הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך המשקל בסקוואט ?

• פותח/ת השרשור AMTRP
  • פורסם בתאריך

AMTRP

משתמש מתחיל
133
4
נק' מוניטין:
93
133
4
האלן
התחלתי השבוע לעשות סקוואט.(תרגיל כיפי בטירוף)
אני מרים משקל של 20 קילו כל צד.
זה לא כלום ? יש לי רגל גם לא קטנה בכלל אבל משום מה נראה לי זה כלום משקל.
אני אמור לעלות משקל כל אימון ?
נתונים
תקופת חיטוב
10 חזרות 4 סטים.

• פותח/ת השרשור
תוכנית ABC מטרה חיטוב.
ואני לא הולך לעשות SS.
סרטון אני יעלה בהזדמנות (פאדיחה לצלם בחדר כושר)

תוכנית ABC מטרה חיטוב.
ואני לא הולך לעשות SS.
סרטון אני יעלה בהזדמנות (פאדיחה לצלם בחדר כושר)
ABC לפח. קח תוכנית לחיטוב מהאתר, ומה הנתונים שלך שאתה מתחיל חיטוב עם סקוואט של 60 קילו?

ונתונים זה לא כמה חזרות וסטים אתה עושה, זה גובה, משקל ואחוז שומן אם ידוע לך (לא לפי המשקל בחדר כושר או מכשירים דומים).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
למה אתה קורא לי מסכן מישהוא מכיר אותך ?
Vadjio
מטר תשעים
משקל:הייתי 105 לפני חדשיים וחצי עכשיו אני 92

my problems with SS

מה הבעיה ב ss יא מסכן?

יותר פאדיחה ללכת למכון ולא לדעת מה אתה עושה

אני אגיד לך מה הבעיות שלי עם SS.

1. משקלי RM5 הם כבדים מדי. יכול לגרום לפציעה. קראתי על כמה פציעות בפורום זה.
2. "power clean". אני לא powerlifter.
3. אני oldschool ואני אוהב ארתור ג 'ונס.🤘

1. מי החליט שRM5 כבד מדי? חוץ מזה לא עובדים עם RM5 והוא משתנה במהירות למתאמן ברמה של התכנית הזאת. איפה קראת על מישהו בפורום שנפצע מהתכנית? גם אם כן יש המון דוגמאות הפוכות.
2. בדרך כלל פאוורליפטרים לא משלבים פאוור קלין. התכנית לא בנוייה בשביל פאוורליפטרים.

אתה יודע מה הבעיות שלי עם אנשים כמוך? אתם עילגים.

RE

אתה יודע מה הבעיות שלי עם אנשים כמוך? אתם עילגים.

סליחה. אני אעבוד על זה. לא רוצה בעיות איתך 😛

1. מי החליט שRM5 כבד מדי? חוץ מזה לא עובדים עם RM5 והוא משתנה במהירות למתאמן ברמה של התכנית הזאת. איפה קראת על מישהו בפורום שנפצע מהתכנית? גם אם כן יש המון דוגמאות הפוכות.
2. בדרך כלל פאוורליפטרים לא משלבים פאוור קלין. התכנית לא בנוייה בשביל פאוורליפטרים.

1.א. סט של 5-5-3-3-5 זה לא עם RM5 ?

1.ב. זה כבד מידיי כי זה כבר גרם לפציעות ... למשל:
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=144412&postcount=493

2. מה? מישהוא פה לא יודע מה זה POWERLIFTER!!

😃

---------- התגובה התווספה 09-04-2010 ב 00:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה 08-04-2010 ב 23:47 ----------

לא יאמן ...
אני משיב לשאלה והוא מוריד מוניטין ...
האמת היזהירו אותי מכם: "הם אנטיפטים" נאמר לי.
אבל ... על הלייטסייבר שלי 😛

10 חזרות של 4? 20 קילו בכל צד?
קודם כל 10 חזרות זה בזבוז תעלה מהר משקל ותעשה 5 חזרות עד שאתה מגיע לחזרה ה5 בפחד שעוד אחד אתה נתקע. ו20 קילו כל צד נשמע מכובד אם אתה עושה אם מוט אולימפי זה 60 קילו יכול מאוד להיות שזה מכובד אבל צריך נתונים.
ואגב בחיטוב לא מתאמנים אחרת פשוט אתה לא תעלה יותר במשקלים זה הכל תתאמן כמו במסה
רק אל תתבאס שאתה לא מתקדם יותר.

😃

---------- התגובה התווספה 09-04-2010 ב 00:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה 08-04-2010 ב 23:47 ----------

לא יאמן ...
אתה לא יודע מה זה POWERLIFTER. אתה מתכוון לWEIGHTLIFTER כי הם היחידים שמתאמנים בקלין על מנת להתחרות בו.

הRM5 שלך משתנה כל הזמן בתור מתאמן מתחיל, אז אין לך RM5 אמיתי ממשי, ולא זה לא כבד מדי, אם היית טורח לחקור ולקרוא היית מבין שנפח של 12 סטים של חזה עם 8-12 חזרות יזיק לך ויהיה לך הרבה יותר מסוכן מאשר 3 סטים של 5 חזרות.
מה גם ש"מסוכן" אתה מתייחס כי עושים שטויות ויוצאים מטכניקה נכונה ברגע שעובדים כבד, פה זה לא ככה. עובדים על טכניקה נכונה גם במשקלים גבוהים, אחרת לא עושים.

בקשר לSystematicChaos מאיפה לך מה היה המצב שלה לפני זה שהיא משכה? אתה יודע אם היא נכנסה 100% לסט?
תנסה לבדוק כמה אנשים בצורת עבודה שלך קיבלו דלקות כתפיים, פרקים.

מלבד זה שהתוכנית גורמת לך לעבוד עם טכניקה נכונה ומדויקת (או לפחות מקפידים על זה אלה שעושים את התוכנית כמו שצריך) היא גם מראה לך אורח חיים של שינה נכונה ותזונה נכונה בשביל להתאמן.
ולא כאלה שקמו היום ב12 בבוקר והחליטו שאין להם מספיק פאמפ בבייספ אז הלכו לדפוק 18 סטים שיעבדו על הראש הארוך והקצר של הבייספ בנפרד.

אבל אנחנו אנטיפטים, למה לא

• פותח/ת השרשור
10 חזרות של 4? 20 קילו בכל צד?
קודם כל 10 חזרות זה בזבוז תעלה מהר משקל ותעשה 5 חזרות עד שאתה מגיע לחזרה ה5 בפחד שעוד אחד אתה נתקע. ו20 קילו כל צד נשמע מכובד אם אתה עושה אם מוט אולימפי זה 60 קילו יכול מאוד להיות שזה מכובד אבל צריך נתונים.
ואגב בחיטוב לא מתאמנים אחרת פשוט אתה לא תעלה יותר במשקלים זה הכל תתאמן כמו במסה
רק אל תתבאס שאתה לא מתקדם יותר.
נתונים רשמתי למעלה אחי
מטר תשעים
92 קילו

😃

לא יאמן ...
סתם מעניין:
1. מי אמר לך?
2. איך הגעת לפורום?
3. הייתי קורא תקופה בפורום לפני שהייתי מתחיל להגיב, או לפחות מגיב שטויות. שחקני כדורגל נמצאים בטופ טבלת הפציעות או הסיכוי לפציעה, אז אתה ממליץ להם לא לשחק כדורגל כי זה מסוכן? מה עם המאות מיליוני דולר שהם מרוויחים בשנה? גם את זה אפשר לזרוק לפח? בכל ספורט נפצעים, בצורה כזו או אחרת. אם אתה לא יודע מתי להפסיק להעמיס או מתי לעשות דילוד או יותר חמור מכך, מתי אתה לא עובד עם טכניקה נכונה, אתה תיפצע עם הזמן אין ספק.
בכל מקרה כל מאמן משקולות נפצע בשלב כזה או אחר ב"קריירה" שלו תרצה או לא, אם לא נפצעת זה אומר שאתה התאמנת כמו כוסית כל התקופה הזו ולא עשית באמת אימונים רציניים וגם חצי רציניים אתה תפצע. אימוני משקולות הם אימונים חוזרניים שבסופו של דבר המפרקים והגידים לא מותאמים לעשות זאת כמה פעמים בשבוע, לפחות לא לתקופה מאוד ארוכה. נכון אנשים מתחזקים ומחזקים גם את כל מה שמסביב, אבל פציעות קורות אם זה משהו קל של כמה ימים או שבועות למשהו חמור של כמה חודשים עד שנים, אם אתה מפחד מפציעה אתה במקום הלא נכון, תפרוש לשחמט.

בכל מקרה כל מאמן משקולות נפצע בשלב כזה או אחר ב"קריירה" שלו תרצה או לא, אם לא נפצעת זה אומר שאתה התאמנת כמו כוסית כל התקופה הזו ולא עשית באמת אימונים רציניים וגם חצי רציניים אתה תפצע.

מי כמוך יודע? 😛

וmaul, זה שבעצימות גבוהה נפצעים בקלות זה מיתוס של מדריכי חדר כושר עילגים, או שלא כ"כ מיתוס כי עם הטכניקה שלהם בבנץ' פרס או בסקוואט סביר להניח שתפצע אם תעבוד בעצימות גבוהה. עם טכניקה טובה הסיכויים להפצע הם מינימליים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית