- פותח/ת השרשור
לא. אלא אם אפתח תסמיניםהכל לטובה
מתכננת לעשות בדיקה גם?
או מישהו מהמשפחה כך שאתבקש להיבדק גם כן
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא. אלא אם אפתח תסמיניםהכל לטובה
מתכננת לעשות בדיקה גם?
מקווה שלא תצטרכילא. אלא אם אפתח תסמינים
או מישהו מהמשפחה כך שאתבקש להיבדק גם כן
ממש חחרפואה שלימה לכל חולי ישראל.
מצטערים כולנו איתכם.
יאללה חיטוב ו12 שעות שינה כל לילה:s85:
אולי אלוקים מנסה להגיד לך להשקיע בתחביבים חדשים,, כמו ציור או מוזיקה.
בעצם זה המסר שאני הייתי מקבל, אולי לך יש מסר אחר.
עדכון חיטוב
הקוראים אם יש מוזמנים לדלג לסוף 🤭
סוף שבוע הזה סוגרת שלושה שבועות לאעלק חיטוב.
השבוע הראשון היה בעיקר גישושים וניטור (יענו לספור מה אוכלת, לכוון למספר מסויים - 1500 - אבל בלי כל סטריקטיות). וכך ימים של סביבות 1300, יום של 1800 והרבה אירובי, תשעה באב עם 871 של סיום הצום, ושישי-שבת של 1500-2000, ועדיין לא בטוחה איך להעריך ומהי האסטרטגיה שלי לימים האלו. כרגע מנצלת את הפריווילגיה לזרום.
בשבוע הזה דוחפת אירובי ומבינה שעליי להתמתן עם זה ושלא בטוח שכרגע אוכל להסתמך על אירובי כעזר.
שבוע שני, תחילת שבוע לרוב 1400-1500 עם ממוצע קלורי של 1366 ליום. סוף שבוע עלום, עם כשני שליש של מנת פסטה מפוצצת ברוטב סופר כבד ושמן - איך מעריכים דבר כזה?? (@אני=] 🆘) בנוסף ל-770 קל של תחילת היום. יום שישי תקין, 1500, ושבת שוב לא ברורה. אולי 2000, אולי פחות.
השבוע עד כה נע בין 1280 ל-1500 ככה, עם ממוצע של 1375.
יודעת שחוסר עקביות הוא לא כזה אידיאלי אבל זה הסגנון שלי, שפה הוא דווקא מתמתן. יש ימים שאני אוכלת מעט מאוד וימים שאוכלת המון. מעדיפה לעשות שינויים בהדרגה ובהתאמה אליי.
ירקות עד כה לא ספרתי. אתמול אכלתי הרבה פלפלים וכאלו כך שכן החשבתי את זה כמשבצת, אם כי עדיין לא בשקילות על הגרם ודיווח מדוייק. תוהה אם להתחיל לספור גם ירקות או לחכות לזמן שאתקע ועד אז לשחרר.
אתמול הגיע אליי משקל, היום בדקתי אותו. ובכן, הוא סוטה. שקילה ראשונה מספר יפה - 66.6. שקילה שניה לוודא עקביות פנימית הכזיבה - 66.4. עוד כמה נסיונות נעו בין 66.5 ל-66.4 ונסכם את שקילת הבוקר בכך שהמשקל לא מדייק אבל סך טעויותיו כן מתכנס למספר מסויים אז נסלח לו (אין ברירה אחרת) ונבחר לומר שאני שוקלת 66.5.
שקילות סוף אימון אחרי מעט אוכל והרבה מים, בשבוע ראשון הצביעו על בערך 69.9, שבוע שעבר 67.4 (עם זאת שמלבד האוכל והמים של הבוקר, הפסקתי לאכול ביום האתמול מאוד מוקדם, כך שהשפיע בוודאות) והשבוע 68 עגול.
לא לחוצה במיוחד על שוב דבר כרגע, אבל מן הסתם שכן אקבל עכשיו אינדיקציה טובה יותר לתהליך, וזה אמור להועיל.
סוף חודש או קצת לפני אקח גם היקפים.
כל החפירה הזו כמובן לצרכים פנימיים של בקרה וניטור ותיעוד.
וכעת פנייה לאנשים המוזרים שטורחים לעקוב אחרי הלוג הטו מאצ' חופר הזה (אוהבים אתכם וזה), שמחטבים או חיטבו אי פעם בחייהם:
- מה האסטרטגיה שלכם לסופי שבוע? אם קיימת כמובן.
- שומרי שבת: איך אתם סופרים קלוריות בשבת? אם סופרים כמובן (אני עובדת בהערכות גסות ושוקלת לפעמים אולי להניח לזה ודי)
- איך אתם מעריכים מנות ביתיות או של אוכל בחוץ שלא אתם הכנתם ואין מושג כמה שוקלות קלורית?
- מה עוזר לכם באופן כללי? שוטו.. 🤩
בתודה,
המחטבת בכוונה תחילה ובאופן מודע בפעם הראשונה בחייה 😇
אין לי מושג כמה שמן הם שופכים, ובשמן כל טיפה עושה הבדל גדול כמובן 😳666 אה? קטע..
בשבת לא סופר בדרכ,מאזן עם אירובי אם צריך
לגבי מנות ביתיות ,מנסה למצוא ערך דומה ומעגל למעלה
אל תשאל חח..איזה פסטה הייתה?(סקרן למרות שלא חובב מושבע)
🤣🤣🤣🤣יציקה.
מה את אומרת..tell me more(בעיקר כי לצערי אני כן חובבת גדולה של דברים שמנים וכבדים
עזבי שטויותזכרתי בזה רק אחרי שהזמנתי חחח
די נו יא סוטה 🤣🤣מה את אומרת..tell me more
רציתי להגיד 1000 אבל אז היו לי ספקות, אולי 1500 או משהו. זו באמת הייתה מנה מוגזמת חחוולקאם טו דה פינטס קלאב!
המועדון המאוס ביותר עלי אדמות!
אני קצת ממהרת, אבל בשוונג של לענות, אז אתייחס רק למה שרלוונטי:
מנת פסטה במסעדה יכולה לנוע בין 700-1,000 קל', תלוי איזה רוטב, מה הכמות וכו'.
הולכת עם העיקרון שיש לפחות 2 כוסות פסטה במנה ולפחות 150 גרם רוטב ועוד כלמני תוספות.
אשרייך.ואמא שלי כפרעליה מכינה אוכל לא שמן.
אני סופרת בראש, ומעגלת בגסות כלפי מעלה. אבל זה קצת מתיש..יצרתי לי לשבתות לוח סקוטש עם מספרים של 10, 50, 100, 200 ו-500, וככה אני יושבת אחרי כל ארוחה ומחשבת כמה אכלתי פחות או יותר.
זה יותר בקטע של בקרה 😃
מי צריך קינוח אחרי כזו יציקה?? 🤢עזבי שטויות
מה הזמנת לקינוח ?(הכי חשוב לא?)
אז לא הייתה חוויה במסעדה?צריך קינוח אחרי כזו יציקה?? 🤢
לזה קוראים התעללות
היה נחמד. בהחלט. ומעייף משהואז לא הייתה חוויה במסעדה?
מעייף ללעוס או משהו אחר?. ומעייף משהו
גם.מעייף ללעוס או משהו אחר?
סקרן אולימפי או משהו אחר?מעייף ללעוס או משהו אחר?
מתבקש משהווגם היציקה.
ובהתאם הרצון כבר לראות מיטה או מינימום ספה חח
סקרן אולימפי
שיר1 עדכן/ה את הלוג ״הלוג שנחוש להחלים״:
עדכון חיטוב: 13/08/20
- מה האסטרטגיה שלכם לסופי שבוע? אם קיימת כמובן.
- שומרי שבת: איך אתם סופרים קלוריות בשבת? אם סופרים כמובן (אני עובדת בהערכות גסות ושוקלת לפעמים אולי להניח לזה ודי)
- איך אתם מעריכים מנות ביתיות או של אוכל בחוץ שלא אתם הכנתם ואין מושג כמה שוקלות קלורית?
קרא את שאר עדכון הלוג...
וואט??פעם הייתי תופר 42+ ק"מ ביומיים האלה
"רק"היום רק 16 של הליכה מהירה שמחולקים ל2 או 4.