הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עולה לא מאוזן בסקוואט

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
שמתי לב שבזמן האחרון אני לא עולה מאוזן בסקוואט, זאת אומרת צד ימין עולה לפני שמאל ואז יוצא מצב שאני עולה כשהמוט באלכסון והוא נוטה למטה בצד שמאל, זה לא קורה במשקלים קלים אבל בסט עבודה שלי שלא בהכרח רפי 10 ורק בחזרה אחרונה אלא מהחזרה השניה שעדיין המשקל לא כזה כבד וכבר המוט נוטה לא משנה כמה אני מנסה לדחוף עם רגל שמאל יותר...

בלי סרטון יהיה קשה להבין מה הבעיה.
זה יכול להיות בעיית קואורדינציה, צד דומיננטי, או שום בעיה בכלל, לא הכל חייב להיות מושלם

• פותח/ת השרשור
בלי סרטון יהיה קשה להבין מה הבעיה.
זה יכול להיות בעיית קואורדינציה, צד דומיננטי, או שום בעיה בכלל, לא הכל חייב להיות מושלם

צריך לראות בסרטון כדי להבין יותר טוב.
איך הטכניקה? ניסיתי לרדת יותר לאט כמו שקוצר אמרת לי פעם בעבר מה שכן פה לדעתי אין את הקטע של החוסר איזון של המוט בגלל שעשיתי את היום הקל עם 60 קילו ל4 חזרות של פאוס סקוואט ובגלל זה גם לדעתי הטכניקה יותר טובה מאשר כשאני ביום הכבד ונותן 70 ל6

נערך לאחרונה:
אתה צריך לאחוז בצורה כזו שהאגודלים הם מעל המוט ולא מלופפים סביבו, כי ככה המרפקים שלך נמוכים ובמשקלים כבדים יותר המוט פשוט יפול לך מהגב. ואתה צריך להישען יותר קדימה לפני הירידה.

באמת לא רואה חוסר איזון פה.
כנראה זה אומר שבחזרות ללא עצירה אתה לא שולט טוב במשקל ומזרז את עצמך, וכשאתה עושה עם עצירה אתה מכריח את עצמך להתרכז טוב יותר ולעשות את הדברים כמו שצריך

אתה צריך לאחוז בצורה כזו שהאגודלים הם מעל המוט ולא מלופפים סביבו, כי ככה המרפקים שלך נמוכים ובמשקלים כבדים יותר המוט פשוט יפול לך מהגב. ואתה צריך להישען יותר קדימה לפני הירידה.
אפשר לאחוז ככה או ככה, זה באמת לא משנה, זה נטו עניין של העדפה אישית

כנראה זה אומר שבחזרות ללא עצירה אתה לא שולט טוב במשקל ומזרז את עצמך, וכשאתה עושה עם עצירה אתה מכריח את עצמך להתרכז טוב יותר ולעשות את הדברים כמו שצריך

לא אומר שלא, אבל לפי מה שאני רואה אין לו את הגמישות המתאימה כדי לשמור על מרפקים גבוהים באחיזה כזו, במיוחד כשהוא גם מכריח את עצמו להיות כמה שיותר ישר במקום להישען קצת קדימה.

לא אומר שלא, אבל לפי מה שאני רואה אין לו את הגמישות המתאימה כדי לשמור על מרפקים גבוהים באחיזה כזו, במיוחד כשהוא גם מכריח את עצמו להיות כמה שיותר ישר במקום להישען קצת קדימה.
דבר ראשון המרפקים צריכים להיות למטה, לא למעלה, למעלה צריך רק מי שאין לו מספיק מסת שריר שתחזיק את המוט, אבל גם אז צריך לשמור נמוך ככל שאפשר.
דבר שני, הוא לא מנסה להישאר ישר, הוא פשוט מתקשה עדיין לסנכרן את השינוי בזווית הגב, שזה משהו שמתקבל עם תרגול נכון

דבר ראשון המרפקים צריכים להיות למטה, לא למעלה, למעלה צריך רק מי שאין לו מספיק מסת שריר שתחזיק את המוט, אבל גם אז צריך לשמור נמוך ככל שאפשר.
דבר שני, הוא לא מנסה להישאר ישר, הוא פשוט מתקשה עדיין לסנכרן את השינוי בזווית הגב, שזה משהו שמתקבל עם תרגול נכון
לדעתך האחיזה שלו נראית לך יציבה? לי זה נראה שבמשקל כבד יותר המוט יחליק לו למטה, ובלי קשר זה יכול ליצור לו לחץ על המפרק, אישית אני חושב שאגודלים על המוט זה הרבה יותר טוב גם בהיי באר וגם בלואו.

לדעתך האחיזה שלו נראית לך יציבה? לי זה נראה שבמשקל כבד יותר המוט יחליק לו למטה, ובלי קשר זה יכול ליצור לו לחץ על המפרק, אישית אני חושב שאגודלים על המוט זה הרבה יותר טוב גם בהיי באר וגם בלואו.
לא נראה מושלם, אבל לא נראה רע.
אני בכל מקרה בעד אחיזה מלאה במוט אם אפשר ולא גורם לכאבים, זה נותן יותר שליטה על המוט

• פותח/ת השרשור

זהו באמת כנראה במשקל גבוה קשה לי לשמור על איזון אני אצלם גם ביום כבד שיהיה לי השבוע, מה שכן מבחינת טכניקה יש שיפור? אני מנסה לרדת יותר מבוקר כמו שאמרת ולא ליפול למטה ולשמור חזה יותר בחוץ

זהו באמת כנראה במשקל גבוה קשה לי לשמור על איזון אני אצלם גם ביום כבד שיהיה לי השבוע, מה שכן מבחינת טכניקה יש שיפור? אני מנסה לרדת יותר מבוקר כמו שאמרת ולא ליפול למטה ולשמור חזה יותר בחוץ
נראה לי שיש שיפור, אבל עדיין יש עוד הרבה עבודה לעשות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית