הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג שמחה

נראה פצצה.

יש לך פלאטפוס?
מנח הרגל שלך מאוד כלפי חוץ, בדיוק כמוני.
בשבילי זה סבבה כי יש לי פלאטפוס, זה לא גורם לי שום אי נוחות. היו לי מתאמנים שניסו להעתיק אותי בזה, וזה גרם להם כאב מסוים בגב.

אם אין לך פלאטפוס, או שאת מרגישה כאב מסוים בגב, את יכולה להניח את הרגליים מעט רחב יותר, או ליישר אותם שהעקב יהיה ממש מאחורי הבהונות בקו יחסית ישר.

את יכולה לזרום עם הטכניקה ולראות אם את מרגישה משהו כשהמשקל עולה.

הטכניקה מאוד טובה, בנעילה את טיפה אחורה מדי, המוט ממוקם מעט גבוה יותר מהכתפיים, אבל אי מאמין שעם קצת משקל יהיה יותר קל לעצור בדיוק מעל הכתף.

יש לך פלאטפוס?
אכן 🤩

ממש ממש תודה. מעריכה מאוד!
שמתי לב לעניין הנעילה שלא מדויקת במיקום. אכן במשקלים לא ראיתי את זה. לא ככה. מאמינה שכשיתפנו משאבי קשב יהיה קל יותר לדייק בהכל. בינתיים מאמץ עילאי להתרכז חח..

הבוקר קמתי ללא כאבי גב ב"ה, אבל בכל אופן אנסה לשחק קצת עם רוחב הרגליים (צר יותר - בטוח לא, אחורה יותר - לא נוח. אבל אנסה להרחיב נראה איך ירגיש)

אכן 🤩

ממש ממש תודה. מעריכה מאוד!
שמתי לב לעניין הנעילה שלא מדויקת במיקום. אכן במשקלים לא ראיתי את זה. לא ככה. מאמינה שכשיתפנו משאבי קשב יהיה קל יותר לדייק בהכל. בינתיים מאמץ עילאי להתרכז חח..

הבוקר קמתי ללא כאבי גב ב"ה, אבל בכל אופן אנסה לשחק קצת עם רוחב הרגליים (צר יותר - בטוח לא, אחורה יותר - לא נוח. אבל אנסה להרחיב נראה איך ירגיש)
את לא צריכה לשנות דבר, אלא אם כן ממש מתחשק לך בשביל הסקרנות.

את לא צריכה לשנות דבר, אלא אם כן ממש מתחשק לך בשביל הסקרנות.
בגלל שהזכרת כאבי גב, ואכן היו לי, יש שתי אפשרויות (לפחות):
1. אלו רק דומס של עומסים חדשים (כי שחררתי את הקשת יחסית בתקופה האחרונה. בתכלס עקב כאבי גב, אז אולי זו לא האפשרות הנכונה)
2. הטכניקה לא 100% מדוייקת לי - אני כבר באה עם רגישות בגב תחתון - ואולי יש שינויים קלים שיכולים לעשות הבדל. מה שכן ברור לי, שזה הרבה פונקציה של כיווץ נכון של הרגליים ובעיקר הישבן - לוקח העומס מהחוליות הדחוסות משהו אל השרירים.

העובדה שקמתי היום חפה מכאבים (אפילו עם 4.5 שעות שינה, הסטנדרט של השבוע האחרון) כן מעודדת אותי שזה אולי רק זמני עד שהגוף יסתגל, אבל לא יזיק לנסות. אימון הבא אתחיל בצורה הרגילה, ואם ארגיש בעיה - כאב בגב התחתון בפרט - אנסה לשנות קצת מיקום רגליים ולראות אם משפיע.

טעם החיים 😛

שיר1 עדכן/ה את הלוג ״הלוג שנחוש להחלים״:

עדכון לוג: 20/06/20

אימון מוצ"ש קליל בהגזמה.

סקוואט
40*5*3

פרס
25*6*3

בנט אובר רואו
40*8*4

בנץ' פרס
25*6*4

ובמחלקת השטויות של היום (יש הרבה): כפיפת ברכיים במכונה, הרחקת כתפיים, כפיפה ופשיטה של מרפקים, משיכה מלמעלה בפולי, פולאובר בפולי, פייס פולס. משקלים קלים.

האם ככה זה נראה בדרך לעיצוב תכנית נורמלית?
זמן להפסיק לזרוק ולהתחיל לעבוד.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 22/06/20

נכנסת בחמישים דקות לסגירה, אחרי 11 שעות ישיבה כמעט רצופה (סיבובים קטנים פה ושם כדי לא להתאבן סופית). מכווננת את עצמי לאימון קל ומהיר.

סקוואט
42.5*5*3
קל מאוד.

פרס
22.5*6*3
הייתה לי מחשבה לעבוד קצת טכניקה גם פה לפני התכנית החדשה. הבעיה שאני לא ככ יודעת טכניקה נכונה בפרס. הדברים אליהם ניסיתי לשים לב בכל אופן הם מרפקים פנימה וכיווץ כללי. הנעילה שלי די בסדר נראה לי.

דדליפט
72.5*5,4
המוטות פה נחלקים לשניים - מוטות עבים לבנץ', ומוטות מעט פחות עבים באזור הכלובים. היות שמישהו שדד לי המוט באמצע הפרס נאלצתי להתמודד עם fail רציני של האחיזה שלי עם העובי והזיעה. אניווי חושבת להתחיל לסחוב לפה מגנזיום, אבל מתלבטת אם לגיטימי לדבוק במוט העבה פחות לדד, או שזו סתם התפנקות/רמאות/בכיינות/מופעי-תרצת ואני פשוט צריכה להתמודד עם זה.
ברמת המס וגב, אמורה להתמודד לא רע, כמעט בקלות, עם 72.5 לשישיות כמתוכנן.
מישהו מפה מכיר את החילוק המוזר הזה בסוגי המוטות?

בנט אובר רואו
40*8*3
נחמד לבצע חזרות יפות, ללא תזוזה (כמעט 🤭).

גוד מורנינג

20*9*2
לרגל כאבי גב תחתון ניסיון קטן. יש לי תחושה טובה לגבי זה; תחושה שזה יועיל לעניין.

כפיפת מרפקים במוט w
13*16*2
סתם כי נשארו לי עוד דקה וחצי מלבד דקת הספייר לנעילת נעליים וסילוק עצמי וחפציי מן המתחם.

כל מיני מחשבות לגבי האימונים. צורך בתכנית חדשה, ועם זאת שאני עדיין מתאמנת מתחילה מאוד מחשבה להריץ טקסס או ליניארית לכל הפחות על בנץ', פרס ודד (סקוואט למשוך עלייה איטית חד שבועית למשך עוד כחודש חודשיים).
רצון להתקדם יחד עם החששות שלי והשאיפה לתת לזה זמן עם מלוא הסבלנות. לחטוא אולי בהתקדמות איטית מדי ולא להיפך.
ומצד נוסף נכנסת לתקופת עומס שברור לי שיהיה קשה מאוד לשלב אימונים והתקדמות בהם אם הם לא איפשהו גבוה מאוד בסדר העדיפויות. הראייה המפוכחת שלי אומרת שהם בהחלט יורדים למקום שלישי או אפילו פחות, אתאמץ כדי לשמר את המשבצת, אך לא אתאבד על התקדמות. בחינה זו נותנת לי סיבה נוספת לבחור בתכנית סולידית כמו טקסס.

אחרי כל החפירות:

- רוצה להבטיח לעצמי שאעשה הרבה מאוד (גם אם לא הכל) כדי לשמור על שלושה אימונים בשבוע לפחות.
- ‏מבקשת לקבל קצב התקדמות איטי עוד יותר מהאיטי שעד כה, כמחיר סביר לאיזון מתבקש ולתעדוף מושכל של מרכיבי חיי כרגע.
- ‏אתן עוד כשבועיים לצורה הנוכחית של הדברים (טכני בבנץ' ועלייה איטית, טכני בפרס, חתירה לפי תחושה כשהמטרה להגיע לחמישים בקרוב, סקוואט איטי ורצוף כסדר, דדליפט עלייה חד שבועית של 2.5 - ביצוע פעם או פעמיים בשבוע, אולי פעם אחת קלה, ועזר משתנה לפי החשק). עד אז עליי להיסגר על תוכנית לכחודשיים שאחרי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

ALL FOR TEXAS

בהצלחה
או ליניארית 5*5 😁

(הבחורה תתלבט לנצח ובינתיים תמשיך לזרוק 😅. מי יודע, אולי זה בעצם המניע הנסתר והאמיתי, כי איך אפשר לוותר על לזרוק? מה, ככה סתם להתרצן ולהפסיק לאייש את תפקיד הליצן?)

עדכון לוג: 24/06/20

גוף עייף, שבור ועצוב. התלבטות אם בכלל לקיים אימון.
ההתאוששות שלי על הפנים, ממוצע שעות השינה קרוב לצנוח אל מתחת לארבע. צריכה לחשב מסלול מחדש.

סקוואט
42.5*5*3
לא התחממתי מספיק. ברך שמאל מתעוררת לכאוב.

חתירה
42.5*8*2
טעות הייתה בכלל להיכנס לחדר כושר. ואין שום חובה להמשיך בטעות רק כי התחלתי. אז -

פרס
20*6*3
וביי.

גם המרפקים והגב התחתון (שכבר לפני כן הציקו) לא אהבו את המהלך.

טעויות הן חלק בלתי ניתן להפרדה מהחיים. זה הכל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 26/06/20

מצבי מתדרדר מפרקית ולא רק. מקום הפציעה בהמס ימין כואב רוב היום, המס שמאל לא מתאושש מהנוקשות המוגזמת שלו. מרפקים לא בטוב. גב תחתון כואב.
נכנסת לאימון, ועל אף שמשקיעה כפול בחימום וגם מתמתחת המון בין לבין, הגוף לא מסכים להשתחרר ממצבו המאובן. טווחי תנועה קטנו משמעותית (זמנית כנראה) ויותר מדי כאבים והתחרבשויות.
מרגישה חלשה, מודאגת ולא ממש שמחה.

סקוואט
42.5*5*3
סט שלישי איזה זץ באזור כתף אחורית בחזרה הראשונה. הנחתי והתחלתי מחדש, עדיין כואב משהו.

בנץ'
35*5*3
וזה לא קל! אוף.
אחד הסטים אני נכנסת לסט-אפ, מזווית העין קולטת ילד נוגע לי במשקולות, כמעט שודד אותן. ואני שם! עם המוט!! o_Oo_O
חדרי כושר מסחריים - קווים לדמותם.

בנט אובר רואו
45*8*3
בעית אחיזה (שוב מוט שעבה יותר במילימטר או משהו)

פרס
25*5*3
וגם זה לא קל 😭
זץ איפשהו בפרק כף היד, אזור בסיס האגודל. ועוד אחד. מה יהיה?

גוד מורנינג
25*8*2

זמן להתאפס ולקחת אחריות על התאוששות סבירה.
גוט שאבעס!

קרא את שאר עדכון הלוג...

בהמשך לגנב משקולות הקטן..
46eszh.jpg

גוד שאבאס וזה

עדכון לוג: 30/06/20

הגוף מוחה כנגד הסדר החדש. ולדוגמה היום: ישיבה כמעט רצופה (להוציא תזוזות זוטרות לשירותים, קפה והשבת שפיות) משבע ועשרים בבוקר ועד תשע ועשרים בערב. נהיגה, ותחב"צ כושל, ו-11 וחצי שעות משרד, לגודל האשמה.
הדבר כמעט היחיד שהניע אותי לנחות בחדכש במקום בבית במצבי הכמעט מעולף הוא הידיעה שככל שאדחה עוד את האימון (אחרון התרחש בשישי) כאבי הגוף ילכו ויחמירו. וכמובן מידה של משמעת.
באה לעשות מה שיכולה, די ברור שיהיה אימון חלש.

סקוואט
45*5*3
באתי עם מניסקוס פנימי ימני כואב משום מה, ורמיזות ברכיים נוספות. חושדת שמצבן השתפר במהלך הסטים.

בנץ'
37.5*3*3
כבד לי יותר ממה שתיארתי שיהיה. טכניקה מתחרבשת. כתפיים בורחות. כאבי מרפקים קלים.

שכיבות סמיכה
5,4,4

חתירה
45*7*2
קצת יותר חימום מהרגיל. חזרות קצת יותר יפות מהרגיל. האחיזה שלי נכשלת ושכחתי להביא מגנזיום. האמות כבר בפאמפ משום מה.

פרס
רק חימומים למיניהם שלא זוכרת, ואז הגב התחתון והאמות שלחו אותי לסט יחיד של שמינייה בדאמבלים. קיצור חילטור.

דדליפט
70*5
חימום יותר מהרגיל, סט אחד ומספיק. גם פה בעיית אחיזה.

מרגישה שחוזרת לתחום הערפל הנורא בו מטשטשים לי הקשרים בין הסיבות לתוצאות, ושוב הפחד. מפחדת לחזור ללופ הכאב וההיחלשות.
חוץ מהזנחה מגונה לאחרונה של גורמי התאוששות, מסיבות שונות איבדתי קצת יותר מדי דם לאחרונה, ואין אפס - התסמרטטתי.

תזכורות:
- חמלה לגוף ולנפש
- ‏השקעה בתזונה ובשינה
- ‏סבלנות
- ‏אומץ. וקמצוץ אופטימיות

קרא את שאר עדכון הלוג...

תזכורות:
- חמלה לגוף ולנפש
- ‏השקעה בתזונה ובשינה
- ‏סבלנות
- ‏אומץ. וקמצוץ אופטימיות (קנית אותי עם זה 😍)

נשמע שאת יודעת מה צריך לעשות..תצליחי

עדכון לוג: 04/07/20

אימון מוצ"ש קצר.
בדרך לחדכש מרגישה את כאבי גופי מבצבצים. חוץ מההזנחה הפושעת שלי, חושדת שחוסר החיבה למקום וכל הטראומה והמטען הרגשי ממנו קצת מעודד את זה. כזו אני - הגוף והנפש בשיתוף פעולה מטריד שכזה.
חוץ מזה מרגישה שמנת-על.

סקוואט
45*5*3
חימום עם מוט ריק ובחזרה הראשונה הרגשתי שריסקתי את הברך. משהו כזה. כל חוסר הריכוז הזה. קיללתי את עצמי, פרגנתי עוד קצת חימום, והטובה שיצאה מזה - המשך אימון מפוקס ובהחלטה לבצע את ה-20 קילו כמו 200. ההמשך היה בסדר גמור.

בנץ'
35*5*3
הולכת ונחלשת. היה קשה. חימום מקדים לחזרות רבות (יחסית) ב-20,25,30 קילו. הטכניקה הפעם כן הצליחה יחסית להישמר. קצת ייאוש.

בנט אובר רואו
40*8
45*8
47.5*5
והאחיזה נכשלה.

לחיצת כתפיים בדמבלים
10*10*2
ניצול של שתי דקות אחרונות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית