הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ כאבים בעצם ברגל, נקודה מסוימת.

ReinHard

משתמש מתחיל
170
3
נק' מוניטין:
-97
170
3
לאחרונה התחלתי לשלב סקוואטים ודד ליפטים כבדים בריצות, מאז הריצות התחיל כאב במקום מסוים, שאני לוחץ על המקום כואב מאוד, וגם בריצות.

leghurt.jpg

המקום שמוקף בעיגול.
צריך לעבור צילום? ממה זה יכול לנבוע?

אתה רץ הרבה? נשמע כמו תסמין של שברי מאמץ. לך לרופא- צילום לא יתן כלום. רק מיפוי עצמות.
כואב לך כשאתה דופק על זה עם היד?

אתה רץ הרבה? נשמע כמו תסמין של שברי מאמץ. לך לרופא- צילום לא יתן כלום. רק מיפוי עצמות.
כואב לך כשאתה דופק על זה עם היד?

מאוד מזכיר לי את שברי המאמץ שלי משנה שעברה..בדיוק אותו מקום..4 חודשים שיחקתי עם זה...לא מאמין שעשיתי ת'שטות הזאת...
רופא ובדיקות+המלצות.

ומה בדיוק הטעם בקרינה של מיפוי עצמות? שיגידו לו שיש לו שברי מאמץ(אגב כאבים שם לאו דווקא מעידים על שברי מאמץ, יכול להיות ולמעשה רוב הסיכויים שיש לו SHIN SPLINTS שזה שלב מקדים לשברי מאמץ ואפשר לעבוד על זה ולשפר את המצב בלי רופא ובלי בדיקות עם קרינה).

דבר עם רן(MOO) , היה לנו שרשור פרטי ארוך בנושא

ומה בדיוק הטעם בקרינה של מיפוי עצמות? שיגידו לו שיש לו שברי מאמץ(אגב כאבים שם לאו דווקא מעידים על שברי מאמץ, יכול להיות ולמעשה רוב הסיכויים שיש לו SHIN SPLINTS שזה שלב מקדים לשברי מאמץ ואפשר לעבוד על זה ולשפר את המצב בלי רופא ובלי בדיקות עם קרינה).

דבר עם רן(MOO) , היה לנו שרשור פרטי ארוך בנושא
כי יש עוד דברים בחיים חוץ משברי מאמץ. מדלקות ועד גידולים. לא תמיד צריך לחשוב שזה שברי מאמץ לפי תסמין. צריך לשלול דברים מסוכנים אחרים.
ובמיפוי עצמות אין כזאת קרינה רצינית כמו סיטי למשל

• פותח/ת השרשור
אני לא רץ הרבה, אבל התחלתי לרוץ במהירות 2500-3000, לא רצתי בכלל לפני זה. האמת שהיום זה טיפה מרגיש יותר טוב.

חבר ספרינטר שהיו לו הרבה שיברי מאמץ אמר לי לשים על זה משהו חם ולנוח, מה אתם אומרים? אפשר להמשיך סקוואטים ודד ליפטים, אבל להפסיק לרוץ?

כי יש עוד דברים בחיים חוץ משברי מאמץ. מדלקות ועד גידולים. לא תמיד צריך לחשוב שזה שברי מאמץ לפי תסמין. צריך לשלול דברים מסוכנים אחרים.
ובמיפוי עצמות אין כזאת קרינה רצינית כמו סיטי למשל

מי שקורא את המיפוי לא יודע לקרוא
הם לא מודעים אפילו ל Shin Spilt וחבל, אותי גררו ככה הרבה שנים
בנוסף ל CPK ועוד דברים

אני לא הולך לרופאים יותר, הם פשוט חמורים גדולים (יש יוצאים מן הכלל)

בנוסף ל CPK ועוד דברים

+1...

---------- התגובה התווספה ב 14:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:15 ----------

אני לא רץ הרבה, אבל התחלתי לרוץ במהירות 2500-3000, לא רצתי בכלל לפני זה. האמת שהיום זה טיפה מרגיש יותר טוב.

חבר ספרינטר שהיו לו הרבה שיברי מאמץ אמר לי לשים על זה משהו חם ולנוח, מה אתם אומרים? אפשר להמשיך סקוואטים ודד ליפטים, אבל להפסיק לרוץ?

איך קוראים לחבר הספרינטר שלך? מעניין אולי אני מכיר

בנוסף ל CPK ועוד דברים

אני מסכים איתך לגמרי. אני רק מדבר רק על מה צריך להיות בתאוריה. אני גם לא בעד רופאים בארץ- חבורת דבילים.
אבל הם כן מודעים, לי עלו על זה ממש מהר. וזה קרה פעמיים בחיים.
תלוי על מי אתה נופל

• פותח/ת השרשור
+1...

---------- התגובה התווספה ב 14:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:15 ----------

איך קוראים לחבר הספרינטר שלך? מעניין אולי אני מכיר
הוא בנוער.. פרש לאחרונה בגלל פציעות.. יעקב סובל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית