הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לקיחת חומרים במהלך אימונים

Ln_726

משתמש מתחיל
56
16
נק' מוניטין:
16
56
16
נחשפתי לזה לאחרונה פה באתר , ואני רואה שזה נהיה דיי מובן מאליו להשתמש בסטרואידים וכו.. (לא מתמצא בכל ה"תוספים" למינהם) אני לא שופטת חלילה אבל זה לא מסוכן ?פשוט אני רואה שיש כאן כמה וכמה אנשים שפועלים אשכולות על זה . זה מצחיק שאנשים מתאמנים ונראים כל כך בריאים וחטובים אבל מסתבר שזה ההפך הגמור מזה .

אין קשר בין שני הדברים? מדובר פה בחומרים למטרת ספורט או תחום תחרותי מסויים ופה מדובר בסתם סמים שדופקים את המוח. אגב כל ספורטאי ברמה עולמית לא משנה באיזה ספורט מדובר לוקח חומרים כלשהם.
דופק את המוח זה עניין יחסי
MDMA יכול לשנות חיים בצורה הכי חיובית שיש, בעיקר אם דואגים לעשות אותו נכון.

דופק את המוח זה עניין יחסי
MDMA יכול לשנות חיים בצורה הכי חיובית שיש, בעיקר אם דואגים לעשות אותו נכון.
אני יכול להגיד את זה גם על סטרואידים, אבל ספציפית לפוסט הזה אני מתייחס יותר למקרים קיצוניים

אני יכול להגיד את זה גם על סטרואידים, אבל ספציפית לפוסט הזה אני מתייחס יותר למקרים קיצוניים
נכון , בהחלט אפשר להגיד אותו דבר על סטרואידים.
אבל בהודעה ההגדרה שלך היא שאלו "סתם סמים שדופקים את המוח"

• פותח/ת השרשור
איזו ערימת שטויות בחיי.. וכאלה שלא מוזרקים אבל בנו גוף יפה לאחר שנים על גבי שנים של אימונים קשים ומשמעת עצמית גבוה, גם הם עשו את זה ״בישביל בחורות״?. זה כמו להגיד על מישהו שמן שהוריד במשקל נטו בישביל שהחברה המפגרת שלנו תעריך אותו יותר. בכל מקום יש את המושפע שעושה דברים בישביל החברה ולא בישביל עצמו - זה נקרא צומי..
וואווו מה נתפסתם על השביל בחורות זה סתם נתתי לסיבה מפגרת לשימוש בסטרואידים . באותה מידה אם זה בשביל הביטחון העצמי או כל דבר כזה או אחר .
צר לי שאתה לא מבין את הבעיה פה זה לא בשביל להתאמן זה העניין של לקחת חומרים בכדי להיראות ככה שזה לא שווה את זה .

נכון , בהחלט אפשר להגיד אותו דבר על סטרואידים.
אבל בהודעה ההגדרה שלך היא שאלו "סתם סמים שדופקים את המוח"
יכול להיות שאני שופט, אין לי ממש ידע בנוגע לסמים. אבל כן יש הבדל בין לקחת סמים בשביל "סטלה" ולקחת סטרואידים בשביל להתקדם בתחום תחרותי.

