הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לכאבים באימונים.

• פותח/ת השרשור Topper
  • פורסם בתאריך

Topper

משתמש פעיל
540
6
נק' מוניטין:
1,056
540
6
K gym אשדוד
אם אני מרגיש שהשרירים תפוסים מהרגיל אחרי אימון, האם כדאי לי לקחת הפסקה לכמה ימים. (כמובן שאם הכל האכילה היא בסדר, ואני עובד בתכנית מאמנים שמכילה את רוב התרגילים החשובים)
ההפסקה כדאית לי? למה בדרך כלל השרירים כואבים אבל לא נתפסים ממש. והיום אחרי האימון הם ניתפסו באופן לא רגיל.
האם יש סיכוי שזהו אימון יתר? וכמה זמן המנוחה צריכה להמשך? (בנץ' פרס הוא התרגיל הראשון..ואחרי זה בנץ' בשיפוע, אחרי הבנץ' בשיפוע, הייתי תפוס ברמה שלא יכלתי להמשיך ת'אימון)
אני לא רוצה להוריד יותר מידי ממה שהעלתי בחצי שנה, אבל מצד שני..אני לא רוצה להתאמן עם רמה כזאת של תפיסות שרירים, עד שאני יפצע.

נערך לאחרונה:
אם זה אימון יתר היית שם לב למשקלים, באימון יתר אתה אמור לרדת במשקלים בצורה הדרגתית עד שהיית נפצע, יש לפעמים ימים שיש לך יותר כוח אז אתה מרים קצת יותר, אולי זה מהימים האלה ואתה מרגיש את העומס.

תשתה הרבה מים
מגנזיום
שינה
אוכל
ותתאמן

דומס זה תירוץ של חלשים

תשתה הרבה מים
מגנזיום
שינה
אוכל
ותתאמן

דומס זה תירוץ של חלשים

אבל לדוגמא ב SS איך אפשר להתקדם במשקל שאתה תפוס? לא שאני נגד אימון במצב של דומס אבל אם תפוסים חזק אז אי אפשר לרוץ באותה מהירות סתם לדוגמא, אז מה עושים סקוואט קל?.

אבל לדוגמא ב SS איך אפשר להתקדם במשקל שאתה תפוס? לא שאני נגד אימון במצב של דומס אבל אם תפוסים חזק אז אי אפשר לרוץ באותה מהירות סתם לדוגמא, אז מה עושים סקוואט קל?.

שהייתי תפוס שברתי גם שיאים
זה סתם עצלנות נטו
תעשה חימום ספציפי טוב ותרים
אתה תראה שזה משתחרר לך עם האימון

עובדים קל רק באימון התאוששות (שאין לך כזה כי אתה מתחיל)
בשבוע דילואוד (דומס לא מצריך דילואוד)
או באובר טריינינג/ריצ'ינג (אתה לא הגעת לזה)

אין שום קשר בין דומס לאימון יתר, לפעמים השטויות שמייחסים לאימון יתר הורגות אותי, לא המקרה שלך ספציפית, אלא לדוגמא אדם בחד"כ:

ליצן #1: הגעתי לאימון יתר.

ליצן #2: איך אתה יודע?

ליצן #1: ירדתי במשקל.

זה סתם עצלנות נטו

כןכן. גם אני הייתי בגישה הזאת שלרוב עבדה לי.
אימון קודם הגעתי עם דומס ועשיתי חימום ספציפי וכללי וזה רק החמיר כשהמשכתי עד שבסוף יצאתי מסט של חימום(!!) צולע.🥷

זה סתם עצלנות נטו

בפשטות,במקרים קשים קשה לי ללכת, אם אני עושה סקוואט משקל גוף אני נשאר למטה במצב שאני תפוס.
עדיין תקף הקטע הזה?.

• פותח/ת השרשור
העניין שלא הייתה אצלי ירידה במשקלים, הרגשתי קצת עייף לפני האימון, אבל הרמתי משקלי שיא בתרגיל שהספקתי לעשות. אבל העייפות הכניעה אותי...לא היה לי כוח אפילו לעבוד על רגליים.

בקיצר..שווה לי לנוח יומיים-שלוש, ולחזור להתאמן בשיא הכוח?
או שלשכוח ת'אימון הזה..ולחזור מחר או מחרתיים להתאמן כמו שצריך?

העניין שלא הייתה אצלי ירידה במשקלים, הרגשתי קצת עייף לפני האימון, אבל הרמתי משקלי שיא בתרגיל שהספקתי לעשות. אבל העייפות הכניעה אותי...לא היה לי כוח אפילו לעבוד על רגליים.

אימונים בד"כ משחררים דומס
הייתי עושה מנוחה רק אם הכאבי מצטברים, כאבים בגלל אימון אחד שתיים זה לא למדד לאימון יתר\זמן למנוחה
תשבור את הראש בלעלות את המשקל ולא לחפור אם לנוח או לא

אם אתה רוצה לנוח תנוח מה אני אגיד לך

לפעמים אני לוקח 2-3 ימי מנוחה בין האימוני כוח שאני מרגיש שאני צריך את זה
אני זה לא אתה, עם הזמן אתה תרגיש מתי לנוח עוד יום יביא לך יותר תועלת מאשר להתאמן רק עם יום אחד מנוחה בין האימונים.
(למשל שבוע נפח 3-4 בגלן פנדלי אפשר לנוח יותר מיום אחד בין האימונים אם אתה צריך)

איך שאתה מרגיש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית