איך הכרתם את LBS/קילוגרם?

שתדעו לכם שחיים הכופר הזה התווכח איתי שחלב זה לא טוב וריפטו למעשה מנצל את כולנו בגלל שיש לו הסכמים עם חברות חלב!

שתדעו לכם שחיים הכופר הזה התווכח איתי שחלב זה לא טוב וריפטו למעשה מנצל את כולנו בגלל שיש לו הסכמים עם חברות חלב!

קשקשן. אמרתי גם שאין סיכוי שזאק העלה את כל מאסת השריר שהוא העלה בזמן שהוא מתאמן, ואני עדיין דבק בזה. זה הכל שקר אחד גדול, יחי לייל (הה1מ1).

אני פליט פורום "שרירים"😲,מישהו מכיר/זוכר?!
ומשה הזמין אותי להצטרף כשהוא פתח את הפורום...

שמעתי שיש פורום מקצועי יחיד בארץ יחסית לאחרים חפרתי חפרתי עד שגיליתי את הפורום של מושוני!!

חבר שלי איתי הביא לי לינק לפורום והמליץ,לקחתי את המשתמש שלו ומשם זה סיפור אהבה:jester:

אנטון העלה סרטון של סקוואט 180 ל-11 חזרות....אתם קטלתם (אחרכך הוא שיפר ובגדול)..
זה היה מרענן לעומת הפורום של ישראל בודי שנכנסתי אליו פעם אחת (ואחרונה) שנראה כמו גאי פרייד....

עדיין לא ענינתם יותר מידי כי הרגיש כאילו אין פה מרימים רציניים רק חבורה של ילדים מאחורי המקלדת, עד שראיתי את הבכירים פה עושים סקוואט....והבנתי שיש תחרות...SO IM IN....

בכל מקרה הצטרפתי לפני 3 חודשים בערך (סוף דצמבר), התחלתי לעשות פנדליי אחרי שנמאס לי להשאר 91-90 ק"ג פשוט היה לי קשה להתקדם עם כל האוכל הנקי שלי....עכשיו אני בסבב השני של פנדלי (שבוע 3) שוקל 96 ועדיין רואים קוביות (אפילו שהתחלתי לאכול פיצות) ...כוסאומממוווו קשה לעשות סקוואט 3 פעמים בשבוע....

בסייקל הבא של פנדלי אני אוסיף אוריאו....אבל 3 ON 3 OFF כי זה דופק ת'כבד.

אנטון העלה סרטון של סקוואט 180 ל-11 חזרות....אתם קטלתם (אחרכך הוא שיפר ובגדול)..
זה היה מרענן לעומת הפורום של ישראל בודי שנכנסתי אליו פעם אחת (ואחרונה) שנראה כמו גאי פרייד....

עדיין לא ענינתם יותר מידי כי הרגיש כאילו אין פה מרימים רציניים רק חבורה של ילדים מאחורי המקלדת, עד שראיתי את הבכירים פה עושים סקוואט....והבנתי שיש תחרות...SO IM IN....

בכל מקרה הצטרפתי לפני 3 חודשים בערך (סוף דצמבר), התחלתי לעשות פנדליי אחרי שנמאס לי להשאר 91-90 ק"ג פשוט היה לי קשה להתקדם עם כל האוכל הנקי שלי....עכשיו אני בסבב השני של פנדלי (שבוע 3) שוקל 96 ועדיין רואים קוביות (אפילו שהתחלתי לאכול פיצות) ...כוסאומממוווו קשה לעשות סקוואט 3 פעמים בשבוע....

לא רק את הכבד,האוריאו זה עסק מסוכן,יכול לגרום לשבץ או להרבה דברים אחרים תוך כמה שניות,תחקור את זה הרבה לפני שאתה בכלל חושב להשתמש בזה !

🙄✌️

קודם תוסיף חלב, אחרי זה את הדברים הכבדים.

נתקלתי בסירטון של דאוס עושה דדליפט עם 220 או משהו כזה והיה שם קישור לפורום...

חיפשתי בגוגל : " שמנים אחו****** " וקיבלתי את הפורום בתוצאה הראשונה.

מושון הליצן אמר שיש פורום אז עזרתי לו להביא אנשים

איך הגעתם לפורום? אני ירשתי את האתר הזה מהאגודה לאנורקסים בישראל והפכתי את זה לאתר באדיבילדינג, ואתם?

משה איפה כל הבילדרים ?

אני גויסתי על ידי מישל , כי הוא חשב שאני דאוס סקוואט 200 (בן דוד של יוסי יד 50 ) .

מושן אתה צריך לעשות סקר מי המגייס הכי גדול של הפורום
אני מהמר על הסלקטון

ויוסי אתה רואה שיותר כיף לאכול לא "נקי"
גם נהנים מהאוכל וגם מתחזקים

תכלס היה כיף לשגע אותך שנכנסת והתווכחת על הפאמפ
אני חשבתי שתברח, אבל כבוד נשארת וכולם הרוויחו מזה

חחח סיפור ארוך... דרך גוגל בעיקר וחשבתי שזה אתר אחר בכלל. רק אחרי חודש המאמן המליץ לי על האתר
הזה ואמר לי להתחיל לקראו פה מאמרים. אז הבנתי שזה LBS חחח

קודם תוסיף חלב, אחרי זה את הדברים הכבדים.

טוב אני חייב להודות...אני לא כזה נקי מחומרים -

יש לי פק"ל של ליטר חלב (3 אחוז), עם שתי כוסות שיבולת שועל + סקופ חלבון כל יום לפני השינה...(בבלנדר זה יוצא סביר)

---------- התגובה התווספה ב 20:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:52 ----------

מושן אתה צריך לעשות סקר מי המגייס הכי גדול של הפורום
אני מהמר על הסלקטון

ויוסי אתה רואה שיותר כיף לאכול לא "נקי"
גם נהנים מהאוכל וגם מתחזקים

תכלס היה כיף לשגע אותך שנכנסת והתווכחת על הפאמפ
אני חשבתי שתברח, אבל כבוד נשארת וכולם הרוויחו מזה

אני עדיין חושב שלא צריך לאכול סניקרס...

תכלס שיגעתם לי ת'מוח...אתה והשלד שלך.

---------- התגובה התווספה ב 20:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:53 ----------

משה איפה כל הבילדרים ?

אני גויסתי על ידי מישל , כי הוא חשב שאני דאוס סקוואט 200 (בן דוד של יוסי יד 50 ) .

אני בילדר במילואים

---------- התגובה התווספה ב 20:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:53 ----------

קשקשן. אמרתי גם שאין סיכוי שזאק העלה את כל מאסת השריר שהוא העלה בזמן שהוא מתאמן, ואני עדיין דבק בזה. זה הכל שקר אחד גדול, יחי לייל (הה1מ1).

זאק הזה שמןןןןןןןןןןן.....כזה מגעיל בא להקיא. חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית