הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה לנעלי סקוואט

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
בעקרון אני עושה LB סקוואט, אבל עדיין יש לי בעיות מוביליטי בקרסול לכן אני שם פלטות של 1.25 על העקבים, עכשיו יש בלאק פריידי, אז חשבתי אולי לקנות נעלי סקוואט(עם הגבהה בעקב). למישהו יש המלצות?
(בעקרון אין הגבלה בתשלום כי אם כבר קונים אז אני רוצה את הכי טובות, אבל לא עכשיו הגזמה במחיר כי זה סהכ נעליים)

כמו שאלות- 1)בעתיד, כשאשפר את המוביליטי בקרסול(עובד על זה כל יום), האם ההגבהה בעקב תפעל לרעתי בLB סקוואט? תפיל אותי קדימה או משהו?

2)נעל עם הגבהה בעקב, תפריע לי לעשות דד ליפט?(אם כן זה לא בעיה אני פשוט אעשה יחף אני רק רוצה לדעת), ובכללי, תפריע לי לעשות תרגילים אחרים?(פרס נגיד?)

תודה! ^_^
המלצה מישהו?

מעניין מאוד מה שאתה אומר. קראתי את המאמרון שכתבת יום אחד על שימוש נכון בכף הרגל ואני מנסה ליישם אם כי זה קשה בטירוף.
אז לפני מה שאני מבין לך בעצם יש נעליים שטוחות בלי תמיכה?
אני משתמש גם באימונים וגם ביום יום בנעל מסוג barefoot (אני משתמש ב-vivobarefoot) שהן נעליים עם חלק קדמי רחב כדי שתוכל להשתמש באצבעות, וסוליה דקה מאוד וגמישה ללא שום תמיכה, הכי קרוב ליחף שיש

שמע לי יש גיד אכילס קצר מאובחן על ידי אורטופד, ממש קשה לפתור את הבעיה הזאת אני לא יכול לרדת לסקוואט נמוך אלא אם אני כן אני עומד רחב ממש אז קניתי את הריבוק לגסי והן ממש טובות לי גם ללואו בר אבל אני מאמין שעדיף שתבדוק לפני כי לא לכולם הן מתאימות, ותאמת גם בפרס ובבנצ' ממש כיף להשתמש איתן הן מדביקות אותך לרצפה ונותנות יציבות טובה, דדליפט אישית אני עושה יחף וזה הכי נוח לי .

אני משתמש גם באימונים וגם ביום יום בנעל מסוג barefoot (אני משתמש ב-vivobarefoot) שהן נעליים עם חלק קדמי רחב כדי שתוכל להשתמש באצבעות, וסוליה דקה מאוד וגמישה ללא שום תמיכה, הכי קרוב ליחף שיש
המון המון תודה קוצר

• פותח/ת השרשור
נעל סבבה גם אם זה ספוג. יש יותר טובות מן הסתם, אבל יחסית זו עושה עבודה טובה[/QUOTE]

היי מה קורה?, תגיד, יש הבדל בין הנעליים האלו?
adidas Performance Mens Powerlift 3.1 Weightlifting Training Trainers Shoes | eBay

https://www.amazon.com/adidas-Perfo...ifting+shoes&qid=1574578300&sr=8-5&th=1&psc=1

זה כביכול אמור להיות אותו דבר פשוט באתר אחד הוא נמכר בהרבה בפחות

Stealth II?

חיכיתי ל-Black Friday בשביל לקנות אותן, ואז נגמר המלאי, וגם נראה שיש באופק Stealth III, שבהן ה-TPU מוחלף באיזה משהו פחות טוב, שנועד להיות ירוק יותר. /:

אני מקווה שכשהם יחדשו את המלאי, תהיינה שתי האופציות, כמו שיש להם גם את Primus Lite, וגם את Primus Lite 2.

Stealth II?

חיכיתי ל-Black Friday בשביל לקנות אותן, ואז נגמר המלאי, וגם נראה שיש באופק Stealth III, שבהן ה-TPU מוחלף באיזה משהו פחות טוב, שנועד להיות ירוק יותר. /:

אני מקווה שכשהם יחדשו את המלאי, תהיינה שתי האופציות, כמו שיש להם גם את Primus Lite, וגם את Primus Lite 2.
לי יש את ה-primus lux, שזה דגם שאין יותר והוחלף ע"י ה-knit, שאלה או ה-primus lite יהיו הכי טובים בשבילך, ואני רואה שיש אותם באתר הישראלי

• פותח/ת השרשור
נעל סבבה גם אם זה ספוג. יש יותר טובות מן הסתם, אבל יחסית זו עושה עבודה טובה

adidas Performance Mens Powerlift 3.1 Weightlifting Training Trainers Shoes | eBay

https://www.amazon.com/adidas-Performance-Powerlift-3-1-Cross-Trainer-Utility/dp/B01N9HBRXA/ref=mp_s_a_1_5?dchild=1&keywords=lifting+shoes&qid=1574578300&sr=8-5&th=1&psc=1

זה כביכול אמור להיות אותו דבר פשוט באתר אחד הוא נמכר בהרבה בפחות[/QUOTE]

@kotzer לא ציטט

https://www.amazon.com/adidas-Performance-Powerlift-3-1-Cross-Trainer-Utility/dp/B01N9HBRXA/ref=mp_s_a_1_5?dchild=1&keywords=lifting+shoes&qid=1574578300&sr=8-5&th=1&psc=1

זה כביכול אמור להיות אותו דבר פשוט באתר אחד הוא נמכר בהרבה בפחות

@kotzer לא ציטט
נראה כמו אותה הנעל

• פותח/ת השרשור
הבדלים גדולים, זו נעל קרוספיט עם עקב, אז היא לא שטוחה לחלוטין, אלא יש לא עיקול בקצה, והסוליה רכה יותר
היי, בקש לנעל הקודמת של אדידס 3.1, לצערי הרבה אין את המידה שלי, הסתכלתי עוד טיפה וראיתי את זאתי
adidas Powerlift 4 Mens Trainers | Men's Trainers | SportsDirect.com
גם של אדידס, יש הבדלים משמעותיים בניהם?
ממש לא בא לי לחפור פשוט אין לי מושג בזה חחח
אם יש הבדליפ משמעותיים אז יש לך הצעה לנעל שבמחיר הזה בערך טובה ומידה 13us/ 48eu
תודה!!

היי, בקש לנעל הקודמת של אדידס 3.1, לצערי הרבה אין את המידה שלי, הסתכלתי עוד טיפה וראיתי את זאתי
תודה!!
הן אמורות להיות מאוד דומות. (זה גם הדגם החדש של אותה הנעל).

קרא סיקורים: יש ברשת כמה סיקורים מפורטים מאוד, שגם עורכים השוואות בין הדגם החדש לדגם הקודם. חדש זה לא תמיד יותר טוב (סליחה, ברני), אבל נראה שבמקרה הזה אין כזה הבדל. (יש בעיקר באיכות הבנייה, ונראה שלטובה).

חפש בסיקורים גם התייחסות למידה, כי נעלי הרמת משקולות לא תמיד מקבילות למידה ה-"רגילה" שלך.

תודה!!
זו פשוט הגרסא החדשה של אותה הנעל. החומרים מעט טובים יותר והסוליה מעט יותר יציבה, יש לה הרגשה טובה יותר, אבל תכלס זו פחות או יותר אותה הנעל, אז אם המחירים דומים הייתי הולך על החדשה, אבל אם יש הבדל גדול במחירים אז ה-3.1 תיתן לך כמעט את אותו הדבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית