עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מזכיר לי שקאי גרין הפך לטבעוני בעקבות הסרט. תוך שבועיים היה לו ספר על תזונה טגעונית (כאילו שהוא למד משהו בשבועיים האלה), ושבועיים אחרי זה הוא יוצא במבצע לבשר לכל החיים 😆
ענק חחחמזכיר לי שקאי גרין הפך לטבעוני בעקבות הסרט. תוך שבועיים היה לו ספר על תזונה טגעונית (כאילו שהוא למד משהו בשבועיים האלה), ושבועיים אחרי זה הוא יוצא במבצע לבשר לכל החיים 😆
מזכיר לי שקאי גרין הפך לטבעוני בעקבות הסרט. תוך שבועיים היה לו ספר על תזונה טגעונית (כאילו שהוא למד משהו בשבועיים האלה), ושבועיים אחרי זה הוא יוצא במבצע לבשר לכל החיים 😆
נראה לכמה זמן, לא מאמין שישרוד הרבהמה שכן, הוא עדיין טבעוני (אם אפשר להאמין לו) חשבתי הוא גם חזר לבשר.
אם אני אהיה טבעוני, יתנו לי לפרסם בשר?כל הכבוד לו צעד חכם ,ממליץ לכולם לעבור לטבעונות !
אני ממליץ לכל מי שרוצה למקסם תוצאות לא לעבור לטבעונות.כל הכבוד לו צעד חכם ,ממליץ לכולם לעבור לטבעונות !
למה?אני ממליץ לכל מי שרוצה למקסם תוצאות לא לעבור לטבעונות.
למה?
על מה אתה מדבר?כי אין תחליף מן הצומח לחלבונים המלאים עם הערך הביולוגי הגבוה מן החי, ויטמינים ומינרלים שאין במקורות מהצומח
כל אחד והטעם שלו. אני לדוגמה כאדם דתי לא נמשך בכלל למזון לא כשר, גם אם הוא הדבר הכי טעים לך, בגלל שזה נגד האידיאולוגיה שלי, אני לא נמשך לזה בכלל.וגם כי עוף בשר חלב ביצים וגבינות על כל הגרסאות שלהם זה החיים ובלי זה התזונה פשוט משעממת ומוציאה את החשק לחיות.
אני אמנם לא מפתח גוף, אבל פאוורליפטר.אני אוכל קרוב ל200 גרם חלבון ביום ואפילו לא מקור אחד של חלבון שראוי שאספור אותו (כלומר חלבון מלא) הוא מהצומח. אין לי מושג איך אפשר להיות טבעוני בכללי אז טבעוני ומפתח גוף טבעי ביחד? בהצלחה למנסים.
על מה אתה מדבר?
יש מינרל זרחן בשפע מן החי, אבל אין ספק בכלל שעולם הצומח עשיר הרבה יותר ומגוון יותר במינרלים מהחי.
אמנם וויטמין B12 מגיע אלינו כיום בעיקר מהחי, אבל כל וויטמין אחר כמעט ולא קיים בחי ורק בצומח.
אין ספק שתזונה מבוססת רק על החי לא רק יוליד חוסר וויטמין C חריף שיתבטא בסקרבי, אלא מחסור בהמון וויטמינים שונים כולל שאר וויטמינים B.
אין כמעט אשלגן בחי.
תפריט שכוללת מזון מהחי לא יכולה להתעלם ממזון מהצומח, ולהכיר בזה כתנאי חשוב לקיום שלנו.
לעומת תפריט טבעונית לא צריכה שום דבר מהחי כדי להביא לגוף שלי את כל המאקרו והמיקרו נוטרינטים, מלבד B12, שגם את זה תוכל לקבל אם תאכל קצת אדמה פשוט.
עשית שיעורי בית לפני שכתבת את זה?
כל אחד והטעם שלו. אני לדוגמה כאדם דתי לא נמשך בכלל למזון לא כשר, גם אם הוא הדבר הכי טעים לך, בגלל שזה נגד האידיאולוגיה שלי, אני לא נמשך לזה בכלל.
למי שמזדהה עם כאב בעלי חיים, או מכל סיבה אחרת בחר להיות טבעוני, אני חושב שזה לא דבר שהוא יתגעגע אליו.
אחי הקטן צמחוני 14 שנים מאז גיל 4 כי הוא נגעל מלאכול בעלי חיים, לך תשכנע אותו שזה טעים.
אני אמנם לא מפתח גוף, אבל פאוורליפטר.
ניסית טבעונות שבוע (זה לא בשבילי), אבל זה לא פגע באימונים שלי בשום צורה, אם כבר הרגשתי שאולי זה עזר בדברים מסוימים.
היום אני לא אוכל בשר בקר, או מאכלי חלב. אני מתבסס בעיקר על דגים עוף, ביצים, וסויה, אני אוכל קטניות אבל לא סופר אותם.
אין שום בעיה לבנות תפריט טבעונית.
האם לחתוך את כל המזון מהחי בריא יותר, או יתן תוצאות ספורט טובים יותר? אני סבור שהתשובה תשתנה מאדם לאדם וביכולת שלו ליישם את התפריט בצורה הטובה ביותר.
אפשר לתסף את הוויטמין הזה, זה לא סוף העולם.צריך לאכול אדמה כדי לקבל B12, נשמע לי מזעזע, אם אתה רוצה לאכול אדמה אתה מוזמן, אני ממש לא מעוניין ובאותה מידה שאדמה מכילה B12 היא גם יכולה להכיל רעלנים כי אף אחד לא בדק אם פיסת האדמה שאתה מעוניין לאכול באמת ראויה למאכל אדם ומישהו לא עשה עליה את צרכיו או משהו כזה.
היה דיון מידי ארוך על הנושא כאן בפורום. אין לי כוח להתחיל את זה שוב, בסופו של דבר כולם הסכימו שאפר להגיע לכמות חומצות אמינו מהצומח בקלות רבה.חוץ מזה אתה מדבר רק על ויטמינים, מאיפה טבעוני אמור להביא חלבון מן הצומח עם ערך ביולוגי שמכיל את כל חומצות האמינו שיש במזון מן החי? עד כמה שידוע לי להתבסס על סייטן או טופו זה הרבה אבל הרבה פחות אפקטיבי מעוף או דגים.
אמרתי שכמו שמזון לא כשר לא טעים לי, כך מזון מהחי לא טעים לטבעוני.אני לא אוכל אוכל לא כשר (חוץ מבשר חלב, אבל שרצים או חיות לא כשרות לא כי אני פשוט נגעל מזה, עניין של הרגל) ועדיין מתבסס רק על מזון מהחי כך שאני לא מבין איך שמירת כשרות מונעת ממישהו להתבסס על חלבון מהחי.
איפה קראת? ולמה אתה מניח?שבוע זה לא מדגם מייצג לעניות דעתי, זה פרק זמן קצר מאוד שבו הגוף לא ממש יכול להסתגל לשינוי כזה קיצוני באורח החיים והתזונה, אני לא מתיימר להיות מומחה או לחקור את הנושא אבל מעדויות שיצא לי לקרוא לא מעט אנשים שעשו את המעבר הזה וכן ניסו לשמור על תזונה טבעונית בריאה סבלו ממחסור בברזל, ויטמין B12, ואני מניח שגם עניין החלבונים המלאים השפיע.
זה לא מסכן את הבריאות שלו.לגבי העניין המוסרי, זה כבר אינדיבידואלי. אני נגד שימוש והתעללות בבעלי חיים חוץ מעניין ניסויים למטרות רפואיות אבל יש לאדם צורך קיומי במזון מן החי ומי שמוכן לסכן את בריאותו ולהוריד קבוצה שלמה של מוצרי מזון חיוניים בגלל המצפון שלו זאת זכותו, רק שלא יספרו כמה זה יותר בריא כי זה לא.