דיברתי יותר על elite levels, בין אם זה בפאוורליפטיג או במר אולימפיה, ואפילו גם באולימפיאדה. אלה ספורטאים שאני באמת מעריך.
אני רק אוסיף משהו, אם אתה מתחרה בקטגורית משקל מסוימת, ויש מתחרים שאין להם את הפוטנציאל הגנטי להגיע לרמה שלך באותה קטגוריה, והם מוכנים לקחת חומרים בשביל להגיע לזה, אז לדעתי הם ראויים להערכה בלי קשר.
ברמה העילית, גם אני מתרשם מאדי הול וריי ויליאמס. בלי קשר לחומרים, הם עשו דברים מדהימים.
גם על חומרים אנשים לא מגיעים לזה.
רק שאני חושב שסדר העדיפויות שלהם מעוות אם הם הסכימו לוותר על דברים חשובים כדי להגיע למטרה שלהם.
יש הבדל בין להתרשם ממה שהם עשו, ולהצדיק את זה.
צר לי שאתה לא מבין את הבעיה פה זה לא בשביל להתאמן זה העניין של לקחת חומרים בכדי להיראות ככה שזה לא שווה את זה .
עלית על הנקודה המסריחה של עולם הספורט.
כל כך קל להישאב לתוך עולם הספורט ולחשוב שחומרים זה נורמלי ואפילו מקובל, ושאין דרך אחרת בלעדיהם. בדומה לעולם הרפואה שבה כל כך הרבה רופאים פעם עישנו, ועד היום הם לא סמל לבריאות, כשחלקם חיים על משככי כאבים קפאין ושעתיים שינה ביממה כדי לעזור לחולים.

בכל זאת, ספורט זה בריא, ואפשר להיות ספורטאי ברמה גבוה גם בלי חומרים, כמו שאפשר להיות רופא בריא, אבל זה לא קל.
ברוך ה', בארץ המודעות לסיכונים של חומרים בספורט מתחיל לעלות יותר, והתחרות היחידה שבאמת "נחשבת" בארץ לפאוורליפטינג היא כוללת בדיקות (לא שאי אפשר עדיין לרמות, אבל זה התקדמות, ובמקרה אני מכיר את רוב המנצחים שהם אכן טבעיים לגמרי).
וגם בתחרויות הבילדינג מתחילות לצוץ תחרויות עם בדיקות.

רואים שינוי, פעם הספורט שהיה מלא בחומרים וללא בדיקות מתחיל להשתנות.
כבר לא שווה להיות ספורטאי מזריק בארץ. גם אם תהיה חזק הארץ בכל הקטגוריות, אין איפה להתחרות ולהרוויח מספיק כסף לחסות רבע מההוצאות היקרות על החומרים והמתלווה להם (רופאים פרטיים ובדיקות). לעומת תחרויות טבעיות משלמות יותר כסף עם פחות הוצאות.

מר ישראל עם חומרים קיבל למקום ראשון 1000 שקל.
בתחרות פאוורליפטינג ללא חומרים, כל מקום ראשון מקבל 2000 שקל, ומקום שני 1000.
וזה בלי הוצאות הזויות על חומרים.

אל תתני לאף אחד לבלבל לך את השכל שזה לא מזיק, נורמלי או משתלם. מי שעושה את זה על פי רוב מתחרט עכשיו או בעתיד הקרוב.
מעטים הם הספורטאים (ויש כמה כאלה בפורום) שכמעט ולא נפגעים, ומרגישים שספציפית להם זה היה שווה. או איך שהם אומרים, "אני יודע שזה דופק אותי, אבל לא תבינו אותי".

אני חושב שיש יתרונות וחסרונות לשני הצדדים.
אני לרוב מסכים עם @elchonon לגבי הנחרצות נגד שימוש של חומרים אצל רוב האוכלוסייה.
מצד שני אני לא יכול שלא להעריך את אלה שלקחו את הנושא לקצה, שבירת שיאים ולהיות חלוצים בתחומם.
אמנם יש לזה הקרבה ענקית לרוב אבל מצד שני הם מקור השראה להרבה אנשים, מודל לחיקוי בנושא התמדה, כוח רצון, למידה, מתיחת הגבול האנושי ועוד המון דברים.
כן, לרוב זה בא על המון דברים אחרים, כולל בריאות, משפחה, יציבות נפשית, כסף ולא מעט דברים שליליים.
ככה זה כיום בכל קצה עליון של כל תחום, אם זה מטפסים שמתים מניסיון לשבור עוד שיא, אנשים שמוכנים למות במטרה לנחות על הירח, מיליונרים שעובדים 20 שעות ביום או שחקני פוטבול שיוצאים עם זעזועי מוח חמורים בגיל 30 וכו' וכו'.
אפשר לחלוק על המטרה הסופית אבל לדעתי חשוב מאוד להעריך את הדרך וללמוד ממנה, גם אם זה לתחום אחר שבו אתה יותר מאמין.
לגבי מה ש @Ln_726 אמרה, לדעתי זה כמעט אף פעם לא מגיע בתור רצון של להוכיח משהו למישהו אחר, לא בשביל ביטחון או נראות בשביל אחרים. זה לא סיבה מספיק חזקה, לרוב זה יהיה כדי להוכיח לעצמך ולדחוף את הגבולות שלך.
אני כמובן מדבר על האנשים שבטופ.
ברור לי שיש ילדים בני 16 שישמחו להזריק אבל כבר אמרתי בהתחלה שלהם אני בטוח לא אמליץ להתקרב בכלל לחומרים.

אם קראת מעט באתר כאן, בטח ראית עד כמה זה מסוכן ולא מומלץ.
תקראי אני בן 16 משתמש כבר ב9 ימים בmk 677
רוצה להתחיל סייקל בן 28
בריאות הוא דבר שלא בהכרח משתקף במראה, גם חולי סוכרת או חלילה סרטן יכולים להיראות רגילים לגמרי או אפילו יותר.
בריאות הוא מציאות והרגשה.

הוא הרגשה טובה בכללי, אך לא בלבד, הרבה חולי סרטן לפני גילוי מרגישים נפלא. זה כשהגוף מתפקד בהורמוניה בין כל האיברים ומערכות שונות.
לצערי סטרואידים לא תורמים לבריאות בכלל, אך הם תרופות לאנשים שזקוקים להם, כמו נשים בגיל המעבר או זקנים או חולים שונים.
זה מציל חיים, אך בחדרי כושר זה יותר הורס חיים.

רק לאחרונה נחשפתי לעוני החמור שהרבה מתאמנים שרויים בה כדי לממן את החומרים שלהם.
אחד ממרי ישראל שהתחרה גם בחו"ל אמר לי לפני שבועיים שאין לו כסף לנעליים.
בגלל שסטרואידים לא חוקיים, מתלווה לשימוש בהם סבל נוסף מלבד הסבל הפיזי בזמן שימוש, וסכנות עתידיות.
מדובר בחובות הרבה פעמים, והסתבכות בעולם הפשע וכל מה שנכלל בסחר שחור.

הורס זוגיות הרבה פעמים, לא נדיר לשמוע על פרידה בגלל ההתנהגות האלימה של משתמשים.

אני לא רוצה ללכלך על משתמשים, במיוחד בגלל שהרבה מהם חברים טובים שלי.
רק אומר, שהרבה מודים בעובדות שציינתי, חלק עוד לו.
זה עולם שאני לא ממליץ לאף אחד להיכנס אליו.

וכמובן שאני אישית נמנע לגמרי מחומרים כאלה, וחש שהם מיותרים לגמרי.

א. כל הכבוד על הפירוט ואני בראש שלך בגדול

עם זאת אחי כמעט כולם מבינים שסטרואידים זה חרא של דבר, אלא שמשתמשים (ברובם) בודקים תופעות לוואי והשלכות נוספות

אז למה אתה כלכך נגד הדבר, זה לא עניינך לא כך? אנשים בוחרים לעשן ואנשים אחרים בוחרים להגשים את עצמם בדרך לא בריאה, לעיתים גם לא כזו נוראית אני משער שזה תלוי בסייקל (לא כזה מבין בזה ולא מתיימר...)

בעיני יכולת לסיים את זה ב:
אם קראת מעט באתר כאן, בטח ראית עד כמה זה מסוכן ולא מומלץ.
תקראי אני בן 16 משתמש כבר ב9 ימים בmk 677
רוצה להתחיל סייקל בן 28
בריאות הוא דבר שלא בהכרח משתקף במראה, גם חולי סוכרת או חלילה סרטן יכולים להיראות רגילים לגמרי או אפילו יותר.
בריאות הוא מציאות והרגשה.

הוא הרגשה טובה בכללי, אך לא בלבד, הרבה חולי סרטן לפני גילוי מרגישים נפלא. זה כשהגוף מתפקד בהורמוניה בין כל האיברים ומערכות שונות.
לצערי סטרואידים לא תורמים לבריאות בכלל, אך הם תרופות לאנשים שזקוקים להם, כמו נשים בגיל המעבר או זקנים או חולים שונים.
זה מציל חיים, אך בחדרי כושר זה יותר הורס חיים

בסופו של יום זה הכל עניין של סדר עדיפויות, אתן ציטוט שהוא קצת קלישאה אבל רלוונטי ״אעדיף למות מאשר להיות ממוצע״ (מארק בל). יש אנשים שמעדיפים לחיות את החיים במלואם עד גיל 50 מאשר לחיות עד 80 ולהרגיש שלא מיצו את החיים שלהם. אין נכון ולא נכון, זה סובייקטיבי לחלוטין.

אדי הול ידע מה הוא מקריב ודיבר על זה הרבה, הוא דיבר על זה שאם ימשיך ככה הוא ימות בגיל צעיר... אבל אני בטוח שהוא לא מתחרט על שום דבר.

זה עצוב וכל זה בשביל קצת שרירים בבטן ולעשות פוזות על בחורות.. מצחיק שאתה יכול להסתכל על מישהו מלא אל מול איזה שרירן ובעצם להבין שאותו אחד שנראה כל כך בריא בעצם הרבה יותר חולני מזה עם העודף משקל .
חבל שלוקחים את השמירה על "כושר" למקומות נמוכים כל כך ..
מעטים האנשים שנוטלים סטרואידים בשביל בחורות. בחורות ממילא נרתעות מבחורים שריריים "מדי" וכשאני כותב "שריריים מדי" אני מתכוון לאנשים שהם 10 קילו מעל הגובה או אפילו 5 והם חטובים ובעיניי בחורות זה ממש ממש מוגזם. אפשר להרשים בחורות בהרבה פחות מזה. למעשה, כשהייתי שחיף על 1.80 וגובה 75 קילו - קיבלתי הרבה יותר מבטים מבחורות. כיום אני שוקל כמעט 100 קילו על 1.80 (לא שמן, ולא שמנמן) ורוב המבטים שאני מקבל מבחורות זה "איכס" או מבט של רתיעה או הפתעה. כך שמעטים האנשים (אם יש כאלה בכלל) שנוטלים סטרואידים בשביל בחורות.

• פותח/ת השרשור
מעטים האנשים שנוטלים סטרואידים בשביל בחורות. בחורות ממילא נרתעות מבחורים שריריים "מדי" וכשאני כותב "שריריים מדי" אני מתכוון לאנשים שהם 10 קילו מעל הגובה או אפילו 5 והם חטובים ובעיניי בחורות זה ממש ממש מוגזם. אפשר להרשים בחורות בהרבה פחות מזה. למעשה, כשהייתי שחיף על 1.80 וגובה 75 קילו - קיבלתי הרבה יותר מבטים מבחורות. כיום אני שוקל כמעט 100 קילו על 1.80 (לא שמן, ולא שמנמן) ורוב המבטים שאני מקבל מבחורות זה "איכס" או מבט של רתיעה או הפתעה. כך שמעטים האנשים (אם יש כאלה בכלל) שנוטלים סטרואידים בשביל בחורות.

אני מתחילה להצטער על זה שאמרתי את זה .. בסהכ נתתי סיבה טיפשית לשימוש בסטרואידים .

אני מתחילה להצטער על זה שאמרתי את זה .. בסהכ נתתי סיבה טיפשית לשימוש בסטרואידים .
העניין הוא שזה לא נכון. אני לא מכיר אף אחד שהתחיל שימוש באנאבוליים ואנדוגנים כי הוא רצה להרשים בחורות. ברור שיש בני נוער שישמחו להזריק כי הם רוצים להרשים בחורות, אבל אני לא מכיר מישהו שאשכרה התחיל להזריק בשביל בחורות.

• פותח/ת השרשור
העניין הוא שזה לא נכון. אני לא מכיר אף אחד שהתחיל שימוש באנאבוליים ואנדוגנים כי הוא רצה להרשים בחורות. ברור שיש בני נוער שישמחו להזריק כי הם רוצים להרשים בחורות, אבל אני לא מכיר מישהו שאשכרה התחיל להזריק בשביל בחורות.

טוב אז זה דיבר במיוחד לבני נוער לא לאנשים מבוגרים .
בכל מקרה אני חוזרת בי , לא התכוונתי להכעיס כאן אף אחד שאמרתי את זה ..

אז למה אתה כלכך נגד הדבר, זה לא עניינך לא כך? אנשים בוחרים לעשן ואנשים אחרים בוחרים להגשים את עצמם בדרך לא בריאה, לעיתים גם לא כזו נוראית אני משער שזה תלוי בסייקל (לא כזה מבין בזה ולא מתיימר...)
אני מתנגד לרעיון. כמו שאני מתנגד לרעיון של לעשן. דעתי שזה לא מזיק ולא בריא, ואני מביע את זה.
מנגד, אחרים מביעים דעה אחרת.
לא דיברתי אישית נגד שום אדם שמזריק, ככה שאין לך מה להגיד לי שזה לא ענייני, לא נדחפת לעניינים האישיים של אף אחד.
הבעת את דעתי, וזה שאני מתנגד לרעיון.
מי שבוחר להזריק אמשיך להיות חבר שלו למרות שאני מתנגד לרעיון.
חחח... משום מה זה הדבר הראשון שבחורות אומרות.
אני זוכר שאחותי אמרה לי שבחורות לא אוהבות משהו מסוים שעשיתי, פשוט אמרתי "מסתבר שזה לא הסיבה שעשיתי את זה".
אבל בצדק, הדברים הדפוקים שגברים עושים בשביל בחורות... אפשר להאמין שיזריקו בשביל זה גם כן.
היו לי חברים שלמדו ריקוד בלאט בשביל בחורה ספציפית.

בכל אופן, להזריק בשבילך להשיג בחורה הוא הטענה הכי הגיונית שאני יכול לחשוב עליו. כל טענה אחרת פחות מוצדקת בעיני.
אבל אני לא שופט.

• פותח/ת השרשור
אני מתנגד לרעיון. כמו שאני מתנגד לרעיון של לעשן. דעתי שזה לא מזיק ולא בריא, ואני מביע את זה.
מנגד, אחרים מביעים דעה אחרת.
לא דיברתי אישית נגד שום אדם שמזריק, ככה שאין לך מה להגיד לי שזה לא ענייני, לא נדחפת לעניינים האישיים של אף אחד.
הבעת את דעתי, וזה שאני מתנגד לרעיון.
מי שבוחר להזריק אמשיך להיות חבר שלו למרות שאני מתנגד לרעיון.

חחח... משום מה זה הדבר הראשון שבחורות אומרות.
אני זוכר שאחותי אמרה לי שבחורות לא אוהבות משהו מסוים שעשיתי, פשוט אמרתי "מסתבר שזה לא הסיבה שעשיתי את זה".
אבל בצדק, הדברים הדפוקים שגברים עושים בשביל בחורות... אפשר להאמין שיזריקו בשביל זה גם כן.
היו לי חברים שלמדו ריקוד בלאט בשביל בחורה ספציפית.

בכל אופן, להזריק בשבילך להשיג בחורה הוא הטענה הכי הגיונית שאני יכול לחשוב עליו. כל טענה אחרת פחות מוצדקת בעיני.
אבל אני לא שופט.

נו ברור זה הכל על הנראות . כמו שבנות הולכות לחדכ לעושות דווקא במיוחד אימוני רגליים חחחחח
סתם אבל זה לא אותו דבר..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית