הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב או מסה לפני גיוס

מצב
השרשור נעול

אדיר עלוש

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום,אני מתגייס במרץ 20
1.74
80 קילו
15 אחש לערך.
מתגייס לתפקיד קרבי ובדרך לעשות טירונות קרבית שלמיטב ידיעתי יורדים שם במשקל,רציתי לשאול את דעתכם האם כדאי לי לעשות מסה בשלושה חודשים האלו ולהעלות טיפה במשקל כדי שבטירונות עצמה אני ארד במשקל למשקל יחסית סבבה או להמשיך בחיטוב שאני עושה עכשיו,המטרה ההתחלתית שלי הייתי להגיע ל10 אחש אבל עכשיו הבנתי שאם אתגייס על 10 אני ארד הרבה במשקל ובמסת שריר.
אז בתכלס השאלה שלי היא האם להתגייס שמן ולרדת יחסית למשקל סבבה או להתגייס חטוב

שלום,אני מתגייס במרץ 20
1.74
80 קילו
15 אחש לערך.
מתגייס לתפקיד קרבי ובדרך לעשות טירונות קרבית שלמיטב ידיעתי יורדים שם במשקל,רציתי לשאול את דעתכם האם כדאי לי לעשות מסה בשלושה חודשים האלו ולהעלות טיפה במשקל כדי שבטירונות עצמה אני ארד במשקל למשקל יחסית סבבה או להמשיך בחיטוב שאני עושה עכשיו,המטרה ההתחלתית שלי הייתי להגיע ל10 אחש אבל עכשיו הבנתי שאם אתגייס על 10 אני ארד הרבה במשקל ובמסת שריר.
אז בתכלס השאלה שלי היא האם להתגייס שמן ולרדת יחסית למשקל סבבה או להתגייס חטוב
ממליץ לך להתחיל מעכשיו מסה נקייה פשוט.
אם תעשה מסה לא מבוקרת ותעלה קצת יותר מידי בשומן אולי זה ירד בצבא אבל זה יקשה עליך בריצות וכו'
וחיטוב לא כדאי כי אתה לא רוצה לצאת אחרי הצבא שחיף.
וזה לא מדוייק שיורדים שם במשקל, אם אתה 80 קילו לדעתי אתה יכול להצליח לשמור על המשקל הזה ולא לרדת, פשוט תצטרך לאכול יותר...

אם יש בתכנון איזה גיבוש יחטיות אז ללא ספק חיטוב, אם לא אז אפשר מסה בהחלט גם

תעבוד על סיבולת לב ריאה, אתה תצטרך את זה במסעות. תעבוד כל הכוח ואל תתעסק עם מסה/חיטוב כרגע, זה לא רלוונטי לשירות צבאי (לרוב היחידות הסטנדרטיות)

• פותח/ת השרשור
תעבוד על סיבולת לב ריאה, אתה תצטרך את זה במסעות. תעבוד כל הכוח ואל תתעסק עם מסה/חיטוב כרגע, זה לא רלוונטי לשירות צבאי (לרוב היחידות הסטנדרטיות)

ברור שאני עובד על סיבולת לב ריאה,אני מדבר יותר על איך לשמר כמה שיותר מסת שריר בשישה חודשי טירונות ללא אימונים,להראות עדיין יחסית גדול

ברור שאני עובד על סיבולת לב ריאה,אני מדבר יותר על איך לשמר כמה שיותר מסת שריר בשישה חודשי טירונות ללא אימונים,להראות עדיין יחסית גדול
תקבל את זה שלא יקרה. מקסימום שתוכל לעשות זה לדפוק שני סקופים של גיינר ביום בשעת תש

• פותח/ת השרשור
תקבל את זה שלא יקרה. מקסימום שתוכל לעשות זה לדפוק שני סקופים של גיינר ביום בשעת תש

אני מבין שזה לא יקרה,אבל כדי למזער את הנזקים כמה שיותר,עדיף לבןא אולי אפילו מסיבי עם אחוזי שומן יחסית גבוהים(15,16,17) ולקוות שירד גם שומן על הדרך בטירונות בחלק מהזמן וכתוצאה מכך יותא אמזער נזקים

אני לא נוטה להגיד את זה אבל.. זה לא משנה.

מה שלא תעשה עכשיו, השפעה גדולה על מה שיקרה בזמן השירות כנראה לא תהיה. תתאמן בשביל הכיף ותהנה מהזמן שלך. לא הייתי מבצע שום דבר קיצוני.

• פותח/ת השרשור
אני לא נוטה להגיד את זה אבל.. זה לא משנה.

מה שלא תעשה עכשיו, השפעה גדולה על מה שיקרה בזמן השירות כנראה לא תהיה. תתאמן בשביל הכיף ותהנה מהזמן שלך. לא הייתי מבצע שום דבר קיצוני.

תודה רבה ,אני חושב שזה מה שאעשה,אנסה לאכול האזור הניטרלי כל יום כדי לשמור על המשקל שלי ולא להתגייס במשקל גבוה מדי

זה לא רלוונטי לשירות צבאי (לרוב היחידות הסטנדרטיות)
אתה תופתע לשמוע שגם ליחידות שנראה כאילו זה רלוונטי,זה לא רלוונטי.
אני מכיר יותר מדי חזירי בר שלא היית רוצה להיכנס איתם לסמטה חשוכה ולא להתחרות איתם בירי,אבל בגלל שהם איטיים אז הם נפלו ממסלול מסויים.
הצבא והמשטרה לא מתייחסים למשקל הגוף שלך בשום פרמטר שנבדק.
גם אם אתה לוחץ 180, ומדדלפט 300..אם לא תעשה 25 מתח כמו כולם,אתה בחוץ.

הגופים היחידים,מנסיון,שמתחשבים במשקל גוף ומחזיקים בפרמטרים שונים לכל קטגוריית משקל הם משרד הבטחון,המשפטים ורה"מ וחברות קבלן/כוח אדם של המעברי גבול

הגופים היחידים,מנסיון,שמתחשבים במשקל גוף ומחזיקים בפרמטרים שונים לכל קטגוריית משקל הם משרד הבטחון,המשפטים ורה"מ וחברות קבלן/כוח אדם של המעברי גבול
כן, גם לי עלו לראש רק אבטחת אישים אולי בצהל.
אבל בתכלס כל הבשר שלך ישרף עוד במסלול חיר רגיל.

אצלי בקבע הייתה תקופה ששרתתי בבסיס של לוט"ר\עוקץ, אז שם יכולתי להתאמן ממש טוב, לאכול מסודר. התכוונתי שאם הוא יגיע ליחידה יחסית נוחה, אולי שם הוא יוכל להמשיך בפיתוח גוף

ליחידה יחסית נוחה, אולי שם הוא יוכל להמשיך בפיתוח גוף
ללא ספק כדאי להגיע ליחידה.. אמנם מסלול ארוך אבל תנאים מצוינים,אוכל טוב ויציאות מעולות.. אפילו בזמן מסלול.
אני לא הייתי חי"ר, ואני יודע להגיד שהם נטחנים הכי חזק ועובדים הכי קשה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית