הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

בנוגע לערכים קלוריים של רטבים

גל 22

משתמש מתחיל
28
3
נק' מוניטין:
2
28
3
נניח ואכלתי היום יש 2 קציצות עוף והודו טחונים, ידוע לי שכל קציצה היא 75 קלוריות. הקציצות היו ברוטב עגבניות..
האם בשביל התפריט שלי אני צריכה לקחת בחשבון את הרוטב עגבניות? או שהוא מאוד זניח? אני מפחדת שזה מה שיתקע אותי ואין לי מושג איך,לחשב רוטב עגבניות בכאלה דברים.. אז מה לעשות?
הרוטב הואצלא יותר מדי גאנקי, פשוט הקציצות התבשלו בו (רסק עגבניות ותבלינים)

ואת חושבת שעם השריטה שלי אני אצליח? 🤣🤣🤣
זה נחמד לחשוב על זה באופן תיאורטי. הרבה יותר שקט נפשי 😇
יש יותר איפה לתמרן מאשר ב1,000 קל' 😕
אוי ברור. אני מצליחה להכניס טילון/שקית גדולה של במבה כל יום....

משום מה במבה זה החטיף היחיד שאני יכולה לאכול ולא להרגיש אשמה

גם את?? :0
אצלי זה פשוט כי:
א. זה החטיף הכי טעים. חמאת בוטנים לנצח. - מבחינתי זה מספיק חח
ב. הוא קל-משקל, ולכן יש בו את התמורה הכי גבוהה של אכילה לעומת קלוריות. את יכולה לאכול הרבה יותר במבות מביסלים עד שתגיעי ל100 גרם חחח 🤩 (למרות שטכנית בבמבה יש כ30 קל' יותר ל100 גר מאשר בסוגים מסוימים של ביסלי 🙄)
ג. הערכים התזונתיים של הבמבה יותר גבוהים מבחינת חלבון.
ד. אמנם בביסלי יש פחות אחוזי שומן, אבל הוא חטיף מטוגן, והשומן שבבמבה מגיע מהבוטנים, אז אני נוטה להאמין שהוא יותר איכותי....

אני מסוגלת לאכול גם בייגלה שטוחים עם גבינה, למרות שמלא זמן לא ניסיתי. זה טריגרי לי מדיי. בעבר הרחוק-רחוק הייתי אוכלת 6 שטוחים ו20 גר גבינה לארוחת ערב. 🤦‍♂️
אבל יש חטיפים שאני חושבת שלא אהיה מסוגלת לאהוב שוב, כמו צ'יטוס, דוריטוס, צ'יפס ודומיהם.... מתובל לי מדיי....

אווומייגאאד תפוצ'יפס קידס!!!!!!!! 🤯🤯
לא רגע, אני מוסיפה גם אותו לרשימה!!

גם את?? :0
אצלי זה פשוט כי:
א. זה החטיף הכי טעים. חמאת בוטנים לנצח. - מבחינתי זה מספיק חח
ב. הוא קל-משקל, ולכן יש בו את התמורה הכי גבוהה של אכילה לעומת קלוריות. את יכולה לאכול הרבה יותר במבות מביסלים עד שתגיעי ל100 גרם חחח 🤩 (למרות שטכנית בבמבה יש כ30 קל' יותר ל100 גר מאשר בסוגים מסוימים של ביסלי 🙄)
ג. הערכים התזונתיים של הבמבה יותר גבוהים מבחינת חלבון.
ד. אמנם בביסלי יש פחות אחוזי שומן, אבל הוא חטיף מטוגן, והשומן שבבמבה מגיע מהבוטנים, אז אני נוטה להאמין שהוא יותר איכותי....

אני מסוגלת לאכול גם בייגלה שטוחים עם גבינה, למרות שמלא זמן לא ניסיתי. זה טריגרי לי מדיי. בעבר הרחוק-רחוק הייתי אוכלת 6 שטוחים ו20 גר גבינה לארוחת ערב. 🤦‍♂️
אבל יש חטיפים שאני חושבת שלא אהיה מסוגלת לאהוב שוב, כמו צ'יטוס, דוריטוס, צ'יפס ודומיהם.... מתובל לי מדיי....

אווומייגאאד תפוצ'יפס קידס!!!!!!!! 🤯🤯
לא רגע, אני מוסיפה גם אותו לרשימה!!
אצלי הפייבוריטים היו - כיפלי קטשופ,הדוריטוס הירוק,ביסלי בצל וצ׳יפס שמנת בצל. שלא נגעתי בהם יותר משנה....בכללי לא חושבת שנגעתי בחטיפים מלבד במבה מאז תחילת התהליך....ולא כי אני לא יכולה לשלב אותם בתפריט,סתם כי פשוט אין לי חשק...כנל לשתיה מתוקה(לא מדברת על הזירו למינהם)

אצלי הפייבוריטים היו - כיפלי קטשופ,הדוריטוס הירוק,ביסלי בצל וצ׳יפס שמנת בצל. שלא נגעתי בהם יותר משנה....בכללי לא חושבת שנגעתי בחטיפים מלבד במבה מאז תחילת התהליך....ולא כי אני לא יכולה לשלב אותם בתפריט,סתם כי פשוט אין לי חשק...כנל לשתיה מתוקה(לא מדברת על הזירו למינהם)

הווו שכחתי את הצי'פס שמנת בצל :0
אהבתי אותו ממש! בכללי אהבתי בעבר את כ-ל החטיפים. טיולים שנתיים או יומולדת וכאלה, את יודעת... תמיד הייתי מחכה לזה. זה מעולם לא היה משהו יומיומי אצלנו בבית...
שתיה מתוקה אני שותה לפעמים בשבתות, פחות מרבע כוס, משו מגוחך חח סתם בשביל הטעם המתוק 😅
ובאופן כללי מנסה לגרום לאמא שלי לקנות יותר מיצים סטייל מים בטעמים או שוופס, שהם יותר שפויים.
אבל אם יש זירו אני בכיף מוזגת :>
אם כי זה לא קורה הרבה... רק באירועים וכאלה, או אם הולכת לסרט אומשו....

נערך לאחרונה:
הווו שכחתי את הצי'פס שמנת בצל :0
אהבתי אותו ממש! בכללי אהבתי בעבר את כ-ל החטיפים. טיולים שנתיים או יומולדת וכאלה, את יודעת... תמיד הייתי מחכה לזה. זה מעולם לא היה משהו יומיומי אצלנו בבית...
שתיה מתוקה אני שותה לפעמים בשבתות, פחות מרבע כוס, משו מגוחך חח סתם בשביל הטעם המתוק 😅
ובאופן כללי מנסה לגרום לאמא שלי לקנות יותר מיצים סטייל מים בטעמים או שוופס, שהם יותר שפויים.
אבל אם יש זירו אני בכיף מוזגת :>
בקושי נוגעת בזירו. גם זה נראה לי מיותר כי אני מאוד אוהבת ורגילה למים. שותה זירו מידי פעם שמתחשק
46631DEC-8533-492B-8BC6-E61B85DA7593.jpeg
מה קשור אוכלת שטויות? זה לנפש!

ת'כלס,
כשאני חושבת על זה,
שנה שעברה אכלתי פיצה כמעט 3 פעמים בשבוע.
כשהייתי על 1,000 קל', יענו, כע?
כלומר, מה זה "פיצה"...? זה בסך הכל בצק אפוי עם רוטב וגבינה צהובה.
פשוט הייתי מכינה עם טורטייה, או חצי לחמנייה שחתכתי לעיגולים, עם רוטב, וגבנץ. והייתי מוסיפה זיתים או פטריות, או בולגרית, טבסקו, שום, תבלינים וכלמני. וזה היה פצצה. (אולי לא ברמה של פיצה "אמיתית", אבל לגמרי מספק את הסחורה כשצריך לאלתר ארוחת ערב שלמה ב300 קל'.)
והמבורגר, מה זה בכלל?
זה פאקינ קציצה בלחמנייה.
זה ממש לא חייב להיות מושחת אך מכינים את זה בבית... וזה אפילו לא כזה 'לא בריא'.
קיצר, אם אוכלים בחוץ אז כן, זה אחרת לגמרי, כי הם לא מתחשבנים שם, ולא כדאי לעשות את זה כל יום... אבל מאחר ואני פאן של אוכל בהכנה ביתית, אני לגמרי יכולה להכין לעצמי בבית את כל מה שמוגדר בחוץ כ ג'אנק טהור. 🙄
(לפרוטוקול, אני ככ הולכת לשדרג את הפיצות שלי, עכשיו כשיש לי 600 קל' נוספים 😋🍴)

ת'כלס,
כשאני חושבת על זה,
שנה שעברה אכלתי פיצה כמעט 3 פעמים בשבוע.
כשהייתי על 1,000 קל', יענו, כע?
כלומר, מה זה "פיצה"...? זה בסך הכל בצק אפוי עם רוטב וגבינה צהובה.
פשוט הייתי מכינה עם טורטייה, או חצי לחמנייה שחתכתי לעיגולים, עם רוטב, וגבנץ. והייתי מוסיפה זיתים או פטריות, או בולגרית, טבסקו, שום, תבלינים וכלמני. וזה היה פצצה. (אולי לא ברמה של פיצה "אמיתית", אבל לגמרי מספק את הסחורה כשצריך לאלתר ארוחת ערב שלמה ב300 קל'.)
והמבורגר, מה זה בכלל?
זה פאקינ קציצה בלחמנייה.
זה ממש לא חייב להיות מושחת אך מכינים את זה בבית... וזה אפילו לא כזה 'לא בריא'.
קיצר, אם אוכלים בחוץ אז כן, זה אחרת לגמרי, כי הם לא מתחשבנים שם, ולא כדאי לעשות את זה כל יום... אבל מאחר ואני פאן של אוכל בהכנה ביתית, אני לגמרי יכולה להכין לעצמי בבית את כל מה שמוגדר בחוץ כ ג'אנק טהור. 🙄
(לפרוטוקול, אני ככ הולכת לשדרג את הפיצות שלי, עכשיו כשיש לי 600 קל' נוספים 😋🍴)

פיצה קצת קשה לחקות את המקור, אבל המבורגר אפשרי לעשות יותר טוב מרוב המקומות גם בבית 😍
ולדפוק כמויות רציניות....

פיצה קצת קשה לחקות את המקור, אבל המבורגר אפשרי לעשות יותר טוב מרוב המקומות גם בבית 😍
ולדפוק כמויות רציניות....

כעע וזה באמת לא כזה ג'אנק 😛
הממ, שווארמה גם קצת קשה לחכות את המקור, אבל בהחלט אפשר להכין גרסה ביתית לא פחות טעימה. (וואו, הכנתי פעם שווארמה הודו - משו מפחייידדדד!!!)
גם מוקרם אני מכינה לפעמים. יודעת גם להכין בשאמל פסטו פצצתי.
אולי אכין גם נודלס מוקפץ. הגיע הזמן. לא הכנתי כבר שנים. אבל זה כבר יותר עבודה...
איזה עוד ג'אנק אפשר לביית?
עראיס!!! וואווווווווווווווו:crazy:

אבל נראלי אני סתם מפנטזת לשווא. לא נראלי שיהיה לי השנה זמן להכין אפילו סנדוויץ' 🤦‍♂️
אוף, אלוהים, הם פשוט שמים שם בחוץ ככ הרבה שומן מיותר שסתם הופך את המנות לשערורייתיות...🙁

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית