הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג שמחה

שיר1 עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להפוך לב!דיבילדער״:

עדכון לוג: 26/10/20

ימים עמוסים וממש לא קלים. היום די שבורה פיזית ומנטלית, אז על אף שתכננתי ללכת לדירה להמשך ארגון, המחשבה על הרמה, סחיבה ועיטוף של רהיטים כבדים לבדי, או למצער ניקוי חסר רחמים של תנור, הייתה קשוחה מדי לגוף העייף והעצוב. אגיע לזה כבר מחר בעז"ה.
באופן כללי הניסיון להתארגן בד בבד עם לחץ בעבודה ושעות בלתי נגמרות שם, בתוספת היותי די בודדה במערכה הזו, מרגיש ממש גדול עליי.

בעודי רובצת בתנוחת קריסה מחליטה להזיז עצמי לאימון קצר וקל במגבלות השעה המאוחרת והגוף הנוקשה.

אימון לילה קצרצר

קירוב והרחקת שכמות בפלאנק על מרפקים
5*5
לסירוגין עם
שכיבות סמיכה
4,3,2,1
מרפקים מציקים ממש.
בוקר האתמול 4*3 קלות ונטולות כאב, מלבד מרפקים שמציקים בקטנטונת בלבד.

גובלט סקוואט
21*8*3
בחימום פנים הברכיים כואבות. לבסוף נכנסת עם משקל קל (כאילו יש ברירות אחרות) ומורידה מעט חזרות. מקווה לראות שיפור.

היפטראסט
21*20*3
פאוז קטן למעלה. שיפור קטן ומובהק בהמס. בכלל נוטה להשתכנע שזה סיפור גידי ופחות שרירי, אניוויי שיפור מבורך.

פשיטת מרפק בכפיפת כתף כנגד גומיה
20 חזרות ליד

כמעט חצות, לא שייך לעשות שום דבר שבו המשקולת פוגשת או מאיימת לפגוש את הרצפה. אשתדל להשלים מחר. שמחה שזזתי קצת, קצר וקליל ככל שיהיה.

לאחרונה כאבים בגב כף היד הימנית. התחיל כתחושה מעוררת חלחלה של גיד שקופץ בחזקה עם כל הקלקה על העכבר וכן בהקלדה. התחלתי להשתמש באביזרים עם ריפוד תומך לאזור וזה עוזר מעט, ועדיין כאב שהתפתח באזור מקשה מאוד. לא סגורה למי פונים עם זה.

היום התחלתי עם ניסוי הכורכומין (תודה ל- @יושב_על_הכס ). מינון של 500 מ"ג פעמיים ביום. סקרנית ומקווה לראות השפעה חיובית.

קרא את שאר עדכון הלוג...

הגיע הזמן שתשתמשי בכורכומין.
אני שמח בשבילך ומקווה שזה יעזור.
יש לי עוד רשימה ארוכה של צמחים ותוספי תזונה שיכולים לעזור אם מעניין אותך.

Boswelia (לבונה)
Bromelain
Glucosamine with Chondroitin
(Digestive Enzymes (pancriatin

לדעתי הם בראש הרשימה.
עזרו לי לפני תחרות כשכל המפרקים והשרירים כאבו.

מה, @אני=] פתחה סניף?
עוד אחת שהופכת דירה...
וואחד סניף. מה אתה יודע
מה כורכומין עושה ומתי יודעים ומתי כדאי לקחת?
יש כל מיני טענות לגביו אם כי המחקרים לא מעלים ראיות מוצקות בעדן (וכנראה שחלק מהממצאים תומכים בכך שאינו יעיל כתכשיר טיפולי), אבל בכל הקשור אליי אנשים רבים טוענים כי התוסף עזר להם להפחתת כאבי מפרקים ודלקות, וכמו כן להתאוששות טובה יותר, וזה מספיק עבורי כדי לתת צ'אנס. אם לא אחוש בחודש הזה בשיפור מובהק מן הסתם שלא אקנה חבילה נוספת. גם די יקר העסק..

וואחד סניף. מה אתה יודע

יש כל מיני טענות לגביו אם כי המחקרים לא מעלים ראיות מוצקות בעדן (וכנראה שחלק מהממצאים תומכים בכך שאינו יעיל כתכשיר טיפולי), אבל בכל הקשור אליי אנשים רבים טוענים כי התוסף עזר להם להפחתת כאבי מפרקים ודלקות, וכמו כן להתאוששות טובה יותר, וזה מספיק עבורי כדי לתת צ'אנס. אם לא אחוש בחודש הזה בשיפור מובהק מן הסתם שלא אקנה חבילה נוספת. גם די יקר העסק..
פלצבו הוכח כאמיתי, אז פשוט תאמיני ו...
לא, אין לי מה לומר. פרדוקסלי משהו.
. מה אתה יודע
הכול.

אני ממליץ גם לנסות את הפרוטוקול האוטואימיוני, אחרי הניסיון של חודש על כורכומין. זו דיאטת אלימנציה מגבילה מאוד שהוכיחה את עצמה בהפחתת דלקת פרקים וגם מעי דלקתית. אני אוכל ככה (טוב, כמעט. טיפה מרמה) כבר שלוש שנים ובתקופות שניסיתי להחזיר גלוטן חזרו לי מיד כאבי הפרקים.

אני ממליץ גם לנסות את הפרוטוקול האוטואימיוני, אחרי הניסיון של חודש על כורכומין. זו דיאטת אלימנציה מגבילה מאוד שהוכיחה את עצמה בהפחתת דלקת פרקים וגם מעי דלקתית. אני אוכל ככה (טוב, כמעט. טיפה מרמה) כבר שלוש שנים ובתקופות שניסיתי להחזיר גלוטן חזרו לי מיד כאבי הפרקים.
אני זוכר כשהספר הזה יצא Breaking the vicious cycle, Intestinal health through diet : Elaine Gottscha : 9780969276814
זה היה מאוד פופולארי לחולים במחלות מעי דלקתיות לאכול בצורה שתיארת.
אני מכיר הרבה שאוכלים ככה המון שנים.
האמת שאני נמנע מהרבה מהמאכלים שם, אבל לא תמיד צריך להימנע מהכל, יש אנשים שדגנים בלי גלוטן, או עגבניות לא מפריעות להם, כדאי לנסות.
בכל אופן, זאת דרך מאוד בריאה.

אני זוכר כשהספר הזה יצא Breaking the vicious cycle, Intestinal health through diet : Elaine Gottscha : 9780969276814
זה היה מאוד פופולארי לחולים במחלות מעי דלקתיות לאכול בצורה שתיארת.
אני מכיר הרבה שאוכלים ככה המון שנים.
האמת שאני נמנע מהרבה מהמאכלים שם, אבל לא תמיד צריך להימנע מהכל, יש אנשים שדגנים בלי גלוטן, או עגבניות לא מפריעות להם, כדאי לנסות.
בכל אופן, זאת דרך מאוד בריאה.

זה פליאו פחות או יותר. הגאסטרולוג שלי שנחשב לאחד מהטובים בארץ אמר לי שהדיטאה הזאת הוכיחה את עצמה במחלות מעי דלקתיות. אני מוסיף לזה אורז לבן, וקצת גבינת קשקבל (חלב כבש קל יותר לעיכול). לא נוגע בעגבניות, חצילים ותפ"ח- נייטשייד.

כורכומין אחלה של דבר לקשט את האוכל, בתור תוסף תזונה הוא בעיקר עושה נזק לכיס. תמיד אני תוהה למה להודים ואסיאתים יש את כל הצמחים / תוספי תזונה האלו שהם שולחים למערב שכביכול אמורים לחזק אותנו אבל יש להם עצמות של דחלילים עם כתפיים של ילדות בנות 10.

כורכומין אחלה של דבר לקשט את האוכל, בתור תוסף תזונה הוא בעיקר עושה נזק לכיס. תמיד אני תוהה למה להודים ואסיאתים יש את כל הצמחים / תוספי תזונה האלו שהם שולחים למערב שכביכול אמורים לחזק אותנו אבל יש להם עצמות של דחלילים עם כתפיים של ילדות בנות 10.
תראה, מסכימה איתך עקרונית. עם זאת, לא מעט אנשים מדווחים על שיפור במדדים שמעניינים אותי (כאבים, דלקתיות, פגיעות בגידים, מפרקים) אז זה שווה לי לשים את הכמה עשרות שקלים הללו ולנסות. יותר מחודש לא אתן לבדיקה הזו בכל מקרה (יעני כמות של צנצנת אחת)

אתה צריך להבדיל בין אנשים בריאים שסתם לוקחים כורכומין כי הם קראו איזה מאמר באינטרנט, לבין אנשים שלוקחים את זה לטיפול במחלה ספציפית. אתן לך דוגמא לשימוש שאני מכיר הכי טוב - במחלת קרוהן כורכומין במינון גבוה, 4-7 גרם, הוכח כיעיל לא פחות מתרופות 5-ASA, וכמובן, ללא כל תופעות הלוואי שכרוכות בהן (אם כי, הן תרופות די בטוחות).

אתה צריך להבדיל בין אנשים בריאים שסתם לוקחים כורכומין כי הם קראו איזה מאמר באינטרנט, לבין אנשים שלוקחים את זה לטיפול במחלה ספציפית. אתן לך דוגמא לשימוש שאני מכיר הכי טוב - במחלת קרוהן כורכומין במינון גבוה, 4-7 גרם, הוכח כיעיל לא פחות מתרופות 5-ASA, וכמובן, ללא כל תופעות הלוואי שכרוכות בהן (אם כי, הן תרופות די בטוחות).

ספקולציות? אני לא רואה שימוש בכורכומין כקו ראשון או אחרון בקרוהן אבל אשמח לראות מקור. שמע הנקודה שלי בעיקר שהם עושים בזה שיווק רחב בתור איזה משהו מדהים אנטי דלקתי שמרפא ומחזק, וזה לא רק זה. זה עוד כל מיני צמחים ותוספי תזונה שלא בדיוק נועדו לטפל בסרטן, סתם לאנשים ביום יום. אבל אני תמיד תוהה..ראית הודי או אסיאתי ממוצע? למה לילד בן 15 מהמערב שאוכל צ'יטוס וקורנפלנקס יש כתפיים שמכפילות את שלהן ועצמות גדולות יותר וכמובן גבוהים יותר. עכשיו כמובן תגיד לי גנטיקה, חחח..ואין ספק, אבל לא מצחיק שבכל המקומות האלו עם הצמחים של הסופרמן נמצאים האנשים הכי דחלילים וחלשים שיש בערך? אותי זה מצחיק.

ספקולציות? אני לא רואה שימוש בכורכומין כקו ראשון או אחרון בקרוהן אבל אשמח לראות מקור. שמע הנקודה שלי בעיקר שהם עושים בזה שיווק רחב בתור איזה משהו מדהים אנטי דלקתי שמרפא ומחזק, וזה לא רק זה. זה עוד כל מיני צמחים ותוספי תזונה שלא בדיוק נועדו לטפל בסרטן, סתם לאנשים ביום יום. אבל אני תמיד תוהה..ראית הודי או אסיאתי ממוצע? למה לילד בן 15 מהמערב שאוכל צ'יטוס וקורנפלנקס יש כתפיים שמכפילות את שלהן ועצמות גדולות יותר וכמובן גבוהים יותר. עכשיו כמובן תגיד לי גנטיקה, חחח..ואין ספק, אבל לא מצחיק שבכל המקומות האלו עם הצמחים של הסופרמן נמצאים האנשים הכי דחלילים וחלשים שיש בערך? אותי זה מצחיק.

מה זאת אומרת ספקולציות? אני יכול להגיד לך שאני מטופל במכון בין הטובים בארץ ואולי בעולם למחלות מעי דלקתיות והרופאים שם ממליצים על כורכומין במינונים גבוהים, ספציפית על המותג בארא, כי עליו נעשה מחקר גדול בארץ. אתה מוזמן להריץ חיפוש בפאבמד על כורכומין ומחלות מעי דלקתיות. חפש מחקרים שמשווים טיפול משולב של כורכמין+ASA 5 כנגד ASA 5 בלבד. בנוסף בטיפולים ביולוגים לדוגמא, יש ראיות שכורכומין מוריד את הסיכוי של הגוף לפתח נוגדנים. וכן, זה לא קו ראשון או אחרון.

אז שוב, הכול תלוי בשימושים. אני מסכים שיש יותר מדי אנשים בריאים לגמרי שמעמיסים בתוספים ללא שום סיבה שמצדיקה את זה. שיקול כספי שלהם, אני מניח.

ואין לי מושג על מה אתה מדבר. ארצות מערביות מככבות במגפת ההשמנה העולמית. "ילד אמרקאי מהמערב שאוכל צ'יטוס וקורנפלקס" לדבריך, נראה כמו בלון מנופח ומתנשף כמו יולדות בחדר לידה מריצה של 5 דקות. האסייתי הממוצע הרבה יותר בריא ואתלטי..מה גם שמסת שריר לא תמיד הולכת יד ביד עם בריאות.

לגבי עניין הקרוהן, לא אכנס לזה פה. אבל יצא לי להריץ חיפושים על כורכומין ולהיתקל בזה.

ואין לי מושג על מה אתה מדבר. ארצות מערביות מככבות במגפת ההשמנה העולמית. "ילד אמרקאי מהמערב שאוכל צ'יטוס וקורנפלקס" לדבריך, נראה כמו בלון מנופח ומתנשף כמו יולדות בחדר לידה מריצה של 5 דקות. האסייתי הממוצע הרבה יותר בריא ואתלטי..מה גם שמסת שריר לא תמיד הולכת יד ביד עם בריאות.

ועדיין הם חזקים יותר ובעלי טסט גבוה יותר חח.

אני מדבר על מבנה עצם, כוח. למרות התזונה המחורבנת שלהם 10 ילדים מהמערב יכסחו את הצורה ל10 ילדים אסיאתים רנדומלים או ל10 הודים רנדומלים. הם פשוט יותר חזקים עם עצמות גדולות יותר. למרות התזונה שלהם בלי כל הצמחי מרפא של אמא הודו, הם עדיין גדולים וחזקים יותר. אל תנסה לחרבן לי פה שלאסיאתי / הודי הממוצע יש מבנה עצם גדול או רחב יותר. בנוסף אין לי צל של ספק שהטסטוסטרון הממוצע של ילד מערבי יותר גבוה משל ילד הודי או אסיאתי. שלא נדבר על החבר למטה 🙄

אתה סובל מדלקות ופציעות תאשים את אבא ואמא, כל הצמחים האלו זה לחנטרישים. ואני באופן כללי מדבר על האירוניה, לא בהכרח אם יש שינוי קטנטן או שאין. הצמחים / תוספים המחזקים האלו מגיעים מהמקומות הכי חלשים בכדור הארץ, זה נכון אם תרצה ואם לא.

נערך לאחרונה:
לגבי עניין הקרוהן, לא אכנס לזה פה. אבל יצא לי להריץ חיפושים על כורכומין ולהיתקל בזה.

ועדיין הם חזקים יותר ובעלי טסט גבוה יותר חח.

אני מדבר על מבנה עצם, כוח. למרות התזונה המחורבנת שלהם 10 ילדים מהמערב יכסחו את הצורה ל10 ילדים אסיאתים רנדומלים או ל10 הודים רנדומלים. הם פשוט יותר חזקים עם עצמות גדולות יותר. למרות התזונה שלהם בלי כל הצמחי מרפא של אמא הודו, הם עדיין גדולים וחזקים יותר. אל תנסה לחרבן לי פה שלאסיאתי / הודי הממוצע יש מבנה עצם גדול או רחב יותר. בנוסף אין לי צל של ספק שהטסטוסטרון הממוצע של ילד מערבי יותר גבוה משל ילד הודי או אסיאתי. שלא נדבר על החבר למטה 🙄

אתה סובל מדלקות ופציעות תאשים את אבא ואמא, כל הצמחים האלו זה לחנטרישים. ואני באופן כללי מדבר על האירוניה, לא בהכרח אם יש שינוי קטנטן או שאין. הצמחים / תוספים המחזקים האלו מגיעים מהמקומות הכי חלשים בכדור הארץ, זה נכון אם תרצה ואם לא.

מה קשור עכשיו טסטוסטרון ומכות, מה עובר עליך?

מה קשור עכשיו טסטוסטרון ומכות, מה עובר עליך?

low iq

מה קשור אחי אנחנו לא מדברים על כוח מול כחישות בארצות שונות למרות הטבע המאוד שונה שלהן, כאלו עם כל אוצרות הסופרמן והאחרות עם הצ'יטוס והקורנפנלקס 😣

low iq

מה קשור אחי אנחנו לא מדברים על כוח מול כחישות בארצות שונות למרות הטבע המאוד שונה שלהן, כאלו עם כל אוצרות הסופרמן והאחרות עם הצ'יטוס והקורנפנלקס 😣

המשפט הזה פחות מובן מהמעגל באנלוגים שאני מנסה לפתור עכשיו.

תמחקו לי את כל התגובות, לא רק את מה שמחקתם, אם כבר מוחקים. לא לסלף פה דברים.
המשפט הזה פחות מובן מהמעגל באנלוגים שאני מנסה לפתור עכשיו.

אידיוט (המונח...) לא אתה ספציפית, יש מילה כזו במילון ובדיוק קראתי אותה.

שיר1 עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להפוך לב!דיבילדער״:

עדכון לוג: 09/11/20

לא התאמנתי עידנים. בזמן הזה עברתי דירה + המשכתי לעבוד תשע שעות ביום. היה מטורף ואחוז תזזית. אני עדיין מתזזת כל היום אבל עם תקווה לרגיעה בקרוב.
הדירה הפכה בהשקעה של מחשבה ואנרגיה למקום נעים ומזמין, ואני שמחה לגלות כי שלא כפי שחששתי המעבר הזה מרגיש כל כך טבעי ונכון ונעים. פעם ראשונה שאני גרה לבד לבד וזה מרגיש טוב מאוד.
על אף שכבר חצות ומחר שוב יום עמוס נורא קמה להזיז את עצמי כמה דקות. משהו קליל מאוד רק לתת קצת תנועה לגוף הזה שנחלש נורא, לקראת חזרה הדרגתית לאימונים.

אימון חצות מהיר

גובלט סקוואט 1+1/4 חזרה
13*10*3
בסופר סט עם
היפטראסט 1+1/4 חזרה
13*15*3
הברכיים מציקות היטב

שכיבות סמיכה
3*2
בסופר סט עם
חתירת מסור בדאמבל
13*12*2
כתף בסדר

ריוורס פלייס כנגד גומיה קלה
8 חזרות
כתף מתחילה לרמוז

כפיפות מרפקים בילטרלי
13*10
ומייד
פשיטות מרפק בכפיפת כתף כנגד גומיה
20 חזרות ליד

עליות תאומים משקל גוף

חוץ מזה שנחלשתי נורא מרגישה שהרכב הגוף שלי משתנה מאוד לרעה. בכלל מגמה של החודשים האחרונים.
הייתה איזו מגמה של התאוששות ותחילת החזרת מסת שריר איפשהו אחרי פסח, עם החזרה לאימונים, אבל הסגר האחרון, והורדת העומסים שקדמה לו, בלעו את ההישגים כלא היו. אוף.

משקל נוכחי: 60.7 ק"ג. אחוז שומן גבוה 😳:fever2:

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית