הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שינה(בעיות)

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
לאחרונה, 99 אחוז מהימים, אני פשוט לא מצליח לקבל 8 שעות שינה רציפה.(ויש זמן לשינה זה לא שזה לחוץ בזמן), כמעט תמיד אני מתעורר שעה לפני הזמן שאני אמור לקום, ולפעמים גם שעתיים שלוש לפני. אני אומנם קם לדקה בדיוק(לפעמים טיפה יותר) ואז מצליח לחזור לישון, אבל אני עדיין חושב שזה לא אמור להיות ככה. לפעמים גם כשאני קם שעה לפני ואז חוזר לישון, אז אני קם 20 דק אחרי, חוזר לישון, קם רבע שעה אחרי, חוזר לישון, וכו'

לפי חיפושים שלי זה יכול להיקרא insomnia (או משהו כזה)
אשמח מאוד לעזרה !

ולמי ששואל החדר הוא חשוך כמה שאפשר, יש שקט(אני ישן עם אטמי אוזניים), והולך לישון בערך ב11-11 וחצי

לישון פחות מ8 שעות זה לא סוף העולם וזה אינדיבידואלי ההרגשה והתאוששות, רוב עולם המבוגרים לא מקבלים 8 שעות שינה, בטח שלא כל לילה.

להתעורר מתוך שינה זה בעיה גדולה שאתה לא מצליח לחזור לישון, אם אתה מצליח תוך דקה לא הייתי דואג כל כך, זה קרה גם לי למשך שנים.

יש כמה גורמים שיכולים להיות קשורים; קפאין, אימון יתר, לחץ ושתייה או אכילה מרובה לפני השינה(שתייה לקום להתפנות ואכילה סתם הגוף עובד אקסטרה שעות בלילה) ואולי עוד דברים שאני לאלמודע אליהם. נסה לשנות דברים ולראות אם משהו משתנה ולפי זה תקבע. אם לא עובד כלום למשך תקופה וזה מלחיץ אותך אז לך לרופא.

• פותח/ת השרשור
לישון פחות מ8 שעות זה לא סוף העולם וזה אינדיבידואלי ההרגשה והתאוששות, רוב עולם המבוגרים לא מקבלים 8 שעות שינה, בטח שלא כל לילה.

להתעורר מתוך שינה זה בעיה גדולה שאתה לא מצליח לחזור לישון, אם אתה מצליח תוך דקה לא הייתי דואג כל כך, זה קרה גם לי למשך שנים.

יש כמה גורמים שיכולים להיות קשורים; קפאין, אימון יתר, לחץ ושתייה או אכילה מרובה לפני השינה(שתייה לקום להתפנות ואכילה סתם הגוף עובד אקסטרה שעות בלילה) ואולי עוד דברים שאני לאלמודע אליהם. נסה לשנות דברים ולראות אם משהו משתנה ולפי זה תקבע. אם לא עובד כלום למשך תקופה וזה מלחיץ אותך אז לך לרופא.
כבר כלום לא עובד למשך תקופה
ובכל זאץ שזה לא סוף העולם אני אשמח לקבל 8 שעות שינה רצופות..
קפאין לא צורך, אימון יתר זה לא(ss),לחץ אין, אכילה ושתייה אני מקפיד לסיים 3 שעות לפני השינה

כבר כלום לא עובד למשך תקופה
ובכל זאץ שזה לא סוף העולם אני אשמח לקבל 8 שעות שינה רצופות..
קפאין לא צורך, אימון יתר זה לא(ss),לחץ אין, אכילה ושתייה אני מקפיד לסיים 3 שעות לפני השינה

לחץ?

יש אנשים שישנים 4 שעות ומתפקדים מעולה 😃
זה באמת עניין אישי, שאלה אם אתה מרגיש ערני ומלה כוחות או שבור ונרדם בישיבה במהלך היום.
אפשר לנסות להשתמש במלטונין 3-5מג ביום, זה יכול לעזור לך לסדר את שעון הביולוגי שלך. בלי התמכרות או תופעות לוואי חריגות.

אוקי, אפשר לשאול איך זה יעזור?
זה בהחלט בעל השפעה מרגיעה ויכול לעזור להירדם ,אבל חליטות בדרך כלל מדוללות מידי ולא מגיעים לאפקט רציני. צריך להתשמש בתמצית או כמוסות לפחות 2גר ב מנה.
רק לדעתי המקרה שיש פה לבחור, זה לא כל כך יהיה מועיל

Passion Flower Uses, Benefits & Dosage - Drugs.com Herbal Database

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית