הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לקיחת חומרים במהלך אימונים

Ln_726

משתמש מתחיל
56
16
נק' מוניטין:
16
56
16
נחשפתי לזה לאחרונה פה באתר , ואני רואה שזה נהיה דיי מובן מאליו להשתמש בסטרואידים וכו.. (לא מתמצא בכל ה"תוספים" למינהם) אני לא שופטת חלילה אבל זה לא מסוכן ?פשוט אני רואה שיש כאן כמה וכמה אנשים שפועלים אשכולות על זה . זה מצחיק שאנשים מתאמנים ונראים כל כך בריאים וחטובים אבל מסתבר שזה ההפך הגמור מזה .

אני מתחילה להצטער על זה שאמרתי את זה .. בסהכ נתתי סיבה טיפשית לשימוש בסטרואידים .
זה בסדר לטעות, זה מה שחשבת שהגורם של רוב הגברים וחבר׳ה כאן הסבירו לך בצורה סובייקטיבית שזה לא העניין. הכל בסדר. זה פשוט מרגיז שמישהו משקיע בעצמו ומישהו בא ואומר לו שכל המאמץ וההשקעה זה בשביל להרשים בחורות.

אני מתנגד לרעיון. כמו שאני מתנגד לרעיון של לעשן. דעתי שזה לא מזיק ולא בריא, ואני מביע את זה.
מנגד, אחרים מביעים דעה אחרת.
לא דיברתי אישית נגד שום אדם שמזריק, ככה שאין לך מה להגיד לי שזה לא ענייני, לא נדחפת לעניינים האישיים של אף אחד.
הבעת את דעתי, וזה שאני מתנגד לרעיון.
מי שבוחר להזריק אמשיך להיות חבר שלו למרות שאני מתנגד לרעיון.

חחח... משום מה זה הדבר הראשון שבחורות אומרות.
אני זוכר שאחותי אמרה לי שבחורות לא אוהבות משהו מסוים שעשיתי, פשוט אמרתי "מסתבר שזה לא הסיבה שעשיתי את זה".
אבל בצדק, הדברים הדפוקים שגברים עושים בשביל בחורות... אפשר להאמין שיזריקו בשביל זה גם כן.
היו לי חברים שלמדו ריקוד בלאט בשביל בחורה ספציפית.

בכל אופן, להזריק בשבילך להשיג בחורה הוא הטענה הכי הגיונית שאני יכול לחשוב עליו. כל טענה אחרת פחות מוצדקת בעיני.
אבל אני לא שופט.
להתחרות בספורט תחרותי באופן כללי זה לא טוב לבריאות. הרבה יותר טוב זה לקחת את זה באיזי, להשקיע קצת יותר בקרדיו ולעשות דברים מרגיעים כמו יוגה וכו׳.

אני אישית התחלתי שהייתי בקשר, שבלי קשר נגמר מיד. ככה שלא הייתי אומר שהתחלתי בשביל להשיג בחורה. מעבר לזה, חומרים בהחלט יכולים לערער קשרים, הרבה יותר קל בלעדיהם, תאמין לי. הרציונל של להזריק בשביל להשיג בחורות... שמע... אני יכול להבין למה אומרים את זה, אבל באמת, זה להוריד את האינטיליגנציה של מי שמזריק לרמה אפסית.

מה שאני יכול להסכים איתו, שזה עוזר ברמה עקיפה. לרוב זה נותן לך בטחון ונוכחות, משהו שכן עוזר עם נשים. האם זו סיבה להתחיל? בהחלט לא.

• פותח/ת השרשור
זה בסדר לטעות, זה מה שחשבת שהגורם של רוב הגברים וחבר׳ה כאן הסבירו לך בצורה סובייקטיבית שזה לא העניין. הכל בסדר. זה פשוט מרגיז שמישהו משקיע בעצמו ומישהו בא ואומר לו שכל המאמץ וההשקעה זה בשביל להרשים בחורות.

אני לא אמרתי שטעיתי .. אני מצטערת על זה רק כי חלקכם לקחתם את זה קשה .

רגע שאני אבין...
לנשים מותר להתאפר,לצבוע את השיער לעשות החלקות יפניות והכל בעזרת חומרים כימים שרובם מסרטנים ומזיקים לגוף..
בנוסף להזריק בוטוקס (רעלן משתק) לפנים.... לעשות ניתוחים קוסמטיים עם שתלי סיליקון מסרטנים...
ובאופן כללי מה את חושבת שיש בגלולות נגד הריון שהיום ילדות מגיל 15 מתחילות לקחת?! הורמונים.. בדיוק כמו בחלק מהסטרואידים...

כל עניין הזה של הסטרואידים זה קטע של "טאבו" חברתי בלבד... אני אישית חושב שסיגריות ואלכוהול זה הרבה יותר גרוע!!!

רגע שאני אבין...
לנשים מותר להתאפר,לצבוע את השיער לעשות החלקות יפניות והכל בעזרת חומרים כימים שרובם מסרטנים ומזיקים לגוף..
בנוסף להזריק בוטוקס (רעלן משתק) לפנים.... לעשות ניתוחים קוסמטיים עם שתלי סיליקון מסרטנים...
ובאופן כללי מה את חושבת שיש בגלולות נגד הריון שהיום ילדות מגיל 15 מתחילות לקחת?! הורמונים.. בדיוק כמו בחלק מהסטרואידים...

כל עניין הזה של הסטרואידים זה קטע של "טאבו" חברתי בלבד... אני אישית חושב שסיגריות ואלכוהול זה הרבה יותר גרוע!!!
מסכים.. אנשים מסתכלים על סטרואידים כאילו זה סוף העולם בזמן שסמים קשים ואלכוהול זה משהו שרץ כבר בין ילדים בני 14-15

• פותח/ת השרשור
רגע שאני אבין...

אם זה מה שנותן לך להרגיש טוב יותר עם עצמך אז בסדר

רגע שאני אבין...

אני מסכים עם רוב מה שאמרת.
הרבה ממה שנשים עושות בשביל יופי (ודרך אגב, אני לא חושב שזה רק או בכלל להשיג גברים, אלא הרגשה אישית ומעמד חברתי) הוא מזיק, לא בריא, מסוכן, ונוגד את הערכים האישיים שלי.

לגבי אלכוהול, כמו סוכר, יש אולי מינון שלא מזיק או בריא, כמו כוס יין אדום פעם בשבוע או משהו כזה. כמו סוכר במזון ולא מזוקק.

גלולות לילדות ונשים זה אדיוטי, ומושחת. אני לא מבין איך אנשים נותנים לילדות חומר מסרטן עם מצפון נקי, לפחות תדונו בסיכונים ותנסו כל דבר אחר לפני שנותנים מרשם כזה (כמו דיון על הנושא, כן, זה כן מקומו של הרופא).

לפחות יש בקרה רפוית על הנושא שזה כבר יותר טוב ממצב הסטרואידים בקרב ספורטאים.

לדעתי, אין הבדל, צריך להיות מרשמים מרופאים לסטרואידים לספורטאים עם בקרה, בדיוק כמו גלולות. או להיפך, הימנעות ואיסור שימוש בגלולות כמו סטרואידים, מלבד אם קויים דיון על הנושא, וזה הוחלט כדבר הנכון בריאותית פיזית או נפשית עבור המטופל או מטופלת.
מסכים.. אנשים מסתכלים על סטרואידים כאילו זה סוף העולם בזמן שסמים קשים ואלכוהול זה משהו שרץ כבר בין ילדים בני 14-15
מי הסתכל על סטרואידים כגרועים יותר מסמים קשים? אני מתנגד לשניהם.
מה דעתך על הסיכונים של "מעניקי היופי" של הנשים בהקשר לסיכונים שלהם?
האם את חושבת שהם פחות מסוכנים מסטרואידים?
האם לדעתך זה מקובל חברתית ולכן יש לזה הצדקה?
לא בקטע מתריס, אני באמת סקרן. או שאולי לא היית מודעת לסיכונים לדברים ש @Dark Soul Omega ציין?

