הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לקיחת חומרים במהלך אימונים

Ln_726

משתמש מתחיל
56
16
נק' מוניטין:
16
56
16
נחשפתי לזה לאחרונה פה באתר , ואני רואה שזה נהיה דיי מובן מאליו להשתמש בסטרואידים וכו.. (לא מתמצא בכל ה"תוספים" למינהם) אני לא שופטת חלילה אבל זה לא מסוכן ?פשוט אני רואה שיש כאן כמה וכמה אנשים שפועלים אשכולות על זה . זה מצחיק שאנשים מתאמנים ונראים כל כך בריאים וחטובים אבל מסתבר שזה ההפך הגמור מזה .

אני אנסה להיות ברורה יותר . אני *לא* אומרת שכל מה שנשים עושות זה לא מזיק בין אם זה השתלות החלקות בוטוקס ומה שזה לא יהיה, זה גם גרוע ולא בריא ומסוכן . חח אבל להשוות בין איפור לסטרואידים זה כבר נושא אחר לחלוטין חחחחח
ואתה סתם מוציא דברים מהקשרם .

חחח אני לא יכולה יותר ממש פתחתם איתי חזית , אתם מוציאים דברים מהקשרם ! אני בסך הכל אמרתי את זה לצורך דוגמא . לא אומרת שזו הסיבה המפגרת היחידה (שבעיקר בני נוער) נוטלים סטרואידים .
אז הייתי אומרת בשביל להרגיש טוב עם עצמם או מתוך חוסר ביטחון עצמי שגורם להם לפגוע בבריאות שלהם . אותו דבר כמו שנשים לוקחות חומרים מזרזים בשביל להרזות ולהיראות כמו כל הדקיקות האלה שרואים באינסטגרם .
אף אחד לא "פתח אתך חזית". 😃

את פשוט העלית עמדה מגוחכת, ואז הגיע מישהו ושיקף לך מנק' המבט שלו כדי שתביני שהטענה שלך מוזרה, תלושה מהמציאות ואפילו (סליחה על המילה) הזויה...ואז הגיע עוד אחד, ועוד אחד, ועוד אחד...

אבל אם כולנו טועים, ואת יכולה לדבר בשמנו, ולכן מתבצרת בעמדך...אז כן, יכול להיות שזה נראה כאילו כל מי שדברת בשמו ופותח את הצד שלו נראה כאילו הוא מצטרף לאיזו חזית נגדך. 🙄

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא "פתח אתך חזית". 😃

את פשוט העלית עמדה מגוחכת, ואז הגיע מישהו ושיקף לך מנק' המבט שלו כדי שתביני שהטענה שלך מוזרה, תלושה מהמציאות ואפילו (סליחה על המילה) הזויה...ואז הגיע עוד אחד, ועוד אחד, ועוד אחד...

אבל אם כולנו טועים, ואת יכולה לדבר בשמנו, ולכן מתבצרת בעמדך...אז כן, יכול להיות שזה נראה כאילו כל מי שדברת בשמו ופותח את הצד שלו נראה כאילו הוא מצטרף לאיזו חזית נגדך. 🙄

זה כל העניין להציג סיבה מגוחכת .. אתה יודע מה כל סיבה שהיא מגוחכת לשימוש בסטרואידים (כמובן שמדברים על נסיבות שאינן בריאותיות ) אז שיהיה לכולם לילה טוב , השיחה הזאת הסתיימה 😃

הסיבה לסטרואידים או סיליקון לצורך העניין יכולה להיות מגוחכת - לדעתך הסובייקטיבית בלבד.

יש נשים (וגברים) שיעדיפו להשקיע את כל החסכונות שלהם בטיפולי יופי מפוקפקים ויש גברים (ונשים) שיעדיפו להשקיע את כל החסכונות שלהם בתוספים כימיים מפוקפקים.

אם מישהי אפילו עם חזה רגיל לחלוטין תגיד לי שמאז שעשתה השתלה היא מרגישה כמו מליון דולר, בטחון, אנרגיה וכו׳ וכו׳ - אגיד לה וואלה אז אני שמח בשבילך. כנ״ל לגבי גברים וחומרים (וגם נשים וחומרים) אם זה עושה את הבנאדם שמח וטוב לו - אז הסיבה לא מגוחכת.

שלא תביני אותי לא נכון, ראיתי המון מקרים של אנשים שהתחילו חומרים מבלי להתאמן כמו שצריך ודחפו לעצמם כמויות הזויות שחרפנו אותם. אין ספק שיש מקרים שזה בהחלט לא הדרך. אבל וואלק, שכל אחד יעשה מה שטוב לו, לא רואה איך זה מזיק או רלוונטי למישהו.

• פותח/ת השרשור
את מתאמנת בחדר כושר בשביל הבריאות?
כי משהו אומר לי שנרשמת כדי לעצב את הטוסיק וכאלה 😳

וואלה כן בין היתר ,אבל אני לא לוקחת את הסטרואידים .
הסיבה לסטרואידים או סיליקון לצורך העניין יכולה להיות מגוחכת - לדעתך הסובייקטיבית בלבד.

יש נשים (וגברים) שיעדיפו להשקיע את כל החסכונות שלהם בטיפולי יופי מפוקפקים ויש גברים (ונשים) שיעדיפו להשקיע את כל החסכונות שלהם בתוספים כימיים מפוקפקים.

אם מישהי אפילו עם חזה רגיל לחלוטין תגיד לי שמאז שעשתה השתלה היא מרגישה כמו מליון דולר, בטחון, אנרגיה וכו׳ וכו׳ - אגיד לה וואלה אז אני שמח בשבילך. כנ״ל לגבי גברים וחומרים (וגם נשים וחומרים) אם זה עושה את הבנאדם שמח וטוב לו - אז הסיבה לא מגוחכת.

שלא תביני אותי לא נכון, ראיתי המון מקרים של אנשים שהתחילו חומרים מבלי להתאמן כמו שצריך ודחפו לעצמם כמויות הזויות שחרפנו אותם. אין ספק שיש מקרים שזה בהחלט לא הדרך. אבל וואלק, שכל אחד יעשה מה שטוב לו, לא רואה איך זה מזיק או רלוונטי למישהו.

תשמע חלק מכאן העלו את העניין של הסיליקון לא יודעת באמת כמה זה פוגע בבריאות אל מול סטרואידים אבל בסך הכל הסתקרנתי מה ההשלכות של זה ואם זה מסוכן כמו שאומרים..אבל כמו שזה משתמע מרובכם זה דיי לגיטימי ולא כזה ביג דיל ..

תשמע חלק מכאן העלו את העניין של הסיליקון לא יודעת באמת כמה זה פוגע בבריאות אל מול סטרואידים אבל בסך הכל הסתקרנתי מה ההשלכות של זה ואם זה מסוכן כמו שאומרים..אבל כמו שזה משתמע מרובכם זה דיי לגיטימי ולא כזה ביג דיל ..
איש קש...

כמה בן אדם את צריך על מנת להשתומם מאנשים על דברים שהם "אמרו" בדמיון שלו? (ואז עוד להתלונן שהם פותחים נגדו חזית?)

• פותח/ת השרשור
איש קש...

כמה בן אדם את צריך על מנת להשתומם מאנשים על דברים שהם "אמרו" בדמיון שלו? (ואז עוד להתלונן שהם פותחים נגדו חזית?)

Dark Soul Omegaמשתמש קבוע

רגע שאני אבין...
לנשים מותר להתאפר,לצבוע את השיער לעשות החלקות יפניות והכל בעזרת חומרים כימים שרובם מסרטנים ומזיקים לגוף..
בנוסף להזריק בוטוקס (רעלן משתק) לפנים.... לעשות ניתוחים קוסמטיים עם שתלי סיליקון מסרטנים...

כן אני הוזה ... לילה טוב .

וואלה כן בין היתר ,אבל אני לא לוקחת את הסטרואידים .

זה לגיטימי למי שעשה את השיקול שלו ויודע מה הוא עושה. אני מכיר בן אדם שהיה טבעי במשך הרבה שנים והגיע למקסימום שהוא יכל באופן טבעי,
החלום שלו תמיד היה "להיראות כמו מפלצת" (המילים שלו), אז אחרי שהוא שקל את זה (וכנראה גם למד הרבה), הוא התחיל לצרוך והשיג את המטרה שלו.

האם זה ביג דיל? כן, להתעסק עם המערכת האנדוקרינית זה ביג דיל, אבל מי שיודע בדיוק מה הוא עושה יכול לצאת מזה בלי נזק, לפחות לא משהו
משמעותי. מי שלא... יכול אולי גם להביא על עצמו מוות, נזק בלתי הפיך למערכת הרביה ועוד.

זה לא משהו שאני הייתי עושה ולא הייתי רוצה שהילדים שלי יעשו. אבל אני גם לא רואה את זה בתור משהו פסול עבור מי שזה תואם את המטרות שלו
בחיים ויודע לעשות את זה בצורה אחראית.

צביעת שיער, בוטוקס וסיליקון הם לא פחות מסוכנים משימוש נבון בחומרים. שהם אכן מאוד מסוכנים.
המשתמש החובבן והמתחיל עלול לקחת מינונים הזויים ולתקופת זמן ארוכה מידי ולפגוע בעצמו בצורה ישירה ברמה גבוה הרבה יותר מטיפוחי היופי הנשיים.
אבל טיפוחי נשים הם בהחלט מסוכנים, חלק יותר וחלק פחות. חלק ברמת סיכון של סטרואידים, וחלק לא.
גם זה משתנה בין אדם לאדם. אנשים עם נטיה גנטית לסרטן או למחלות לב סטרואידים הוא רעיון ממש גרוע בלשון המעטה, וכן לגבי סיליקון.

את יכולה לערוך את כל ההודעות שלך ולמחוק את כל מה שכתבת.
לגבי מה שאחרים כתבו, אין לך מה לעשות, אבל הזמן יעשה את שלו, ישכחו מהכל עוד מעט, אני כתבתי בעבר דברים ממש מטומטמים, תאמיני לי.
חוץ מזה, אני לא רואה שום בעיה במה שכתבת, אני מסכים עם הנקודת מבט שלך על חומרים שזה מסוכן מאוד.
ואת כמו כל הנשים לא היית מודעת לסיכונים של הרבה דברים שונים מקובלים בשוק.

רגע שאני אבין...
לנשים מותר להתאפר,לצבוע את השיער לעשות החלקות יפניות והכל בעזרת חומרים כימים שרובם מסרטנים ומזיקים לגוף..
בנוסף להזריק בוטוקס (רעלן משתק) לפנים.... לעשות ניתוחים קוסמטיים עם שתלי סיליקון מסרטנים...

סתם במידה ובא לך לקרוא...
Risks of Breast Implants

ובנוסף ממליץ לראות את הסרט Toxic Beauty... לא שאני בעד סרטי "דוקו" הפחדה אבל מספיק שיש 20 אחוז נכון במה שהם אומרים....
Toxic Beauty (2019) - Plot Summary - IMDb

ואני חלילה לא מנסה להתנגח או להתחיל ויכוח , אני חושב שבפורום מותר לכל הצדדים לדבר ולהביע את הדעה שלהם

רגע שאני אבין...

נראה שלא הבנת על מה דברתי.
את לא הוזה; את הזויה. /:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית