הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

2 שאלות(אירובי ומוביליטי)

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
לגבי אירובי- אני מודע שיש לו הרבה יתרונות בריאותיים וכו'. אבל ממתי זה מתחיל להשפיע? אחרי 10 דקות של ריצה? אם כן אז אחרי 20 דק יש לו עוד יותר השפעות/השפעות אחרות?
ויש מינימום מסויים שצריך לעשות בשבוע(כדי להגיע למינימום של היתרונות הבריאותיים)?

ולגבי מוביליטי,
כמה ימים בשבוע צריך להתאמן בשבוע על מוביליטי ומתיחות כדי לראות תוצאות? מה המינימום? והמקסימום הוא כל יום? או שכן צריך לנוח גם מזה יום-יומיים? (אני מדבר על כל הסוגים, גם מתיחות, גם עם כדור קשיח, גם מוביליטי עם גומייה וכו')

השאלה הראשונה לא לגמרי ברורה, תמצא אירובי שיעניין אותך ונניח ריצה אחלה אז תמצא טווח מרחק ומהירות שמעניין אותך כי אחרי הכל מה שחשוב זה שזה ימשך לאורך זמן

כדור קשיח? גומיה? מוביליטי באיזה הקשר בכל אופן הייתי ממליץ לעשות את זה הרבה 4-6 פעמים בשבוע בעניין הזה חכה לעוד תגובות

• פותח/ת השרשור
השאלה הראשונה לא לגמרי ברורה, תמצא אירובי שיעניין אותך ונניח ריצה אחלה אז תמצא טווח מרחק ומהירות שמעניין אותך כי אחרי הכל מה שחשוב זה שזה ימשך לאורך זמן

כדור קשיח? גומיה? מוביליטי באיזה הקשר בכל אופן הייתי ממליץ לעשות את זה הרבה 4-6 פעמים בשבוע בעניין הזה חכה לעוד תגובות

סבבה תודה על התשובה

התכוונתי נגיד אם אני אעשה פעם אחת בשבוע ריצה ל10 דק או ל20-30 דק / פעמיים בשבוע ריצה 10 דק וכו'
מה ישפיע יותר מבחינה בריאותית, כי ידוע שאירובי בריא ללב לגוף ללחץ דם וכולי וכולי

כדור קשיח אני מתכוון כמו foam roller שאני מגלגל אותו על חלקים בגוף
גומייה שאני נגיד שם אותה על הטופ של כף הרגל שלי ואז הולך עם הברך כמה שיותר קדימה(מוביליטי לקרסול)
ומתיחות כאלה אינטינסיביות יותר וכאלה פחות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית