עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא רק שלא דיברנו על תזונה קטוגנית, המילה הזו לא נאמרה בדיון בכלל (אלא אם פספסתי).
אני אמרתי שזה מקשה על חיטוב במשקלים סטנדרטים, משהו שבכלל לא התייחסת אליו.
ושוב, להגיד שבתזונה שנמנעים בה מהרבה אבות מזון יותר קל מתזונה שלא נמנעים בה מאבות מזון נוגד כל לוגיקה, ואני בכנות מאוד מופתע מאמרה כזאת.
זה פשוט לא נכון בכל קנה מידה אפשרי, לפי כל בסיס פיזיולוגי, כימי, מחקרי, או הגיוניאני חושב שהסביבה שלנו תופסת יותר מידי מחלבון.
חלבון הוא אב מזון נחוץ בדיוק כמו פחמימות ושומנים
חלבון לא עושה פלאים על הגוף בספו של דבר הכל מסתכם בגנטיקה וגישה.
אתה יכול לעלות במסה עם מינומום חלבון בדיוק כמו שאתה יכול לרדת במשקל עם מינימום חלבון ואני מדבר מנסיון , החלבון נמצא אחרון בסדר העדיפיות באופן שתיראה..
כל הרעש סביב חלבון זה שיווק וביזנס אני בדיוק לומד על זה !!
תפסיקו להיות עם הראש באדמה ותתחילו לחקור ולהתנסות ..
חלבון הפך לגימיק הזמן יעשה את שלו כמו שפעם חשבו שחלב מן החי נחוץ בשביל לגדול חזקים ועוזר לסיפגת סידן ובכן התברר בדיוק להפך..זה פשוט לא נכון בכל קנה מידה אפשרי, לפי כל בסיס פיזיולוגי, כימי, מחקרי, או הגיוני
גימיק של מי? חלבון זה אב מזון. לאלוהים יש חברה שהוא מנסה להרוויח ממנה על ידי שיווק מטעה?חלבון הפך לגימיק
והיום יש לך מחקרים עדכניים שטוענים בידיוק שחלבון כן מעלה את דחיסות העצם, ולא מפרק עצם כמו שנטענן ע"י אנשים חסרי מושג.פעם חשבו שחלב מן החי נחוץ בשביל לגדול חזקים ועוזר לסיפגת סידן ובכן התברר בדיוק להפך..
לא אין. אתה לא יכול לטעון את הטיעון הזה סתם ככה בלי באמת לגבות את גיבוב השטויות הזה.יש מחקרים לשם ולשם .
קבל קטע, גם טבעונים וגם צמחונים צורכים חלבון, והם צריכים לצרוך חלבון.אני חוזה שעוד 30 שנה שיהיה רוב טובעונים/צמחונים
פעם לא היה ניסויים מבוקרים.שפעם חשבו שחלב מן החי נחוץ בשביל לגדול חזקים ועוזר לסיפגת סידן ובכן התברר בדיוק להפך..
אתה קיצוני מידי אני מדבר על צריכת המזון המודרנית ,גימיק של מי? חלבון זה אב מזון. לאלוהים יש חברה שהוא מנסה להרוויח ממנה על ידי שיווק מטעה?
והיום יש לך מחקרים עדכניים שטוענים בידיוק שחלבון כן מעלה את דחיסות העצם, ולא מפרק עצם כמו שנטענן ע"י אנשים חסרי מושג.
לא אין. אתה לא יכול לטעון את הטיעון הזה סתם ככה בלי באמת לגבות את גיבוב השטויות הזה.
קבל קטע, גם טבעונים וגם צמחונים צורכים חלבון, והם צריכים לצרוך חלבון.
בוא אני אכיר לך מחלה קטנה ונחמדה שנקראת קוואשיאורקור:
Kwashiorkor - Wikipedia
המחלה הזאת מתפתחת כשהצריכה הקלורית שלך מספקת, אבל צריכת החלבון לא
אתה מודע לזה שזה חלבון לא מלא?אתה קיצוני מידי אני מדבר על צריכת המזון המודרנית ,
ברגע שאתה אוכל בריא ומאוזן אתה בכלל לא צריך לשים דגש על חלבון.
בכל דבר שאתה אוכל קיים חלבון!!!
לצורך העיניין ב100 גרם שיבולת שועל קיים 18 גרם חלבון!
חוץ מזה הקישור ששלחת לי זה נובע יותר ממחסור בקלוריות אדם יכול לחיות חיים שלמים ובראים רק על אורז במידה והוא צורך מספיק קלוריות מהאורז!
ב800 גרם שיבולת שועל יש:אתה מודע לזה שזה חלבון לא מלא?
אם תבסס את כל החלבון שלך על אורז או ש"ש יהיה לך חסר גדול בחומצות אמינו חיוניות.
זה לא מצב בריא בכלל.
נ"ב: בש"ש אין 18 גרם חלבון ל-100 גרם אלא יותר לכיוון 11-12 ואתה יכול לראות שבן אדם ששוקל 100 קילו בחיים לא יוכל לצרוך מספיק חלבון מבלי להשמין בצורה מטורפת.
זה שהיא קשה יותר הופך אותה לנחותה יותר.טבעונות לא נחותה בשום דרך מתזונה משולבת במזון מהחי. פשוט היא קשה יותר.
מסכים איתך ד"א אגב אני מכיר את אותו יוטיובר עצוב שהוא מציג את עצמו כטבעוני בזמן ש וא לא..אין לי טיעונים מדעיים בנושא חוץ מהטענה על צפיפות חומצות אמינו על כל גרם של מוצר, זה פשוט יותר גבוה במוצרים מן החי. באופן אישי, אם אני אוכל
יותר מ-150 גרם עדשים ביום, או אפילו 48 שעות, דברים לא טובים מתחילים לקרות לבטן שלי, שלא לדבר על תחושת הכבדות שמגיעה עם כל הפחמימות (ככה הגוף שלי מגיב). וברגע שאחוז גבוה מהקלוריות שאני צורך מגיע מפחמימות אז מתחילים להופיע לי פצעים.
גם נתקלתי באיזה יוטובר שהיה טבעוני במשך שנים וגם הטיף לזה, אחר כך התחילו להיות לו בעיות עד שהוא חזר לאכול ביצים ואז גם בשר והיום הוא אומר שהוא חי בסרט כל הזמן שהוא היה טבעוני.
האם זה טיעון מדעי? לא. לאחרונה שבדקתי תזונה זה לא נושא שאנחנו בדיוק הבנו עד הסוף חוץ מדברים מאוד כלליים כמו צריכת חלבון, ויטמינים ומינרלים, חומצות שומן, סיבים... יכול מאוד להיות שתזונה מיטבית בכל מה שקשור להרכב המזון ויחסים בין אבות המזון זה משהו שתלוי בגנטיקה, אולי אנשים מסוימים יכולים לחיות ולתפקד בצורה מיטבית על תזונה טבעונית, יכול להיות שלאחרים זה יגרום בעיות עם הבריאות.
אם נצא מנקודת הנחה שזה חיטוב לאדם ששוקל בערך 85 קילו (זה הדוגמא שלך ממקודם) אז יוצא שהוא צריך בין 136 - 187 גרם חלבון ליום, כאשר בחיטוב ממולץ קצת יותר, ואתה נותן לו 110 גרם חלבון שמתוכם אין בכלל חלבון מלא ולאדם יהיה חסר חומצות אמיניות חיוניות.ביקשת חיטוב אין בעיה
600 גרם שיבולת שועל :
2300 קלוריות
חלבון 110 גרם
פחמימה 400
שומן 44
הייתי מוסיף גם סלט עשיר שמורכב מהרבה צבעים
בום תוך 12 שבועות אתה על הגל
זה לא נשמע הגיוני בכלל.3000 קלוריות זה כמות קלוריות מומצעת לעלייה נקייה במסה למתאמן ששוקל בין 80 ל90
זה ערכים מצויינים!!! תאמין לי אני כזאת כמות שחלבון יש ימים אפילו פחות ויש מסה יפה על אחוז שומן נמוך
למען האמת היא לא ממש קשה יותר.זה שהיא קשה יותר הופך אותה לנחותה יותר.
אתה יכול להגיע לאותה התוצאה בשני הדרכים אבל אחת קשה יותר מהשנייה - מה שהופך אותה לנחותה יותר.
ומה זה אומר מאוזן?ברגע שאתה אוכל בריא ומאוזן אתה בכלל לא צריך לשים דגש על חלבון.
המחלה הזאת היא ספציפית כאשר יש מספיק קלוריות בשביל לשרוד, אבל חסר חלבון, ככה שהגוף לא יכול לייצר אלבומין ועוד כל מני חלבונים חשובים, וזה מוביל לבעיות חמורות עד מוות.חוץ מזה הקישור ששלחת לי זה נובע יותר ממחסור בקלוריות אדם יכול לחיות חיים שלמים ובראים רק על אורז במידה והוא צורך מספיק קלוריות מהאורז!
ואם לא לפי הספר, על מה אנחנו אמורים להתבסס על כמה חלבון אנחנו צריכים לכל המטרות שתיארתי למעלה?אתה יושב חזק מידי עם האצבע על הספר
בספורט יש צורך בהרבה יותר חלבון מאדם ממוצע.אני חושב שהסביבה שלנו תופסת יותר מידי מחלבון.
חלבון הוא אב מזון נחוץ בדיוק כמו פחמימות ושומנים
חלבון לא עושה פלאים על הגוף בספו של דבר הכל מסתכם בגנטיקה וגישה.
אתה יכול לעלות במסה עם מינומום חלבון בדיוק כמו שאתה יכול לרדת במשקל עם מינימום חלבון ואני מדבר מנסיון , החלבון נמצא אחרון בסדר העדיפיות באופן שתיראה..
כל הרעש סביב חלבון זה שיווק וביזנס אני בדיוק לומד על זה !!
תפסיקו להיות עם הראש באדמה ותתחילו לחקור ולהתנסות ..
אתה מודע לכך שחלבון הוא האבן יסוד של הגוף, כמעט כל חומר בגוף שלך (שרירים, עצמות, עור, שיער, שיניים, ציפורניים, לב והכל...) עשוי מחלבון?חלבון הפך לגימיק הזמן יעשה את שלו כמו שפעם חשבו שחלב מן החי נחוץ בשביל לגדול חזקים ועוזר לסיפגת סידן ובכן התברר בדיוק להפך..
אם תשים במשך ההיסטוריה יש עוד הרבה דוגמאות כאלו ,הזמן עושה את שלו ואנשים שמעזים לערר על דברים שכביכול נתפסים כמובן מאליו .
גוף האדם זה לא תורה מדוייקת אז אין לך מה להתרברב עם המידע שלך כי יש מחקרים לשם ולשם .
הגיון???
אני חוזה שעוד 30 שנה שיהיה רוב טובעונים/צמחונים
המשך ערב נעים.
זה לא מחוסר קלוריות, תקרא את זה שוב.חוץ מזה הקישור ששלחת לי זה נובע יותר ממחסור בקלוריות אדם יכול לחיות חיים שלמים ובראים רק על אורז במידה והוא צורך מספיק קלוריות מהאורז!
אתה מוכן לשתף את הנתונים שלך לצורך השוואה?זה ערכים מצויינים!!! תאמין לי אני כזאת כמות שחלבון יש ימים אפילו פחות ויש מסה יפה על אחוז שומן נמוך
אם כך, מה רע בדרך נחותה?זה שהיא קשה יותר הופך אותה לנחותה יותר.
אתה יכול להגיע לאותה התוצאה בשני הדרכים אבל אחת קשה יותר מהשנייה - מה שהופך אותה לנחותה יותר.
אני מסכים איתך, זה בעיקר הסיבה שלא זרמתי עם טבעונות, זה לא התאים לי.אין לי טיעונים מדעיים בנושא חוץ מהטענה על צפיפות חומצות אמינו על כל גרם של מוצר, זה פשוט יותר גבוה במוצרים מן החי. באופן אישי, אם אני אוכל
יותר מ-150 גרם עדשים ביום, או אפילו 48 שעות, דברים לא טובים מתחילים לקרות לבטן שלי, שלא לדבר על תחושת הכבדות שמגיעה עם כל הפחמימות (ככה הגוף שלי מגיב). וברגע שאחוז גבוה מהקלוריות שאני צורך מגיע מפחמימות אז מתחילים להופיע לי פצעים.
גם נתקלתי באיזה יוטובר שהיה טבעוני במשך שנים וגם הטיף לזה, אחר כך התחילו להיות לו בעיות עד שהוא חזר לאכול ביצים ואז גם בשר והיום הוא אומר שהוא חי בסרט כל הזמן שהוא היה טבעוני.
האם זה טיעון מדעי? לא. לאחרונה שבדקתי תזונה זה לא נושא שאנחנו בדיוק הבנו עד הסוף חוץ מדברים מאוד כלליים כמו צריכת חלבון, ויטמינים ומינרלים, חומצות שומן, סיבים... יכול מאוד להיות שתזונה מיטבית בכל מה שקשור להרכב המזון ויחסים בין אבות המזון זה משהו שתלוי בגנטיקה, אולי אנשים מסוימים יכולים לחיות ולתפקד בצורה מיטבית על תזונה טבעונית, יכול להיות שלאחרים זה יגרום בעיות עם הבריאות.