הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משמעותי ממש?

גל 22

משתמש מתחיל
28
3
נק' מוניטין:
2
28
3
טוב אז סיימתי להיום את הערכים הקלוריים שלי (+10 קלוריןת יותר אבל ניחה)
הבעיה היא ש3 וחצי בלילה גוועתי מרעב, ואכלתי איזה 3 קערות מרק ירקות (כן היה לי תאבון)
השאלה אם באמת להכניס אותו לערכים, הוא היה ללא שמן וללא אבקת מרק, וכולל את ירקות טחונים: כרוב, בצל, פטרוזיליה, קישוא וגזר וקצת דלעת
אני צריכה לקחת יותר מדי בחשבןן את המרק? אפשר לעשות אותו "חינמי" אין לי שמץ של מושג להעריך כמה קלוריןת היו בה אבל זה היה מירקות די פשוטים
הוא הוכן עם המון מים

מסכים עם מה שאמרת.
אני רק רוצה להגיד, שאין צורך להיות פנאטים. לאכול כמה קערות מרק ולא להחשיב אותן זה בסדר כשזה מבוצע באופן חד פעמי. במיוחד שהחריגה הקלורית יחסית זניחה (אפילו פחות ממאה קלוריות). אם רוב התפריט היומי מבוסס על ירקות נדרש בהחלט לחשב אותן, ואפילו אם אתה פשוט אוכל באופן קבוע כל יום שלושה פלפלים. בעיניי זה בסדר לחלוטין לחשב ירקות, אבל אתה פשוט מפחיד את פותחת הפוסט...😆
אני מסכים איתך.
ולא התכוונתי להפחיד אף אחד ואחת.

לפעמים בתקופות חיטוב ארוכות כשהייתי נתקף התקף רעב קשה - הייתי לוקח ארוחה מהתפריט של היום למחרת ואוכל אותה בלילה - ומקווה שמחר זה יתאזן מבחינת הרעב (לפחות מכוון ללאזן את זה) - במידה וזה לא יתאזן, לא הייתי נלחץ.

אבל בימים שהייתי פדנט הייתי אולי עושה אירובי של חצי שעה באותו יום ואוכל רגיל (כמובן אירובי מאוד פשוט ולא אינטסיבי, על מנת לא להכביד ולעכב התאוששות)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית