הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג ללא ליגלוגים!

לוג ללא ליגלוגים!

אני=] עדכן/ה את הלוג ״לוג ללא ליגלוגים!״:

התגעגעתי!!

ואתם?
זו שאלה רטורית, ברור שהתגעגעתם! :0
תכננתי ללכת אתמול לאימון, אבל לא עלה בידי.
אז רציתי ללכת הבוקר. התעוררתי מוקדם והכל, אבל בבוקר אני זזה לאט כמו חילזון קטוע רגל.
אשכרה מצאתי את עצמי מתלבטת אם להבריז מהשיעור של 10. ואז הזדעזעתי מסדר העדיפויות המעוות שלי, חננה בננה שכמותי. (למרות שהשיעור של 10 הוא בזבוז זמן אחד גדול, אם תשאלו אותי.)
אז הבטחתי לעצמי שלא-משנה-מה-יהיה אני לא מוותרת על אימון הערב אחרי הלימודים!!!!
אפילו אם תצמח לי זרוע נוספת מהגב!!! (כשחושבים עלזה, יד נוספת בגב יכולה להיות שימושית בכמה תרגילים.) מקסימום אתן לזרוע הנוספת משקולת חופשית.

חלאס חפירות - קדימה לעבודה!

אימון B -

סקוואט:
חימום בנוהל.
אוקיי, אז ככה: אתמול התכופפתי ופתאום התכווץ לי שריר צדדי מוזר ברגל שלא ידעתי על קיומו, ברמה שלא יכלתי לעמוד. ומסתבר שעד עכשיו אני מרגישה את זה, אז אתקדם לאט לאט.
40*15
45*12
50*10
הולך סבבה עד כה, רק שכואב לי בירידה של הסקוואט. כלומר, אני קצת מוגבלת בתנועה. קשה לי להגיע נמוך.
אבל עדיף סקוואט קצת פחות נמוך מאשר ללא סקוואט בכלל, לא?
50*7+3
הפוגה, כי שמתי לב שהמוט מוריד אותי עם הגב וזה לא מצא חן בעיני. (יענו שקשה לי לשמור על פלג גוף עליון בתנועה)
אז אני נחה קצת, ובינתיים אכתוב לכם שלא עשיתי אימון רגליים כמעט שבוע, שזה מ-ל-א זמן. והמנוחה הייתה בהחלט מרעננת 😃
50*10
יפה מאוד.
ח'ברה אני עוברת רשמית לפלטות של 15!!! 🤩

-2640-
וואו, זה שיא?
אומייגאד שברתי שיא???
שנייה בודקת -
אומייגאאאד שברתי שיא בנפחחחח 🤯

דד רומני-
הבעיה העיקרית שלי בדדליפט, זה שאין שום תרגיל עזר לחיזוק כפות הידיים.
45*12
50*10
אני ממש מרגישה שרגל ימין עובדת יותר. משו מוזרררר. וזו לא הפעם הראשונה שאני שמה לב לזה.
איך אפשר לסדר את זה?

50*10
כפות הידיים שלי כועסות עליי. הרגליים לעומת זאת ממש סבבה.
50*7+3
הנחתי לרגע, כי האצבעות לא עמדו בזה.
50*11

-2590-
🤯

היפטרסט:
55*8*3
55*10*2
בחיי שלא האמנתי שאני אסיים את זה אי פעם. לעולם.
אני בשוק ששרדתי.
-2420-

האימון לקח לי המווון זמן. שעה וחצי כמעט. ואני גמורה לגמרי.

והנה משהו שלא חשבתי אי פעם שיכאב לי לאחר אימון - הגרון.
הוא פשוט כואבבבב מכל הלחיצות-הגרוניות-הבלתי-נשלטות-של-הספק-נשימות-ספק-נהמות בזמן המאמץ.
אומייגאד אסור לי להרוס לעצמי את הקול. ישמצב שאני אצטרך להתפרנס בעתיד מהוראה:🤦‍♂️:
איך אפשר לנשום מבלי לחרב לעצמי את מיתרי הקול? שמתי לב לזה כבר באזור הדדליפט, וממש ניסיתי להפסיק אבל זה בלתי נשלט 🤦‍♂️

קרא את שאר עדכון הלוג...

דדליפט בהחלט תרגיל שמאוד מעמיס על הגרון.
אפשר להיות צרוד מזה, במיוחד בחדר כושר קר.

דדליפט בהחלט תרגיל שמאוד מעמיס על הגרון.
אפשר להיות צרוד מזה, במיוחד בחדר כושר קר.

דייי רציני? זה משהו מוכר? 🤯
בסקוואט נגיד הנשימות הן חלקות כאלה, אבל בדד... ווואו. אחרי החזרה הרביעית פשוט לא הצלחתי לעצור את ה- "קקקכככאאההה" הזה 🤦‍♂️
אפילו שאני לא מהאלה המפחידים שצורחים בחדכ"ש חחחח (אימל'ה פעם היה איזה אחד שאשכרה הבהיל אותי ברמה שחשבתי שנפל עליו משו 🤣)

דייי רציני? זה משהו מוכר? 🤯
בסקוואט נגיד הנשימות הן חלקות כאלה, אבל בדד... ווואו. אחרי החזרה הרביעית פשוט לא הצלחתי לעצור את ה- "קקקכככאאההה" הזה 🤦‍♂️
אפילו שאני לא מהאלה המפחידים שצורחים בחדכ"ש חחחח (אימל'ה פעם היה איזה אחד שאשכרה הבהיל אותי ברמה שחשבתי שנפל עליו משו 🤣)
גם מי שלא צועק ממש בקול, כמוני. זה פשוט אוויר שמגיע ממקום עמוק בחזה בעוצמה חזקה, זה משום מה משפיע על הקול אחר כך.

כןןןןן זהו חחחח אני בקושי משמיעה קול אבל יש מן לחץ כזה, כמו נשימה כזו שמצמידה חזק את מיתרי הקול ויוצאת כמו נהמה... אחרי 5 סטים הגרון כבר מתתת 🫤
אני צריכה למצוא לזה פיתרון...

יונית לוי: "בחורה בת 23 פונתה לבית החולים לאחר שלא נשמה במשך חמש סטים של דדליפט..."

אני רואה שאת מרגישה בנוח לשתף את שמך סוף סוף 😉

חחחחחחחחחחחח יונית לוי?? חחחחח לאא זו המגישה של החדשות בערוץ 2 🤣🤣🤣

חשבתי שעליתי אולי על משהו, יונית ויוני... שם לא נפוץ...
חחח...

🤣🤣🤣🤣
המממ... לא השם שלי יותר מיוחד 🙄
אין לי בעיה 'לגלות' מהו, אגב. אבל רק לא בפורום עצמו. ישלי פחד בלתי מוסבר שמישהו שאני מכירה יגגל את זה וימצא אותי כאן חחחחחח בייחוד בגלל שהפורום הזה כבר קפץ לי כמה פעמים בעבר כשחיפשתי דברים רנדומליים בגוגל ...

אני=] עדכן/ה את הלוג ״לוג ללא ליגלוגים!״:

בנץ' פרססססס

אימון A
חדר הכושר מפוצץץץץץ ברמה חולנית.
אז אחלק את האימון ל2.
היום אעשה גב וחזה.

פולי עליון, הישענות קלה לאחור.
33*10*2
33*12*2
-1452-

חתירה:
33*4
אוקי. וואו לא נחתי מהפולי.
33*10
33*8
קשה לי.
26*10
33*10
חזרות אחרונות קשות.
-1316-

יאלה בנץ':
20*12
25*12*2
יייאאאעעעששש!!!!! 3 סטיםםםם!!🤯
-840-

פרפר:
6*12*3
פצצה.
-216-

יאלה גם יד אחורית:
10*5 כחימום.
15k*8*3
-360-

היה אימון סופר סבבה!
מחר אעשה כתפיים ויד קדמית.
וזומבה. 🤩

אגב, לא הצגתי בפניכם את המשקל החדש והמאוד לא גיי שלי.
הוא חתיך עולם, שחור אלגנט ומשדר פאסון. בקיצור הוא גב-גבר בדיוק כמו שאני צריכה 🙄

צפה בקובץ המצורף 51708

בדקתי אותו למול המשקל (התקין, יש לציין,) שיש לי בבית, וגיליתי שהישן תמיד מראה 300 גר' יותר... אני חושדת שזה בגלל שהוא שוקל גם את פלטת הזכוכית שעליו....
וזה אומר 2 דברים:
1. כשאשקל בבית, אצטרך תמיד להוריד 300 גר כדי שלא אתעלף.
2. לפי המשקל החדש, אתמול שקלתי 54.1 והיום 54.2
וזה אומר בעצם שאני עדיין עולה, כי למעשה אם נבדוק את זה לפי המשקל הישן, הרי שאני 54.4-5.
שזה רע מאוד 🤦‍♂️

אני עדיין שומרת על ה1,600 קל'.
ואם לא אפסיק לעלות אני אנסה לעשות שבועיים של מאכלים סגורים בלבד כדי לברר אם בטעות אני טוחנת 300 קלוריות נוספות ללא ידיעתי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אולי זה יבוא בהפתעה.
אבל למי איכפת אם עלית ב 100, 200 או 300 גרם?
האם זה בגלל שאולי מדובר ב 50 גרם מתוכם שומן?
ומה אם עלית בקצת שומן?
אני מבטיח לך שכנראה עוד 2 ק"ג שומן בגוף שלך יתרום לא מעט לבריאות שלך.
וכנראה (בלי לדעת איך את נראית) עוד קצת שומן רק יפרגן למראה שלך.

אניעליתי ב 4 ק"ג ב4 חודשים האחרונים.
ואני ממש מרוצה.
אולי אחרי התחרות אוריד אותם בשביל הספורט.
אבל אין סיבה לאכול סרטים.

אה... שכחתי עם מי יש לי עסק....
מהר, תחשבי את הקלוריות על הקשקש, ותתאמני יותר.
אין סיכוי שהגוף הנבון שלך רוצה עוד 100 גרם כי הוא יודע בתבונתו שזה טוב לך.

אולי זה יבוא בהפתעה.
ומה אם עלית בקצת שומן?

ואני ממש מרוצה.

עם כמה שאני פתוחה איתנו מאוד וחופשייה לספר לנו הרבה דברים אסור לנו לשכוח שאנחנו גברים והיא בחורה. לבחורות אכפת ממשקל הגוף שלהן משמעותית יותר מגברים.. חוץ מזה שאין מצב שהיא עלתה 250 גרם שריר בשבוע, בהתחשב בעובדה שהיא בחורה ויכולה לבנות באזור ה-100 גרם שריר בשבוע..
אני באופן אישי, עליתי בחודשיים האחרונים באזור ה6-7 קילו..

עם כמה שאני פתוחה איתנו מאוד וחופשייה לספר לנו הרבה דברים אסור לנו לשכוח שאנחנו גברים והיא בחורה. לבחורות אכפת ממשקל הגוף שלהן משמעותית יותר מגברים.. חוץ מזה שאין מצב שהיא עלתה 250 גרם שריר בשבוע, בהתחשב בעובדה שהיא בחורה ויכולה לבנות באזור ה-100 גרם שריר בשבוע..
קודם כל, יש מצב לדעתי, במיוחד ברמה המתחילה שלה.
דבר שני, לעניות דעתי, רוב התנודות במשקל קשורות למצב העצירות והיציאות, כי צואה שוקל בערך 4 ק"ג אולי. ובהחלט קשור למחזור ולזמן בחודש.
אין ספק שהיקפים הם דבר יותר מדויק, אם כי לא בלבד.
יותר חשוב ההרגשה והמראה.
שאפו

דבר שני, לעניות דעתי, רוב התנודות במשקל קשורות למצב העצירות והיציאות, כי צואה שוקל בערך 4 ק"ג אולי. ובהחלט קשור למחזור ולזמן בחודש.
יותר חשוב ההרגשה והמראה.

שאפו
אמנם אני היא מתאמנת מתחילה, אבל עלייה של יותר מ100 גרם שריר בשבוע אצל בחורה תצריך סטרואידים או העלאת משקלי העבודה בצורה פסיכית בזמן מאוד קצר. והעלאת משקלי העבודה בצורה פסיכית בזמן מאוד קצר אפשרית רק בפלוס קלורי מכובד ביותר ועם תוכנית כוח מתאימה (SS או כל תוכנית אחרת שקצב העלאת המשקלים קורה בתדירות מאוד גבוהה) וכמו שאתה בטח כבר יודע, אני לא תהיה מוכנה לעלות 10 ק"ג במשקל הגוף כדי שהסקוואט הבנץ', הדדליפט והפרס שלה יהיו משקלים מכובדים

הבוקר נשקלתי. 54.6 זה היה נראה לי ככ הזוי שאני פשוט לא מתייחסת לזה. זה כבר בטוח נוזלים אומשו כזה. אולי אכלתי משו מלוח, לא יודעת...
זה קשה לי, אבל החלטתי שאני פשוט מתעלמת.

קטשופ? ברביקיו? רוטב אלף האיים? דברים בסגנון? האם הפעילות הבלתי יזומה שלך נמוכה יותר מבעבר? האם הפעילות היזומה שלך נמוכה יותר מבעבר?
אם אני מוסיפה רטבים אני סופרת את כולם 🙁
ואני פעילה בדכ... בדיוק אתמול חברה אמרה לי שאני נראית כמו פרסומת חחח באה על הבוקר באופניים ושולפת יוגורט פרו:🤦‍♂️:
ביום ממוצע אני שורפת בין 100-200 קל' מאירובי שאני עושה כדי להגיע ממקום למקום....

אולי זה יבוא בהפתעה.
ומה אם עלית בקצת שומן?

ואני ממש מרוצה.

אני אגיד לך מה...
בטווח הקצר אתה צודק. ובאמת אני משתדלת לייחס פחות חשיבות ל100-200-300 גרם. אני יודעת שזה בא והולך. שינויים של נוזלים, מלחים, וזמנים שונים בחודש...
אבל המגמה היא עלייה באופן תמידי וזה מתסכל. כי זה לא שאני אוכלת אלפי קלוריות. זה לא שאני בטטת כורסא. אני פעילה, ועם כמה שאני שורפת יוצא שאני על 1400 בערך, וזה עדיין מעלה אותי במשקל. לאט ובשקט.
יוצא ש1400 זה תפריט מסה בשבילי!!!
וזה כלכך רחוק מהמטרה שלי, של לאכול 1,800 כצריכה ניטרלית... וזה גורם לי להרגיש שאני בעצם לעולם לא אוכל להגיע לזה... שאני חיה בסרט, באשלייה, ושהגוף שלי דפוק. או שזו גנטיקה מפגרת שנתקעתי איתה ושנגזר עליי או לרעוב או להיות שמנה (וזה אבסורד כי מעולם לא הייתי שמנה. בתור ילדה הייתי אפילו שחיפית. אבל הדודות שלי שמנות ממש. אני לא רוצה להיות שמנה. אני אוהבת להרגיש את עצמי יחסית קטנה.)
וגם עכשיו, אני יודעת שאני לא שמנה. אבל אני כן מרגישה שינוי, שגורם לי להרגיש ענקית. 😭

משעשע שאתם קוראים לי "אני"🤣
הייתי צריכה לקרוא את המשפט כמה פעמים כדי להבין שאתה מתכוון אלי חחחח חשבתי שזו טעות הקלדה 😆🤣

וכן, אתה צודק. לבחורות קצת יותר אכפת מהמשקל. מה"מספר", מה שנקרא....
והעלייה במשקל בהחלטטט מהירה מדיי ובאופן עקבייייייי מדייייי ללא כל כוונה לעצור או לפחות להאט .____.
ואני באמת מרגישה שהשמנתי קצת. בשומן של ממש.
וגם אם התקדמתי במשקלים ונפחים, לא התקדמתי ברמה שתצדיק עלייה שכזו.... 🙁

יותר חשוב ההרגשה והמראה.

שאפו

אני לא יודעת אם אני עד כדי כך נחשבת "מתחילה"...
למרות שמתוך 8 החודשים שאני מתאמנת, התחלתי לאכול רק ב3-4 החודשים האחרונים...
אני ממש לא חושבת שבגודל שלי זה יכול להגיע ל4 ק"ג חחח... לפעמים אני נשקלת לפני ואחרי שירותים והשינוי כלכך זעום שהמשקל אפילו לא מזהה אותו.

מראה והרגשה הם שני דברים טריקיים במוח כמו שלי ._.

אמנם אני היא מתאמנת מתחילה, אבל עלייה של יותר מ100 גרם שריר בשבוע אצל בחורה תצריך סטרואידים או העלאת משקלי העבודה בצורה פסיכית בזמן מאוד קצר. והעלאת משקלי העבודה בצורה פסיכית בזמן מאוד קצר אפשרית רק בפלוס קלורי מכובד ביותר ועם תוכנית כוח מתאימה (SS או כל תוכנית אחרת שקצב העלאת המשקלים קורה בתדירות מאוד גבוהה) וכמו שאתה בטח כבר יודע, אני לא תהיה מוכנה לעלות 10 ק"ג במשקל הגוף כדי שהסקוואט הבנץ', הדדליפט והפרס שלה יהיו משקלים מכובדים

חחחח דיי מצחיק אותי ה"אני" 🤣🤣🤣

אוף.
אני בכל זאת ממשיכה עם ה1,600, אבל אם אראה שהעלייה מסרבת להיעצר או להתמתן - אעשה חישוב מסלול מחדש. זה ממש יהיה נוראי בשבילי, אבל אני חושבת שאולי אוריד בקלוריות 😭

אהה בעצם לא, יש לי עד 56 קג. שזה עוד קילו וחצי-2 קילו שאני מוכנה לספוג.
וגם יש את חנוכה. ואת הסופגנייה שמחכה לי ._.

ככל שאני עולה במשקל אני מוצאת את עצמי מנסה לשכנע את עצמי לחשוב בצורה חיובית.
העניינין יתחילו ממש להסתבך אם אני ארגיש שאני פתאום לא נכנסת לבגדים שלי ☠️

כרגע מבחינת ביטחון עצמי - וואלה יש לי ביטחון בלי קשר, וגם דימוי גוף תקין ב"ה. אז אני אצליח.
נכון שאני אצליח? 🤦‍♂️

הבוקר נשקלתי. 54.6 זה היה נראה לי ככ הזוי שאני פשוט לא מתייחסת לזה. זה כבר בטוח נוזלים אומשו כזה. אולי אכלתי משו מלוח, לא יודעת...
זה קשה לי, אבל החלטתי שאני פשוט מתעלמת.

אם אני מוסיפה רטבים אני סופרת את כולם 🙁
ואני פעילה בדכ... בדיוק אתמול חברה אמרה לי שאני נראית כמו פרסומת חחח באה על הבוקר באופניים ושולפת יוגורט פרו:🤦‍♂️:
ביום ממוצע אני שורפת בין 100-200 קל' מאירובי שאני עושה כדי להגיע ממקום למקום....

אני אגיד לך מה...
בטווח הקצר אתה צודק. ובאמת אני משתדלת לייחס פחות חשיבות ל100-200-300 גרם. אני יודעת שזה בא והולך. שינויים של נוזלים, מלחים, וזמנים שונים בחודש...
אבל המגמה היא עלייה באופן תמידי וזה מתסכל. כי זה לא שאני אוכלת אלפי קלוריות. זה לא שאני בטטת כורסא. אני פעילה, ועם כמה שאני שורפת יוצא שאני על 1400 בערך, וזה עדיין מעלה אותי במשקל. לאט ובשקט.
יוצא ש1400 זה תפריט מסה בשבילי!!!
וזה כלכך רחוק מהמטרה שלי, של לאכול 1,800 כצריכה ניטרלית... וזה גורם לי להרגיש שאני בעצם לעולם לא אוכל להגיע לזה... שאני חיה בסרט, באשלייה, ושהגוף שלי דפוק. או שזו גנטיקה מפגרת שנתקעתי איתה ושנגזר עליי או לרעוב או להיות שמנה (וזה אבסורד כי מעולם לא הייתי שמנה. בתור ילדה הייתי אפילו שחיפית. אבל הדודות שלי שמנות ממש. אני לא רוצה להיות שמנה. אני אוהבת להרגיש את עצמי יחסית קטנה.)
וגם עכשיו, אני יודעת שאני לא שמנה. אבל אני כן מרגישה שינוי, שגורם לי להרגיש ענקית. 😭

משעשע שאתם קוראים לי "אני"🤣
הייתי צריכה לקרוא את המשפט כמה פעמים כדי להבין שאתה מתכוון אלי חחחח חשבתי שזו טעות הקלדה 😆🤣

וכן, אתה צודק. לבחורות קצת יותר אכפת מהמשקל. מה"מספר", מה שנקרא....
והעלייה במשקל בהחלטטט מהירה מדיי ובאופן עקבייייייי מדייייי ללא כל כוונה לעצור או לפחות להאט .____.
ואני באמת מרגישה שהשמנתי קצת. בשומן של ממש.
וגם אם התקדמתי במשקלים ונפחים, לא התקדמתי ברמה שתצדיק עלייה שכזו.... 🙁

אני לא יודעת אם אני עד כדי כך נחשבת "מתחילה"...
למרות שמתוך 8 החודשים שאני מתאמנת, התחלתי לאכול רק ב3-4 החודשים האחרונים...
אני ממש לא חושבת שבגודל שלי זה יכול להגיע ל4 ק"ג חחח... לפעמים אני נשקלת לפני ואחרי שירותים והשינוי כלכך זעום שהמשקל אפילו לא מזהה אותו.

מראה והרגשה הם שני דברים טריקיים במוח כמו שלי ._.

חחחח דיי מצחיק אותי ה"אני" 🤣🤣🤣

אוף.
אני בכל זאת ממשיכה עם ה1,600, אבל אם אראה שהעלייה מסרבת להיעצר או להתמתן - אעשה חישוב מסלול מחדש. זה ממש יהיה נוראי בשבילי, אבל אני חושבת שאולי אוריד בקלוריות 😭

אהה בעצם לא, יש לי עד 56 קג. שזה עוד קילו וחצי-2 קילו שאני מוכנה לספוג.
וגם יש את חנוכה. ואת הסופגנייה שמחכה לי ._.

ככל שאני עולה במשקל אני מוצאת את עצמי מנסה לשכנע את עצמי לחשוב בצורה חיובית.
העניינין יתחילו ממש להסתבך אם אני ארגיש שאני פתאום לא נכנסת לבגדים שלי ☠️

כרגע מבחינת ביטחון עצמי - וואלה יש לי ביטחון בלי קשר, וגם דימוי גוף תקין ב"ה. אז אני אצליח.
נכון שאני אצליח? 🤦‍♂️
שלחתי לך שאלה בפרטי ולא פה מטעמי צניעות. אם התשובה חיובית, את יכולה להיות רגועה. ולא, אפשר למצוא גורמים אחרים. את נשקלת מדי יום ועושה ממוצע שבועי? התזונה שלך נראית אותו דבר כל השבוע? (אם יום אחד תאכלי 200 פחמימה ויום אחד 100 סביר להניח שיהיו שינויים במשקל, אפילו אם סך הקלוריות זהה, זה נוזלים.. כנ"ל לגבי נתרן). את נשקלת בבוקר באותם תנאים (אחרי פיפי, לפני שבירת הצום של הלילה ועוד ועוד) את אוכלת סמוך לשינה ואולי נשקלת לפני שכל האוכל הספיק להתעכל? לדוגמה: את אוכלת ב2 בלילה המבורגר (סך קלורי זהה לכל השבוע) ב6 בבוקר את נשקלת ורואה עלייה במשקל? הגיוני.
אגב, מתאמן מתחיל זה מתאמן שמיצה התקדמות לינארית מאימון לאימון. אין קשר לכמה זמן המתאמן מתאמן, רק האם הוא יכול להמשיך להרים משקל כבד יותר מאימון קודם.
בעזרת השם את תצליחי.
הכל היה טוב, הכל טוב, והכל יהיה טוב

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית