הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ג'ינסים מומלצים

idan1994

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אהלן כולם,
התחלתי להתאמן לפני איזה שנה באופן קבוע, ואני רואה תוצאות וגדלתי והכל אחלה.
יש לי בעיה קצת מוזרה, בגלל שגדלתי במסה הג'ינסים קצת צמודים יותר וכל פעם שאני יושב או מתכופף בדר"כ מציץ לי החריץ 🤦‍♂️ זה אולי נשמע דבילי אבל זה כבר ניהיה לא נעים. ניסיתי ללכת קבוע עם חגורה אבל זה עדיין קורה לא מעט. יש פה מישהו שזה קרה לו גם? טיפים או המלצות למכנסיים שזה לא קורה איתם?

שיהיה סופש נעים

הרגת אותי מצחוק...🤣
אתה נהג משאית במקרה? חחחחחח
סתם צוחק אחי, חשבת אולי ללכת בלי גינסים?
לאנשים מהסוג שלנו קשה למצוא גינסים מתאימים, אני הולך חצי מהזמן עם טרנינג או מכנסי ספורט ארוכים ביום-יום וזה הרבה יותר נוח מאשר גינס עם חגורה.
אה ותזכור שכל עוד אתה עם גינס לא להתכופף:sarcastic:😛

לאנשים מהסוג שלנו קשה למצוא גינסים מתאימים, אני הולך חצי מהזמן עם טרנינג או מכנסי ספורט ארוכים ביום-יום וזה הרבה יותר נוח מאשר גינס עם חגורה.
בול אחי
וחכה זה עוד לא הכי גרוע, עוד לא קנית חליפות כנראה 🤦‍♂️

מכיר את זה.. מעצבן רצח הארבע ראשי כמו איזה חוסם עורקים. מאז שגדלתי ברגליים אני בלי ג׳ינסים סקיני, יותר כיוון סלים. יש אחלה באמריקן איגל

• פותח/ת השרשור
הרגת אותי מצחוק...🤣
אתה נהג משאית במקרה? חחחחחח
סתם צוחק אחי, חשבת אולי ללכת בלי גינסים?
אה ותזכור שכל עוד אתה עם גינס לא להתכופף:sarcastic:😛

חחחח כן אה.
אבל הכי יפה גינסים לדעתי, בעיקר ביציאות וכאלה. פשוט נמאס שיוצא לי תחת של אינסטלטור כל הזמן 😆
מכיר את זה.. מעצבן רצח הארבע ראשי כמו איזה חוסם עורקים. מאז שגדלתי ברגליים אני בלי ג׳ינסים סקיני, יותר כיוון סלים. יש אחלה באמריקן איגל

ויושב עליך טוב הגיזרה הזאת? לא נופל לך או משהו?

חחחח כן אה.
אבל הכי יפה גינסים לדעתי, בעיקר ביציאות וכאלה. פשוט נמאס שיוצא לי תחת של אינסטלטור כל הזמן 😆

ויושב עליך טוב הגיזרה הזאת? לא נופל לך או משהו?
לאלא יושב טוב על הגוף, רק טיפה יותר משוחרר באזור שמעל הברך

יש לlevi גינסים athlete cut דגם 541
מאוד מרוצה מהם.
במקום לטייל עם מידה 42 וחגורה, הולך לי עם מידה 34 בכיף.

אני קונה תמיד של חברת coveri. לדעתי זו חברה איטלקית זולה, לא באמת התעמקתי בנושא, אבל הם נוחים מאוד וגמישים

אני מוצא את אמריקן איגל ו H&M הכי נוחים. אני מידה 32, היקף קאוודס 60 ס"מ, תאומים 39 ס"מ. תחפש Flex או Slim Fit במקום סקיני ג'ינס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית