הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה אתם מוכנים לשלם עבור השתתפות בתחרות

• פותח/ת השרשור ish
  • פורסם בתאריך

ish

משתמש מתחיל
252
0
נק' מוניטין:
2,535
252
0
התחלנו לחפש אולם אחר שיארח תחרות פאורליפטיג.
ע"מ לא ליפול שוב בגלל אדם רקוב (וודים מפרייד אשדוד) אנו בודקים אופציה של שכירות אולם שתמומן מדמי השתתפות.

אנא, תהיו כנים -
כמה אתם מוכנים לשלם על תחרות תרגיל בודד (רק דדליפט לדוגמא)?
על קרב שתיים (PUSH&PULL)?
על קרב שלוש?

נ.ב. תחרות תהיה במרכז הארץ וככל הנרא בשבת.

נערך לאחרונה:
סבבה, נתחיל מזה שתגדיר לי מה זה אגו, ותגיד לי מה הסיבה שאתה הולך לתחרויות.

אם אתה רוצה להיות מקצוען אז כדאי לך להתחרות בתחרות הזו בכל מקרה
כיוון שלטוס ולהתחרות בחו"ל זה יקר
ובנתיים אתה יכול להתאמן לתחרויות פה עד שתגיע לרמה סבירה שכדאי לך לטוס

סבבה, נתחיל מזה שתגדיר לי מה זה אגו, ותגיד לי מה הסיבה שאתה הולך לתחרויות.

Ego = An exaggerated sense of self-importance

ונניח שאני מתחרה בשביל זה...אז זה תופס לגבי כל העולם?

אני לא ממש מתחרה בספורט , אתה יודע , אבל תחרות היא בכל מקום (עבודה\לימודים...).

---------- התגובה התווספה ב 14:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:23 ----------

אם אתה רוצה להיות מקצוען אז כדאי לך להתחרות בתחרות הזו בכל מקרה
כיוון שלטוס ולהתחרות בחו"ל זה יקר
ובנתיים אתה יכול להתאמן לתחרויות פה עד שתגיע לרמה סבירה שכדאי לך לטוס

אני כבר מקצוען....😃

אבל למה בתחרות הזאת....היא לא שייכת לשום ארגון.
אחי אני אדחוף זריקה לתחת, אלך להתחרות ב IFBB אצל אשר ואקבל פרו...כמה כבר עולה סייקל?!?!?
אין מקביל כזה גם לפוואר ליפטינג?
ומה לעזאזל אני אעשה עם פרו קארד?

תראה אם התחרות הזאת היא מפגש שכונתי לביסוס האגו, אז ניתן לעשות את זה אצלך בחצר...
בלי כסף לא?
בעצם אתה תימני, אתה תרושש אותנו.

עוד נקודה למחשבה,
למה אנטון מארגן תחרות שבה מההתחלה המתחרים לא צריכים לשלם....כנראה שהוא מבין מה הערך של מתחרה.

נערך לאחרונה:
אין לי בעיה לשים גם 150-200 ש"ח על תחרות בודדת, כל עוד זה לא רק לחיצת חזה.
וכמו שאמרו כבר מעדיף שיהיה RAW.

• פותח/ת השרשור
וואו איזה באלגן...
1. לא ביקשתי שיעשו לי טובה (תראה לי איפה). בוא נפשט את זה, הפער הוא שאני סנוב שחושב שהוא יותר טוב מאחרים ושיש לו יכולת להביא קהל ולגרום למופעים מהסוג שהגברת מארגנת להצליח.
2. היא לא משקיעה בי , אני משקיע כדי להגיע להתחרות אצלה ולהביא לה קהל .( .

סליחה, שמך אד כהן? או אנדי בולטון? מי אתה?

---------- התגובה התווספה ב 18:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:47 ----------

1.הנחת הבסיס שלי היתה שהקהל כן משלם כסף....המודל לזה היה תחריות פיתוח הגוף למיניהן...

3. אנשים יהיו מוכנים לבוא לראות דברים מענינים....אני חושב שאני מענין...אתה כנראה לא מחשיב את עצמך ככה, אתה זה שצריך ייעוץ.

צופים לא משלמים, זה נרשם בהודעת הפתיח.

---------- התגובה התווספה ב 18:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:51 ----------

המטרה של התחרות היא לעלות את הפופולריות של המקצוע לא להרוויח בחול משלמים למשתתפים כי יש 200 תחנות טלוויזיה שמסקרות את זה ומשלמות להם

אצלנו טלויזיה דורשת כסף בשביל לבוא לסקור (ואחרי זה לתמצת בשידור של 3-4 דקות).
נדהמתי כששמעתי את זה מאלון בן-שחר, אבל זו אמת.

דרך אגב, תשלום עבור אליפות אירופה/עולם מעוגן בספר חוקים של GPC - זה 60 EURO לתחרות בודדת (לחיצה או קרב 3) או 90 EURO לשתיהן.
וברור שאף אחד לא מחזיר הוצאות טיסה+מלון.

קהל לא משלם כסף.
זה הפורמט זמועתק ארצה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
התשובה פשוטה ומעצבנת מאוד: לא.
אין בארץ תחרויות PL מקצועיות.
התחום ברמה ממש נמוכה בארץ.

אגב, שאלה לקהל הרחב:
מה אירגוני הPL של ישראל?

יש בישראל נגיצות של WPC (אנה מרכוס)
ושל GPC

לצערי, לפי תשובות שראיתי - לא נצליח להרים אירוע של קרב 3.

אהלן.. אני לא ממש רושם פה הרבה אבל קורא די הרבה זמן והחלטתי להגיב.

קודם כל אני רוצה להעיר שרוב ענפי הספורט שנחשבים "אקסטרים" התחילו ממקום קטן מאוד, בעצם מכמה אנשים שהתאגדו ואירגנו תחרויות בשביל הכיף ללא שום מטרת רווח, ואם הזמן ענפי הספורט האקסטרים האלה צברו מוניטין מפה לאוזן והגיעו למצב שהם עומדים בו כיום.
גם פאוורליפטינג בארה"ב בתחילת דרכו היה ככה ועדיין נחשב בעיני רבים כענף שהוא די אקסטרים.

בארצות אחרות פאוורליפטינג נחשב תחום מאוד שונה מBB מעצם העובדה שפאוורליפטרים אוהבים לעזור אחד לשני בשביל להשתפר, וכשמקבצים אנשים חזקים מכל הארץ, זה יוצר כור היתוך ומאגר הידע יכול רק לגדול, סה"כ בד"כ בתחום הזה כולם חברים.
אני חושב שלמי שיצא לראות את הסרט power unlimited קצת ראה את האחווה הזאת בזמנים שהענף שם היה בחיתוליו.

לענייננו, בארץ הענף הזה לא רק שלא בחיתוליו, אלא לא קיים בכלל(מבחינת תחרויות).
אני סבור ובטוח שאנו, האוכולוסייה שמתעניינת בתחום, צריכים לקחת חלק ולנסות לפתח את הענף.
אני בטוח שאם היו מארגנים תחרות של קרב 3 והיו באים לשם אנשים זה היה יכול להיות כיף, ומעניין, ורק להעשיר את הידע של האנשים. סה"כ גם פה בפורום הרבה אנשים חברים, וזה יכול להוות סוג של מפגש חברתי.

אפילו מפגשים קטנים של אנשים עם כלוב וכמה פלטות.
בקשר לעניין הכספי, מן הסתם מישהו חייב לארגן את הציוד, וציוד עולה כסף.
תחשבו על זה כמו טורניר פוקר, כל אחד משלם BUY IN אבל רק אחד או שניים זוכים בפרס. ובכל זאת כולם נהנים.

זו לפחות הדעה שלי, מצטער אם אני נשמע כמו איזה מטיף, אבל אני הייתי מוכן לשלם 100 שקל על מפגש של קרב משולש על מנת ללמוד מאנשים אחרים, למרות שאין לי סיכוי להתקרב אפילו למקום הראשון.

סליחה, שמך אד כהן? או אנדי בולטון? מי אתה?

קרמבו - זה אתה ממבצע סבתא????????.

איש:
אני יכול להיות אבא שלהם....וזה בכלל לא קשור למה שרשמתי עד עכשיו.
בואי תהי קונקרטי ובוגרת,
מי את ומה יוצא לך מזה?
מה הקשר שלך לספורט?

אני לא כותב את זה כדי להתריס, אלא כי אם מישהו מוכן לתרום מזמנו ולארגן אירוע (ואני יודע שזה קשה) אז חייבת להיות לו או זיקה לספורט הזה או רצון לפתוח עסק (או שניהם).

מתוך ענין נטו.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ויש להם אליפויות רישמיות?
תחרויות קבועות?

WPC עושים זו שה שלישית אליפויות בלחיצת חזה.
וכן, זה רשמי לחלוטין - כנס לאתר הרשמי של WPC העולמית, ללו"ז תחרויות - תחרות של 15 במאי מופיעה שם.

GPC הובאה לארץ רק שנה שעברה.
לצערי, נתנו אמון בבן אדם הלא נכון - ותחרות דדליפט בוטלה.
גם היא היתה מתואמת עם פדרציה עולמית.

דרך אגב, 3 שיאי אירופה נשברו בישראל בלחיצה תחת WPC.

WPC עושים זו שה שלישית אליפויות בלחיצת חזה.
וכן, זה רשמי לחלוטין - כנס לאתר הרשמי של WPC העולמית, ללו"ז תחרויות - תחרות של 15 במאי מופיעה שם.

GPC הובאה לארץ רק שנה שעברה.
לצערי, נתנו אמון בבן אדם הלא נכון - ותחרות דדליפט בוטלה.
גם היא היתה מתואמת עם פדרציה עולמית.

דרך אגב, 3 שיאי אירופה נשברו בישראל בלחיצה תחת WPC.
GPC בעולם זה בדיחה
הארגונים היחידים ששווים משהו זה WPC וIPF

אני לא מבין מה הבעיה לשבור שיא עולם באירגון שמאפשר כל דבר אפשרי?
יאללה אני פותח אירגון: SPA
Sheled Powerlifting Association

תחרות תתקיים בכלוב של השמן התימני מועד מדוייק ימסר בהמשך

• פותח/ת השרשור
לענייננו, בארץ הענף הזה לא רק שלא בחיתוליו, אלא לא קיים בכלל(מבחינת תחרויות).
.....
, אבל אני הייתי מוכן לשלם 100 שקל על מפגש של קרב משולש

קודם כל, ראה הודעה קודמת שלי - יש תחרויות בארץ. זה שפספסת אותן - לא אומר שהן לא קיימות.

100 ש"ח?! חחחח כן, 30 איש ישלמו 100 כ"א ובזה לדעתך ניתן לעשות יותר מפיקניק על חוף הים?
על שכירות אולם (ריק) מבקשים כ-6 אלף ש"ח ליום.
אתה אומר שקראת....

קודם כל, ראה הודעה קודמת שלי - יש תחרויות בארץ. זה שפספסת אותן - לא אומר שהן לא קיימות.

100 ש"ח?! חחחח כן, 30 איש ישלמו 100 כ"א ובזה לדעתך ניתן לעשות יותר מפיקניק על חוף הים?
על שכירות אולם (ריק) מבקשים כ-6 אלף ש"ח ליום.
אתה אומר שקראת....

התחחרויות היחידות שראיתי שיש היו של בנץ', ואחרונה הייתה של דדליפט והיא התבטלה, ומבחינתי אם זה לא כולל את הסקוואט והדדליפט ואיזשהו טוטאל אז זה קצת מפספס את המטרה.

את שאלת אותנו כמה היינו מוכנים לשים, ואמרתי.

• פותח/ת השרשור
.
בואי תהי קונקרטי ובוגרת,
מי את ומה יוצא לך מזה?
מה הקשר שלך לספורט?

אני לא כותב את זה כדי להתריס, אלא כי אם מישהו מוכן לתרום מזמנו ולארגן אירוע (ואני יודע שזה קשה) אז חייבת להיות לו או זיקה לספורט הזה או רצון לפתוח עסק (או שניהם).

מתוך ענין נטו.

קצ'וק, אתה לא אמור להציג את עצמך קודם מתוך נימוס? 🤫

לגבי הזיקה - אהבה לענף, רצון לפתח את הענף בארץ.
לגבי מה יצא לי מזה - בנתיים הרבה כאב ראש, עצבים וקצת הוצאות כספיות.

אהה, כן, לאחרונה לקחתי כמה מדליות ורשמתי שיא אירופה בלחיצה.

---------- התגובה התווספה ב 23:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:24 ----------

אני לא מבין מה הבעיה לשבור שיא עולם באירגון שמאפשר כל דבר אפשרי?
יאללה אני פותח אירגון: SPA
Sheled Powerlifting Association

תחרות תתקיים בכלוב של השמן התימני מועד מדוייק ימסר בהמשך

אם אין בעיה לשבור שיא עולם - אז לך תשבור.
מה, אתה עדיין פה?

---------- התגובה התווספה ב 23:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:26 ----------

את שאלת אותנו כמה היינו מוכנים לשים, ואמרתי.

ועניתי - אם זה מה שמוכנים לשלם - אי אפשר להרים תחרות.
במיוחד לא קרב שלוש.

---------- התגובה התווספה ב 23:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:24 ----------

אם אין בעיה לשבור שיא עולם - אז לך תשבור.
מה, אתה עדיין פה?

---------- התגובה התווספה ב 23:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:26 ----------

.
שברתי שיא עולם בלחיצת חזה אקרוס עם פרק כף יד פגוע באירוע שנערך במקום פרטי. אני כרגע מחזיק בתואר אלוף העולם.

שברתי שיא עולם בלחיצת חזה אקרוס עם פרק כף יד פגוע באירוע שנערך במקום פרטי. אני כרגע מחזיק בתואר אלוף העולם.

שמע, לא שיש לי משהו נגדך, אבל הבחורה כנראה מבינה משהו או שניים באימונים האלה אם היא לקחה כמה מדליות, אני לא חושב שלציניות שלך יש מקום אמיתי.

נסה לחשוב בצורה מועילה, היא באה לנסות להרים תחרויות, נכון שאין הסכמה מלאה, אבל לצאת עליה בביטויים ציניים לא יעזור.

Ish
את צודקת אני מתאר לעצמי שב100 שקל אי אפשר להרים תחרות מבחינת כמות המשתתפים, אבל זה נראה לי סוג של מעגל שלא יישבר-> מעט מתחרים-> המעט נאלצים לשלם יותר->לא מוכנים לשלם->מעט מתחרים.

בטח שיהיו גם מעט אנשים כאשר אין הגבלה על ציוד וחומרים. אני מניח שאם הייתה קטגוריות RAW אולי לא היה פותר את הבעיה אבל לפחות יותר אנשים היו מתעניינים, אולי מחיר הכרטיס היה יורד והמעגל היה נשבר

אני עד לשבירת השיא העולם של קורן בקטגורית השלדים, כרגע לא נראה שאף אחד מאיים לו על התואר הנחשק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית