הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לקיחת חומרים במהלך אימונים

Ln_726

משתמש מתחיל
56
16
נק' מוניטין:
16
56
16
נחשפתי לזה לאחרונה פה באתר , ואני רואה שזה נהיה דיי מובן מאליו להשתמש בסטרואידים וכו.. (לא מתמצא בכל ה"תוספים" למינהם) אני לא שופטת חלילה אבל זה לא מסוכן ?פשוט אני רואה שיש כאן כמה וכמה אנשים שפועלים אשכולות על זה . זה מצחיק שאנשים מתאמנים ונראים כל כך בריאים וחטובים אבל מסתבר שזה ההפך הגמור מזה .

אם קראת מעט באתר כאן, בטח ראית עד כמה זה מסוכן ולא מומלץ.
תקראי אני בן 16 משתמש כבר ב9 ימים בmk 677
רוצה להתחיל סייקל בן 28
בריאות הוא דבר שלא בהכרח משתקף במראה, גם חולי סוכרת או חלילה סרטן יכולים להיראות רגילים לגמרי או אפילו יותר.
בריאות הוא מציאות והרגשה.

הוא הרגשה טובה בכללי, אך לא בלבד, הרבה חולי סרטן לפני גילוי מרגישים נפלא. זה כשהגוף מתפקד בהורמוניה בין כל האיברים ומערכות שונות.
לצערי סטרואידים לא תורמים לבריאות בכלל, אך הם תרופות לאנשים שזקוקים להם, כמו נשים בגיל המעבר או זקנים או חולים שונים.
זה מציל חיים, אך בחדרי כושר זה יותר הורס חיים.

רק לאחרונה נחשפתי לעוני החמור שהרבה מתאמנים שרויים בה כדי לממן את החומרים שלהם.
אחד ממרי ישראל שהתחרה גם בחו"ל אמר לי לפני שבועיים שאין לו כסף לנעליים.
בגלל שסטרואידים לא חוקיים, מתלווה לשימוש בהם סבל נוסף מלבד הסבל הפיזי בזמן שימוש, וסכנות עתידיות.
מדובר בחובות הרבה פעמים, והסתבכות בעולם הפשע וכל מה שנכלל בסחר שחור.

הורס זוגיות הרבה פעמים, לא נדיר לשמוע על פרידה בגלל ההתנהגות האלימה של משתמשים.

אני לא רוצה ללכלך על משתמשים, במיוחד בגלל שהרבה מהם חברים טובים שלי.
רק אומר, שהרבה מודים בעובדות שציינתי, חלק עוד לו.
זה עולם שאני לא ממליץ לאף אחד להיכנס אליו.

וכמובן שאני אישית נמנע לגמרי מחומרים כאלה, וחש שהם מיותרים לגמרי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם קראת מעט באתר כאן, בטח ראית עד כמה זה מסוכן ולא מומלץ.
תקראי אני בן 16 משתמש כבר ב9 ימים בmk 677
רוצה להתחיל סייקל בן 28
בריאות הוא דבר שלא בהכרח משתקף במראה, גם חולי סוכרת או חלילה סרטן יכולים להיראות רגילים לגמרי או אפילו יות

הוא הרגשה טובה בכללי, אך לא בלבד, הרבה חולי סרטן לפני גילוי מרגישים נפלא. זה כשהגוף מתפקד בהורמוניה בין כל האיברים ומערכות שונות.
לצערי סטרואידים לא תורמים לבריאות בכלל, אך הם תרופות לאנשים שזקוקים להם, כמו נשים בגיל המעבר או זקנים או חולים שונים.
זה מציל חיים, אך בחדרי כושר זה יותר הורס חיים.

זה עצוב וכל זה בשביל קצת שרירים בבטן ולעשות פוזות על בחורות.. מצחיק שאתה יכול להסתכל על מישהו מלא אל מול איזה שרירן ובעצם להבין שאותו אחד שנראה כל כך בריא בעצם הרבה יותר חולני מזה עם העודף משקל .
חבל שלוקחים את השמירה על "כושר" למקומות נמוכים כל כך ..

הקטע זה שלעומת מה שאנשים חושבים, כשלוקחים סטרואידים צריך להתאמן אפילו יותר קשה ממקודם, זה לא איזה תרופת קסם שברגע שלוקחים אותה נהיים גדולים וחטובים, אלא להפך זה דורש השקעה הרבה יותר גדולה. אני דווקא חושב שאנשים שבוחרים לקחת סטרואידים אלה אנשים ראויים להערצה מהבחינה הזו שהם מוכנים להקריב כל כך הרבה בשביל משהו שהם אוהבים לעשות, והנחישות הזו זה משהו שלהרבה אנשים אין.

• פותח/ת השרשור
הקטע זה שלעומת מה שאנשים חושבים, כשלוקחים סטרואידים צריך להתאמן אפילו יותר קשה ממקודם, זה לא איזה תרופת קסם שברגע שלוקחים אותה נהיים גדולים וחטובים, אלא להפך זה דורש השקעה הרבה יותר גדולה. אני דווקא חושב שאנשים שבוחרים לקחת סטרואידים אלה אנשים ראויים להערצה מהבחינה הזו שהם מוכנים להקריב כל כך הרבה בשביל משהו שהם אוהבים לעשות, והנחישות הזו זה משהו שלהרבה אנשים אין.

כן גם אני מאוד מעריכה אנשים שלוקחים MD ומקריבים את עצמם בשביל מה שהם אוהבים לעשות ..

כן גם אני מאוד מעריכה אנשים שלוקחים MD ומקריבים את עצמם בשביל מה שהם אוהבים לעשות ..
אין קשר בין שני הדברים? מדובר פה בחומרים למטרת ספורט או תחום תחרותי מסויים ופה מדובר בסתם סמים שדופקים את המוח. אגב כל ספורטאי ברמה עולמית לא משנה באיזה ספורט מדובר לוקח חומרים כלשהם.

• פותח/ת השרשור
אין קשר בין שני הדברים? מדובר פה בחומרים למטרת ספורט או תחום תחרותי מסויים ופה מדובר בסתם סמים שדופקים את המוח. אגב כל ספורטאי ברמה עולמית לא משנה באיזה ספורט מדובר לוקח חומרים כלשהם.
אם זה היה סם לא חוקי כנראה שהוא כבר לא מתחרה .
אבל בכל מקרה כל אחד ודעותיו כנראה שאתה יותר מבין בזה ממני בכל אופן.

כן זה מסוכן, במיוחד בהיעדר מקורות ידע טובים בנושא.

לגבי ״קצת שרירים ופוזות על בחורות״ - את לחלוטין יורדת לרמה נמוכה ולא ראויה אם זה מה שאת חושבת על מי שלוקח חומרים. אני יכול להגיד אותו דבר על נשים ש-מתאפרות, לובשות מחשוף, עושות סיליקון, הולכות להתאמן בכללי, הולכות לספר כל חודש, מעלות תמונות של חוטיני, מזריקות לשפתיים וכו׳ וכו׳ וכו׳ - ״בשביל פוזות על בחורים״. במציאות זה לא נכון והסיבה שאנשים משקיעים בעצמם בכיוונים שונים היא בשביל עצמם ולא בשביל לעשות פוזות על המין השני (או המין שאת/ה נמשך אליו).

• פותח/ת השרשור

לגבי ״קצת שרירים ופוזות על בחורות״ - את לחלוטין יורדת לרמה נמוכה ולא ראויה אם זה מה שאת חושבת על מי שלוקח חומרים. אני יכול להגיד אותו דבר על נשים ש-מתאפרות, לובשות מחשוף, עושות סיליקון, הולכות להתאמן בכללי, הולכות לספר כל חודש, מעלות תמונות של חוטיני, מזריקות לשפתיים וכו׳ וכו׳ וכו׳ - ״בשביל פוזות על בחורים״. במציאות זה לא נכון והסיבה שאנשים משקיעים בעצמם בכיוונים שונים היא בשביל עצמם ולא בשביל לעשות פוזות על המין השני (או המין שאת/ה נמשך אליו).

יכול להיות שלא הייתי הכי מובנת . לא מדברת על אלה שבאמת חיים בשביל זה וזה תחביב בפני עצמו הפיתוח גוף. פשוט רוב אלה שבגילאי העשרה נוטלים את זה בשביל נסיבות כאלה (לזרז עניינים) . שלא תבין אותי לא נכון זה מאוד עצוב.
שוב אני לא מכלילה את כולם אבל מאמינה שהרוב הם אלה שדווקא צעירים יותר ופחות מודעים לסכנות . ובכוונה ציינתי סיבה טיפשית .

נערך לאחרונה:
אני דיי בטוחה שאני לא מדייקת, אבל בהבנה שלי, ובהקבלה לעולם שלי, אני לא יכולה שלא להשוות לקיחת חומרים להפרעת אכילה.... :(

יכול להיות שלא הייתי הכי מובנת . לא מדברת על אלה שבאמת חיים בשביל זה וזה תחביב בפני עצמו הפיתוח גוף. פשוט רוב אלה שבגילאי העשרה נוטלים את זה בשביל נסיבות כאלה (לזרז עניינים) . שלא תבין אותי לא נכון זה מאוד עצוב.
שוב אני לא מכלילה את כולם אבל מאמינה שהרוב הם אלה שדווקא צעירים יותר ופחות מודעים לסכנות . ובכוונה ציינתי סיבה טיפשית .

ברור שמי שלוקח בגיל 16 בלי שום מחשבה מאחורי זה - זה מטומטם. אני מכיר הרבה כאלה~. אבל אני מכיר מנגד אנשים שלוקחים ולא מתחרים ופשוט מבסוטים להשקיע באימונים ולהראות טוב לטעמם. אני אישית לא הייתי עושה את זה, אבל מי אני שאגיד להם שהם טועים אם הם מאושרים.

מעבר לזה, מה שהרבה חבר׳ה מחוץ לתחום לא מבינים, לרוב הגברים עושים את זה בשביל עצמם ובשביל לקבל חיזוקים חיוביים מגברים אחרים, זה נשמע קצת גיי נכון אבל זה בעיקר מאצ׳ואיסטי לא להיות הזכר בטא וכו׳ וכו׳. רוב מי שמודע לעצמו יותר שבחורות לא אוהבות (בדר״כ) בחורים ענקיים.

• פותח/ת השרשור
ברור שמי שלוקח בגיל 16 בלי שום מחשבה מאחורי זה - זה מטומטם. אני מכיר הרבה כאלה~. אבל אני מכיר מנגד אנשים שלוקחים ולא מתחרים ופשוט מבסוטים להשקיע באימונים ולהראות טוב לטעמם. אני אישית לא הייתי עושה את זה, אבל מי אני שאגיד להם שהם טועים אם הם מאושרים.
אז בשביל לקבל פידבק טוב מגברים גם סיבה מטופשת
מעבר לזה, מה שהרבה חבר׳ה מחוץ לתחום לא מבינים, לרוב הגברים עושים את זה בשביל עצמם ובשביל לקבל חיזוקים חיוביים מגברים אחרים, זה נשמע קצת גיי נכון אבל זה בעיקר מאצ׳ואיסטי לא להיות הזכר בטא וכו׳ וכו׳. רוב מי שמודע לעצמו יותר שבחורות לא אוהבות
בסדר אז לקבל פידבק מגברים אחרים גם זה סיבה לא פחות טיפשית חח

אני שלא לוקח חומרים, ומתחרה לפעמים מול אנשים שכן לוקחים חומרים, לדעתך אני עובד פחות קשה בגלל זה?
ההיפך, אני עובד פי כמה קשה מהם.
אבל הם סובלים הרבה יותר ממני מתופעות לואי, ולפעמים מחובות רציניים, ובעיות חברתיות שונות.
האם להעריך מי שמוכן לסבול, רק כדי לסבול? לא נראה לי.
גם אני לא רואה הבדל עצום בין השניים.
מי שיורד במשקל בעזרת קוקאין לדעתי לא פחות מלבנות שרירים עם חומרים לא חוקיים.

אני חושב שאיפור ורוב הדברים שנשים עושותץ להתיפיף, גם זה למעמד שלה בין הנשים. הרי גם נשים נשואות באושר, דווקא מתלבשות ומתאפרות יותר כשנפגשות עם חברות.
במיוחד בגלל שנשים אחרות יודעות להעריך איפור יפה הרבה יותר מגבר ממוצע.
אבל גם אני חושב שסילקון, וניתויחם ליופי הם לא בריאים, ובמידה מסוימת מאוד דומים לחומרים שגברים לוקחים.
מה כן, שצריך באמת למדוד את ההבדל בנזק.
חומרים ברמה רצינית הרבה יותר מסוכן מקצת סיליקון. בכל זאת, בעיני שניהם פסולים.
את באמת חושבת שכל מי שמתחרה בתחרות שהיא "drug tested" הוא טבעי?
הם לא, יש שם הרבה מוזרקים, אם לא עכשיו אז לשעבר.
אבל זה לא סיבה להזריק.
אני לא מזריק בגלל שאני מתנגד לרעיון, גם אם אחשב מקום 10 בתחרויות, עדיין לא אזריק.
אבל ברור שידע שווה יותר מחומר טוב. הראיה, שלי אין חומר, רק ידע, ואני לא מקום 10.

בקצרה:

מסוכן - כן, בהחלט.

עם זאת, כל עוד מדובר באנשים מבוגרים שעושים את השיקולים שלהם מתוך ידע ולא מרמים אף אחד, מה הבעיה? אנשים עושים דברים יותר גרועים ומסוכנים כדי להשיג מטרות שלהם, ובמקרה הזה אין שום פגיעה באחרים. אחריות שלך.

בקצרה:

מסוכן - כן, בהחלט.

עם זאת, כל עוד מדובר באנשים מבוגרים שעושים את השיקולים שלהם מתוך ידע ולא מרמים אף אחד, מה הבעיה? אנשים עושים דברים יותר גרועים ומסוכנים כדי להשיג מטרות שלהם, ובמקרה הזה אין שום פגיעה באחרים. אחריות שלך.
שנינו לא הכי אוביקטיבי בנושא. אני חושב שדעתנו מושפעות ממעשינו.
אני מתנגד נחרץ.
אני סבור שאין זכות לאדם לפגוע ולסכן את עצמו.
לכן לפי החוק אפשר לאסור אדם שמנסה להתאבד, חומרים מסוכנים אסורים לסחר על פי חוק, ואסור לאדם להכניס את עצמו למצב סכנה.
זה דעתי.
אני לא חושב שלאדם יש זכות לפגוע בעצמו, וזה דעתי. איך אתה היית מגיב אם הבן שלך רצה לפגוע בעצמו עם סמים קשים, או אפילו סטרואידים.
לא שהיית מכה אותו, אבל לא היית מנסה למנוע ממנו בכל מחיר מלפגוע בעצמו?

גוף האדם הוא בעל חיים לכל דבר, עם גנטיקה שקובעת לכל אדם מה גודלו המקסימלי ומה אחוז שומן הכי נמוך שהוא יכול להגיע אליו. לעבור את אחד מאלה שהגוף שלך קבע לך זה דבר לא בריא לדעתי בלי קשר לתופעות לוואי שהסטרואידים עושים.
שומן זה דבר חיוני לגוף לכן אם את רואה אנשים עם טיפה שומן בבטן זה דווקא מעיד על בריאות. (דגש על מעט שומן ולא כרס)

אני שלא לוקח חומרים, ומתחרה לפעמים מול אנשים שכן לוקחים חומרים, לדעתך אני עובד פחות קשה בגלל זה?
ההיפך, אני עובד פי כמה קשה מהם.
אבל הם סובלים הרבה יותר ממני מתופעות לואי, ולפעמים מחובות רציניים, ובעיות חברתיות שונות.
האם להעריך מי שמוכן לסבול, רק כדי לסבול? לא נראה לי.

גם אני לא רואה הבדל עצום בין השניים.
מי שיורד במשקל בעזרת קוקאין לדעתי לא פחות מלבנות שרירים עם חומרים לא חוקיים.

אני חושב שאיפור ורוב הדברים שנשים עושותץ להתיפיף, גם זה למעמד שלה בין הנשים. הרי גם נשים נשואות באושר, דווקא מתלבשות ומתאפרות יותר כשנפגשות עם חברות.
במיוחד בגלל שנשים אחרות יודעות להעריך איפור יפה הרבה יותר מגבר ממוצע.
אבל גם אני חושב שסילקון, וניתויחם ליופי הם לא בריאים, ובמידה מסוימת מאוד דומים לחומרים שגברים לוקחים.
מה כן, שצריך באמת למדוד את ההבדל בנזק.
חומרים ברמה רצינית הרבה יותר מסוכן מקצת סיליקון. בכל זאת, בעיני שניהם פסולים.

הם לא, יש שם הרבה מוזרקים, אם לא עכשיו אז לשעבר.
אבל זה לא סיבה להזריק.
אני לא מזריק בגלל שאני מתנגד לרעיון, גם אם אחשב מקום 10 בתחרויות, עדיין לא אזריק.
אבל ברור שידע שווה יותר מחומר טוב. הראיה, שלי אין חומר, רק ידע, ואני לא מקום 10.
דיברתי יותר על elite levels, בין אם זה בפאוורליפטיג או במר אולימפיה, ואפילו גם באולימפיאדה. אלה ספורטאים שאני באמת מעריך.
אני רק אוסיף משהו, אם אתה מתחרה בקטגורית משקל מסוימת, ויש מתחרים שאין להם את הפוטנציאל הגנטי להגיע לרמה שלך באותה קטגוריה, והם מוכנים לקחת חומרים בשביל להגיע לזה, אז לדעתי הם ראויים להערכה בלי קשר.

איזו ערימת שטויות בחיי.. וכאלה שלא מוזרקים אבל בנו גוף יפה לאחר שנים על גבי שנים של אימונים קשים ומשמעת עצמית גבוה, גם הם עשו את זה ״בישביל בחורות״?. זה כמו להגיד על מישהו שמן שהוריד במשקל נטו בישביל שהחברה המפגרת שלנו תעריך אותו יותר. בכל מקום יש את המושפע שעושה דברים בישביל החברה ולא בישביל עצמו - זה נקרא צומי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית