הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנוגע לערכים קלוריים של רטבים

גל 22

משתמש מתחיל
28
3
נק' מוניטין:
2
28
3
נניח ואכלתי היום יש 2 קציצות עוף והודו טחונים, ידוע לי שכל קציצה היא 75 קלוריות. הקציצות היו ברוטב עגבניות..
האם בשביל התפריט שלי אני צריכה לקחת בחשבון את הרוטב עגבניות? או שהוא מאוד זניח? אני מפחדת שזה מה שיתקע אותי ואין לי מושג איך,לחשב רוטב עגבניות בכאלה דברים.. אז מה לעשות?
הרוטב הואצלא יותר מדי גאנקי, פשוט הקציצות התבשלו בו (רסק עגבניות ותבלינים)

גם אותי מבאס לזרוק. אז אני פשוט לא אוכלת כמות כזו. אני אוכלת גג 2 אבל מחשבת גם את החלמון. היי,אנשים שגרים לבד תרימו את היד:confused001:
מסתומרת?
אם נניח את שמה 5 ביצים ורק 2 חלמונים, למה שתחשבי גם את שלושת החלמונים האחרים? זה יוצא 150 קלוריות !!!🤯

ואני גרה אצל קשישה בחולון, במעין סוגשל שותפות חחחח נחשב?😆

מסתומרת?
אם נניח את שמה 5 ביצים ורק 2 חלמונים, למה שתחשבי גם את שלושת החלמונים האחרים? זה יוצא 150 קלוריות !!!🤯

ואני גרה אצל קשישה בחולון, במעין סוגשל שותפות חחחח נחשב?😆
לא לא, פשוט לא מוסיפה רק חלבון. לא אוכלת כמות גדולה של ביצים. אלא רק 2 כדי שאוכל להרשות לעצמי להכניס גם את החלמון ושלא יזרק:fever2:

חחחח תקפיא בקופסא לתקופת מסה.... תכין לך סופלה שוקולד מושחת 😆

אגב איך באמת הייתם מחשבים לאפה שווארמה הודו עם כף חומוס, וטחינה?
אני תמיד לוקחת את הסיכון ומחשבת כמה שיותר כלפיי מעלה. 1200? למרות שאני אוכלת לאפה זה תמיד עם מלא סלטים וצ׳יפס אז הרבה יותר:sarcastic:
וגם אצלי זה בעייתי כי לרוב אני אקח גם פיתה אחרכך אז מכפילה את הקלוריות

לא לא, פשוט לא מוסיפה רק חלבון. לא אוכלת כמות גדולה של ביצים. אלא רק 2 כדי שאוכל להרשות לעצמי להכניס גם את החלמון ושלא יזרק:fever2:

אהה אז זה סבבה לגמרי, זה מה שכל האנשים הנורמליים עושים חחחח

אני תמיד לוקחת את הסיכון ומחשבת כמה שיותר כלפיי מעלה. 1200? למרות שאני אוכלת לאפה זה תמיד עם מלא סלטים וצ׳יפס אז הרבה יותר:sarcastic:
וגם אצלי זה בעייתי כי לרוב אני אקח גם פיתה אחרכך אז מכפילה את הקלוריות

כן, גם אני חשבתי על 1,200
לאפה 400
חומוס - 150 בערך (כף גדושה זה 50 גרם, מעגלת כלפי מעלה.)
טחינה - 3 כפות 150
עמבה סחוג וכאלה - חינםםם 🤩
סלט ירקות/ חמוצים - 50
שווארמה - נגיד 250 גרם בלי חתיכת שומן? - 500

כן, יוצא 1250
ואני לא אוכלת צ'יפס וכאלה....

ואתמול אכלתי 1400, אז יש לי ספייר.
יישאקו לי 600 קל' לכל היום 😕

סלמונלה זה וואן וואי טיקט???? 🤯
יענו זה כרוני לכל החיים?

ודילגתי בקלילות על ארוחת הבוקר. שתיתי רק קפה עם בערך שליש חטיף חלבון....
מכינה את הקיבה לצהריים.
כמה קלוריות בערך יש בלאפה שווארמה הודו בלי שומן?
אצטרך להציץ כמה חומוס וכאלה ישימו לי בלאפה 🤦‍♂️

חחחחחחחחח 🤣🤣
מזלל חחח הרגשתי קצת אשמה:sweatingbullets:
וואי אני מרגישה ממממש רע כשאני מכינה לי ביצת עיו מ2 ביצים ואוכלת רק חלמון אחד (ואת השני נותת לאימוש, כי היא מתה על חלמון) מרגיש לי ממש בל-תשחיט.
מה אתם עושים עם כל שמונה החלמונים האחרים?? 😳
חחחח תגידי לי השתגעת ?! את יודעת מזה סלמונלה בכלל 😲
לגבי חישוב אגיד לך את האמת? הייתי אוכל את זה כציט בלי לשבור את הראש צריך קצת להנות מהחיים אני חושב שזה מוקצן את פעם ב.. אוכלת לא על בסיס יומי.
ערכים משתנים בהתאם ללאפה סלטים וכו זה כבר no no no 😳 תהני קצת , את לא תקומי מחר על 40 אחוז שומן חח.. 😋🍴

חחחח תגידי לי השתגעת ?! את יודעת מזה סלמונלה בכלל 😲
לגבי חישוב אגיד לך את האמת? הייתי אוכל את זה כציט בלי לשבור את הראש צריך קצת להנות מהחיים אני חושב שזה מוקצן את פעם ב.. אוכלת לא על בסיס יומי.
ערכים משתנים בהתאם ללאפה סלטים וכו זה כבר no no no 😳 תהני קצת , את לא תקומי מחר על 40 אחוז שומן חח.. 😋🍴
זה מה שאני אומרת לעצמי שאני אוכלת פעם בשבוע ארוחה ענקית בחוץ. וגם אם עליתי? יודעים לאזן! צריך להנות מהחיים.....

זה מה שאני אומרת לעצמי שאני אוכלת פעם בשבוע ארוחה ענקית בחוץ. וגם אם עליתי? יודעים לאזן! צריך להנות מהחיים.....
בול!
לחיות ככה זה לא חיים ומוגזם לדעתי.
וגם היום יום חמישי אז בכלל סופ"ש זה הזמן להנות והייתי מוסיף לזה גם קינוח 🙄

רגע.
אם אני אקח בפיתה זה יצא פחות קלוריות?😕:cray:😳
טוב דיי חלאססס אני אתגבר על עצמי ואזמין לאפה!!!
פאקיט אוללל 🕴

אימל'ה הצילו.

נניח ואכלתי היום יש 2 קציצות עוף והודו טחונים, ידוע לי שכל קציצה היא 75 קלוריות. הקציצות היו ברוטב עגבניות..
האם בשביל התפריט שלי אני צריכה לקחת בחשבון את הרוטב עגבניות? או שהוא מאוד זניח? אני מפחדת שזה מה שיתקע אותי ואין לי מושג איך,לחשב רוטב עגבניות בכאלה דברים.. אז מה לעשות?
הרוטב הואצלא יותר מדי גאנקי, פשוט הקציצות התבשלו בו (רסק עגבניות ותבלינים)

אם זה ממש מפריע לך אני הייתי מקדיש במקרים כאלה 100 קלוריות כדי "לגדר" את המצב חירום וככה גם מכניס לשם את החלב של הקפה ודומיו
רגע.
אם אני אקח בפיתה זה יצא פחות קלוריות?😕:cray:😳
טוב דיי חלאססס אני אתגבר על עצמי ואזמין לאפה!!!
פאקיט אוללל 🕴

אימל'ה הצילו.
כן יצא פחות - אבל אם זה צ'יט הייתי משחרר מחסומים ודואג למחרת לעשות אימון טוב בשביל ההרגשה הטובה

כן יצא פחות - אבל אם זה צ'יט הייתי משחרר מחסומים ודואג למחרת לעשות אימון טוב בשביל ההרגשה הטובה

בסוף הצלחתי להזמין לאפה!! 🤩

IMG_20191024_130947.jpg

אבל לא הצלחתי לסיים אותה 🤦‍♂️
סיימתי ¾, נחתי שעה, ואז נתתי עוד כמה ביסים... נשאר כל הלמטה של הלאפה. החלק השומני. זה ממש הפחיד אותי פתאום, אז ניקרתי רק את הבשר והסלט. 🤦‍♂️
את הצ'יפס ארזתי לאחי.

אבל הייייייייייי!!!! אכלתי לאפה שווארמההההה כמעט שלמה לגמרי בכוחות עצמי!!! 🤩🤩🤩🤩

צפה בקובץ המצורף 51109

סיימתי ¾, נחתי שעה, ואז נתתי עוד כמה ביסים... נשאר כל הלמטה של הלאפה. החלק השומני. זה ממש הפחיד אותי פתאום, אז ניקרתי רק את הבשר והסלט. 🤦‍♂️
את הצ'יפס ארזתי לאחי.

מברוק אני שמח בשבילך, יודע שזה יכול להיות לא קל בהתחלה במיוחד הסרטים שאוכלים אח"כ - שמח לראות שאת במקום יותר טוב
אתחיל לעקוב קצת
בנתיים אני נהייתי חלבי ועברתי לאוכל סיני
🤦‍♂️🤦‍♂️😭

קבצים מצורפים

• IMG_20191024_143423.jpg
    IMG_20191024_143423.jpg
    KB 52.1 · צפיות: 47

צפה בקובץ המצורף 51109

את הצ'יפס ארזתי לאחי.

בתאבון, אגב זה ציפס בשמן או שמן בציפס?

בתאבון, אגב זה ציפס בשמן או שמן בציפס?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 🤣🤣🤣
השני ....
נסיתי לאכול אחד; לקחתי מפית וספגתי אותו משמן עד כמה שיכלתי .... לא נשאר תפוח אדמה 🤣🤣
מברוק אני שמח בשבילך, יודע שזה יכול להיות לא קל בהתחלה במיוחד הסרטים שאוכלים אח"כ - שמח לראות שאת במקום יותר טוב
אתחיל לעקוב קצת
בנתיים אני נהייתי חלבי ועברתי לאוכל סיני
🤦‍♂️🤦‍♂️😭

הווווו נודלס זה טעיייםםם 😳
לא אכלתי כבר כמה שנים לפחות!! :0
הנה האתגר הבא שלי!!!!!
ואשמח שתעקוב! זה יוצר אצלי מחוייבות בקטע טוב 😃
ותמיכה, ועידוד, וכל מה שמתלווה לזה. לא הייתי מצליחה לעשות את זה לבד 🙃

בבקשה אל תגרו אותי, סתם חזרתי לשיגרה אחרי אתמול...
CCDF4386-51A9-4F14-877F-6C98297EC4A1.jpeg
צריך לדעת לאזן. למרות שבטח אשאיר לי קצת קלוריות להתפנק בערב. אבל בא לי עוד פעם לאפה:s49:

בבקשה אל תגרו אותי, סתם חזרתי לשיגרה אחרי אתמול...
צפה בקובץ המצורף 51111
צריך לדעת לאזן. למרות שבטח אשאיר לי קצת קלוריות להתפנק בערב. אבל בא לי עוד פעם לאפה:s49:

חחח בתאבון יקירתי 😃
נראלי אני אאמץ את אורח החיים של לחיות מצ'יט לצ'יט 😳

חחח בתאבון יקירתי 😃
נראלי אני אאמץ את אורח החיים של לחיות מצ'יט לצ'יט 😳
עם כל אהבתי לאוכל,במיוחד ״ג׳אנק״. לפעמים לא שווה לקזז לאורך כל היום בשביל ארוחה אחת,זה כיף שזה פעם ב...ולא שזה הופך לשיגרה:Confused:

עם כל אהבתי לאוכל,במיוחד ״ג׳אנק״. לפעמים לא שווה לקזז לאורך כל היום בשביל ארוחה אחת,זה כיף שזה פעם ב...ולא שזה הופך לשיגרה:Confused:

כן אני מתארת לעצמי :0
נגיד, לא הייתי שורדת צום בשביל ארוחת צ'יט חחח...
אבל שוב, פעם בשבוע - שבועיים, זה לגמרמ כייףף. או המבורגר בגודל הגיוני, שאת זה תכלס אני יכולה לשלב אפילו כל יום אל אני רוצה! :0
המבורגר 150 גר' בכיף אפשר כל יום בלי להרגיש אפילו חח... כמה זה כבר, 800? בלי צ'יפס כמובן.... 😃
גם מנת פלאפל זה בערך 800...
2 משולשי פיצה לא עבים מאוד, יכולים להסתכם בכ500-600 קל' 🤯
אם אני מוסיפה גם סלט גדול, ודואגת להכניס מספיק חלבון במהלך היום - זה לגמרי סבבה אפילו על 1,600!!
זוכרת שדיברנו פעם על ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות???🤯🤯🤯
עברתי לגור שם 🤩

כן אני מתארת לעצמי :0
נגיד, לא הייתי שורדת צום בשביל ארוחת צ'יט חחח...
אבל שוב, פעם בשבוע - שבועיים, זה לגמרמ כייףף. או המבורגר בגודל הגיוני, שאת זה תכלס אני יכולה לשלב אפילו כל יום אל אני רוצה! :0
המבורגר 150 גר' בכיף אפשר כל יום בלי להרגיש אפילו חח... כמה זה כבר, 800? בלי צ'יפס כמובן.... 😃
גם מנת פלאפל זה בערך 800...
2 משולשי פיצה לא עבים מאוד, יכולים להסתכם בכ500-600 קל' 🤯
אם אני מוסיפה גם סלט גדול, ודואגת להכניס מספיק חלבון במהלך היום - זה לגמרי סבבה אפילו על 1,600!!
זוכרת שדיברנו פעם על ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות???🤯🤯🤯
עברתי לגור שם 🤩
אני לצורך העיניין בחיים לא אכניס את הדברים האלו ביום יום. אבל שוב כי זו שריטה ענקית שלי והחוסר וודאות שלא חישבתי נכון כי אין על זה ״ערכים כתובים״ לכן שומרת אותם לימי צ׳יט שלי. ימי צ׳יט שלי לא חייבים להיות עם מאזן קלורי חיובי. אני יכולה גם להיות במאזן קלורי שלילי ביום הזה. זה נטו כי אני לא יודעת כמה קלוריות

אני לצורך העיניין בחיים לא אכניס את הדברים האלו ביום יום. אבל שוב כי זו שריטה ענקית שלי והחוסר וודאות שלא חישבתי נכון כי אין על זה ״ערכים כתובים״ לכן שומרת אותם לימי צ׳יט שלי. ימי צ׳יט שלי לא חייבים להיות עם מאזן קלורי חיובי. אני יכולה גם להיות במאזן קלורי שלילי ביום הזה. זה נטו כי אני לא יודעת כמה קלוריות
ואת חושבת שעם השריטה שלי אני אצליח? 🤣🤣🤣
זה נחמד לחשוב על זה באופן תיאורטי. הרבה יותר שקט נפשי 😇
יש יותר איפה לתמרן מאשר ב1,000 קל' 😕

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית