הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה|בקשר לחיטוב.

• פותח/ת השרשור Bender
  • פורסם בתאריך

Bender

משתמש מתחיל
255
0
נק' מוניטין:
-194
255
0
תיראו, עכשיו מדדו לי ת'יד וההיקף שלי הוא 40 בדיוק. אני עושה מאסה כבר חודשיים יותר או פחות (אני לא זוכר ממתי התחלתי) בחיטוב שקלתי 82.5-83, והיום אני שוקל כמעט 90. בשבועיים האחרונים דיי השמנתי (הרבה בגב, בחזה בבטן ובצדדים) ואני לא שקלתי עדיין, אוליי אני כבר יותר כי הרבה אומרים לי שהשמנתי (ד''א אני על גובה 1.80-1.82 בין לבין משו כזה) וגם אני רואה במראה.

הקיצר אני רוצה להפסיק עוד חודש ת'מאסה כי גם ככה קשה לי להתקדם כי אין לי מספיק אוכל למאסה...
עכשיו השאלה שלי היא כזאת, ההיקף שלי 40 ואני מסיים מאסה עוד חודש, מה המקסימום שהיד שלי יכולה ליגדול בחודש הזה? נגיד אני אוכל 3000 קלוריות כל יום, כמה ס''מ היד יכולה ליגדול בחודש?

אני לא איזה חולה ידיים, אבל יחסית לגוף הידיים נראות קטנות לטעמי (כולם אומרים שהם גדולות אבל הם סתם לא מבינים). ועוד משו, אחרי חיטוב היד יכולה לרדת הרבה בהיקף? אמרו לי כאן שאני 14% נוזלי, אני לא כ''כ השתנתי מאז (זה היה לפני שבועיים וחצי-שלוש) אבל השמנתי מאז ואוליי מקסימום אני 16% או 17% אבל זה כבר הגזמה... אז כמה היד יכולה לרדת בהיקף? על תחשבו שאני איזה מפמפם בייסבפס פשוט הידיים לא במצב משו ואני לא רוצה שהם יהיו קטנות וחטובות כי מה השגתי בזה?

נערך לאחרונה:
אני חושב שאם תעלה תמונה עדכנית יוכלו לתת לך חו"ד לגבי הפרופורציות בין היד לשאר הגוף.
המקסימום שהיד שלך יכולה לגדול מן הסתם קשור לתזונה, אימונים וגנטיקה - אתה מבחינתך יכול לעשות את המקסימום ולקוות לתוצאה טובה. לגבי סוג האמונים שיגרמו ליד לגדול אני אשאיר את זה למקצוענים כאן שיענו לך.
תמיד אחרי החיטוב תוכל לעלות שוב במאסה בצורה מדודה ונכונה מבלי להעלות יותר מידי אחוזי שומן.

שלום, אני מקש ה-
pc-enter.png

נא להכיר.

גם בלי לרדת במסת שריר בחיטוב היד יכולה לרדת בהיקף, כמה? זה תלוי בך, וכמה שיותר תפמפם אותה בחיטוב ככה היא תיהיה יותר קטנה בסוף.

• פותח/ת השרשור
שלום, אני מקש ה-
pc-enter.png

נא להכיר.
ערכתי.

לגבי זה שהגיב ראשון^^

אני פירסמתי תמונה לפני שבועיים-3 ואמרו לי שאני 14% נוזלי.

אממ לזה ששאל כמה עליתי מאז המאסה... אז בחיטוב היד שלי הייתה משו כמו היקף 36-36.5 לא יותר, היום היא 40 בדיוק. ותראו יש לי עוד שאלה...

שהתחלתי להתאמן הייתי שמנמן, אז עשיתי חיטוב כמובן למרות שלא הייתה לי מאסת שריר מי יודע מה...

אז היד שלי גדלה בחיטוב ובכלל גדלתי הרבה במאסה בחיטוב וירדתי ב% שומן אז אני גם קצת מהמר על זה שאוליי זה עוד פעם יהיה ככה... זה יכול להיות?! כי באמת זה היה ככה חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית