Explosive Lifting סרט הדרכה על טכניקה

• פותח/ת השרשור Igorek
  • פורסם בתאריך
אין פה תשובה חד משמעית. זה תלוי את מי אתה שואל.

הם מכבדים אחד את השני או שרבים כמו לייל וריפ ?

איגור תודה על הסרטונים

לא חושב שתצליח להוציא מהם מילה רעה אחד על השני גם עם לום. במילים אחרות, ממש לא כמו לייל וריפ.

באופן כללי, קשה להוציא מגלן מילה רעה על מישהו. וגם ריפ לא ילכלך על מישהו שעזר לו כל כך הרבה כמו גלן.

בניגוד ללייל, הם שומרים על רמה מקצועית כלשהי.

אם אני זוכר נכון, היה איזה מקרה שהם ליכלכו קצת אחד על השני, אבל שום דבר קרוב למה שהיה בין לייל לריפ.

המיקום של המוט בסטארט אמור להיות באותו המקום בכל התרגילים - במרכז הכובד, שזה בערך באמצע כף הרגל.
אבל בסירטונים שהבאת המוט נימצא מעל האצבעות בערך

למוט אין שום סיבה לא להיות מעל אמצע כף הרגל. ככה הוא יעלה בקו ישר (או קרוב לזה), שזה בדרך כלל אופטימלי. יש מאמנים שטוענים שבהרמות אולימפיות קו ישר זה לא אופטימלי, אבל אף פעם לא קיבלתי הסבר לזה.

• פותח/ת השרשור
למוט אין שום סיבה לא להיות מעל אמצע כף הרגל. ככה הוא יעלה בקו ישר (או קרוב לזה), שזה בדרך כלל אופטימלי. יש מאמנים שטוענים שבהרמות אולימפיות קו ישר זה לא אופטימלי, אבל אף פעם לא קיבלתי הסבר לזה.
אם המוט עולה בקו ישר זה אומר שאתה תמשוך מסביב לברכיים והכתפיים יהיו מאחורי המוט אחרי סיום המשיכה הראשונה.
המוט אמור לבוא אליך במשיכה הראשונה. קונו מסביר על זה בהרצאה שהבאתי.

אם המוט עולה בקו ישר זה אומר שאתה תמשוך מסביב לברכיים והכתפיים יהיו מאחורי המוט אחרי סיום המשיכה הראשונה.
המוט אמור לבוא אליך במשיכה הראשונה. קונו מסביר על זה בהרצאה שהבאתי.

לא זה לא. הסתכלת פעם על דדליפט כבד?

• פותח/ת השרשור
לא זה לא. הסתכלת פעם על דדליפט כבד?
אני לא מדבר על דדליפט, אלא על ההרמות האולימפיות.
לא צריך ללכת רחוק, תסתכל איפה הכתפיים שלך נמצאות אחרי שאתה מסיים את המשיכה והמוט עולה בקו ישר:

ד"א, זאת אחת מהסיבות שמשקולנים לא מרבים לעשות דדליפט כבד; ברגע שהמשקל נהיה כבד אז התנועה לא תואמת את המצבים בקלין.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הסטאפ שלי פה גרוע, והמוט גם לא מעל אמצע כף הרגל. אין סיבה שהמשיכה הראשונה לא תראה כמו דדליפט.

אני מכיר את התירוץ למה משקולנים לא עושים דדליפט, זה תירוץ גרוע.

• פותח/ת השרשור
הסטאפ שלי פה גרוע, והמוט גם לא מעל אמצע כף הרגל. אין סיבה שהמשיכה הראשונה לא תראה כמו דדליפט.
אם היית לוקח את התחת יותר אחורה במשיכה הראשונה אז המוט היה בא אליך ואז הכתפיים היו מכסות את המוט בסיום המשיכה הראשונה.

אני מכיר את התירוץ למה משקולנים לא עושים דדליפט, זה תירוץ גרוע.
אם אתה אומר.

אם היית לוקח את התחת יותר אחורה במשיכה הראשונה אז המוט היה בא אליך ואז הכתפיים היו מכסות את המוט בסיום המשיכה הראשונה.

אם הייתי לוקח את התחת יותר אחורה ומקרב את המוט אליי, הוא היה עולה בקו ישר, כמו בדדליפט שלי. אתה מוזמן לראות.

אם אתה אומר.

להתחזק זה לא מפריע אף פעם. לא מבין את התירוצים.

• פותח/ת השרשור
אם הייתי לוקח את התחת יותר אחורה ומקרב את המוט אליי, הוא היה עולה בקו ישר, כמו בדדליפט שלי. אתה מוזמן לראות.
תצלם דדליפט כבד מהצד וקלין או הנפה שבהם הכתפיים שלך מכסות את המוט בסיום המשיכה הראשונה ותראה את ההבדל.

אז הסטאפ הוא לא כמו בדדליפט?
או שסתם הסתלבטת...

Back
למעלה תחתית