- פותח/ת השרשור
אני=] עדכן/ה את הלוג ״לוג ללא ליגלוגים!״:
התגעגעתי!!
קרא את שאר עדכון הלוג...
התגעגעתי!!
ואתם?
זו שאלה רטורית, ברור שהתגעגעתם! :0
תכננתי ללכת אתמול לאימון, אבל לא עלה בידי.
אז רציתי ללכת הבוקר. התעוררתי מוקדם והכל, אבל בבוקר אני זזה לאט כמו חילזון קטוע רגל.
אשכרה מצאתי את עצמי מתלבטת אם להבריז מהשיעור של 10. ואז הזדעזעתי מסדר העדיפויות המעוות שלי, חננה בננה שכמותי. (למרות שהשיעור של 10 הוא בזבוז זמן אחד גדול, אם תשאלו אותי.)
אז הבטחתי לעצמי שלא-משנה-מה-יהיה אני לא מוותרת על אימון הערב אחרי הלימודים!!!!
אפילו אם תצמח לי זרוע נוספת מהגב!!! (כשחושבים עלזה, יד נוספת בגב יכולה להיות שימושית בכמה תרגילים.) מקסימום אתן לזרוע הנוספת משקולת חופשית.
חלאס חפירות - קדימה לעבודה!
אימון B -
סקוואט:
חימום בנוהל.
אוקיי, אז ככה: אתמול התכופפתי ופתאום התכווץ לי שריר צדדי מוזר ברגל שלא ידעתי על קיומו, ברמה שלא יכלתי לעמוד. ומסתבר שעד עכשיו אני מרגישה את זה, אז אתקדם לאט לאט.
40*15
45*12
50*10
הולך סבבה עד כה, רק שכואב לי בירידה של הסקוואט. כלומר, אני קצת מוגבלת בתנועה. קשה לי להגיע נמוך.
אבל עדיף סקוואט קצת פחות נמוך מאשר ללא סקוואט בכלל, לא?
50*7+3
הפוגה, כי שמתי לב שהמוט מוריד אותי עם הגב וזה לא מצא חן בעיני. (יענו שקשה לי לשמור על פלג גוף עליון בתנועה)
אז אני נחה קצת, ובינתיים אכתוב לכם שלא עשיתי אימון רגליים כמעט שבוע, שזה מ-ל-א זמן. והמנוחה הייתה בהחלט מרעננת 😃
50*10
יפה מאוד.
ח'ברה אני עוברת רשמית לפלטות של 15!!! 🤩
-2640-
וואו, זה שיא?
אומייגאד שברתי שיא???
שנייה בודקת -
אומייגאאאד שברתי שיא בנפחחחח 🤯
דד רומני-
הבעיה העיקרית שלי בדדליפט, זה שאין שום תרגיל עזר לחיזוק כפות הידיים.
45*12
50*10
אני ממש מרגישה שרגל ימין עובדת יותר. משו מוזרררר. וזו לא הפעם הראשונה שאני שמה לב לזה.
איך אפשר לסדר את זה?
50*10
כפות הידיים שלי כועסות עליי. הרגליים לעומת זאת ממש סבבה.
50*7+3
הנחתי לרגע, כי האצבעות לא עמדו בזה.
50*11
-2590-
🤯
היפטרסט:
55*8*3
55*10*2
בחיי שלא האמנתי שאני אסיים את זה אי פעם. לעולם.
אני בשוק ששרדתי.
-2420-
האימון לקח לי המווון זמן. שעה וחצי כמעט. ואני גמורה לגמרי.
והנה משהו שלא חשבתי אי פעם שיכאב לי לאחר אימון - הגרון.
הוא פשוט כואבבבב מכל הלחיצות-הגרוניות-הבלתי-נשלטות-של-הספק-נשימות-ספק-נהמות בזמן המאמץ.
אומייגאד אסור לי להרוס לעצמי את הקול. ישמצב שאני אצטרך להתפרנס בעתיד מהוראה:🤦♂️:
איך אפשר לנשום מבלי לחרב לעצמי את מיתרי הקול? שמתי לב לזה כבר באזור הדדליפט, וממש ניסיתי להפסיק אבל זה בלתי נשלט 🤦♂️
קרא את שאר עדכון הלוג...