הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

המלצה לנעלי סקוואט

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
בעקרון אני עושה LB סקוואט, אבל עדיין יש לי בעיות מוביליטי בקרסול לכן אני שם פלטות של 1.25 על העקבים, עכשיו יש בלאק פריידי, אז חשבתי אולי לקנות נעלי סקוואט(עם הגבהה בעקב). למישהו יש המלצות?
(בעקרון אין הגבלה בתשלום כי אם כבר קונים אז אני רוצה את הכי טובות, אבל לא עכשיו הגזמה במחיר כי זה סהכ נעליים)

כמו שאלות- 1)בעתיד, כשאשפר את המוביליטי בקרסול(עובד על זה כל יום), האם ההגבהה בעקב תפעל לרעתי בLB סקוואט? תפיל אותי קדימה או משהו?

2)נעל עם הגבהה בעקב, תפריע לי לעשות דד ליפט?(אם כן זה לא בעיה אני פשוט אעשה יחף אני רק רוצה לדעת), ובכללי, תפריע לי לעשות תרגילים אחרים?(פרס נגיד?)

תודה! ^_^
המלצה מישהו?

ב- SQ צריך לעבוד בדרך כלל עם הגבהה מסויימת לעקבים והמשלוח חינם שיש בימים אלו מאמזון מהווה הזדמנות מצויינת להצטייד בזוג נעלים טובות.
אל תעבוד עם פלטות בעקבים, זה לא נוח והעמידה עקומה.

בדרך כלל ב- DL לא עובדים עם הנעלים, אבל לא יקרה יותר מידי עם כן תעבוד איתם.

אם תמצא זוג בעלות של עד $75, גם לא תשלם מיסים.
Amazon.com: lifting shoes

• פותח/ת השרשור
ב- SQ צריך לעבוד בדרך כלל עם הגבהה מסויימת לעקבים והמשלוח חינם שיש בימים אלו מאמזון מהווה הזדמנות מצויינת להצטייד בזוג נעלים טובות.
אל תעבוד עם פלטות בעקבים, זה לא נוח והעמידה עקומה.

בדרך כלל ב- DL לא עובדים עם הנעלים, אבל לא יקרה יותר מידי עם כן תעבוד איתם.

אם תמצא זוג בעלות של עד $75, גם לא תשלם מיסים.
Amazon.com: lifting shoes

וואי איך אני אדע באיזה מישה אני?
בכללי הEu שלי זה מידה 48-49

נשמע שאתה כבר יודע איזה מידה אתה, אז מה בדיוק השאלה?
אם אתה מעדיף למדוד ואז לקנות, אז תקנה בארץ.

• פותח/ת השרשור
נשמע שאתה כבר יודע איזה מידה אתה, אז מה בדיוק השאלה?
אם אתה מעדיף למדוד ואז לקנות, אז תקנה בארץ.
לפי מה שידוע לי זה יחידות מידה שונות(הנעלי ליפטינג) אם מספרים של 11-12-13-14 וכו' וזה לא מגיע ליותר גבוה

זאת הסיבה שרשמתי "בדרך כלל", על מנת למנוע מראש את ההערות הללו מאנשים שלא עובדים עם הגבהה (ונחשבים בדרך כלל למיעוט).

בעבר השתמשתי בנייקי רומלאוס 3, עכשיו עובד עם אולסטאר או ואנס (סולייה שטוחה). להגיד לך שהנייקי שיפרה לי את הסקוואט פלאים? וואלה לא. לדעתי אם אתה לא מתחרה תחרותי אין סיבה לשלם סכום גבוה על נעל שתשרת אותך פעם-פעמיים בשבוע לכמה דק׳.
אם כבר הגעת לסקוואט מכובד, נניח 140 קילו ומעלה הייתי שוקל במקומך לקנות ברכיות או רצועות. אחכ הייתי משקיע בחגורה ורק בסוף חושב על נעליים.

זאת הסיבה שרשמתי "בדרך כלל", על מנת למנוע מראש את ההערות הללו מאנשים שלא עובדים עם הגבהה (ונחשבים בדרך כלל למיעוט).
אנחנו לא מיעוט לדעתי.
רק ראיתי מתחרה אחד מתוך 50 עם הגבהה בתחרות האחרונה, והמספרים שלו לא היו משמעותיים.
ואם היית עושה high bar היית משתמש בנעליים עם הגבהה?
אני לא.
אני עושה פרונט סקואאט ללא הגבהה.

• פותח/ת השרשור
יש כל כך הרבה ואני באמת לא יודע מה לבחור, אפשר עזרה בבקשה ממישהו? על איזה קרטריונים תריכים להסתכל? גובה ההגבהה?
יש פה כמה אופציות שבחרתי רק מתוך נראות לעין:

https://www.amazon.com/Under-Armour...oes&qid=1574578300&smid=ATVPDKIKX0DER&sr=8-18

https://www.amazon.com/Reebok-Lifte...&keywords=lifting+shoes&qid=1574578300&sr=8-4

https://www.amazon.com/Nordic-Lifti...fting+shoes&qid=1574578610&sr=8-25&th=1&psc=1
לא מחפש להתמקצע רק רוצה לעשות סקוואט עם נעליים ובלי פלטות על העקבים, משהו שקנדיטו אומר ב2:10 שזה "הקריטריונים לנעל סקוואט טובה"

השאלה איך אני רואה את זה בנתונים של הנעל

כל עוד אין לך מגבלה פיזית אין שום צורך בהגבהה, וגם אז הייתי מתייעץ עם איש מקצוע, כי הרבה פעמים מה שאתה חושב שהוא מגבלה פיזית הוא בעצם טעות בטכניקה, ולהשקיע כסף על תיקון הטכניקה ייתן לך יותר מלקנות נעליים.
לגבי השאלה האם הנעליים יכולות לעזור לסקוואט, מי שדומיננטי בארבע ראשי בסקוואט שלו אז הנעליים יכולות לתת לו בוסט מסויים, אבל מי שדומיננטי יותר באגן (רוב מי שעושה LB) נעליים גבוהות לא בהכרח יעזרו, ועלולות אפילו לגרוע.

יש כל כך הרבה ואני באמת לא יודע מה לבחור, אפשר עזרה בבקשה ממישהו? על איזה קרטריונים תריכים להסתכל? גובה ההגבהה?
יש פה כמה אופציות שבחרתי רק מתוך נראות לעין:

https://www.amazon.com/Under-Armour...oes&qid=1574578300&smid=ATVPDKIKX0DER&sr=8-18

https://www.amazon.com/Reebok-Lifte...&keywords=lifting+shoes&qid=1574578300&sr=8-4

https://www.amazon.com/Nordic-Lifti...fting+shoes&qid=1574578610&sr=8-25&th=1&psc=1

כשמסתכלים על נעליים צריך להסתכל על מספר דברים:
  • גובה העקב (0.75 אינץ' זה הסטנדרט, לפאוורליפטינג אולי 0.5 יהיה יעיל יותר, אבל זה כבר בחירה אישית).
  • ממה מורכב העקב (בנעליים שפרסמת למשל הוא עשוי מספוג דחוס, שיעשה את העבודה, אבל ההרגשה שלו לא הכי יציבה, בנעליים טובות יותר הוא עשוי מ-TPU או עץ)
  • ממה מורכבת שאר הסוליה (בנעליים שפרסמת השאר הוא גם ספוג, כי אלה נעלי קרוספיט, אז הן אמורות להיות משהו באמצע בין נעל הרמה לנעל ריצה, נעל טובה תהיה לה סוליה קשיחה, ולרוב רחבה ושטוחה).
אלה הדברים החשובים להסתכל עליהם.
שים לב שהנעל הראשונה שפרסמת דומה מאוד לנעל ריצה, זה אומר שהיא תיתן לך משטח לא יציב להרים איתו.
הנעליים האחרות שפרסמת יעשו את העבודה, אבל לא הייתי ממליץ עליהן בכלל

לא מחפש להתמקצע רק רוצה לעשות סקוואט עם נעליים ובלי פלטות על העקבים, משהו שקנדיטו אומר ב2:10 שזה "הקריטריונים לנעל סקוואט טובה"
רק שתדע, עברו כמה שנים מאז הסרטון הזה, ומאז קנדיטו עבר גם הוא לעשות סקוואט עם נעליים שטוחות

כל עוד אין לך מגבלה פיזית אין שום צורך בהגבהה, וגם אז הייתי מתייעץ עם איש מקצוע, כי הרבה פעמים מה שאתה חושב שהוא מגבלה פיזית הוא בעצם טעות בטכניקה, ולהשקיע כסף על תיקון הטכניקה ייתן לך יותר מלקנות נעליים.
לגבי השאלה האם הנעליים יכולות לעזור לסקוואט, מי שדומיננטי בארבע ראשי בסקוואט שלו אז הנעליים יכולות לתת לו בוסט מסויים, אבל מי שדומיננטי יותר באגן (רוב מי שעושה LB) נעליים גבוהות לא בהכרח יעזרו, ועלולות אפילו לגרוע.

• גובה העקב (0.75 אינץ' זה הסטנדרט, לפאוורליפטינג אולי 0.5 יהיה יעיל יותר, אבל זה כבר בחירה אישית).
  • ממה מורכב העקב (בנעליים שפרסמת למשל הוא עשוי מספוג דחוס, שיעשה את העבודה, אבל ההרגשה שלו לא הכי יציבה, בנעליים טובות יותר הוא עשוי מ-TPU או עץ)
  • ממה מורכבת שאר הסוליה (בנעליים שפרסמת השאר הוא גם ספוג, כי אלה נעלי קרוספיט, אז הן אמורות להיות משהו באמצע בין נעל הרמה לנעל ריצה, נעל טובה תהיה לה סוליה קשיחה, ולרוב רחבה ושטוחה).
שים לב שהנעל הראשונה שפרסמת דומה מאוד לנעל ריצה, זה אומר שהיא תיתן לך משטח לא יציב להרים איתו.

רק שתדע, עברו כמה שנים מאז הסרטון הזה, ומאז קנדיטו עבר גם הוא לעשות סקוואט עם נעליים שטוחות
לי יש קריסה בכף הרגל, בגלל מבנה עצמות לא תקין בכף הרגל. יש דבר כזה נעליים מוגבהות עם תמיכה? דגם מסוים מומלץ או משהו?

• פותח/ת השרשור

הבעיה היא שיש לי מגבלה פיזית חח, בעיות בניידות הקרסול, וזה נורא כי גם LB סקוואט אני לא מצליח לעשות ולשבור מקבילים(מילא HB), אני עובד כל יום על לשפר את זה אז כנראה בחודשים הקרוביפ בעזרת השם זה יסתדר, אבל בכל מקרה עד אז הייתי מעדיף לעבור לנעל עם הגבהה, וגם בכלל כשאני כבר אסתדר עם LB אז להמשך שיהיה לי להיי באר או לפרונט

תודה רבה על המידע אני אנסה לחפש את מה שאמרת
בכל מקרה, יש לך במקרה הצעות לנעל? אני חוזר בי בהתחלה שאמרתי שאני רוצה את הכי טוב כי אז גם יש כאלה שיגיעו ל200 דולר וזה פחות רלוונטי חח, אבל פשןט כאלה שיעשו את העבודה כמו שאמרת אבל שכן יהיה להם גם משטח יציב

סורי על החפירה, אבל פה רשום שהסוליה היא סינטטית, אז בתוך מה זה נכלל? טוב? לא טוב?

https://www.amazon.com/adidas-Perfo...ifting+shoes&qid=1574578300&sr=8-5&th=1&psc=1

לי יש קריסה בכף הרגל, בגלל מבנה עצמות לא תקין בכף הרגל. יש דבר כזה נעליים מוגבהות עם תמיכה? דגם מסוים מומלץ או משהו?
גם לי יש פלטפוס ומבנה עצמות לא תקין, מאז שלמדתי להשתמש נכון בכף הרגל אין לי כמעט פלטפוס

הבעיה היא שיש לי מגבלה פיזית חח, בעיות בניידות הקרסול, וזה נורא כי גם LB סקוואט אני לא מצליח לעשות ולשבור מקבילים(מילא HB), אני עובד כל יום על לשפר את זה אז כנראה בחודשים הקרוביפ בעזרת השם זה יסתדר,
אם זה זמני אז זה גם לא נורא אם לא תשבוא מקביל, אבל אם אתה רוצה אתה בהחלט יכול לקנות.

אבל בכל מקרה עד אז הייתי מעדיף לעבור לנעל עם הגבהה, וגם בכלל כשאני כבר אסתדר עם LB אז להמשך שיהיה לי להיי באר או לפרונט
HB ופרונט אפשר לעשות בכיף ללא הגבהה

בכל מקרה, יש לך במקרה הצעות לנעל? אני חוזר בי בהתחלה שאמרתי שאני רוצה את הכי טוב כי אז גם יש כאלה שיגיעו ל200 דולר וזה פחות רלוונטי חח, אבל פשןט כאלה שיעשו את העבודה כמו שאמרת אבל שכן יהיה להם גם משטח יציב
אתה יכול ללכת על sabo powerlift, יש אותם באיביי ואתרים רוסיים במחירי בדיחה

נעל סבבה גם אם זה ספוג. יש יותר טובות מן הסתם, אבל יחסית זו עושה עבודה טובה

• פותח/ת השרשור
גם לי יש פלטפוס ומבנה עצמות לא תקין, מאז שלמדתי להשתמש נכון בכף הרגל אין לי כמעט פלטפוס

אם זה זמני אז זה גם לא נורא אם לא תשבוא מקביל, אבל אם אתה רוצה אתה בהחלט יכול לקנות.

סבבה, שוב, תודה רבה.
יש לך מושג איפה רואים כמה הגבהה יש לעקב? לא מצליח לראות לנעל שבקישור, ולא רוצה שזה יהיה יותר מדי

והיי באר ופרונט מצריכים הרבה יותר מוביליטי בקרסול בשביל לשבור מקביל אז עד שאשפר את המוביליטי זאת לצערי תיהיה בעיה בשבילי

סבבה, שוב, תודה רבה.
יש לך מושג איפה רואים כמה הגבהה יש לעקב? לא מצליח לראות לנעל שבקישור, ולא רוצה שזה יהיה יותר מדי
לפעמים תצטרך לחפש את הנעל באתר הרשמי, אבל ספציפית זאת 0.5 אינץ'

ממש לא הרוב משתמשים בנעלי הרמת משקולות לסקוואט. גם המאמן שלי ״מאמין״ בנעליים שטוחות כמעט לכולם. יותר חשוב לעבוד על הבעיה מאשר לשים פלסטר.

אבל מנגד, לא סוף העולם לקנות נעלי סקוואט.

מעניין מאוד מה שאתה אומר. קראתי את המאמרון שכתבת יום אחד על שימוש נכון בכף הרגל ואני מנסה ליישם אם כי זה קשה בטירוף.
אז לפני מה שאני מבין לך בעצם יש נעליים שטוחות בלי תמיכה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית