הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אליפות אירופה

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
מתי יש שידורים ביורוספורט? מתי היא מתחילה?

מה זה החומר הזה שנותנים להם להריח לפני ההרמה?
איפה אפשר להשיג?

זה מלחי הרחה, אני לא בטוח כ"כ למה זה טוב אבל. אולי זה אמור "להעיר" אותך או משהו. בטח איזה משקולן שיקרא את השאלה שלך יוכל להגיד לך בדיוק.

מה זה החומר הזה שנותנים להם להריח לפני ההרמה?
איפה אפשר להשיג?

זה אמוניה. סתם מסריח, לפני כניסה בתחרות דוחפים לי את זה לתוך הפרצוף אני מניח שזה עוזר ומביא לך עוד רייג' אבל זה פשוט מסריח ולא שווה את זה אלא אם כן אתה בתחרות או משהו כזה...

• פותח/ת השרשור
מה פספסתי היום? היה משהו מעניין?

עריכה: לא משנה, הרגע הבנתי שפספסתי רק את הבנות

נערך לאחרונה:
יכולים להסביר לי מה זה CLASS A/B/C

בשביל שלא תתעייף לצפות בתחרות של 20, מחלקים לקבוצות לפי משקלי מקסימום שמאמנים מדווחים ברישום.
בקבוצה A תמיד יהיו הגבוהים, ב-B יותר נמוכים וכו'.
משדרים רק קבוצה A, כי רק שם יש סיכוי אמיתי למדליה. נדיר מאוד שמישהו מקבוצה B מתפרץ לזכיה (וחלק גדול מאותם הנדירים נתפסו על דופינג).

---------- התגובה התווספה ב 00:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:30 ----------

כמה עולה האמוניה?

תבדוק ב-INZER או BODYBUILDING - מלא אתרים מוכרים את זה.

---------- התגובה התווספה ב 00:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:31 ----------

מה פספסתי היום? היה משהו מעניין?

עריכה: לא משנה, הרגע הבנתי שפספסתי רק את הבנות

השוביניזם שלכם הורג בי חשק להיות פה, שלא נדבר על גסויות בנוסח

לפולנייה הייתה הליכה + תחת + חזה שגרמו לי לרצות לחטוף אותה למיטה להשחיל בה את המוט האולימפי שלי ולזיין אותה בתנוחת הקלין 👉👌👉👌👉👌
:bad:

לפולנייה הייתה הליכה + תחת + חזה שגרמו לי לרצות לחטוף אותה למיטה להשחיל בה את המוט האולימפי שלי ולזיין אותה בתנוחת הקלין 👉👌👉👌👉👌

עם הצרפתייה והפולנייה אני מסכים אבל לגבי הטורקיה הצעירה והאיטלקיה..... 😳🤫:nono:

נראה לי שהפולניה הזו יכולה לפרק לך את הצורה...

השוביניזם שלכם הורג בי חשק להיות פה, שלא נדבר על גסויות בנוסח

:bad:

אני לא מבין מה במה שציטטת "שוביניסטי". ממתי זה שוביניסטי לא להתעניין בספורט נשים? מעט מאוד אנשים יצפו בכדורסל נשים (סתם בתור דוגמא) מרצונם החופשי, זה הופך את כל השאר לשוביניסטים?

• פותח/ת השרשור
הציניות פה לא משהו. זאת הייתה בדיחה ברוח האשכול אבל לא משנה 😃
אגב אני לא שוביניסט אבל גם לא אסתיר את העובדה שספורט נשים לא מעניין אותי (במשקולות זה דווקא מאוד נחמד ומעניין, בשאר הדברים לא) - אין לזה קשר לשובינסטיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית