הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי בנץ אחיזה צרה

omer3020

משתמש מתחיל
103
4
נק' מוניטין:
4
103
4
אהלן,
היה לי שיח עם 2 מאמנים ודיברנו על בנץ אחיזה צרה.
אחד מהם אומר לתפוס את הידיים כמעט צמוד לגמרי כי זה ימקסם את העבודה על היד האחורית והשני אומר שיש צורך ברוחב כתפיים כי אחיזה צרה מידי דופקת את המפרקים ועובדת פחות על יד אחורית.

אז מי מהם צודק?

ככל שאתה תקרב יותר את האחיזה הטרייספס (יד אחורית) יהיה השריר הדומיננטי, לכן לשאלתך - אם ברצונך להתמקד בפקטרוליס (חזה) יש לאחוז ברחוב כתפיים.

ככל שאתה תקרב יותר את האחיזה הטרייספס (יד אחורית) יהיה השריר הדומיננטי, לכן לשאלתך - אם ברצונך להתמקד בפקטרוליס (חזה) יש לאחוז ברחוב כתפיים.

זה לא מה שהוא שאל.

אהלן,
היה לי שיח עם 2 מאמנים ודיברנו על בנץ אחיזה צרה.
אחד מהם אומר לתפוס את הידיים כמעט צמוד לגמרי כי זה ימקסם את העבודה על היד האחורית והשני אומר שיש צורך ברוחב כתפיים כי אחיזה צרה מידי דופקת את המפרקים ועובדת פחות על יד אחורית.

אז מי מהם צודק?

אם תקרב את הידיים יותר מרוחב כתפיים זה יעמיס על מפרק כף היד שלך.
לכן עדיף לך לתפוס ברוחב כתפיים על מנת למקסם עבודה על הטרייספס

לא עושים עם ידיים צמודות, ברור..

בגדול איך שנוח לך זה איך שתעשה, שזה יהיה קצת יותר או קצת פחות מרוחב כתפיים באמת (כנראה שפחות).

• פותח/ת השרשור
זה לא מה שהוא שאל.

אם תקרב את הידיים יותר מרוחב כתפיים זה יעמיס על מפרק כף היד שלך.
לכן עדיף לך לתפוס ברוחב כתפיים על מנת למקסם עבודה על הטרייספס
השאלה אם אני יקרב צמוד מידי האם זה עובד חזק יותר על הטרייספס?

אתה רוצה להתאמן, לא לשחק. אם תעבוד צר מאוד עם ידיים כמעט צמודות עיקר העבודה יהיה לאזן את המוט ולא תוכל להעמיס כמו שצריך, ככה שזה די מיותר.
שאלה אחרת. למה בנצ' עם אחיזה צרה?

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה להתאמן, לא לשחק. אם תעבוד צר מאוד עם ידיים כמעט צמודות עיקר העבודה יהיה לאזן את המוט ולא תוכל להעמיס כמו שצריך, ככה שזה די מיותר.
שאלה אחרת. למה בנצ' עם אחיזה צרה?
הכנסתי אותו לתוכנית כמורכב ליד אחורית.. מאז שהכנסתי לתוכנית אני מרגיש בהבדל ביד האחורית שהייתה קצת בפיגור..

הכנסתי אותו לתוכנית כמורכב ליד אחורית.. מאז שהכנסתי לתוכנית אני מרגיש בהבדל ביד האחורית שהייתה קצת בפיגור..
אז בסדר.
בכל מקרה תאחוז צר יותר מהרגיל, לא חייב צר מאוד

אגב בנושא בנץ׳ צר, האם התרגיל הזה ליד האחורית תורם יותר להתקדמות בבנץ׳ מתרגילים אחרים ליד אחורית?

אגב בנושא בנץ׳ צר, האם התרגיל הזה ליד האחורית תורם יותר להתקדמות בבנץ׳ מתרגילים אחרים ליד אחורית?
אין שום דרך לומר את זה בביטחון כי זה מאוד תלוי בהאם הבנצ' שלך זקוק לזה או לא.

אתה יכול לעשות קצת פחות מרוחב כתפיים אבל אל תגזמים עם הצמוד כי יכאב לך המפרק כף יד ויהיה לך פחות נוח, לפחות לי זה ככה

זה לחלוטין תלוי, באופן כללי לא הייתי מגזים כדי לא לשנות לחלוטין את התרגיל אבל יש וריאציות מאוד מבוססות יד אחורית כמו JM PRESS לדוגמא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית