עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שתדעו לכם שחיים הכופר הזה התווכח איתי שחלב זה לא טוב וריפטו למעשה מנצל את כולנו בגלל שיש לו הסכמים עם חברות חלב!
אני פליט פורום "שרירים"😲,מישהו מכיר/זוכר?!
ומשה הזמין אותי להצטרף כשהוא פתח את הפורום...
אנטון העלה סרטון של סקוואט 180 ל-11 חזרות....אתם קטלתם (אחרכך הוא שיפר ובגדול)..
זה היה מרענן לעומת הפורום של ישראל בודי שנכנסתי אליו פעם אחת (ואחרונה) שנראה כמו גאי פרייד....
עדיין לא ענינתם יותר מידי כי הרגיש כאילו אין פה מרימים רציניים רק חבורה של ילדים מאחורי המקלדת, עד שראיתי את הבכירים פה עושים סקוואט....והבנתי שיש תחרות...SO IM IN....
בכל מקרה הצטרפתי לפני 3 חודשים בערך (סוף דצמבר), התחלתי לעשות פנדליי אחרי שנמאס לי להשאר 91-90 ק"ג פשוט היה לי קשה להתקדם עם כל האוכל הנקי שלי....עכשיו אני בסבב השני של פנדלי (שבוע 3) שוקל 96 ועדיין רואים קוביות (אפילו שהתחלתי לאכול פיצות) ...כוסאומממוווו קשה לעשות סקוואט 3 פעמים בשבוע....
בסייקל הבא של פנדלי אני אוסיף אוריאו....אבל 3 ON 3 OFF כי זה דופק ת'כבד.
אנטון העלה סרטון של סקוואט 180 ל-11 חזרות....אתם קטלתם (אחרכך הוא שיפר ובגדול)..
זה היה מרענן לעומת הפורום של ישראל בודי שנכנסתי אליו פעם אחת (ואחרונה) שנראה כמו גאי פרייד....
עדיין לא ענינתם יותר מידי כי הרגיש כאילו אין פה מרימים רציניים רק חבורה של ילדים מאחורי המקלדת, עד שראיתי את הבכירים פה עושים סקוואט....והבנתי שיש תחרות...SO IM IN....
בכל מקרה הצטרפתי לפני 3 חודשים בערך (סוף דצמבר), התחלתי לעשות פנדליי אחרי שנמאס לי להשאר 91-90 ק"ג פשוט היה לי קשה להתקדם עם כל האוכל הנקי שלי....עכשיו אני בסבב השני של פנדלי (שבוע 3) שוקל 96 ועדיין רואים קוביות (אפילו שהתחלתי לאכול פיצות) ...כוסאומממוווו קשה לעשות סקוואט 3 פעמים בשבוע....
בסייקל הבא של פנדלי אני אוסיף אוריאו....אבל 3 ON 3 OFF כי זה דופק ת'כבד.
מושון הליצן אמר שיש פורום אז עזרתי לו להביא אנשים
איך הגעתם לפורום? אני ירשתי את האתר הזה מהאגודה לאנורקסים בישראל והפכתי את זה לאתר באדיבילדינג, ואתם?
קודם תוסיף חלב, אחרי זה את הדברים הכבדים.
מושן אתה צריך לעשות סקר מי המגייס הכי גדול של הפורום
אני מהמר על הסלקטון
ויוסי אתה רואה שיותר כיף לאכול לא "נקי"
גם נהנים מהאוכל וגם מתחזקים
תכלס היה כיף לשגע אותך שנכנסת והתווכחת על הפאמפ
אני חשבתי שתברח, אבל כבוד נשארת וכולם הרוויחו מזה
משה איפה כל הבילדרים ?
אני גויסתי על ידי מישל , כי הוא חשב שאני דאוס סקוואט 200 (בן דוד של יוסי יד 50 ) .
קשקשן. אמרתי גם שאין סיכוי שזאק העלה את כל מאסת השריר שהוא העלה בזמן שהוא מתאמן, ואני עדיין דבק בזה. זה הכל שקר אחד גדול, יחי לייל (הה1מ1).