• פותח/ת השרשור
אני מסכים עם רוב מה שאמרת.
הרבה ממה שנשים עושות בשביל יופי (ודרך אגב, אני לא חושב שזה רק או בכלל להשיג גברים, אלא הרגשה אישית ומעמד חברתי) הוא מזיק, לא בריא, מסוכן, ונוגד את הערכים האישיים שלי.

לגבי אלכוהול, כמו סוכר, יש אולי מינון שלא מזיק או בריא, כמו כוס יין אדום פעם בשבוע או משהו כזה. כמו סוכר במזון ולא מזוקק.

גלולות לילדות ונשים זה אדיוטי, ומושחת. אני לא מבין איך אנשים נותנים לילדות חומר מסרטן עם מצפון נקי, לפחות תדונו בסיכונים ותנסו כל דבר אחר לפני שנותנים מרשם כזה (כמו דיון על הנושא, כן, זה כן מקומו של הרופא).

לפחות יש בקרה רפוית על הנושא שזה כבר יותר טוב ממצב הסטרואידים בקרב ספורטאים.

לדעתי, אין הבדל, צריך להיות מרשמים מרופאים לסטרואידים לספורטאים עם בקרה, בדיוק כמו גלולות. או להיפך, הימנעות ואיסור שימוש בגלולות כמו סטרואידים, מלבד אם קויים דיון על הנושא, וזה הוחלט כדבר הנכון בריאותית פיזית או נפשית עבור המטופל או מטופלת.

מי הסתכל על סטרואידים כגרועים יותר מסמים קשים? אני מתנגד לשניהם.

מה דעתך על הסיכונים של "מעניקי היופי" של הנשים בהקשר לסיכונים שלהם?
האם את חושבת שהם פחות מסוכנים מסטרואידים?
האם לדעתך זה מקובל חברתית ולכן יש לזה הצדקה?
לא בקטע מתריס, אני באמת סקרן. או שאולי לא היית מודעת לסיכונים לדברים ש @Dark Soul Omega ציין?

חחח תקשיבו פשוט סגרו את הדיון הטיפשי הזה . ומה הקשר עכשיו ? אמרתי שנשים צדיקות ? שגם יש המון דברים לא בריאים ומסוכנים שהן עושות לצורך אסטטיקה אבל לא העלתי את זה אתה לצורך השוואה .א יודע אנחנו במקרה בפורום של כושר גופני ודווקא הגיוני שאני אשאל כל סטרואידים ולא על השתלות חזה שנשים עושות וכמה שזה מסוכן וכו'..חחח

חחח תקשיבו פשוט סגרו את הדיון הטיפשי הזה . ומה הקשר עכשיו ? אמרתי שנשים צדיקות ? שגם יש המון דברים לא בריאים ומסוכנים שהן עושות לצורך אסטטיקה אבל לא העלתי את זה אתה לצורך השוואה .א יודע אנחנו במקרה בפורום של כושר גופני ודווקא הגיוני שאני אשאל כל סטרואידים ולא על השתלות חזה שנשים עושות וכמה שזה מסוכן וכו'..חחח
אם את מצליחה להבין הרגלים ומנהגים לא בריאים של נשים, אז הרבה מחברי הפורום מצפים שתביני את המנהגים הלא בריאים והמזיקים של ספורטאים.

לכן זה מאוד רלוונטי מה דעתך על מה ש @Dark Soul Omega אמר.

לא מנסה להיכנס בך, כי הדעה שלי ששני הדברים מסוכנים ולא מוצדקים. אבל דעתך בנושא לא ברור לי, ואם דעתך שלצורך אסטתיקה כל הדרכים כשרות, אולי תהיי פתוחה גם שבספורט יהיה אותו דבר.

זה כמו שנשים יהיו מוכנות לקחת כל מני כדורי דיאטה לא סימפטיים, או יורדות במשקל בצורה דרסטית ברמה שפוגעת בבריאות... :)s49:)... הן לאו דווקא עושות את זה כדי למשוך גברים, לפעמים הן עושות את זה כדי להיות הכי "שווה" בחבורה... (לא במקרה שלי.)
הרבה בנות מנסות להיות הכי יפות כדי להתאים את עצמן לסביבה של החברות היפות שלהן... איפור, החלקות לשיער (שהורסות את השיער לגמריייי) בוטוקס, מתיחות פנים בגיל צעיר, הגדלות חזה והרשימה עוד ארוכה!!
אני נגיד לא הייתי כזו... בתיכון יצא שהחברות הכי טובות שלי שהסתובבתי איתן היו הכי 'מטופחות' ואני הייתי על תקן "המכוערת" 😆 פחות עניין אותי איפור והתעסקות בשיער וכל שאר החארטות. ותודה לאל היום השיער שלי בריא להפליא, בעוד חברות שלי סובלות מנשירות מאסיביות וקרחות, ואין להן ריסים מרוב מסקרה...

לדעתי סטרואידים זה פחו או יותר אותו הדבר...
תחשבי שבחור קטנצ'יק וחמודי הולך לחדר הכושר, ומתחיל לעבוד כמו חמור, ולאכול כמו דוב.... והוא גדל רגיל, בקצב טבעי... אבל כל פעם שהוא מסתכל סביבו הוא רואה את הרי-האדם מנופחי השרירים ומחוטבי החזה. הוא גם רוצה! זה מה שהוא רואה כל יום!
אז הוא מברר, ומפה לשם מגלה שאם הוא ייקח חומר כזה וכזה הוא גם יגיע לתוצאות האלה...
מה, הוא לא ינסה? הוא לא ייקח?
בחורה שמתחילה לרדת במשקל לא יודעת מה ההשלכות של זה.... לא יודעת שזה פוגע בעצמות, בשיער, בפוריות, במרקם של העור. בשיניים (!)
היא פשוט עושה את זה ואז חוטפת את הכאפה.
והאמת שכן, לדעתי זה ממש כמו סמים. ומי שמתחיל עם זה רוצה עוד.... כי זה מביא תוצאות.
לכן אומרים שעדיף לא להתחיל....
אבל גם פה יש קאטצ' כי יש הבדל בין לעשן קצת ירוק ולשתות בירה, לבין להסניף קוקאין / להזריק ....

רגע, אני חוזרת בי. אין קאצ'. כי זה כמו שדיאטה לא נכונה יכולה להוביל להידרדרות להפרעת אכילה. זה מאוד טריקי. אין לזה הגדרה חד משמעית, ולכן דעתי היא חד משמעית - להתרחק.

אני לא אמרתי שטעיתי .. אני מצטערת על זה רק כי חלקכם לקחתם את זה קשה .
אני מצטער, אבל אימונים לוקחים יותר מדי השקעה, לאורך תקופה יותר מדי ארוכה, ותחת דרישת-התמדה יותר מדי מחייבת...כדי שיהיה אפשר להניח שמי שעושה את זה תקופה ארוכה עושה את זה "בשביל הבנות".

• פותח/ת השרשור
אם את מצליחה להבין הרגלים ומנהגים לא בריאים של נשים, אז הרבה מחברי הפורום מצפים שתביני את המנהגים הלא בריאים והמזיקים של ספורטאים.

לכן זה מאוד רלוונטי מה דעתך על מה ש @Dark Soul Omega אמר.

לא מנסה להיכנס בך, כי הדעה שלי ששני הדברים מסוכנים ולא מוצדקים. אבל דעתך בנושא לא ברור לי, ואם דעתך שלצורך אסטתיקה כל הדרכים כשרות, אולי תהיי פתוחה גם שבספורט יהיה אותו דבר.

אני אנסה להיות ברורה יותר . אני *לא* אומרת שכל מה שנשים עושות זה לא מזיק בין אם זה השתלות החלקות בוטוקס ומה שזה לא יהיה, זה גם גרוע ולא בריא ומסוכן . חח אבל להשוות בין איפור לסטרואידים זה כבר נושא אחר לחלוטין חחחחח
ואתה סתם מוציא דברים מהקשרם .
אני מצטער, אבל אימונים לוקחים יותר מדי השקעה, לאורך תקופה יותר מדי ארוכה, ותחת דרישת-התמדה יותר מדי מחייבת...כדי שיהיה אפשר להניח שמי שעושה את זה תקופה ארוכה עושה את זה "בשביל הבנות".

חחח אני לא יכולה יותר ממש פתחתם איתי חזית , אתם מוציאים דברים מהקשרם ! אני בסך הכל אמרתי את זה לצורך דוגמא . לא אומרת שזו הסיבה המפגרת היחידה (שבעיקר בני נוער) נוטלים סטרואידים .
אז הייתי אומרת בשביל להרגיש טוב עם עצמם או מתוך חוסר ביטחון עצמי שגורם להם לפגוע בבריאות שלהם . אותו דבר כמו שנשים לוקחות חומרים מזרזים בשביל להרזות ולהיראות כמו כל הדקיקות האלה שרואים באינסטגרם .

אני אנסה להיות ברורה יותר . אני *לא* אומרת שכל מה שנשים עושות זה לא מזיק בין אם זה השתלות החלקות בוטוקס ומה שזה לא יהיה, זה גם גרוע ולא בריא ומסוכן . חח אבל להשוות בין איפור לסטרואידים זה כבר נושא אחר לחלוטין חחחחח
ואתה סתם מוציא דברים מהקשרם .
אני מצטער, אבל אני לא מקשר בין איפור לסטרואידים. אני מקשר בין סטרואידים וגלולות ובוטוקס ואפילו צביעת שיער אולי.
איפור זה יותר דומה לארוחת צ'יפס מטוגן לא בריא.
אבל סטרואידים יותר דומה לדברים היותר מוגזמים כמו סיליקון.
אז הייתי אומרת בשביל להרגיש טוב עם עצמם או מתוך חוסר ביטחון עצמי שגורם להם לפגוע בבריאות שלהם . אותו דבר כמו שנשים לוקחות חומרים מזרזים בשביל להרזות ולהיראות כמו כל השקיות האלה שרואים באינסטגרם .
אז אנחנו מסכימים שסטרואידים לא יותר או פחות מוצדק מהרבה מהדברים המקובלים בחברה לנשים?

זה עצוב שאשכרה עדיין לא הבנת שרוב המזריקים (אם לא כולם) לא התחילו בשביל בחורות ולא עושים את זה בשביל בחורות.

זה עצוב שאשכרה עדיין לא הבנת שרוב המזריקים (אם לא כולם) לא התחילו בשביל בחורות ולא עושים את זה בשביל בחורות.

זה לא מה שהיא אמרה 🤣
היא אמרה אם זה גורם לך להרגיש טוב עם עצמך 🤣

זה לא מה שהיא אמרה 🤣
היא אמרה אם זה גורם לך להרגיש טוב עם עצמך 🤣
א. היא לא כיוונה את ההודעה הזו אליי.
ב. היא כתבה "אני לא אמרתי שטעיתי" - כך שהיא כן טוענת זאת.
ולמה הסמיילים האלה? למה את צוחקת ככה סתם? לכי לבית משוגעים צוחקים כל היום בלי שום סיבה, זה מתאים להם, לא לך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
א. היא לא כיוונה את ההודעה הזו אליי.
ב. היא כתבה "אני לא אמרתי שטעיתי" - כך שהיא כן טוענת זאת.
ולמה הסמיילים האלה? למה את צוחקת ככה סתם? לכי לבית משוגעים צוחקים כל היום בלי שום סיבה, זה מתאים להם, לא לך.

._.

אווץ'. תקפת חזק מדי שלא לצורך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית