תודהתכלס כיתה ה' שקלתי 50. כיתה ז' 55
אני מרגיש יותר טוב עכשיו..
היא אחלא והיא חמודה
אגב,ממליץ על ליידי גאגא
חופרת קשות /QUOTE]
איפה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודהתכלס כיתה ה' שקלתי 50. כיתה ז' 55
היא אחלא והיא חמודה
חופרת קשות /QUOTE]
איפה?
בזמנו פחות התחברתי. אבל אולי עוד איזה אימון בידור שכזה יעזור לה להחליק לי בגרון.ליידי גאגא
נווווותודה
אני מרגיש יותר טוב עכשיו..
לא תתאכזבימשמע אתן צ'אנס.
שיר1 עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להפוך לב!דיבילדער״:
עדכון לוג: 29/09/20
החלטתי שאני רוצה לפגוש את ה-60, ומה טוב מלמטה. אם יהיה לי נוח וקל אז גם קצת יותר. כשהמטרה לבסוף (בהתקיים תנאים מתאימים) לפצוח במסה איטית וארוכה חזרה לאזורים המוכרים יותר לגוף שלי בשנים האחרונות, נגיד 65 ק"ג ככה.
קרא את שאר עדכון הלוג...
הלוואי ❤️בתור אחת שמתמודדת עם כלמני שיט, שתדעי לך שפיתחתי חשדנות יתרה כלפי כל נשות העולם, בייחוד בכל הנוגע למשקל וזה....
ולקרוא את זה .... ממש מרגש אותי .ש
שאת מתכננת כאילו לרדת כדי לעשות מסה.
וזה ממש ממש נותן לי השראה.
שאולי, אולי אני גם אעשה משו שכזה?
שאני לא ארד לצורך ירידה, אלא לצורך עלייה.
הלוואי ואמצא בי כח.
את משהו ._.
תודה.
אתמול פניתי להתאמן, מתחילה עם ytw, סופרמן ורוטינת הבטן הזכורה. יום קשה רגשית + שינה מועטה בלילה, העצמות שלי כואבות ממש. מחליטה שלא לדחוף בכוח וכן לדחות ההמשך למחר.
כך שהיום מבצעת שוב את אותה רוטינת בטן, ו -
אימון זריז ומזיע, ללא מנוחות
גלוט ברידג' עם גומיה medium
100 חזרות, פאוז של 2 שניות (לפחות. סופרת בקצב שלי שהוא קצת יותר איטי לרוב) וירידה איטית. מתח בגומיה נשמר כל הזמן.
פרוג פאמפ'ס
100 חזרות
Single leg rdl
10*3
כנגד גומיה heavy. בתחילה לאט כדי ללמוד את שיווי המשקל. אחר כך כבר נעזרת בנגיעות בכיסא בעת הצורך, ומעלה קצב.
גלוט ברידג' על רגל אחת
10*5
Kneeling squat
60 חזרות
סקוואט לרבעי חזרות
10 "חזרות" שבכל אחת מהן 10 רבעי חזרה בתחתית.
סקוואט עם אחי הקטנטן
25 חזרות
שוקל 22.1 האפרוח.
חתירת מסור כנגד גומיה
20 חזרות עם כל אחת מהגומיות light, heavy, x-heavy.
חתירה בילטרלית כנגד גומיה
30 חזרות כשהמרפקים מצביעים החוצה ב-45 מעלות, ואז עוד 20 עם זרוע כמעט מקבילה לקרקע, אחיזה רחבה כמובן. הכתף שקטה ב"ה.
משתמשת בגומיית הצינור הכי חזקה שיש לי, אחרי שהשארתי את החזקה ביותר בחוץ אי שם בסגר הראשון (למחרת התקיימה חתונה בגן המשחקים הקטן שבו התאמנתי וכנראה שנזרקה. יהי זכרה ברוך).. ההתנגדות שלה לא מאתגרת באמת, אז טמפו ומיינד-מאסל קונקשן הכרחיים פה, כמו ברובו המוחלט של האימון הזה. יש הרבה לאן להתקדם עם זה האחרון.
סופרמן
10*3
בסופר סט עם
משיכת מקל מטאטא מאחורי הראש
8*3
הכתף בסדר, אבל גבולי.
פשיטת מרפק יונילטרלי כנגד גומיה (medium)
15*2
כפיפת מרפק יונילטרלי כנגד גומיה (medium) אחיזה הפוכה
8*2
הנשימה מתמלאת לקראת סוכות, חג של איסוף, של אהבה, של אחדות כלפי פנים וכלפי חוץ. יום כיפור נמשך, והפעם בקו של שמחה, ושל גילוי, חוגגים את האהבה האלוהית.
אמנם הפעם בבית, אבל עדיין מסיבות הריקודים הכי שוות נכונות להתקיים בכל לילה מלילות החג. הייתי אומרת תבואו, אבל עקב המצב אסתפק ב- תחגגו 😁😍
*ולדוגמה, ניגון חב"ד ששרנו ביום הכיפורים, ופה בביצוע קצת יותר dance'ish:
חג שמח ❤️
אימון קצר בחסות @יושב_על_הכס
הכוונה - לגשש את דרכי בזהירות עם זה. הכל פתוח להתאמות.
3 דק' ריצה במקום ומייד -
פלג"ת רבע שעה ללא הפסקה:
סקוואט כנגד גומיה למספר חזרות מקסימלי בחמש דק'
100-110 חזרות
גומיית צינור, החזקה שברשותי. באיזשהו שלב (אולי באמצע) התחיל לכאוב מעט עם האחיזה מאחורי הגב, עברתי לאחוז מתחת לסנטר.
גלוט ברידג' כנגד גומיה למספר חזרות מקסימלי בחמש דק'
180-200 חזרות
לא הצלחתי לייצר התנגדות, אז למען הרצף ביצעתי עם מיני לופ (heavy) מעל הברכיים, לטובת מרחיקים. בזמני הפנוי אנסה למצוא פיתרון.
דדליפט (סוג של rdl) כנגד גומיה למספר חזרות מקסימלי בחמש דק'
140-150 חזרות
התחלתי והרגיש לי קל מדי. אבל במחשבה על חמש הדקות שלפניי ותזכורת שהבטחתי לבדוק את זה בעדינות נשארתי ככה. גם ככה מפה זה רק לנסות לאלתר קומבינציה מספיק מוצלחת של גומיות, בהתחשב בכך שזוהי החזקה שלי, והתבקשתי לשמור על רצף.
זיעה מטפטפת על הרצפה וכו.
פלג"ע וליבה:
לחיצת חזה כנגד גומיה על הרצפה
30*3
הקשתה שלא מצליחה להחזיק את עצמה ודורשת תחזוק לאורך כל הסט. סט שלישי מרפקים מציקים במידה הולכת וגוברת, אז עוצרת ב-16.
כתף בסדר.
איפשהו כאן, עם התקררות הרגליים, מפציעה אי נוחות בכל האזור שתחת הברך (חצי סהר מחייך שכזה), בשתי הברכיים.
ריוורס פלייס כנגד גומיה (הקלה ביותר)
10*2
ללא כאב. טווח תנועה של כתף שמאל מעט יותר קטן. לא דוחפת בכוח. מאמינה שישתפר עם הזמן.
בנט אובר רואו כנגד גומיה (xx-heavy)
20*3
מתיחה מקסימלית או כמעט כזו בטופ. די מעמיס לי על הגב התחתון, אז נשארת עם מספר חזרות יחסית נמוך.
סופרמן
15*3
כפיפת מרפק כנגד גומיה (light)
ימין - הווריאציה שלי, 25 חזרות
שמאל - חזרות בודדות בווריאציה, כאב מתעורר בכתף, והמשך בכפיפה רגילה (קל בהרבה) עד ל-25.
פשיטת מרפק בכפיפת כתף כנגד גומיה (צינור קשה)
30 חזרות ליד
רוטינת הבטן שלמעלה
משתפרת. ויש עוד לאן.
קצר למדי.
כרבע שעה אחרי הכל הולך ונרגע (חוץ מקרסול שכואב בימים האחרונים, אך לא נראה שמה שהיה פה החמיר את זה או משהו). מרפקים עוד מציקים קצת, אבל מאמינה שגם זה יירגע. אולי אניח עכשיו כרית חמה על השכמות. לרוב זה עוזר להם.
ובעניין אחר (ארוך מדי חח.. חסרי סבלנות שרוצים לעזור מוזמנים לדלג לסוף) -
אתמול הגיעו הטייצים שהזמנתי. כרגיל מזמינה לארג'. מעדיפה שיהיה גדול קצת מאשר הדוק מדי או משהו כזה, בעיקר כשאיני מכירה את טיב התפרים. הפעם נפלתי על מוצר סופר אלסטי שכמעט ענק עליי, בעיקר באזור המותן אך לא רק. במאמר מוסגר - מתלבטת אם לזרום על זה (זה קצת מפריע), לנסות למכור את זה, או לתת איזה שני תפרים אלכסוניים בצד רק כדי לפתור את בעיית המותן. סקרנית לשמוע, מה אתם הייתם עושים?
ולעניין, הקטע הטריקי הוא שכשאני בודקת את טבלאות המידות, קו המותן מצביע על xs-s (תלוי חברה), ירכיים לרוב על l (כנ"ל), ואילו מההיכרות שלי עם קו הכתפיים שלי (זה כבר לא בטבלאות) הכיוון הוא יותר m ואף מעט יותר. כך שהמידות של החולצות שלי נעות בין xs ל-l (נדיר), כשהרוב s, כל חולצה לפי עניינה. חצאיות בין s ל-m (חלוקה מאוזנת כזו, ולרוב 38), ובאשר למעילים וז'קטים, הרי שלא בכדי זנחתי את כל אלו שברשותי והריני אחוזה ודבוקה במעיל קצר ששדדתי מאחי ושחקתי עד דק.
כל המלל הארוך הזה כדי להגיד שכשזה מגיע לקניות ברשת אני מסתבכת נורא ויש לי הרבה נפילות במידה.
אני מניחה שאני ממש לא היחידה, אז הייתי שמחה לשמוע, האם גם לכם יש בעיות עם לקלוע למידה שלכם? ואם כן איך אתם מתמודדים עם הנושא? וגם אם לא, מה אתם חושבים שאפשר לעשות? בעיקר באתרים שבהם אין חוות דעת שיכולות לספר לי שהבגד גדול קצת או קטן יחסית למידה.
זה מתסכל אותי נורא.
הקרסול?בשכיבה על הגב עם רגל אחת באוויר, והשנייה מכופפת כאשר כף הרגל שטוחה על הרצפה, נסי לנתק את האגן והגב התחתון על ידי דחיפה של הרגל.(בעיקרון אותו תרגיל רק עם רגל אחת). זה אמור להיות די קל. עכשיו תיישרי לאט את הרגל הדוחפת עד שכף הרגל מתנתקת מהרצפה ויש רק מגע של הקרסול- נסי לדחוף עכשיו (הרגל השנייה עדיין באוויר)- אמור להיות הרבה יותר קשה. ככל שתיישרי את הרגל יהיה לך יותר קשה לנתק את הגוף מהרצפה על ידי דחיפה. ניסיתי עכשיו עם רגל ישרה לגמרי (כמעט עד נעילה) והרגיש לי מאוד קשה- עובד חזק על מהתאומים עד הגלוטס. האגן והגב תחתון אמורים להתנתק לגמרי מהרצפה, אם את לא מצליחה אז לכופף את הברך עד לנקודה שההתנגדות מספיק נמוכה.
הקרסול?
או שכוונתך לעקב..
המנחה הסופי הוא כאילו השכיבה על הקרקע ברגליים ישרות נעצתי העקבים, ניתקתי אגן והרמתי רגל אחת ישרה? שתיהן ישרות למעשה.אם כן זה תרגיל שניתן לי עי הפיזיו בזמנו, והוא באמת בעל עומס מאוד גדול. לא רואה איך מבצעת אותו ברצף לכל כך הרבה זמן :/
לא לא. זה חברה ישראלית.לא יצא לי להזמין מעלי.וואייי עחותיייייייייי
הרבע שעה הראשונה נשמעת כמו שער לגיהנום חחחח
ומפה אקפוץ ישר לחלק המעניין - תעשי תפר, תראי איך מרגיש לך.
גם אני הייתי היסטרית לפני שקניתי לי את הטייצים מעלי אקספרס. כמההההה מדידות, כמהההה בדיקות, כמהההה חוות דעת. אללה ייסטור.
ואז גיליתי שאפשר לדבר בצ'אט עם המוכרים ולשאול אותם!
את אחד הטייצים האהובים עלי קניתי אחרי שהתייעצתי עם המוכר, שאמר שלפי מידות הגוף שלי, אני יכולה להזמין S-M.
כשקיבלתי את הטייץ הוא בקושייייי עלה עליי חחחחחח זה היה ממש פיצי.
אז שוב יצרתי איתו קשר, אמרתי לו שהבד איכותי בטירוף, והצבע מעלף, אבל שהמידה ממש קטנה, והזמנתי את זה לפי ההמלצה שלו. והוא אשכרה אמר ש'אין שום בעיה', ושלי לי בחינם את המידה של L-XL.
טייץ מדהים, איכותי.
קיצר, דברי איתם. הם ממש נחמדים. והם ממש חרדתיים לגבי הציון/תגובה שתתני להם בסוף הקנייה חח.
אהה אפילו יותר קל - פשוט תבקשי להחליף!לא לא. זה חברה ישראלית.לא יצא לי להזמין מעלי.
וישראלים זה סיפור אחר לרוב.זה גם רשת.אנסה לדבר עם שירות לקוחות. סקפטית נורא.
ובטח שלא ראיתי שם אפשרות לצ'אט עם נציג
וזה ענק בקטע של ענקק
מתבאסת. כי תכלס אחלה טייץ באחלה מחיר. בדיוק מה שחיפשתי. הזמנתי שלושה (ההבדל בין שניים+מחיר משלוח ובין שלושה ומשלוח חינם לא היה ענק)
מיום פתיחת החנויות
נשמע ככהאופטימיות
על פניו אין משהו חריג 😁תעדכני אותי מה מצב הכאבים מחר
על פניו אין משהו חריג 😁
חוץ מדומס נוראיים בגלוטס והמס. טייפ פוסט אימון סטודיו סיבולתי מתעלל ראשון.
חשבתי שעברתי את השלב הזה .___.
בבוקר היו קצת כאבים בחלק הפנימי של הברכיים שלא בטוחה אם קשורים לאימון, לריקודי לילה האתמול או סתם למזג האוויר. עכשיו בסדר. יחסית .__.
מילה חדשה!!!!!!!!!!!!1 🤯מדומס
בבוקר כאבים לא חזקים בקדמת הברכיים. בהמשך היום הוקל.
דומס עדיין בנוכחות מלאה. מכוונת עצמי להקליל למטרות התאוששות.
אימון היושב בהקללה
3 דק' ריצה במקום.
פלג"ת רבע שעה ללא הפסקה:
סקוואט כנגד גומיה למספר חזרות מקסימלי בחמש דק'
כ-100 חזרות
מפחיתה עומס - גומיה בינונית. המרפקים לא בנוחות מהאחיזה.
גלוט ברידג' למספר חזרות מקסימלי בחמש דק'
150 חזרות
רגליים ישרות או כמעט ישרות. וויתרתי על הרעיון של רגל אחת - אוברקילינג, ובטח לאימון "התאוששות".
דדליפט (אעלק rdl) כנגד גומיה למספר חזרות מקסימלי בחמש דק'
כ-100 חזרות
הפעם כנגד מיני לופ (x-heavy). רצחה לי את הידיים, ומכאן הכשל - עצרתי בארבע דק', מה גם שלקראת הסוף האטתי מאוד. זה היה די בלתי נסבל. מה אפשר לעשות?
פלג"ע וליבה:
לחיצת חזה כנגד גומיה בעמידה
25*3
הפעם קשרתי הגומיה למעקה. למרפקים שלום.
ריוורס פלייס כנגד גומיה (הקלה ביותר)
12*2
ללא כאב.
חתירה יונילטרלית כנגד גומיה בעמידה
15*3
שילבתי כמה גומיות, וואללה זה עובד. ושוב כנגד מעקה.
תרגיל של את'לין למספר לא ידוע אך לא עצום של חזרות.
כשמתרוממת מתגלה כאב בגיד המתוק והמודלק בכתף.
סופרמן
25*3
כפיפת מרפק כנגד גומיה
15 או 25, לא אחזתי.
פשיטת מרפק בכפיפת כתף כנגד גומיה
30 חזרות ליד
פורשת לניקיונות. מקווה לחזור לבטן מאוחר יותר.
די מפקפקת בעניין החזרות הרבות מאוד בסקוואט. לא בטוחה מה הגורם לאי הנוחות בברכיים אבל זורקת מבט לכיוון. מה גם שמרגישה שהגירוי לקוואדס לא מספיק.
עכשיו למשל שוב אי נוחות בפנים הברכיים, ועוד שאריות של כאבי הבוקר.
אולי גם הריקודים, אף שבהתחשבות יחסית, תורמים לא מעט. אין לדעת בבירור. קטע, אני כל כך אוהבת לרקוד, שאני נוטה לשכחה עצמית שם. ואילו כעת כן מסוגלת להתחשב ולווסת, שזו התפתחות משמחת, אף שהנסיבות אינן.
על כל פנים, סוכות. זמן טוב לקחת ברייק קטן ממירוץ העכברים ולהיזכר ש-ס'איז דאך אלץ הבל הבלים; אין עוד מלבדו!