הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אכילה משמעותית מוגברת ביומיים

גל 22

משתמש מתחיל
28
3
נק' מוניטין:
2
28
3
אז ישלי תכף יום הולדת (אכן) וחגיגןת תכף מתחילות 🤩
רציתי לדעת אם אכילה של גאנק פוד והמון שטיות במהלך יומיים שלושה של חגיגות, ישפיעו באופן קיצוני על הרכב הגוף? כרגע בניתי מסה יפה אבל לא בא לי לצאת מהחגיגות עם חריגות גבוהות של עלייה גדולה בשומן. בקיצור, אם אחגוג יומיים של אכילה וכדומה, תהיה תוצאה חריגה? אחר כך אחזור לתפריט הרגיל שלי, אשתדל לעשות יותר אירובי ולקצץ קצת בפחמימות. אז מה באמת יקרה אחרי חריגה מהקלוריות במשך יומיים אולי 3?

וואלה, שום דבר.
אולי עלייה בנוזלים ליום-יומיים. לא מעבר.
הגוף יודע לווסת את עצמו, הוא לא אוגר שומן סתם לכיף. אם הוא רואה שההכנסה עולה הוא מוציא אנרגיה בהתאם.
אז תהני בלי דאגות! ומזל טוב!! 😛

כל עוד מדובר על רק יומיים לא מדובר על עליה אמיתית בשומן, בעיקר נוזלים, העיקר זה שאר התהליך
שאלה טיפשית אבל אם אכלתי ביומיים בערך 13-15 אלף קלוריות אז אני אעלה קילו שומן?(היה לי התקף אכילה אבל זה לא יחזור על עצמו) כי הרי הקלוריות חייבות ללכת לאיפשהו

אומרת לך את האמת? ביום הולדת שלי חגגתי יומיים בצורה די קיצונית. זו לא הייתה אכילה מוגברת זו הייתה אכילה מטורפת בה לא מנעתי מעצמי שום דבר ואכלתי הכל מהכל ועם תיאבון כמו שלי תאמיני לי שזה קשוח. אלו סך הכל יומיים מחיים שלמים. גם אם לא נתייחס לכך שנזק גדול לא יגרם מסהכ יומיים של אכילה. אבל תהני. תאכלי,לעולם אל תמנעי מעצמך משהו,איפה את נכנסת לזה? את דואגת שיומיים לא הופכים לשבוע או לחריגה מידי יום. תחזרי אחכ חזקה יותר:79nb:

שאלה טיפשית אבל אם אכלתי ביומיים בערך 13-15 אלף קלוריות אז אני אעלה קילו שומן?(היה לי התקף אכילה אבל זה לא יחזור על עצמו) כי הרי הקלוריות חייבות ללכת לאיפשהו
קילו בטוח לא, אולי 100 גרם, לא כמות שצריכה מחשבה יותר מדי, ודי חסרת משמעות בתהליך גדול יותר. זה בהחלט מעכב את התוצאה הרצויה, אבל לא בהרבה בכלל

קילו בטוח לא, אולי 100 גרם, לא כמות שצריכה מחשבה יותר מדי, ודי חסרת משמעות בתהליך גדול יותר. זה בהחלט מעכב את התוצאה הרצויה, אבל לא בהרבה בכלל
קודם כל נרגעתי עכשיו אז תודה רבה
כנראה הייתי צריך את היומיים האלה להבין שזה לא יקרה יותר אבל רק איך הגיוני שמכמות קלוריות כזאת זה באמת מה שאעלה ?

קודם כל נרגעתי עכשיו אז תודה רבה
כנראה הייתי צריך את היומיים האלה להבין שזה לא יקרה יותר אבל רק איך הגיוני שמכמות קלוריות כזאת זה באמת מה שאעלה ?
דבר ראשון כנראה הרבה לא יספג, כי מדובר על כמויות גדולות מאוד וכנראה חלק יצא בצואה.
בנוסף יש לגוף כל מני מנגנונים להעלות את הצריכה הקלורית, כמו פעילות יתר והוצאת חום. הם לא יעילים מאוד, אבל הם כן עוזרים במידה מסויימת.
בנוסף יש את הקלוריות שאתה צריך גם ככה, ומילוי מאגרים של גליקוגן למשל, ומה שנשאר הולך לשומן, שכן מדובר על כמות לא קטנה של קלוריות, אבל בערך כמות של שבוע-שבועיים של חיטוב

דבר ראשון כנראה הרבה לא יספג, כי מדובר על כמויות גדולות מאוד וכנראה חלק יצא בצואה.
בנוסף יש לגוף כל מני מנגנונים להעלות את הצריכה הקלורית, כמו פעילות יתר והוצאת חום. הם לא יעילים מאוד, אבל הם כן עוזרים במידה מסויימת.
בנוסף יש את הקלוריות שאתה צריך גם ככה, ומילוי מאגרים של גליקוגן למשל, ומה שנשאר הולך לשומן, שכן מדובר על כמות לא קטנה של קלוריות, אבל בערך כמות של שבוע-שבועיים של חיטוב
סבבה אחי תודה רק שאלה אחרונה עכשיו אני במסה אז כדי לי לעבור לניטראלי שבוע ככה ואז לחזור למסה ?
ואם אתה אומר כן אז אחר כך לחזור ישר לקלוריות במסה שהייתי עד עכשיו? או עוד פעם צריך לעשות בהדרגה ?

סבבה אחי תודה רק שאלה אחרונה עכשיו אני במסה אז כדי לי לעבור לניטראלי שבוע ככה ואז לחזור למסה ?
ואם אתה אומר כן אז אחר כך לחזור ישר לקלוריות במסה שהייתי עד עכשיו? או עוד פעם צריך לעשות בהדרגה ?
בהחלט אפשר לרדת ישר לנייטרלי לשבוע-שבועיים כדי לפצות, ואז לחזור למסה

בהחלט אפשר לרדת ישר לנייטרלי לשבוע-שבועיים כדי לפצות, ואז לחזור למסה
אבל אחרי זה ישר לחזור לקלוריות שצרכתי עד עכשיו במסה ? כי עד עכשיו כל פעם העלתי 100 200 קלוריות כל פעם שנתקעתי או שאני צריך לעשות עוד פעם ככה

אבל אחרי זה ישר לחזור לקלוריות שצרכתי עד עכשיו במסה ? כי עד עכשיו כל פעם העלתי 100 200 קלוריות כל פעם שנתקעתי או שאני צריך לעשות עוד פעם ככה
אפשר לחזור ישר, או לאורך שבועיים

וואו זה מסביר את הצ׳יטים המטורפים שלי(שלאחר מכן אני חוזרת לניטרלי/גירעון קל לכמה ימים) ופשוט לא קורה שום דברo_O

• פותח/ת השרשור
וואו זה מסביר את הצ׳יטים המטורפים שלי(שלאחר מכן אני חוזרת לניטרלי/גירעון קל לכמה ימים) ופשוט לא קורה שום דברo_O
חחחח תני לי הגדרה שלך כבר ל"ציטים מטורפים"
אגב חגגת בציטים כמה ימים ביומולדת?

חחחח תני לי הגדרה שלך כבר ל"ציטים מטורפים"
אגב חגגת בציטים כמה ימים ביומולדת?
בואי נגיד שכל יום הכיל לפחות 6-8 אלף קלוריות. לפחות.
וצ׳יטים מוגזמים שלי גם מגיעים לכמות כזו של קלוריות. אבל לאחרונה התחלתי להגביל את עצמי לארוחה אחת ולא לצ׳יט שמתמשך ליום שלם. וזה עובד לי הרבה יותר טוב וגם כי אני במסה ולא רוצה לגרום נזק

מזל טוב גל!
תחגגי תהני ותאכלי
יומיים אחרי את תהיי מפוצצת ולא תאכלי כמעט כלום ואז יסתדר לך..
מזל טוב 🤩🤡👏☝️

אם זה נגרר ל3 ימים?😲
ואם זה יגרר שבוע? תעשי את הבחירות שלך...ככל שתאכלי ללא בקרה במשך זמן ממושך ככה יקח לך יותר זמן לאזן/סביר להניח שתעלי במשקל מעודף קלורי מתמשך...אחלה יום הולדת. תהני תאכלי.אל תתני לזה להפוך לתירוץ של חודש לאכול מה שבא לי כי יש לי יום הולדת.
חוץ מזה. יש הבדל בין לאכול ולהנות לבין להפוך את זה לבולומוס והרצון לטרוף את העולם כי את אחכ חוזרת להרעיב את עצמך.
ולפי איך שאת מתארת את עצמך את כנראה תאכלי עד שתכאב לך הבטן והיא תתנפח ותהיה כבדה. ותצטערי שהרסת לעצמך את היום הולדת.

• פותח/ת השרשור
ואם זה יגרר שבוע? תעשי את הבחירות שלך...ככל שתאכלי ללא בקרה במשך זמן ממושך ככה יקח לך יותר זמן לאזן/סביר להניח שתעלי במשקל מעודף קלורי מתמשך...אחלה יום הולדת. תהני תאכלי.אל תתני לזה להפוך לתירוץ של חודש לאכול מה שבא לי כי יש לי יום הולדת.
חוץ מזה. יש הבדל בין לאכול ולהנות לבין להפוך את זה לבולומוס והרצון לטרוף את העולם כי את אחכ חוזרת להרעיב את עצמך.
ולפי איך שאת מתארת את עצמך את כנראה תאכלי עד שתכאב לך הבטן והיא תתנפח ותהיה כבדה. ותצטערי שהרסת לעצמך את היום הולדת.
האמת שאני מרגישה שלא ככ הגזמתי , את הציט התחלתי בחמישי בערב במסעדה וחצי בן אנד גריס, בבוקר פנקייק, קצת שוקולדים התאמנתי, אכלתי המבורגר ושטויות ביומנגס ופרוסת עןגה , כן אכלתי טוב. אבל חברים שלי היום רוצים להמשיך את זה ולהוציא אותי לאכול ואני לא יןדעת מה לעשות אוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית