הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קיריל סריצ'ב נהיה טבעוני

Metatron

משתמש פעיל
697
346
נק' מוניטין:
588
697
346
כנראה קפץ על הטרנד אחרי The Game Changers...

ממש מעניין לראות איך הביצועים שלו יושפעו מהמהלך הזה.

קבצים מצורפים

• Screenshot_20191212-110023_Instagram.jpg
    Screenshot_20191212-110023_Instagram.jpg
    KB 117.7 · צפיות: 134
  • פותח/ת השרשור
לא רק שלא דיברנו על תזונה קטוגנית, המילה הזו לא נאמרה בדיון בכלל (אלא אם פספסתי).
אני אמרתי שזה מקשה על חיטוב במשקלים סטנדרטים, משהו שבכלל לא התייחסת אליו.
ושוב, להגיד שבתזונה שנמנעים בה מהרבה אבות מזון יותר קל מתזונה שלא נמנעים בה מאבות מזון נוגד כל לוגיקה, ואני בכנות מאוד מופתע מאמרה כזאת.

נערך לאחרונה:
לא רק שלא דיברנו על תזונה קטוגנית, המילה הזו לא נאמרה בדיון בכלל (אלא אם פספסתי).
אני אמרתי שזה מקשה על חיטוב במשקלים סטנדרטים, משהו שבכלל לא התייחסת אליו.
ושוב, להגיד שבתזונה שנמנעים בה מהרבה אבות מזון יותר קל מתזונה שלא נמנעים בה מאבות מזון נוגד כל לוגיקה, ואני בכנות מאוד מופתע מאמרה כזאת.

לא אמרתי שקל יותר.
האם אתה בכוונה לוקח את דבריי ומוציא אותם מהקשרם? אני בהחלט חושד בכך.

אתה יכול להסביר כיצד זה מקשה?

כאשר מדובר על תזונה של אכילת כל שלפי מה שהבנתי מדבריך עיקר החלבון בה מבוסס על בשר, ביצים ומוצרי חלב אל מול תזונה שעיקר החלבון בה מבוסס על סויה וקטניות (עם סקופ-שניים של אבקת חלבון סויה בטעם שוקולד על מנת להשלים ערכי חלבון יומיים),
ובהנחה שכמות החלבון המלא היא שווה, הטבעוני מקבל b-12 וברזל בתור תוספי תזונה (אם הוא צריך) והאוכל-כל משלים עם מולטי ויטמין ליתר ביטחון,
האם הטבעוני יתקשה להעלות במשקלי העבודה? האם הוא יעלה פחות במסת השריר?

אשמח אם תענה בצורה רצינית ומנומקת. זה יעזור לנו להבין את הגישה בה אתה תומך בצורה עמוקה יותר.

ציטוט מדבריך:
"ושוב, להגיד שבתזונה שנמנעים בה מהרבה אבות מזון יותר קל מתזונה שלא נמנעים בה מאבות מזון נוגד כל לוגיקה, ואני בכנות מאוד מופתע מאמרה כזאת."

אני בהחלט מופתע מאמירה כזאת גם.
מאיזה אב מזון נמנעים בדיוק בתזונה טבעונית?
אני מקווה שאתה לא מדבר על חלבון כי בדיוק הסברתי כאן כיצד אפשרי בהחלט להגיע לכמות החלבון הדרושה ביום.
פחמימות יש בשפע בתזונה טבעונית ואם אתה מתייחס לשומן אז בהרבה מקורות צמחיים יש שומן כמו זרעים, אגוזים וכדומה.

אני חושב שהסביבה שלנו תופסת יותר מידי מחלבון.
חלבון הוא אב מזון נחוץ בדיוק כמו פחמימות ושומנים
חלבון לא עושה פלאים על הגוף בספו של דבר הכל מסתכם בגנטיקה וגישה.
אתה יכול לעלות במסה עם מינומום חלבון בדיוק כמו שאתה יכול לרדת במשקל עם מינימום חלבון ואני מדבר מנסיון , החלבון נמצא אחרון בסדר העדיפיות באופן שתיראה..
כל הרעש סביב חלבון זה שיווק וביזנס אני בדיוק לומד על זה !!
תפסיקו להיות עם הראש באדמה ותתחילו לחקור ולהתנסות ..

אתה יכול לעלות במסה עם מינומום חלבון בדיוק כמו שאתה יכול לרדת במשקל עם מינימום חלבון ואני מדבר מנסיון , החלבון נמצא אחרון בסדר העדיפיות באופן שתיראה..
זה פשוט לא נכון בכל קנה מידה אפשרי, לפי כל בסיס פיזיולוגי, כימי, מחקרי, או הגיוני

זה פשוט לא נכון בכל קנה מידה אפשרי, לפי כל בסיס פיזיולוגי, כימי, מחקרי, או הגיוני
חלבון הפך לגימיק הזמן יעשה את שלו כמו שפעם חשבו שחלב מן החי נחוץ בשביל לגדול חזקים ועוזר לסיפגת סידן ובכן התברר בדיוק להפך..
אם תשים במשך ההיסטוריה יש עוד הרבה דוגמאות כאלו ,הזמן עושה את שלו ואנשים שמעזים לערר על דברים שכביכול נתפסים כמובן מאליו .
גוף האדם זה לא תורה מדוייקת אז אין לך מה להתרברב עם המידע שלך כי יש מחקרים לשם ולשם .
הגיון???
אני חוזה שעוד 30 שנה שיהיה רוב טובעונים/צמחונים
המשך ערב נעים.

חלבון הפך לגימיק
גימיק של מי? חלבון זה אב מזון. לאלוהים יש חברה שהוא מנסה להרוויח ממנה על ידי שיווק מטעה?

פעם חשבו שחלב מן החי נחוץ בשביל לגדול חזקים ועוזר לסיפגת סידן ובכן התברר בדיוק להפך..
והיום יש לך מחקרים עדכניים שטוענים בידיוק שחלבון כן מעלה את דחיסות העצם, ולא מפרק עצם כמו שנטענן ע"י אנשים חסרי מושג.

יש מחקרים לשם ולשם .
לא אין. אתה לא יכול לטעון את הטיעון הזה סתם ככה בלי באמת לגבות את גיבוב השטויות הזה.

קבל קטע, גם טבעונים וגם צמחונים צורכים חלבון, והם צריכים לצרוך חלבון.

בוא אני אכיר לך מחלה קטנה ונחמדה שנקראת קוואשיאורקור:
Kwashiorkor - Wikipedia

המחלה הזאת מתפתחת כשהצריכה הקלורית שלך מספקת, אבל צריכת החלבון לא

שפעם חשבו שחלב מן החי נחוץ בשביל לגדול חזקים ועוזר לסיפגת סידן ובכן התברר בדיוק להפך..
פעם לא היה ניסויים מבוקרים.
אני לא בא לעודד הרגלי צריכה כאלה או אחרים, אבל יש דברים שנבדקו בקפדנות ובהחלט לחלבון יש משמעות גדולה בתזונה של אדם. לא בהכרח חייב להיות סטייק מדמם, אבל בלי חומצות אמינו אתה הולך למות. יש לא מעט דוגמאות של "פרוטריאנס" שניסו את הדרך בלי חלבון כלל.

גימיק של מי? חלבון זה אב מזון. לאלוהים יש חברה שהוא מנסה להרוויח ממנה על ידי שיווק מטעה?

והיום יש לך מחקרים עדכניים שטוענים בידיוק שחלבון כן מעלה את דחיסות העצם, ולא מפרק עצם כמו שנטענן ע"י אנשים חסרי מושג.

לא אין. אתה לא יכול לטעון את הטיעון הזה סתם ככה בלי באמת לגבות את גיבוב השטויות הזה.

קבל קטע, גם טבעונים וגם צמחונים צורכים חלבון, והם צריכים לצרוך חלבון.

בוא אני אכיר לך מחלה קטנה ונחמדה שנקראת קוואשיאורקור:
Kwashiorkor - Wikipedia

המחלה הזאת מתפתחת כשהצריכה הקלורית שלך מספקת, אבל צריכת החלבון לא
אתה קיצוני מידי אני מדבר על צריכת המזון המודרנית ,
ברגע שאתה אוכל בריא ומאוזן אתה בכלל לא צריך לשים דגש על חלבון.
בכל דבר שאתה אוכל קיים חלבון!!!
לצורך העיניין ב100 גרם שיבולת שועל קיים 18 גרם חלבון!
חוץ מזה הקישור ששלחת לי זה נובע יותר ממחסור בקלוריות אדם יכול לחיות חיים שלמים ובראים רק על אורז במידה והוא צורך מספיק קלוריות מהאורז!
אתה יושב חזק מידי עם האצבע על הספר

אתה קיצוני מידי אני מדבר על צריכת המזון המודרנית ,
בכל דבר שאתה אוכל קיים חלבון!!!
לצורך העיניין ב100 גרם שיבולת שועל קיים 18 גרם חלבון!
חוץ מזה הקישור ששלחת לי זה נובע יותר ממחסור בקלוריות אדם יכול לחיות חיים שלמים ובראים רק על אורז במידה והוא צורך מספיק קלוריות מהאורז!
אתה מודע לזה שזה חלבון לא מלא?
אם תבסס את כל החלבון שלך על אורז או ש"ש יהיה לך חסר גדול בחומצות אמינו חיוניות.
זה לא מצב בריא בכלל.

נ"ב: בש"ש אין 18 גרם חלבון ל-100 גרם אלא יותר לכיוון 11-12 ואתה יכול לראות שבן אדם ששוקל 100 קילו בחיים לא יוכל לצרוך מספיק חלבון מבלי להשמין בצורה מטורפת.

אתה מודע לזה שזה חלבון לא מלא?
אם תבסס את כל החלבון שלך על אורז או ש"ש יהיה לך חסר גדול בחומצות אמינו חיוניות.
זה לא מצב בריא בכלל.

נ"ב: בש"ש אין 18 גרם חלבון ל-100 גרם אלא יותר לכיוון 11-12 ואתה יכול לראות שבן אדם ששוקל 100 קילו בחיים לא יוכל לצרוך מספיק חלבון מבלי להשמין בצורה מטורפת.
ב800 גרם שיבולת שועל יש:
3000 קלוריות
55 שומן
145 חלבון
3000 קלוריות זה כמות קלוריות מומצעת לעלייה נקייה במסה למתאמן ששוקל בין 80 ל90
זה ערכים מצויינים!!! תאמין לי אני כזאת כמות שחלבון יש ימים אפילו פחות ויש מסה יפה על אחוז שומן נמוך
פחמימות לא עושות אותך שמן על מאזן קלורי חיובי גדול מידי עושה אותך שמן, המקסימום זה מראה טיפה יותר נוזלי

טבעונות לא נחותה בשום דרך מתזונה משולבת במזון מהחי. פשוט היא קשה יותר.
זה שהיא קשה יותר הופך אותה לנחותה יותר.
אתה יכול להגיע לאותה התוצאה בשני הדרכים אבל אחת קשה יותר מהשנייה - מה שהופך אותה לנחותה יותר.

ביקשת חיטוב אין בעיה
600 גרם שיבולת שועל :
2300 קלוריות
חלבון 110 גרם
פחמימה 400
שומן 44
הייתי מוסיף גם סלט עשיר שמורכב מהרבה צבעים
בום תוך 12 שבועות אתה על הגל

אין לי טיעונים מדעיים בנושא חוץ מהטענה על צפיפות חומצות אמינו על כל גרם של מוצר, זה פשוט יותר גבוה במוצרים מן החי. באופן אישי, אם אני אוכל
יותר מ-150 גרם עדשים ביום, או אפילו 48 שעות, דברים לא טובים מתחילים לקרות לבטן שלי, שלא לדבר על תחושת הכבדות שמגיעה עם כל הפחמימות (ככה הגוף שלי מגיב). וברגע שאחוז גבוה מהקלוריות שאני צורך מגיע מפחמימות אז מתחילים להופיע לי פצעים.

גם נתקלתי באיזה יוטובר שהיה טבעוני במשך שנים וגם הטיף לזה, אחר כך התחילו להיות לו בעיות עד שהוא חזר לאכול ביצים ואז גם בשר והיום הוא אומר שהוא חי בסרט כל הזמן שהוא היה טבעוני.

האם זה טיעון מדעי? לא. לאחרונה שבדקתי תזונה זה לא נושא שאנחנו בדיוק הבנו עד הסוף חוץ מדברים מאוד כלליים כמו צריכת חלבון, ויטמינים ומינרלים, חומצות שומן, סיבים... יכול מאוד להיות שתזונה מיטבית בכל מה שקשור להרכב המזון ויחסים בין אבות המזון זה משהו שתלוי בגנטיקה, אולי אנשים מסוימים יכולים לחיות ולתפקד בצורה מיטבית על תזונה טבעונית, יכול להיות שלאחרים זה יגרום בעיות עם הבריאות.

אין לי טיעונים מדעיים בנושא חוץ מהטענה על צפיפות חומצות אמינו על כל גרם של מוצר, זה פשוט יותר גבוה במוצרים מן החי. באופן אישי, אם אני אוכל
יותר מ-150 גרם עדשים ביום, או אפילו 48 שעות, דברים לא טובים מתחילים לקרות לבטן שלי, שלא לדבר על תחושת הכבדות שמגיעה עם כל הפחמימות (ככה הגוף שלי מגיב). וברגע שאחוז גבוה מהקלוריות שאני צורך מגיע מפחמימות אז מתחילים להופיע לי פצעים.

גם נתקלתי באיזה יוטובר שהיה טבעוני במשך שנים וגם הטיף לזה, אחר כך התחילו להיות לו בעיות עד שהוא חזר לאכול ביצים ואז גם בשר והיום הוא אומר שהוא חי בסרט כל הזמן שהוא היה טבעוני.

האם זה טיעון מדעי? לא. לאחרונה שבדקתי תזונה זה לא נושא שאנחנו בדיוק הבנו עד הסוף חוץ מדברים מאוד כלליים כמו צריכת חלבון, ויטמינים ומינרלים, חומצות שומן, סיבים... יכול מאוד להיות שתזונה מיטבית בכל מה שקשור להרכב המזון ויחסים בין אבות המזון זה משהו שתלוי בגנטיקה, אולי אנשים מסוימים יכולים לחיות ולתפקד בצורה מיטבית על תזונה טבעונית, יכול להיות שלאחרים זה יגרום בעיות עם הבריאות.
מסכים איתך ד"א אגב אני מכיר את אותו יוטיובר עצוב שהוא מציג את עצמו כטבעוני בזמן ש וא לא..
גם אחלה תפנית אוביקטיבית!

ביקשת חיטוב אין בעיה
600 גרם שיבולת שועל :
2300 קלוריות
חלבון 110 גרם
פחמימה 400
שומן 44
הייתי מוסיף גם סלט עשיר שמורכב מהרבה צבעים
בום תוך 12 שבועות אתה על הגל
אם נצא מנקודת הנחה שזה חיטוב לאדם ששוקל בערך 85 קילו (זה הדוגמא שלך ממקודם) אז יוצא שהוא צריך בין 136 - 187 גרם חלבון ליום, כאשר בחיטוב ממולץ קצת יותר, ואתה נותן לו 110 גרם חלבון שמתוכם אין בכלל חלבון מלא ולאדם יהיה חסר חומצות אמיניות חיוניות.
חוץ מזה שזה כמובן לא ריאלי לאכול רק 600 גרם שיבולת שועל בלי גיוון בכלל וזה קצת יותר מידי סיבים תזונתיים.

3000 קלוריות זה כמות קלוריות מומצעת לעלייה נקייה במסה למתאמן ששוקל בין 80 ל90
זה ערכים מצויינים!!! תאמין לי אני כזאת כמות שחלבון יש ימים אפילו פחות ויש מסה יפה על אחוז שומן נמוך
זה לא נשמע הגיוני בכלל.

אתה יכול להגיע לאותה התוצאה בשני הדרכים אבל אחת קשה יותר מהשנייה - מה שהופך אותה לנחותה יותר.
למען האמת היא לא ממש קשה יותר.
זה כולה לוותר על מאכלים מסוימים, לא כזה ביג דיל למתאמן שמחשב את הערכים שהוא צריך להגיע אליהם.
דיאטות שבהן צריכים לוותר על אב מזון הן דיאטות דלות-פחמימה\דלות-שומן. בטבעונות לא צריך לוותר על אף אב-מזון.
אתה מוותר על חלב, בשר וביצים.
משתמש במקום בסויה, אבקות חלבון וקטניות.
לא צריכים לאכול כמו חזירים בשביל להגיע לכמות החלבון הנדרשת בתזונה טבעונית.

ומה זה אומר מאוזן?
וכמה חלבון צריך בשביל לשרוד? כמה בשביל בריאות מינימלית? מקסימאלית? ולביצועים טובים כמה שיותר?
מדובר פה על 4 כמויות שונות

המחלה הזאת היא ספציפית כאשר יש מספיק קלוריות בשביל לשרוד, אבל חסר חלבון, ככה שהגוף לא יכול לייצר אלבומין ועוד כל מני חלבונים חשובים, וזה מוביל לבעיות חמורות עד מוות.

אתה יושב חזק מידי עם האצבע על הספר
ואם לא לפי הספר, על מה אנחנו אמורים להתבסס על כמה חלבון אנחנו צריכים לכל המטרות שתיארתי למעלה?

בספורט יש צורך בהרבה יותר חלבון מאדם ממוצע.
אני מסכים איתך שלא חייבים להגיע לפי 3 גרם חלבון למשקל גוף חלבון. אבל צריך להיות מעל 1.6 כדי באמת להגיע לתוצאות.
חלבון הפך לגימיק הזמן יעשה את שלו כמו שפעם חשבו שחלב מן החי נחוץ בשביל לגדול חזקים ועוזר לסיפגת סידן ובכן התברר בדיוק להפך..
אם תשים במשך ההיסטוריה יש עוד הרבה דוגמאות כאלו ,הזמן עושה את שלו ואנשים שמעזים לערר על דברים שכביכול נתפסים כמובן מאליו .
גוף האדם זה לא תורה מדוייקת אז אין לך מה להתרברב עם המידע שלך כי יש מחקרים לשם ולשם .
הגיון???
המשך ערב נעים.
אתה מודע לכך שחלבון הוא האבן יסוד של הגוף, כמעט כל חומר בגוף שלך (שרירים, עצמות, עור, שיער, שיניים, ציפורניים, לב והכל...) עשוי מחלבון?
זה לא מחוסר קלוריות, תקרא את זה שוב.
אתה מוכן לשתף את הנתונים שלך לצורך השוואה?
בן כמה אתה? כמה אתה שוקל? גובה? אחוז שומן?
ואולי גם כמה אתה מרים?
ואולי תמונה?
אם כך, מה רע בדרך נחותה?

אני מסכים איתך, זה בעיקר הסיבה שלא זרמתי עם טבעונות, זה לא התאים לי.
אבל אני מאמין שיש אנשים שמתחברים לזה, וזה עוזר להם.
והם יכולים להיות מוצלחים בתחום הספורט לא פחות מאוכל כל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית