר (גם התשישות המצטברת מהמנוחות הקצרות והלחץ מהזמן שאוזל תרמו לצ'יטים ולהקטנת טווח תנועה. אבל גם בלי זה הביצוע שלי מעפן 🥷). אשמח לשמוע מה אני יכולה לעשות טוב יותר. ומה גם מה יכולה לעשות כדי לצמצם את תנועת הגו שלי. אולי להחליף רגליים? אגב, לפעמים עושה על ספסל ולפעמים מתעצלת ועושה ככה. אצלם בהזדמנות על ספסל ואראה אם עוזר.
ולסיכום, צעקות? טיפים? עצות?
@אני=] יש לך מתחרה בזוויות צילום בלתי מחמיאות 😁
חתירה במכונת טי-בר עם תמיכה
+5*12*2
אחיזה רחבה, מרפקים פלייר. מתחילה להתחבר.
פשיטות ברכיים
50*10*5
בסופר סט עם
מכרע בולגרי משקל גוף
10*4
על האחרון וויתרתי במגמה לרוץ להספיק את האוטובוס. משתחלת לג'ינס (חצאית!) תופסת את החולצה המכופתרת והמגוהצת ביד, ורצה. אלוהים כמה שאני טובה בגיחוך הזה חח
לבסוף מתברר שכנראה עבר קודם או שהוא מאחר קשות ומוביט לא קלט אותו והמשיך להראות זמן כלשהו לשווא. אז גם חתכתי האימון, גם יש לי עכשיו חצי שעה לחכות בתחנה (זמן מספיק לדווח על חצי האימון המסכן בחפירת על כהרגלי 🤒) וגם אני מאחרת בגדול לפגישת ההתקנה (מרחוק וזה, אבל עדיין) שאני מחכה לה כבר כמה ימים.
טייב. השגחה פרטית.
היום אצא מאוחר כמובן מהמשרד, אז בעז"ה מקווה להגיע מחר ולתת גם להמס, גלוטס, מקרבים, ידיים ובטן קצת צומי.
- חודשיים בדיוק אחרי הפציעה בכתף וקיבלתי בדיקת אולטרסאונד ותוצאותיה - אין ממצאים פתולוגיים. תודה לאל. האם התגשמה תקוותי שזוהי רק מתיחה קטנה? אניווי מה שזה לא יהיה שם הצליח להשבית אותי כהוגן. שבוע הבא יש תור לאורטופד, ואולי בהמשך אלך לפיזיותרפיה אצל ליאור. למען הסר ספק - היא עדיין כואבת במגוון תנועות אפילו עם משקל מינימלי ביותר. מה זה היא? הנקודה הספציפית של הכאב, איפשהו על קו החיבור של הכתף עם החזה ועצמות הבריח.
פה:
צפה בקובץ המצורף 58687
(החולצה התקמטה. נכון 🤒)
יום טוב וכו
גם לי נוח יותר ככה 😁אני עושה חתירת מסור רק על הסטנד של המשקולות, לא נוח על ספסל.
לא מומחה בטכניקה אבל ה
תראה, כמובן שיכולה להוריד עוד במשקל כך שאוכל לעשות תכלס כל תנועה שארצה כמעט. וכנראה שגם אעשה זאת לפחות עד שאטמיע טכניקה (לא מדברים על זה שחדרי הכושר נסגרים 🥷). הנקודה היא שהמשקל הזה לא כבד לי. וגם במשקלים שממש לא מזיזים אני נוטה לנוע עם הגב. לכן שואלת, אולי יש משהו בהתמקמות, סטאפ, עמידה, ווטאבר או קיו כלשהו שיכול לסייע. וגם, מה הזווית שצריכה להיות בין הגב לרצפה? הוא באמת צריך להישאר אופקי לגמרי לאורך כל התנועה? זה אפשרי בכלל?הגב צריך להיות סטטי ורק היד צריכה להכתיב את התנועה, מהניסיון שלי עם התרגיל הזה הורדת משקל יכולה לפתור את הבעיה.
גם לי נוח יותר ככה 😁
תראה, כמובן שיכולה להוריד עוד במשקל כך שאוכל לעשות תכלס כל תנועה שארצה כמעט. וכנראה שגם אעשה זאת לפחות עד שאטמיע טכניקה (לא מדברים על זה שחדרי הכושר נסגרים 🥷). הנקודה היא שהמשקל הזה לא כבד לי. וגם במשקלים שממש לא מזיזים אני נוטה לנוע עם הגב. לכן שואלת, אולי יש משהו בהתמקמות, סטאפ, עמידה, ווטאבר או קיו כלשהו שיכול לסייע. וגם, מה הזווית שצריכה להיות בין הגב לרצפה? הוא באמת צריך להישאר אופקי לגמרי לאורך כל התנועה? זה אפשרי בכלל?
חשבתי גם לנסות לראות איך תנועה נכונה נראית, ועדיף מאותה זווית, סתם שיהיה לי בראש לאיפה לכוון. עם זאת, רוב סרטוני ההמחשות/הדרכות שראיתי שקיימים ממחישים מסור על ספסל.
רעיון לאיך למצוא משהו כזה? מין ביצוע קרוב למושלם של התרגיל חח
פצצה. אנסה את מה שהצעת.
אגב, כף הרגל מונחת שלי כולה על הרצפה. למה כוונתך במאונך לרגל המכופפת?
שניה. הרגל האחורית נמצאת בקו ישר עם הקדמית (זה בערך מה שאצלי) ורק כף הרגל פונה ב-90 מעלות? או שגם הרגל עצמה נמצאת יותר הצידה?אני לוקח את הרגל האחורית ומניח את כף הרגל ב90 מעלות ימינה, הרגל הקדמית היא הרגל שמכופפת מעט.
הפוזיציה הזאת עוזרת לי באופן אישי להיות יציב ואני לא מרגיש צורך להזיז את הגב בזמן תנועה, זה כמובן משתנה מאדם לאדם אבל כדאי לנסות אולי זה יעזור גם לך.
שניה. הרגל האחורית נמצאת בקו ישר עם הקדמית (זה בערך מה שאצלי) ורק כף הרגל פונה ב-90 מעלות? או שגם הרגל עצמה נמצאת יותר הצידה?
סליחה על החפירה, חשוב לי להבין כדי שאוכל ליישם..
זה כי עוד לא העליתי סרטון של בנץ' כבד קצת. לא את מתה חח..יקירתי, צפיתי, וסורי אבל שלי פי 300 יותר מכוער :0
שטויות. אל תתחשבי בזה, חבלשתביני שאשכרה התחרטתי ולא פרסמתי את הסרטון חחחחח
אכן 😁זה לגב, יענו חתירה, נכון?
או בשישי (נסגר ב-13:00). האמת שזה כבר קרה יותר מדי פעמים מכדי באמת להישבר. אם כי בא לך בזמן הכי גרוע, מה?מחר אימון פרידה, הא? 😭